-
οι Άγγλοι προωθούν τα Αγγλικά όσο τους παίρνει και λίγο παραπάνω,
ο Γιαπωνέζοι μια απο τα ίδια, οι Γερμανοί να τα ξαναλέμε? κ.ο.κμια φορά που το 5th ήταν καλύτερο απο το top gear
-
Είμαι λίγο αλλά...
Έκανα χθες το πρώτο μου Top Gear Download ( ), το τελευταίο επισόδειο συγκεκριμένα. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ το αρχείο είναι οκ, ο ήχος παίζει κανονικά ενώ η εικόνα σε fast forward.
Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Any ideas?
-
Κάποιο codec σου λείπει κατέβασε τα πιο πρόσφατα και θα είσαι ΟΚ.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
οι Άγγλοι προωθούν τα Αγγλικά όσο τους παίρνει και λίγο παραπάνω,
ο Γιαπωνέζοι μια απο τα ίδια, οι Γερμανοί να τα ξαναλέμε? κ.ο.κΔηλαδή ποιο ήταν το μεμπτό σε όλη την 'αξιολόγηση' κατά τη γνώμη σου; Το ότι διάλεξε την Jaguar επειδή απλώς του άρεσε περισσότερο;
-
δεν βρίσκω τίποτα μεμπτό στην εκπομπή γιατί δεν ήταν αξιολόγηση αλλά 'αξιολόγηση' όπως γράφεις, εκτενής παρουσίαση θα έλεγα εγώ.
μεμπτό για εμένα στη jaguar είναι οτι μοιάζει σαν γάμος απο συνοικέσιο
γαμπρός το λοοκ της jag, νύφη ο σχεδιαστής της Aston Martin
όλοι βολεύονται και το παιδί βγαίνει άσχημο
THE END -
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Εμένα μου άρεσε πολύ το επεισόδιο του Top Gear! Το λέω επειδή κάποιος διάβασα ότι το βρήκε ψιλομούφα...Και θα έλεγα ότι για πρώτη φορά είδα ΤΟΣΟ αξιόλογο συγκριτικό test με εντελώς valid επιχειρήματα και όχι με Clarkson-ισμούς για τη νέα Jag σε σχέση με τη μπέμπα και τη Merca.
Και επιτέλους, ο Stig στο Liana
Θα συμφωνησω με τον opterio...
To επεισοδιο ηταν πολυ ωραιο!Το συγκριτικο για τα δεδομενα του Clarkson ηταν ΥΠΕΡ-αντικειμενικο!Στο κατω κατω η Jaguar ηταν πιο ωραια(απο την ελεϊνη ΒΜW και την αδιαφορη Μerc),και γενικα κατα την ταπεινη μου αποψη ενα ΠΑΡΑ πολυ ομορφο αυτοκινητο,και σιγουρα πιο...sport απο τους γερμανους 'ανταγωνιστες'.
Πολυ γελιο η εκπομπη στο ραδιοφωνο και συμπαθητικη η Ζ06...
Υ.Γ:Το οτι ο καλεσμενος ειχε ξαναερθει πριν ενα χρονο γιατι ακριβως ειναι κακο???
Επισης στην κοντρα με το καγιακ το θεμα δεν ηταν το tomcat αλλα το...καγιακ και η κοντρα μεταξυ τους. -
Ο χρήστης Mythos_GR έγραψε:
Το οτι ο καλεσμενος ειχε ξαναερθει πριν ενα χρονο γιατι ακριβως ειναι κακο???Γιατί δεν είχε τίποτα καινούργιο να πει. Εξάλλου, υπάρχουν τόσοι και τόσοι που θα μπορούσαν να οδηγήσουν το reasonably priced car και δεν έχουν εμφανιστεί μέχρι σήμερα στην εκπομπή... Ελπίζω μια μέρα να καλέσουν τον Nick Mason.
-
Βγήκε και το preview του επεισοδίου της ερχόμενης Κυριακής του TG:
'In this weeks programme Jeremy, James and Richard attempt to answer one of the world's great unanswered questions: is it possible to build a truly amphibious car that works as well on water as it is does on land? They've each come up with their own unique design but will any of them actually work? We drive they're creations to a lake in Staffordshire to find out. Also in the show actor Philip Glenister (Life on Mars) is the star in the reasonably priced car and the Lotus Exige S is power tested by on the track by Jeremy and the Stig.'
