-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Μεγιεά! Καλοκλίκοτηηηηη!!!(αχ πάει η 420... )
Θάνο μέχρι τελευταία στιγμή ήταν σίγουρη η 420. Όταν όμως προέκυψε η ευκαιρία..δεν μπορούσα να αντισταθώ!
-
Μεγειές και καλοκλίκωτη
Εξαιρετικό εργαλείο και all weather.
Τη συνδιάζεις με 1-2 φακούς pro για ασορτί αντοχές και δε μασάει πουθενά. -
Ο χρήστης e_avgo έγραψε:
Πολλά ευχαριστώ σε όλους για τις απαντήσεις τους.Τελικά παρήγγειλα τον Tokina AT-X DX 11-16 f/2.8 [katerelos.gr] και η αγορά μεσαίου, all around φακού θα γίνει κάποια στιγμή στο μέλλον.
Ένας τέτοιος θα σκάσει μύτη και κατά δω τον Αύγουστο (σύμφωνα με τον προγραμματισμό μου)
-
Ο χρήστης e_avgo έγραψε:
Πολλά ευχαριστώ σε όλους για τις απαντήσεις τους.Τελικά παρήγγειλα τον Tokina AT-X DX 11-16 f/2.8 [katerelos.gr] και η αγορά μεσαίου, all around φακού θα γίνει κάποια στιγμή στο μέλλον.
Το Σ/Κ λογικά θα βρω χρόνο για δοκιμές και αν καταφέρω κάποιες αξιοπρεπείς λήψεις, θα τις ανεβάσω στο κατάλληλο θέμα.
@dmitspan
Όντως το θέμα full frame vs. crop φακού με έχει απασχολήσει και εμένα, μέχρι στιγμής είναι ο πρώτος crop φακός που αγοράζω, αλλά για την ώρα δεν σκέφτομαι να αλλάξω σώμα.Πολύ καλή επιλογή
-
-
μου ήρθανε κάτι λεφτά από το πουθενά
μη χαίρεστε, δε θα πάρω φακό
θέλω να πάρω κάτι που το λέω από καιρό και όλο το ανέβαλλα και θα το πάρω τώρα γιατί έχω προτάσεις για δουλειά στις οποίες θα μου χρειαστεί.
αναφέρομαι σε studio flash.
μιας και ο στόχος είναι και ολόσωμα (είτε σώματα είτε προιόντα-π.χ. φωτογράφηση ρούχων) αλλά και μικρότερα προιόντα που θα μπαίνουν σε cube πιστεύω ότι χρειάζεται κάτι καλό και αξιόπιστο ώστε και να είναι μια καλή επένδυση.
σκέφτομαι λοιπόν για το D-lite 4 to go set ή το επόμενο ELINCHROM D-LITE IT 4 TO GO SET
αγνοώ τα κινέζικα Interfit, photopro, γιατί καθώς δίνω τόσα λεφτά απαιτώ αξιοπιστία και ποιότητα.
η διαφορά μεταξύ των 2 παραπάνω είναι ότι το 2ο συμπεριλαμβάνει και ασύρματα της Elinchrom και Umbrella reflector (πού χρειάζεται αφού έχει softboxes?)
το θέμα είναι ότι μέχρι στιγμής έχω δουλέψει με ομπρέλες. το αποτέλεσμα με softbox θα ναι καλύτερο? πολλοί επαγγελματίες πάντως απ'όσο βλέπω χρησιμοποιούν softbox που δίνει πιο απαλό φωτισμό.
όποια ιδέα/άποψη έχετε ευχαρίστως να την ακούσω
υγ: αν όλα πάνε καλά από σεπτ. ξεκινάω παρακολούθηση σεμιναρίων
-
Απεκτησα τον παρακατω φακο!!!
Τελικα ειναι χρησιμο που πηγαινω γυμναστηριο και χτιζω μουσκουλα
-
Μεγειάααα καλοκλίκοτος!!!!!
-
Μεγειά!
Τον σκεφτόμουν κι εγώ ένα φεγγάρι, τότε που πίστευα πως θ' ασχοληθώ σοβαρά με το spotting
Χρειαζόμουν προπόνηση όμως, σίγουρα, 1,75kg είναι αυτά
-
-
Ωραίος!!!! φίλε θελω και εγώ ένα!!!!
Η φώτο με το κινητό είναι και με επιπλέον φωτιστικό σωμα ή μονο το ring ;
-
Πέφτει από πίσω φως από ένα φωτιστικό (σας πορτατίφ μπορείς να πεις). Δεν είναι πολύ δυνατά τα led αλλά από το τίποτα κάτι κάνει. Έχω να λύσω κάποια πρακτικά προβλήματα ακόμη, ενώ είχα σκεφτεί να τρίψω με γυαλόχαρτο τα led ώστε να θαμπώσουν και να έχω καλύτερη διάχυση του φωτός. Το κόστος του πρέπει να είναι κάτω από 10 Ευρώ.
-
Μπορείς να κόψεις και να βαλεις λίγο ριζόχαρτο, δεν ειναι ανάγκη να γαμ τα led
για ανέβασε μια φωτογραφία χωρίς άλλο φωτισμό πέρα του ring
-
Ωραία προασπάθεια!
Μερικές απορίες
- Πώς το ενεργοποιείς;
- Έχεις κάνει καμία πατέντα να ταιριάζει και σε άλλο φακό;
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Μπορείς να κόψεις και να βαλεις λίγο ριζόχαρτο, δεν ειναι ανάγκη να γαμ τα ledΣωστόοοοςςςςςςς
Επίσης μπορείς να κάνεις καμιά πατεντούλα να βάλεις κανένα ενιαίο θαμπό κρύσταλλο και να το στηρίξεις, αν και μάλλον θα βαρύνει πολύ -
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Μπορείς να κόψεις και να βαλεις λίγο ριζόχαρτο, δεν ειναι ανάγκη να γαμ τα led
Σωστόοοοςςςςςςς
Επίσης μπορείς να κάνεις καμιά πατεντούλα να βάλεις κανένα ενιαίο θαμπό κρύσταλλο και να το στηρίξεις, αν και μάλλον θα βαρύνει πολύΕ ναι ρε συ, δεν λεει... τι να το κανει το κρυσταλλο ετσι και αλλιως...
-
μωρέ και πλαστικό θαμπό να ήταν....πλέξιγκλας, οτιδήποτε. Υπάρχουν ελαφρά υλικά
-
Δεν υπάρχει λόγο ρε συ...
Εγώ ούτε καν ριζοχαρτο δεν θα έβαζα... γιατί μην ξεχνάμε οτι και να βαλεις εμπρός, θα σου κόψει φως... και αν ειναι ηδη οχι πολυ δυνατα, θα εχει πρόβλημα μετα.
-
Τελικά πώς το ενεργοποιεί;
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Τελικά πώς το ενεργοποιεί;Ντοοο ακόμα δεν κατάλαβες ε;
Φωτογραφία. Ασχολείστε;