-
Τελικα δεν βρισκουμε ακρη με τιποτα.
Αγγελε,τοσοι και τοσοι κανουν παρανομες δοκιμες μεσα στα ματια μας ,δεν κανουμε τιποτα και....τελοσπαντων.
Για τον Σορντο τι μας το λες,για να ζηλεψουμε.
Τα εχουμε κανει κουλουβαχατα.Αισθανομαι μονιμα απογοητευμενος.
Και εγω θυμαμαι που στο Ολυμπιο του 2001 ειχαμε κανει με το ζορι 3 περασματα και αν,για να ειμαστε τοτε! τυπικοι και οι αλλοι μας περναγαν απο πανω στις δοκιμες. Γραφανε και αυτοι ε?
Αν αρχισουμε να ξεθαβουμε ιστοριες-αμαρτιες τη πατησαμε.
Ποιον ειπες Νασο δεν πειραξε,τον Μπασσο,τον ερασιτεχνη?
Δηλαδη Αγγελε μου λες οτι προτιμας να παιζουμε μεταξυ μας το κλεφτες και αστυνομοι?
Ωραια ,και για να κανουμε και μια προταση,μια που δεν σου αρεσει αυτη του Πλατη,προτεινω οπως στους διαφορους διαγωνισμους και ψηφοφοριες τα συγγενικα προσωπα των ανθρωπων,αλλα και οι ιδιοι που εργαζονται στην ΕΛΠΑ (καθως και οσοι λαμβανουν γνωση)και αποφασιζουν για τις αγνωστες ειδικες που θα γινουν σε καθε αγωνα ,να μην συμμετεχουν σε αυτους τους αγωνες.
Αυτο πως σου ακουγεται,ακομα πιο προοδευτικο?Απο τη μερια μου,πολυ προοδευτικο!!
(Να δεις πως ξαφνικα ενδιαφερονται για το θεμα και οι 'αμεσα ενδιαφερομενοι της ΕΛΠΑ'!) -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Ποιον ειπες Νασο δεν πειραξε,τον Μπασσο,τον ερασιτεχνη?Τι σημασία έχει αν είναι ερασιτέχνης ή επαγγελματίας (ερασιτέχνης είναι, BTW, δεν ζει από αυτό, απλά είναι ερασιτέχνης επιπέδου κορυφαίου).
Ομως στο γράψιμο είστε τα ίδια, ίδια περάσματα κάνει, με ίδιο αυτοκίνητο με εσένα γράφει, με ίδιους χρονικούς περιορισμούς, με ίδιο όριο ταχύτητας, με ίδια διαδρομή. Και όμως προλαβαίνει. Πως το κάνει ? Μήπως δεν κάνεις (όχι εσύ προσωπικά) κάτι σωστά ? Μήπως υποθέτεις γνώση δρόμου επιπέδου ανάβασης για να αισθάνεσαι ασφαλής ενώ αυτός γράφει για ράλι ? Ας μου απαντήσει κάποιος πειστικά σε αυτό.
Αντίστοιχα και με το Sordo που ανέφερε ο zivas, ο οποίος μάλιστα κάνει 2 περάσματα (WRC γαρ) αλλά από την άλλη κάποια πρώτα γραπτά του τα έχουν έτοιμα από την ομάδα. Ας πούμε πως έρχεται μία-η-άλλη. Και που, στη Φινλανδία όπου ο μισός αγώνας είναι '6th over crest' (τα ίδια και σε οποιοδήποτε ασφάλτινο). Και αν δεν σ΄ αρέσει ο Sordo ως 'πολύ επαγγελματίας', τι κάνει ο Rautenbach ? (= τελευταίος στα S1600).
Η μόνη διαφορά επαγγελματία-ερασιτέχνη είναι πως αυτός θα είναι από το προηγούμενο ΣΚ κάτω και θα γράψει όταν πρέπει ενώ εσύ ίσως δεν θα μπορείς να αφήσεις το μαγαζί σου. Αυτό το καταλαβαίνω σαν πρόβλημα αλλά τότε το θέμα δεν είναι αν μπορείς σε 41 ώρες να γράψεις 4 περάσματα με 1500 χλμ. αλλά αν μπορείς σε 19 ώρες (11 + 8 ΠΕ-ΠΑ) να γράψεις 2 με 750 χλμ. Που είναι κάτι τελείως διαφορετικό.