Φήμες από τα γυρίσματα λένε ότι ειδικά το κομμάτι με το αμφίβιο αυτοκίνητο είναι από τις κορυφαίες στιγμές της σειράς
-
EXIGE S!
-
Κάτι μου λέει οτι πάλι θα βραχούν τα παλικάρια μας. Θυμάστε τι γκριμάτσες έκαναν όταν τους είπαν ότι θα έπρεπε να βάλουν το 'Espace Cabrio' στο πλυντήριο αυτοκινήτων?
Όλα τα λεφτά. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
:lol:
Το Top Gear μου άρεσε αρκετά ( ειδικά η εκπομπή στο ραδιόφωνο πολύ γέλιο ) τώρα κατεβάζω το Fifth Gear μια βδομάδα περιμένω τα Girls AloudΣτο ραδιόφωνο;;; Για tune me in its frequnecy pls, mate!
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
:lol:
Το Top Gear μου άρεσε αρκετά ( ειδικά η εκπομπή στο ραδιόφωνο πολύ γέλιο ) τώρα κατεβάζω το Fifth Gear μια βδομάδα περιμένω τα Girls AloudΣτο ραδιόφωνο;;; Για tune me in its frequnecy pls, mate!
Τέο, απλώς δες το τελευταίο επεισόδιο
-
Πάνω που είπα ν'αρχίσω να το βλέπω...
-
Τί απίστευα όργια που είναι οι τύποι....
Απο χθες το βράδυ που είδα την 1η εκπομπή (τελικά...) και τώρα στην 2η, δεν έχω σταματήσει να γελάω με τους τύπους!
Μ'αρέσε που έβαλαν στο τέλος ένα 9λεπτο τραγούδι προκειμένου ν'αυτο-φυγαδευτούν από τον σταθμό!
-
Μ'αρέσε που έβαλαν στο τέλος ένα 9λεπτο τραγούδι προκειμένου ν'αυτο-φυγαδευτούν από τον σταθμό!Αμ ο Clarkson, που κουβάλησε βινύλια για να βάλει μουσική;
-
Πάντως στο τέλος ο Stig 'εκτέλεσε¨ ακόμα και τον Nigel!
-
Πάντως στο τέλος ο Stig 'εκτέλεσε¨ ακόμα και τον Nigel!Εδώ που τα λέμε, και με κλειστά τα μάτια, που λέει ο λόγος, θα έκανε χρόνο στην πίστα ο Stig, τόσες φορές που την έχει γυρίσει...
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Πάντως στο τέλος ο Stig 'εκτέλεσε¨ ακόμα και τον Nigel!
Εδώ που τα λέμε, και με κλειστά τα μάτια, που λέει ο λόγος, θα έκανε χρόνο στην πίστα ο Stig, τόσες φορές που την έχει γυρίσει...
Θα συμφωνήσω με τον Tazz. Ο stig ξέρει την πίστα και με κλειστά μάτια πρώτον και δεύτερον έχει κάνει εκατοντάδες γύρους με το Liana. Ο Mansell απ'την άλλη το οδήγησε λογικά μόνο για 5 γύρους όπως κάνουν όλοι οι καλεσμένοι. Άρα πιστεύω ότι ο χρόνος του Mansell είναι πιο αντιπωσιακός συν ότι έχει και κάποια χρονάκια πλέον...
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Άρα πιστεύω ότι ο χρόνος του Mansell είναι πιο αντιπωσιακός συν ότι έχει και κάποια χρονάκια πλέον...Σωστά, some say... ότι ο stig δεν έχει ηλικία
-
Εδώ φαίνεται να υπάρχει ένα mp3 από την περίφημη ραδιοφωνική εκπομπή.
http://forum.finalgear.com/viewtopic.php?t=11185
Δεν ξέρω πόσο πλήρες είναι, θα το ακούσω όλο αύριο.
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion