-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Είναι καγκουριά αυτο????Εγώ τον θαυμάζω για τη φοβερή δουλειά που έκανε, στο κάτω κάτω εκτός της τουρμπίνας ούτε ζάντες δεν έχει αλλάξει, μάλλον είναι ακριβώς το αντίθετο της καγκουριάς.
Και πώς θα στρίβει? ΟΕΟ?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Είναι καγκουριά αυτο????
Εγώ τον θαυμάζω για τη φοβερή δουλειά που έκανε, στο κάτω κάτω εκτός της τουρμπίνας ούτε ζάντες δεν έχει αλλάξει, μάλλον είναι ακριβώς το αντίθετο της καγκουριάς.
Και πώς θα στρίβει? ΟΕΟ?
θα το μάθει στο 3ο PHD
το 2ο το πήρε με αυτή την διατριβή του περι μλκιαςρε κάτι άνθρωποι που υπάρχουν , τζάμπα τα μαθ/τικα που ξέρει
-
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
[Τι μάρκα είναι???
[]
Πόρσε ή Φερράρι,δέν είμαι σίγουρος
-
Fiat Marea, ίσως;
-
Κρίμα το κουπεδάκι γμτ...
Μη μου πεις ότι το άλλο είναι 156;
-
Seat Cordoba είναι. Για το Κουπέ, όποιος π....ης το κατάντησε έτσι, να του καεί το βίντεο, η κουζίνα και ο φούρνος μικροκυμάτων
-
SEAT Cordoba.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Seat Cordoba είναι. Για το Κουπέ, όποιος π....ης το κατάντησε έτσι, να του καεί το βίντεο, η κουζίνα και ο φούρνος μικροκυμάτωνΚαι βάαααααλε.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Seat Cordoba είναι. Για το Κουπέ, όποιος π....ης το κατάντησε έτσι, να του καεί το βίντεο, η κουζίνα και ο φούρνος μικροκυμάτων
Και βάαααααλε.
και το 'εργαλείο' του? τσε βάλεεεε...
-
Όντως Cordoba είναι! Τέρμα κάγκουρας ο τύπος! Που να βλέπατε και μούρη του αμαξιού! Ήταν μέσα αυτός αλλιώς δεν θα γλύτωνε...
-
-
-
-
-
Απλό και καγκούρικο. Αυτό είναι!!!
Βάζεις νίκελ φρυδάκια στα φτερά, νίκελ πλαϊνές ποδιές και νίκελ τάσια και είσαι ΘΕΟΣ!!! (όχι Λάρισα)Και έχεις και τζάμπα καθρέπτες, αν θες να τσεκάρεις την χωρίστρα... πού να στριμώχνεις τώρα το πρόσωπό σου μεταξύ πλαϊνού καθρέπτη και παράθυρου...
Άσε που τα τάσια μπορούν να παίξουν και έναν άλλο ρόλο. Μπορεί κάποιος να τα χρησιμοποποιήσει αντί για εκείνους τους κυρτούς καθρέπτες που μπαίνουν στις διασταυρωσεις με τη μειωμένη ορατότητα. 2 σε 1!!
-
Είδα στο ΣΕΦ ένα Cordoba με σιδερώστρα η οποία είχε γύρω - γύρω μωβ λαμπάκια!!!!!
-
-
Δύο 'καλά' αυτοκόλλητα...
Σε Golf
Golf GTI αριστερα - 1.6 FSI δεξιά
Σε 156 με δύο διπλές μπούκες αριστερά και δεξιά που ακουγόταν από 50 μέτρα
2.5 V6 Twin Spark
-
Μ'αρέσει που πάς να κρατήσεις και τίς ισορροπίες
Australia Uber Alles!!!!!