Ουσιαστικά τότε ανάγεται σε πρόβλημα 'χαρακτήρα' (δεν ξέρω πως αλλιώς να το εκφράσω): μιλάμε για τον κορυφαίο αγώνα του πρωταθλήματος και θέλει (όπως και όλος ο θεσμός) κάποια δέσμευση. Υπάρχουν πολλοί 'χαλαροί' αγώνες για όλα τα γούστα (σπριντάκια και μίνι ράλι) όπου μπορεί κάποιος να πάει με όσες δοκιμές θέλει χωρίς να κλείσει καθόλου το μαγαζί του. Ε, δεν μπορεί ο συγκεκριμένος αγώνας να είναι το ίδιο χαλαρός, θέλει 'εκ θέσεως' (= 'ανώτερος' θεσμός, Πανελλήνιο αλλά και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα) περισσότερη ενασχόληση. 'Commitment' αν θέλεις.
-
Βρε Νασο μου,χρειαζομαστε απειρες ωρες ,για να καταλαβεις τι γινεται....γενικως και ειδικως......
οτι δεν εχει καμια σχεση ο Μπασσο με τα ελληνικα δεδομενα.
Δηλαδη τι περιμενες να διαμαρτυρυθει ο ξενος,που δεν ξερει τιποτα?
Εδω εμεις κανουμε μοκο,οχι πως θα μας ακουγανε.....
Οσον αφορα για την ασφαλεια που λες,εχει να κανει με το ρυθμο,εγω μπορει να ειμαι σε ρυθμο παρα πεντε,και ο αλλος(παρανομος που εκανε 20 περασματα) να παει ανετος και να κοντραριζομαστε,δεν ειναι κριμα.
Η θα χασω,η θα βγω?Και θα ψαχνομαι ολη μερα τι εφταιγε?(δεν αναφερομαι προσωπικα για μενα)
Ειδικα δεν καταλαβαινω γιατι θελεις να με πεισεις οτι βγαινουν οι δοκιμες,οταν εχω πει οτι σε αλλο πρωταθληματικο αγωνα δεν προλαβα μεσα στα χρονικα περιθωρια να περασω τεσσερις φορες σε τεσσερις μερες σε λιγοτερο απο τα ΜΙΣΑ χλμ.!!!Γιατι τωρα να εμπιστευθω την αρχη,οταν δεν ελεγχει τιποτα?Τι θες να με αναγκασεις να πω,οτι λενε μ......
Το ξερεις καταρχην οτι δεν χρησιμοποιουμε οι αγωνιζομενοι κανονικα ολες τις μερες,αλλα Σαββατο-γραψιμο και ενα τσεκαρισμα,Κυριακη δευτερο τσεκαρισμα-η και πρωτο τσεκαρισμα, και μια η δυο μερες πριν τον αγωνα τελευταιο τσεκαρισμα για πληρη εκμεταλλευση των τεσσαρων περασματων,οποτε δεν ειναι ισοχρονα μοιρασμενα οι δοκιμες.
Και να σου πω για μενα(γιατι για τους αλλους δεν μπορω να μιλησω)αν ηξερα οτι ολοι καναν 2 η και 1 περασμα ,δεν θα ειχα προβλημα να ακολουθησω.Το ολο θεμα ειναι τι κανει ο ανταγωνισμος η αν του δινεις σημασια.......Πλεον δεν του δινω...........Στα μινι ραλλυ παλι δεν πας οποτε θες δοκιμες,μονο στα σπριντ!(οχι για ολα τα γουστα,εγω που θελω να φχαριστηθω ραλλυ)
Νασο,ειχαν σημασια τα λογια μου που ειπα,χωρις δοση κακιας,οτι οι εκτος μπακετ σκεφτονται εντελως διαφορετικα απο αυτους εντος,καθως και τα υπολοιπα που ειχα πει.........
Αυτο με τις ημερες δοκιμων για συγκεκριμενες ειδικες,τι λε ρε παιδι μου,ευρωπαιοι γιναμε....πω πω.
Εχουμε πιασει την ουσια των αγωνων και δεν την αφηνουμε με τιποτα.Ολα εδω τα λυνουμε.
Ειναι αληθεια οτι απο του χρονου θα ζητανε σε οσους συμμετεχουν στο πρωταθλημα προκαταβολη τις συμμετοχες?!?!
Τι,δεν το ειχατε σκεφτει?Να μια καλη ιδεα!!!
...................... -
Τελικα δεν βρισκουμε ακρη με τιποτα.
Αγγελε,τοσοι και τοσοι κανουν παρανομες δοκιμες μεσα στα ματια μας ,δεν κανουμε τιποτα και....τελοσπαντων.
Για τον Σορντο τι μας το λες,για να ζηλεψουμε.
Τα εχουμε κανει κουλουβαχατα.Αισθανομαι μονιμα απογοητευμενος.Ναι!!! για να ζηλεψεις , καλοπροαιρετα, και να αναρωτηθεις γιατι αυτοι μπορουν και εμεις οχι.
Δικιο εχεις και εισαι απογοητευμενος, γιατι ενω το υπαρχον συστημα αναγνωρισεων ειναι ευνοικο για τους ταλαντουχους οδηγους ραλλυ,τελικα γυριζει εναντιον τους με την υπαρχουσα κατασταση.
Το μεγα λαθος -κατ' εμε παντα - ειναι οτι δεν βρηκαν τροπο,Η δεν ηθελαν,να κοψουν τον κ@λο του καθε Ζηβα,Πλατη,Αμαξοπουλου κλεφτη των δοκιμων( Οπως εγινε τις πρωτες φορες στο WRC) και φτασαμε σε αυτην την κατασταση.
Ειναι κριμα ομως επειδη δεν μπορεις να πιασεις τον κλεφτη να επιτρεψεις τις κλοπες. -
Βρε Αγγελε μου,προεδρε μου ,γιατι ομως να θεωρουμε τα +1 εως +200 περασματα κλεψια, και να μην θεωρουμε τα S1600 η τα ΕVO72,5 κλεψια?
Ουτε το ενα ειναι,ουτε το αλλο.Ουτε ο ενας κλεβει χρονο ουτε ο αλλος το αυτοκινητο του αλλουνου.Το τι συμβαινει στο παγκοσμιο,εχει και αλλους λογους.
Και το κυριοτερο:τον κλεφτη τον πιασαμε πολλεεεεες φορες,δεν τον τιμωρισαμε εσκεμμενα (καλοπροαιρετα,κακοπροαιρετα)
Αρα και εσκεμμενα βολευει να μην επιτρεπονται οι κλεψιες,για να μην τις κανουν ολοι.
Δεν πηρες θεση στη προταση που εκανα......!Για να σε ακουσω. -
Οσον αφορα για την ασφαλεια που λες,εχει να κανει με το ρυθμο,εγω μπορει να ειμαι σε ρυθμο παρα πεντε,και ο αλλος(παρανομος που εκανε 20 περασματα) να παει ανετος και να κοντραριζομαστε,δεν ειναι κριμα.Βρε Αγγελε μου,προεδρε μου ,γιατι ομως να θεωρουμε τα +1 εως +200 περασματα κλεψια, και να μην θεωρουμε τα S1600 η τα ΕVO72,5 κλεψια?
Ουτε το ενα ειναι,ουτε το αλλο.Ουτε ο ενας κλεβει χρονο ουτε ο αλλος το αυτοκινητο του αλλουνου.Το τι συμβαινει στο παγκοσμιο,εχει και αλλους λογους.Αυτή είναι η κλεψιά, μόνος σου το λες.
Ο zivas τα είπε όλα στην προηγούμενη δημοσίευσή του. Υπενθυμίζω πως ο (τωρινός 'θεός') Galli έμεινε ένα χρόνο έξω, o Puras δεν ξεκίνησε στην Καταλωνία και διάφοροι Delecour, Panizzi κτλ. έφαγαν 5λεπτα.
Εδώ δεν υπάρχει η πολιτική βούληση, διότι για όλα υπάρχουν από τεχνικής άποψης λύσεις (και για τον τσόγλανο με τις σακούλες στις πινακίδες υπάρχει η Τροχαία, αλλά ποιός την εμπλέκει στην υπόθεση...)
-
Οσο για τον Σορντο,τον ζηλευω,ναι,για τις.....χορηγιες του!
-
Οσο για τον Σορντο,τον ζηλευω,ναι,για τις.....χορηγιες του!Τι τον βοηθάνε αυτές σε ό,τι αφορά στις αναγνωρίσεις ? Αντε να του δίνει σημειώσεις της Ouninpohja ο Carlos. Αλλά κάνει 2 περάσματα. Οπότε ?
Αστο... Απ΄ όσα καταλαβαίνω είναι πως το πρόβλημα δεν είναι τα 4 περάσματα σε 41 ώρες αλλά το ό,τι ο Amaxopoulos κάνει 4 και ο nass 44. Εκεί είμαι 1000% μαζί σου. Αλλά να ξέρουμε για τι πράγμα μιλάμε, τα 4 δεν είναι το πρόβλημα για τον Amaxopoulo όπως δεν είναι και για τον Basso ή το Sordo.
-
Καλα,Νασο αστο.....
ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ με το ΥΠΑΡΧΟΝ συστημα με 20 περασματα.Δεν κλεβω κανεναν αν παω βολτα στη Φτερη οταν εσυ κανεις μπανιο στη Βουλα,ΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ.
Καταλαβες?
Γιατι πρεπει να εχεις εσυ δικιο.Διαβαζε λιγο πιο προσεκτικα.
Πες μου τη σκεψη σου πανω στο θεμα που σου εγραψα για το οτι σε αλλον αγωνα δεν προλαβα σε μισα χλμ να κανω στον ιδιο σχεδον χρονο τα περασματα?
-
Δεν κλεβω κανεναν αν παω βολτα στη Φτερη οταν εσυ κανεις μπανιο στη Βουλα,ΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ.Μα τι λες τώρα. Εμένα που κάνω μπάνιο δε με κλέβεις, αλλά τον άλλον που πρέπει να είναι στο μαγαζί του τον κλέβεις. Του κλέβεις αυτό που δεν μπορεί να αγοράσει, το χρόνο (= χρήμα) του. Δεν καταλαβαίνεις πως οι ελεύθερες δοκιμές, όπως και κάθε ελευθερία, ανεβάζουν το κόστος ΟΛΩΝ των εμπλεκόμενων ? (οργανωτών, συμμετεχόντων)
Για σκέψου την πρόταση Πλατή: επειδή με ταϊζει ο μπαμπάς μου ή έχω βγάλει λεφτά στο Χρηματιστήριο, 6 μήνες πριν έχω δικαίωμα να κατασκηνώσω στη Φτέρη και να κάνω ελεύθερα 1000 περάσματα. Εσύ με το μαγαζί σου μπορείς να πας ελεύθερα 10 φορές. Αν εσύ το θεωρείς δίκαιο αυτό, τι να πούμε...
Γιατι πρεπει να εχεις εσυ δικιο.Διαβαζε λιγο πιο προσεκτικα.
Συγνώμη, νόμιζα πως κάναμε συζήτηση
Πες μου τη σκεψη σου πανω στο θεμα που σου εγραψα για το οτι σε αλλον αγωνα δεν προλαβα σε μισα χλμ να κανω στον ιδιο σχεδον χρονο τα περασματα?
Κακός σχεδιασμός του αγώνα σε συνδυασμό με ανελαστικό σύστημα (διότι θα έπρεπε να προβλέπει εξαιρέσεις στην κρίση του οργανωτή). Θυμίσου πως οι αναγνωρίσεις του Ακρόπολις είναι 2 μέρες για 2 περάσματα από ~180 χλμ. ειδικές στο χώμα (= μικρότερες ταχύτητες) και τις προφταίνουν όλοι. Αρα τα απόλυτα νούμερα δεν λένε τίποτα, ο σχεδιασμός του αγώνα κάνει τη διαφορά.
-
Καλα Νασο,σε καταλαβαινω λογο καλοκαιριου.
α)Αυτο με τις χορηγιες,δεν εχει μεταφορικο νοημα ειναι οπως το ακους.
β) Αλλο προβλημα ειναι οι παρανομες δοκιμες που κανουν αγωνιζομενοι και δεν τιμωρουνται ,ενω καποιοι προσπαθουν να ειναι τιμιοι,αλλα αδικουνται πληρως.
γ)Σε σχεση με το Μπασσο,ο ανθρωπος φανταζεται οτι οι αναγνωρισεις βγαινουν ανετα 4 περασματα σε τοσες ωρες και ημερες,αλλα ειναι και ημι-επαγγελματιας,οποτε θα πιεστει και να μην βγαινουν ακριβως η εστω οριακα,ωστε να ανταπεξελθει στις υποχρεωσεις του,ωστε να παει οσο πιο καλα μπορει στον αγωνα ,και οχι απαραιτητα να διασκεδασει,που ειναι το πρωτο μελημα του ερασιτεχνη.
Εγω λεω ως τοπικος-Ελληνας οτι πολυ αμφιβαλλω (εως ειμαι σιγουροςμε βαση την εμπειρια μου οπως εγραψα και παραπανω) οτι βγαινουν σχετικα ανετα οι δοκιμες(σου εξηγησα παραπανω πως ειναι μια λογικη ακολουθια των αναγνωρισεων Σα-Κυ και ΠΕ -η ΠΑΡ.)
Οπως σωστα πριν πολλα ποστς ειπε ο Στρατης οτι θα το κοιταξει αν βγαινουν σε ΔΥΟ μερες οι δοκιμες(που για να λεει καποιος οτι βγαινουν ανετα,σημαινει οτι πιεσμενα ΠΡΕΠΕΙ να βγαινουν και σε δυο μονο μερες.Αυτα...σχεδον...... Και Νασο δεν καταλαβαινεις η βιαζεσαι.
-
Ενω ειναι δικαιο να υπαρχουν δυνατα και αδυνατα αυτοκινητα(χρημα οπως ειπες)Απο ποτε η ζωη ειναι δικαιη?
-
Καλα Νασο,σε καταλαβαινω λογο καλοκαιριου.Δεν είναι και πολύ ευγενικό αυτό...
α)Αυτο με τις χορηγιες,δεν εχει μεταφορικο νοημα ειναι οπως το ακους.
Ναι αλλά η συζήτηση είναι για τις αναγνωρίσεις. Τι σχέση έχουν οι χορηγίες ?
β) Αλλο προβλημα ειναι οι παρανομες δοκιμες που κανουν αγωνιζομενοι και δεν τιμωρουνται ,ενω καποιοι προσπαθουν να ειναι τιμιοι,αλλα αδικουνται πληρως.
Μαζί σου 1000% όπως σου είπα. Ομως είναι αυτό που είπε ο zivas: δε νομιμοποιείς την κλεψιά επειδή δεν μπορείς ή δεν θέλεις να πιάσεις τον κλέφτη
γ)Σε σχεση με το Μπασσο,ο ανθρωπος φανταζεται οτι οι αναγνωρισεις βγαινουν ανετα 4 περασματα σε τοσες ωρες και ημερες,αλλα ειναι και ημι-επαγγελματιας,οποτε θα πιεστει και να μην βγαινουν ακριβως η εστω οριακα,ωστε να ανταπεξελθει στις υποχρεωσεις του,ωστε να παει οσο πιο καλα μπορει στον αγωνα ,και οχι απαραιτητα να διασκεδασει,που ειναι το πρωτο μελημα του ερασιτεχνη.
