-
Ποιός θα μου εξηγήσει το αρθ. 10.4.11 του Ειδικού κανονισμού του αγώνα , και με ποιόν τρόπο αυτό εφαρμόζεται?
*
' Μετά το τέλος των αναγνωρίσεων , οποιοδήποτε άτομο σχετίζεται με ένα πλήρωμα με οποιονδήποτε τρόπο , απαγορεύεται να περάσει (εκτός αν περάσει περπατώντας) από ή πάνω από την διαδρομή μιάς ειδικής , χωρίς την ειδική άδεια από τον Αλυτάρχη.'*Δηλαδή , το Σαββάτο το πρωί που θα φύγει το Σέρβις για TFZR στην Κλειτορία από που θα πάει?
Πολλοί φίλοι , και από το φόρουμ , που θα πάνε να δούνε ε.δ. θα με βγάλουν εκτός αγώνος ή θα το πάνε περπατητό?
Ο πλοηγός είναι παιδικός μου φίλος ? Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση?
Ο κουμπάρος μου έχει κλείσει να μείνει στην Κλειτορία? Δυστυχώς δεν διαθέτει ελικόπτερο!
-
Ο χρήστης TARMACGR έγραψε:
Συνοδηγός ;;;;;;;;;;;;;;
Θα πρέπει να είσαι πολύ έμπειρος γιά να συνοδηγής με τόν castor
Γιά τα υπόλοιπα πρόσεχε τι γράφεις γιατί 4 πληρώματα τιμωρήθηκαν στό Μαύρο ρόδο με 5 λεπτά γιά υπέρβαση τού ορίου ταχύτητας. Το ίδιο σας χρειάζεται γιά να μήν κάνεται τούς πονηρούςΣτις δύο πρώτες ε.δ. θα έχουμε φάει 5 λεπτά από τον πρώτο της κλάσης ούτως ει άλλως ! 'Πονάν ωρέ τα παλληκάρια!'
-
-
CASTOR εγραψε (Κυριολεκτικα και μεταφορικα)
Ποιός θα μου εξηγήσει το αρθ. 10.4.11 του Ειδικού κανονισμού του αγώνα , και με ποιόν τρόπο αυτό εφαρμόζεται?'[color=red] Μετά το τέλος των αναγνωρίσεων , οποιοδήποτε άτομο σχετίζεται με ένα πλήρωμα με οποιονδήποτε τρόπο , απαγορεύεται να περάσει (εκτός αν περάσει περπατώντας) από ή πάνω από την διαδρομή μιάς ειδικής , χωρίς την ειδική άδεια από τον Αλυτάρχη.'
Δηλαδή , το Σαββάτο το πρωί που θα φύγει το Σέρβις για TFZR στην Κλειτορία από που θα πάει?
Πολλοί φίλοι , και από το φόρουμ , που θα πάνε να δούνε ε.δ. θα με βγάλουν εκτός αγώνος ή θα το πάνε περπατητό?
Ο πλοηγός είναι παιδικός μου φίλος ? Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση?
Ο κουμπάρος μου έχει κλείσει να μείνει στην Κλειτορία? Δυστυχώς δεν διαθέτει ελικόπτερο![/color]
ΘΑΜΕ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ΡΕ ΑΡΗ. ΕΙΣΑΙ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΟΑΑ, ΤΟΣΟΝ ΚΑΡΟ ΣΑΣ ΦΩΝΑΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΙ ΟΤΙ
ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΣΕ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΣΕ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ
ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΑΤΕ ΠΡΟΣΟΧΕΣ ΣΤΟΝ Μ.Α.(Μεγαλο Αφεντικο )
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΕΦΤΑΣΕ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ, ΤΩΡΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ?
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΟΥ (ΜΑΣ) Ν ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ,
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΣΟΥ (ΜΑΣ) ΠΟΥ ΣΤΙΣ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕ?????????????????????
Ναι φιλαρακια, συνεχιστε τις υποκλισεις και μετα να τρεχετε να ξαναβρειτε εμας τους ρομαντικους φωνακλαδες για να μαζεψουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τ ασυμαζευτα. Αμ δε. Θα εχουμε βγει στα βουνα για χαμομηλι που λεει κι ο Τσαδαρης.
Θυμωμενος??? ΟΟΟΟΧΙ. ΣΙΧΤΗΡΙΣΜΕΝΟΣ,ΑΠΗΥΔΗΣΜΕΝΟΣ,
ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ αλλα οχι ΣΚΥΦΤΟΣ.... -
Εχω την εντύπωση ότι αυτό το άρθρο έχει να κάνει με τα λεγόμενα gravel crews των ομάδων και βρίσκεται στον κανονισμό περισσότερο για τους ξένουσ και λιγότερο για τα ελληνικά πληρωματα! Μην γινόμαστε υπερβολικοι
-
Οχι Παυλο μου. Για οσο καιρο αυτα που ζητουνται δεν θα ειναι αναλογα μ αυτα που δινονται, για οσο καιρο θα υπαρχουν για αλλους άλλα μετρα και σταθμα,δεν θα ειμαστε υπερβολικοι. Ρεαλιστες θα ειμαστε.
Αν κατι αφορα στους ξενους, ας αναγραφεται καθαρα. Αν ομως στειλουμε στ αζητητα τον χ Χαλιβελακη γιατι ο μηχανικος του μαζευε βρουβες στο οροπεδιο, βασισμενοι σε τετοιο αρθρακι, τοτε χανουμε τον μπουσουλα.
Ισως δεν εχεις καταλαβει τι παει να γινει εδω. Ο οδηγος η ο συμμετεχων να ειναι εκθετος και υπευθυνος για πραξεις τριτων και μαλιστα τι πραξεις...
Διελευση για να παει στο ξενοδοχειο του. Και να ειναι ο οδηγος ΕΚΘΕΤΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ.
Και το οργανο προστασιας των οδηγων, κι οι αλλοι ταγοί τους περι αλλα τυρβαζουν.
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ -
ΤΟ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑ ........................................................, ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑ..... ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ , ΧΑΛΑΝΕΕΕ ΠΑΙΑΙΑΙΔΙΑ ................
(Σε ρυθμο Βεμπο )
ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ........ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
-
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑΜΕ..... ΚΑΙ ΡΩΤΑΓΑΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΤΟΥ ΜΑΠΕΤ ΣΟΟΥ...
ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ.
-
Αλ τσαντίρι νιουζ!
Ελ Αλ ΕΚΟ νιούζ!Τα μάθατι , για του Ραλι Εκο! Ειμένα μου τόπανι κι τους είπα 'ΕΚΟ εγκώ ντεν εκω' Εισεις εκιτε?
Ναι για!
Χαμουός έγινι! Όύλ'ς τς τουώρα καν'νει αναγνουρείς' ! Ναι για κι φουνάζνει για τς διαδρουμές. Πουός είν'δυνατουόν να μην ξέρμι που πάει , τι λάστχα να παραγγείλμει , ποιουό Ξενοδουχείο θα κλείσμι! Αϊντα!
Ραλ' ΕΚΟ κι έκω να λέω ! Έτς Αλέκο! Ουυυυυ!
Αμ ου Πλατής ! Τι κάν'ς βρε Τρούλ'μ! Καλά είσι! Πουλύ λυπήθκα για την αποτέτοιας' Του Μούτρουσόου ντε! Δεν πειράζ ! Θα σι κάνου μιά παράστας ου Καραγκιόζ στην ΕΘΕΑ που θα γλύφ'ς τ'ς μπανάν'ς!
Ναι γιά!
Πάμι όμους πίσου στου ΕΚΟ ! Μαρές ου τίτλους! ΕΚΟ ! Κι στουν Προυόεδρου αρές γιατί έκει! Οι αγουνιζώμενοι που τρέχνει , κι αυτοί έχνει , και δείν'ν κι οι παράγουντες έχνει κι τα παίρνει!
Πητυχημένους τίτλους! Του χρόν' να του πούμε Δώσαμι Ράλυ Πλέον ντεν ΕΚΟ!
Έχμει κι ξέν'ς συμμετουχιές! Βέβεια! Πουλές! Ουλόκληρ' εντικάντα! Ου Ρεαχάγκελς λειπ' αλλά έχμι ουργάνση Άντε γεια!
Μέχρι κι τζέρσει θα μας βάλνει! Ειμένα μι πάει καλυτερα του κουτόν όχ' πουλύ εφαρμουστό! Κι δεν του θέλου σι εμπριμέ! Μουνόχρουμο πλήζ!!!!
Σαν τα ισόρουχα τα ουμουλουγκέ! Θα τα τσικάρ ου Νάσους! Καλό πιντί ου Νάσους αλλά να μ'ψάχν' τα σώβρακάμ' δι λέει!
Ναι γιά!
Άντι γειά γιατί έχμι προυετοιμασίεις!
Αλ τσαντίρι νιουζ! **Και του μαχαίρ και του καρπούζ!
** -
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Αλ τσαντίρι νιουζ!