(1) Δεν είναι ο πλέον κατάλληλος αγώνας για 'διασκέδαση του ερασιτέχνη'. Οχι πως δεν πρέπει να συμμετάσχει αλλά ο αγώνας δεν απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε αυτή την κατηγορία αγωνιζόμενων. Για αυτούς τους αγωνιζόμενους υπάρχουν σπριντ να διασκεδάσουν όσο θέλουν (και μπράβο που έχουν πάλι πολλές συμμετοχές τα σπριντ και μπράβο σε όσους συμμετέχουν εκεί δηλωμένα για την πλάκα τους).
(2) Η κύρια δικαιολογία κατά των 4 περασμάτων είναι πως δεν είναι ασφαλές. Και εγώ απορώ πως γίνεται να μην είναι ασφαλές για τον ερασιτέχνη που, στο κάτω-κάτω, στον αγώνα μπορεί να 'πουλήσει' και 10 στροφές, και να είναι ασφαλές (διότι, πίστεψέ με, κανείς δεν έχει αυτοκτονικές τάσεις) για τον Basso που θα πηγαίνει 10/10 συνεχώς. Κάποιος κάτι δεν κάνει σωστά...
(3) Εσύ διαμαρτύρεσαι μέσω forum και ξέρεις πως σε ακούνε αυτοί που πρέπει (πχ. ο sx -σίγουρα όχι εγώ). Και επιπλέον μπορείς να πιάσεις το Χ γνωστό σου στην ΕΘΕΑ και να του πεις την άποψή σου. Ο Basso θα έρθει Παρασκευή βράδυ. Αρα και πάλι δεν τον βλέπω σε τίποτα να είναι (ως προς τις αναγνωρίσεις) καλύτερος από σένα.
Εγω λεω ως τοπικος-Ελληνας οτι πολυ αμφιβαλλω (εως ειμαι σιγουροςμε βαση την εμπειρια μου οπως εγραψα και παραπανω) οτι βγαινουν σχετικα ανετα οι δοκιμες(σου εξηγησα παραπανω πως ειναι μια λογικη ακολουθια των αναγνωρισεων Σα-Κυ και ΠΕ -η ΠΑΡ.)
Οπως σωστα πριν πολλα ποστς ειπε ο Στρατης οτι θα το κοιταξει αν βγαινουν σε ΔΥΟ μερες οι δοκιμες(που για να λεει καποιος οτι βγαινουν ανετα,σημαινει οτι πιεσμενα ΠΡΕΠΕΙ να βγαινουν και σε δυο μονο μερες.Μακάρι να το δει ο sx, είναι ο αρμόδιος άνθρωπος.
Αυτα...σχεδον...... Και Νασο δεν καταλαβαινεις η βιαζεσαι.
Το ίδιο μπορώ να πω και εγώ.
-
Νασο,απο οτι βλεπω δυστυχως δυσκολευομαστε να επικοινωνησουμε,πραγματικα στενοχωριεμαι.
Ας κρινουν οι υπολοιποι που διαβαζουν και γραφουν.
Τι αλλο να πω.... -
Νασο,απο οτι βλεπω δυστυχως δυσκολευομαστε να επικοινωνησουμε,πραγματικα στενοχωριεμαι.
Ας κρινουν οι υπολοιποι που διαβαζουν και γραφουν.
Τι αλλο να πω....ΟΚ φταίω εγώ λόγω ζέστης όπως εύστοχα παρατήρησες.
Εχεις συγκεκριμένη πρόταση ?
Η δική μου πρόταση είναι να δοθεί άλλο ένα ΣΚ (δηλ. 11-12/9) για αναγνωρίσεις, να ισχύει όμως ο περιορισμός των 4 περασμάτων κτλ. κτλ. Και επίσης να αστυνομεύονται οι ειδικές αυστηρά (περιλαμβανομένης και Τροχαίας για τους μαυροσακουλάδες ), δηλ. να δούμε επιτέλους την πολιτική βούληση που χρειάζεται.