Ελ Αλ ΕΚΟ νιούζ!Τα μάθατι , για του Ραλι Εκο! Ειμένα μου τόπανι κι τους είπα 'ΕΚΟ εγκώ ντεν εκω' Εισεις εκιτε?
Ναι για!
Χαμουός έγινι! Όύλ'ς τς τουώρα καν'νει αναγνουρείς' ! Ναι για κι φουνάζνει για τς διαδρουμές. Πουός είν'δυνατουόν να μην ξέρμι που πάει , τι λάστχα να παραγγείλμει , ποιουό Ξενοδουχείο θα κλείσμι! Αϊντα!
Ραλ' ΕΚΟ κι έκω να λέω ! Έτς Αλέκο! Ουυυυυ!
Αμ ου Πλατής ! Τι κάν'ς βρε Τρούλ'μ! Καλά είσι! Πουλύ λυπήθκα για την αποτέτοιας' Του Μούτρουσόου ντε! Δεν πειράζ ! Θα σι κάνου μιά παράστας ου Καραγκιόζ στην ΕΘΕΑ που θα γλύφ'ς τ'ς μπανάν'ς!
Ναι γιά!
Πάμι όμους πίσου στου ΕΚΟ ! Μαρές ου τίτλους! ΕΚΟ ! Κι στουν Προυόεδρου αρές γιατί έκει! Οι αγουνιζώμενοι που τρέχνει , κι αυτοί έχνει , και δείν'ν κι οι παράγουντες έχνει κι τα παίρνει!
Πητυχημένους τίτλους! Του χρόν' να του πούμε Δώσαμι Ράλυ Πλέον ντεν ΕΚΟ!
Έχμει κι ξέν'ς συμμετουχιές! Βέβεια! Πουλές! Ουλόκληρ' εντικάντα! Ου Ρεαχάγκελς λειπ' αλλά έχμι ουργάνση Άντε γεια!
Μέχρι κι τζέρσει θα μας βάλνει! Ειμένα μι πάει καλυτερα του κουτόν όχ' πουλύ εφαρμουστό! Κι δεν του θέλου σι εμπριμέ! Μουνόχρουμο πλήζ!!!!
Σαν τα ισόρουχα τα ουμουλουγκέ! Θα τα τσικάρ ου Νάσους! Καλό πιντί ου Νάσους αλλά να μ'ψάχν' τα σώβρακάμ' δι λέει!
Ναι γιά!
Άντι γειά γιατί έχμι προυετοιμασίεις!
Αλ τσαντίρι νιουζ! **Και του μαχαίρ και του καρπούζ!
**Φ Ο Β Ε Ρ Ο !
Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο !
Μ Π Ρ Α Β Ο !!!
kri.kri
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
ΘΑΜΕ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ΡΕ ΑΡΗ. ΕΙΣΑΙ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΟΑΑ, ΤΟΣΟΝ ΚΑΡΟ ΣΑΣ ΦΩΝΑΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΙ ΟΤΙ
ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΣΕ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΣΕ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ
ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΑΤΕ ΠΡΟΣΟΧΕΣ ΣΤΟΝ Μ.Α.(Μεγαλο Αφεντικο )
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΕΦΤΑΣΕ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ, ΤΩΡΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ?
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΟΥ (ΜΑΣ) Ν ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ,
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΣΟΥ (ΜΑΣ) ΠΟΥ ΣΤΙΣ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕ?????????????????????
Ναι φιλαρακια, συνεχιστε τις υποκλισεις και μετα να τρεχετε να ξαναβρειτε εμας τους ρομαντικους φωνακλαδες για να μαζεψουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τ ασυμαζευτα. Αμ δε. Θα εχουμε βγει στα βουνα για χαμομηλι που λεει κι ο Τσαδαρης.
[color=red]Θυμωμενος??? ΟΟΟΟΧΙ. ΣΙΧΤΗΡΙΣΜΕΝΟΣ,ΑΠΗΥΔΗΣΜΕΝΟΣ,
ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ αλλα οχι ΣΚΥΦΤΟΣ....ΣΟΥ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.
ΑΝΤΙ, ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕΣ ΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ, ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΣΗ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΗ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ,ΑΦΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΤΑ 'ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ' ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ ...ΓΙΑ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ....
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΑ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΕΛΙΟ -
Με εντυπωσιαζει το ποσο κακοπροαιρετος εισαι.Προφανως δε θα σταθω στο
ποιος 'τα εχει' και ποιος οχι. Πιθανολογησε ομως το να εχεις κακη πληροφορηση και ναχεις βγαλει λαθεμενα συμπερασματα. Εγω απλα σου δινω την ευκαιρια να με παρεις στο 2106740561 και να συζητησουμε πολιτισμενα το προβλημα που εχεις μαζι μου. Κι αφου 'αμφι μυθον ακουσης' κι αν με πεισεις οτι ειμαι λαθος,σου υποσχομαι να βγω σε τουτο εδω το πεδιο και να φωναξω το δικιο σου.
Νομιζω οτι δεν μπορω να κανω τιποτα πιο ανθρωπινο. Αν τωρα κι αυτο δεν σε ικανοποιησει, η δεν ανταποκριθεις στην προσκληση μου, τοτε και μονο τοτε θα μπορω κι εγω να συνεχισω την συζητηση για τα 'απαραιτητα'
και ποιος τα εχει και ποιου του λειπουν!
Επωνυμως
Χρ.Πλατης.Υ.Γ. Και για οσους νομιζουν οτι η σταση μου απεναντι στα πραγματα του σπορ δεν μου δημιουργει προβληματα ακομη και επαγγελματικα (βρισκομαι δηλαδη στο απυροβλητο), εχω να διαβεβαιωσω οτι κανουν μεγαλο λαθος. Μη μπορωντας να πω περισσοτερα ,τους καλω να σκεφθουν τι συμβαινει στα ελευθερα επαγγελματα,οταν η κοινωνικη παρουσια του επαγγελματια ειναι 'οξεια'.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
......
Άντε, και του χρόνου με αναγνωρίσεις που θα βγαίνουν άνετα με... ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ!!!Υ.Γ. ΣΑΦΩΣ και ήμασταν παράνομοι από ταχύτητα στις αναγνωρίσεις, αφού πηγαίναμε με 80 παντού, και όχι με 50 στις κούνιες που λέει η ταμπέλα, ή κάτι 30άρια που υπήρχαν... Αλλιώς ακόμα εκεί θα ήμασταν!!!
Υ.Γ.2 Να χαρώ ασχετίλα που πολοί κριτές δεν ήξεραν πως για αυτόν τον αγώνα το όριο είναι τα 80χαώ και μας συνιστούσαν να πηγαίνουμε με 70!!!
Με τόσο χρόνο που «χαλάς» για τις συγγραφές σου στο forum πως να προλάβεις να κάνεις δοκιμές....
-
ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ Κ ΠΛΑΤΗ.
ΑΠΛΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ 50+ΧΡΟΝΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΡ, ΝΑ ΓΡΙΝΙΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΚΑΤΙ -
gatoylako exoyme allajei polla ξερεις πωσ θα ετρεχες αν δεν υπηρχαν μερικοι μαλακες που φωναζαν εδω και χρονια ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
gatoylako exoyme allajei polla ξερεις πωσ θα ετρεχες αν δεν υπηρχαν μερικοι μαλακες που φωναζαν εδω και χρονια ?Πώς θα έτρεχε?
-
Δεκτο και καλοδεχουμενο το σημειωμα Garfli. Αν ομως σκεφτεις οτι εμεις στους οποιους αναφερεσαι δουλευουμε ολη μερα ολο το χρονο για να βγαλουμε το ψωμι μας (αντε και κανενα ραλλακι) κι εχουμε να κανουμε με επαγγελματιες του σπορ που εχουν τον χρονο να σχεδιαζουν και να πραττουν κατα το δοκουν, ισως στην επομενη συναντηση μας να εισαι πιο ελαστικος και επιεικης μαζι μας.
Στα μετρα των δυνατοτητων μας κατι εχουμε προσφερει κι εμεις φιλε μου. Εσυ σαν νεοτερος, κι αφου ενδιαφερεσαι, δεν εχεις παρα να παρεις τα ηνια και να δωσεις τη δικη σου, πιο αποτελεσματικη μαχη.
Σαν προτροπη και χωρις ιχνος ειρωνιας
σε χαιρετω
Χρ. Πλατης. -
Αν κάποιος φίλος απο το forum θα παρακολουθήσει κάποιες ειδικές του αγώνα και θέλει να κάνει το weather crew μας ας μου στείλει με ένα pm το τηλεφωνο του για να τον ενοχλήσουμε κατα την διάρκεια του αγώνα!! Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!!
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Αν κάποιος φίλος απο το forum θα παρακολουθήσει κάποιες ειδικές του αγώνα και θέλει να κάνει το weather crew μας ας μου στείλει με ένα pm το τηλεφωνο του για να τον ενοχλήσουμε κατα την διάρκεια του αγώνα!! Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!!ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ!!!
-
ΠΟΛΥ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ.ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ?ΓΡΑΦΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ
RALLY EKO.