-
Καλη μερα, καλο χειμωνα....(Σας την εσπασα??? )
Προς Nass
Επειδη ο μπαμπας μου εχει λεφτα, τρεχω με EVO 12,επειδη του αλλου δεν εχει, τρεχει 3 φορες το χρονο με τσινκουετσεντο. Στις δοκιμες θα εξαντλησουμε το αισθημα κοινωνικης δικαιοσυνης???
Προς Αγγελο Προεδρο.
1.Απαντησε η ΕΘΕΑ και το γνωριζεις. Απαντησε οτι το θεμα εχει εξετασθει και η προταση μου αποριπτεται.
2. Διευκρινηση.Η προταση μου κατατεθηκε ΠΡΙΝ αναλαβει το νεο Συμβουλιο, και για οποιον ξερει και θυμαται, αυτο κατι λεει.
3. Οταν πιστευεις σε κατι, εσυ δεν επιμενεις? Τουλαχιστον μεχρι να δεις και ν ακουσεις κατι καλυτερο? Ε αυτο κανω κι εγω, τιμη μου και καμαρι μου.
Απο κει και περα, οταν θ ακουσω και θα δω μια προταση του ΣΟΑΑ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ,ΓΡΑΠΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΗ, τοτε θα υπακουσω στις αποφασεις του οργανου που με εκπροσωπει,και τις οποιες θετικες η αρνητικες παρατηρησεις θα τις κανω προς αυτο, και τις πιθανες ευθυνες θα τις αναζητησω απ αυτο. Ξεκαθαρη και 'πλερια ' δημοκρατικη δεν ειναι η θεση μου?
Οπως σας ειπα κι οταν με καλεσατε στο Συμβουλιο, εχω την αισθηση (και μακαρι να κανω λαθος) οτι ο ΣΟΑΑ χειριζεται τα πραγματα 'εξ απαλων ονυχων', σας ζητησα λιγο πιο επιθετικη και απαιτητικη στρατηγικη, για να μην ξαναπεσει ο Συνδεσμος στη γνωστη νιρβανα. -Το τονιζω, μακαρι να κανω λαθος-.
Ετσι δεν καταλαβαινω γιατι ,εστω και συγκαλυμμενα κι ευγενικα, ενοχλεισαι.Πες το ωμα. Ο ΣΟΑΑ αποδεχεται οσες ρυθμισεις εχουν γινει τελευταια, ο ΣΟΑΑ ειναι ικανοποιημενος απ ολες τις επιλογες (συμπεριλαμβανομενου και του ενιαιου), ο ΣΟΑΑ αποδεχεται την δημοσιευση μπλε γραμμων και φλουταρισμενων ωραριων,οταν κοινοποιουνται οι αγωνες, ο ΣΟΑΑ συμφωνει να ξοδευονται περιουσιες για τη φυλαξη των ειδικων του Ακροπολις μηπως και κανενας Ελληνας κλεψει δοξα απο τους 'Φραγκους',κι εγω θα καταπιω γλωσσα και πληκτρολογιο.
Η πες ωμα, εδω συμφωνουμε, εδω διαφωνουμε κι ελατε να βοηθησετε. Κι εγω ,οπως ξερεις θα κανω οτι πει το συμβουλιο, και απο κει και περα θαχω να κανω μ αυτο. Σωστα?
Κακα τα ψεματα, κι ισως ετσι με καταλαβεις. Εχω ιδιαιτερα ανεπτυγμενα τα αισθηματα ελευθεριας, ανεξαρτησιας και δημοκρατικοτητας, ετσι που να μην μπορω να δεχθω σε καμια εκφανση της ζωης μου οτι εχω αναγκη απο
αυτοκλητους (εθνο)σωτηρες. Υπακουω μονο στην εκλεγμενη μου ηγεσια και τους νομους της, οταν ακολουθουν τις αρχες της πλειοψηφιας. Ετσι, αν τον Σεπτεμβριο κανεις μια συνελευση με θεμα τις αλλαγες στο σπορ, κι αποφασισθει ν απαγορευτουν οι αναγνωρισεις,(η αν το ΔΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΕΤΣΙ) θα αποδεχθω την αποφαση. Ως τοτε ομως, επιτρεψε μου να ειμαι ενεργα αντιθετος με οτι αποφασιζεται ερημην μου.
Παντα φιλικα και καλοπροαιρετα
Χρηστος ο αντιπολιτευομενος ...οπως λεει κι ο αρχηγος. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Καλη μερα, καλο χειμωνα.
Ετσι, αν τον Σεπτεμβριο κανεις μια συνελευση με θεμα τις αλλαγες στο σπορ, κι αποφασισθει ν απαγορευτουν οι αναγνωρισεις,(**η αν το ΔΣ **ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΕΤΣΙ) ME MANIKIOYR H XΩRIS ?θα αποδεχθω την αποφαση. Ως τοτε ομως, επιτρεψε μου να ειμαι ενεργα αντιθετος με οτι αποφασιζεται ερημην μου.
Παντα φιλικα και καλοπροαιρετα
Χρηστος **ο αντιπολιτευομενος **...οπως λεει κι ο αρχηγος.ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΠΟΨΗ ?
ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΙ Ο ΣΟΑΑ , ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ .ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΕ ....... ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΙΣΩΣ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ
ΑΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ (ΟΠΩΣ ΚΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ) , ΚΑΙ ΚΑΑΑΑΑΠΟΤΕ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ .
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Καλη μερα, καλο χειμωνα....(Σας την εσπασα??? )Προς Αγγελο Προεδρο.
1.Απαντησε η ΕΘΕΑ κΜια παρακληση
Ασε τα τα πρεδριλικια...
εδω βρισκομαι σαν αγωνιζομενος και μονο και οτι γραφω ειναι προσωπικες μου αποψεις και τιποτα παραπανωΟφειλες να γραψεις την αποφαση της εθεα για την προταση σου για να μην ρωτανε καποιοι γιατι δεν την στελνουμε
Οταν ενοχλουμαι δεν το κανω ευγενικα ισως ο γραπτος λογος μου δεν ειναι γλαφυρος και τον παρεξηγειςΝα το πω ωμα.. ΝΑΙ συμφωνω με το υπαρχον συστημα αναγνωρισεων - το οποιο δουλευει περιπου ετσι στις περισσοτερες χωρες της Ευρωπης - αλλα εδω ΔΕΝ λειτουργει. Οπως γνωριζεις υπαρχει τριμελης επιτροπη του συνδεσμου που εχει ηδη παρουσιασει εργο το οποιο σε -γενικες γραμμες- εμφανιζει δυο εντελως αντιθετους πολους.
Οσο για τους 'εθνοσωτηρες' , πιστευω οτι το σπορ στην σημερινη του μορφη ειναι αυτοχρηματοδοτουμενο επαρκως και μπορει ανετα να ανοιξει το δικο του μαγαζι μακρια απο ΄μαυρες τρυπες '....
Αυτα για την ωρα..
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
καλο χειμωνα....Γενικώς!
...Στις δοκιμες θα εξαντλησουμε το αισθημα κοινωνικης δικαιοσυνης???
Μπορείς πάντα να δηλώσεις τον συνοδηγό σου με άλλο αυτοκίνητο , παράλληλα με το δικό σου και να έχεις τα διπλά περάσματα. Νόμιμα πάντα! Κοστίζει το διπλάσιο παράβολο αλλά στις δοκιμες θα εξαντλησουμε το αισθημα κοινωνικης δικαιοσυνης???:lol:
-
Μια που έχουμε παρόντες πρόεδρο και γραμματέα, μήπως μπορειτε να μας επιβεβαιώσετε την φημη που κυκλοφορει οτι θα ζητήσετε τον διαχωρισμό του μεικτού πρωταθλήματος σε χωμα και άσφαλτο με 4 περάσματα στο χώμα και ελευθερα στην άσφαλτο;;
Αν ειναι έτσι έχω και εγω μια πρόταση! Να επαναφέρετε και το θεσμό του πολυνίκους
RALLY EKO.