-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Ρε παιδια το κατεβασα το επεισοδιο αλλα δε μου το παιζει κανενας player...>Πως το κανατε να παιξει εσεις??Το αρχείο που κατέβασα παίζει στον δικό μου υπολογιστή με media player αλλά σε άλλους υπολογιστές που δοκίμασα δεν έπαιζε. Το πιθανότερο είναι ότι δεν έχεις κάποιο τελευταίo update.
-
Όχι τόσο καλό το δεύτερο επεισόδιο του Τοp Gear. Έχει δοκιμή μίας κανούργιας Corvette ZO6 (η οποία αποδεικνείεται πάρα πολύ γρήγορη!!!) έχει και butterfly valves στις εξόδους των εξατμίσεων! Επίσης έχει και δοκιμή της νέας jaguar XK την οποία θεωρούν πανέμορφη αλλά προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου.
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Όχι τόσο καλό το δεύτερο επεισόδιο του Τοp Gear.Δυστυχώς, θα συμφωνήσω. Μου φαίνεται ότι τώρα που έκοψε το κάπνισμα ο JC έχασε και λίγη από την έμπνευσή του (πήρε και μερικά κιλάκια ) Παρ' όλα αυτά, το τελευταίο κομμάτι με τη ραδιοφωνική εκπομπή έβγαζε τρελό γέλιο, ενώ και η δοκιμή της XK θα έπρεπε να διδάσκεται ως σεμινάριο σε σχολές σκηνοθεσίας. Μιλάμε για κανονική υπερπαραγωγή, με α-πί-στευ-τη φωτογραφία.
Πάντως, δε μου άρεσε που ο καλεσμένος τους είχε ξαναεμφανιστεί σε παλαιότερο επεισόδιο. Και μια απορία: στο τέλος της εκπομπής είπαν ότι το liana δεν είχε κάνει ποτέ γύρο με τον stig στην πίστα. Εγώ όμως γιατί νομίζω ότι είχε κάνει, σε ένα από τα πρώτα επεισόδια;
-
ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ!!!
Χθες παίχθηκε στην TV, δεν έχουμε όλοι προλάβει να το κατεβάσουμε..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ!!!Χθες παίχθηκε στην TV, δεν έχουμε όλοι προλάβει να το κατεβάσουμε..
Οκ, θα πω τότε κάτι για να σας κάνω να το κατεβάσετε ακόμα πιο γρήγορα: οι γυναίκες στο ακροατήριο σε αυτό το επεισόδιο ήταν θεές!!!!
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Πάντως, δε μου άρεσε που ο καλεσμένος τους είχε ξαναεμφανιστεί σε παλαιότερο επεισόδιο. Και μια απορία: στο τέλος της εκπομπής είπαν ότι το liana δεν είχε κάνει ποτέ γύρο με τον stig στην πίστα. Εγώ όμως γιατί νομίζω ότι είχε κάνει, σε ένα από τα πρώτα επεισόδια;O Stig δεν έχει οδηγήσει ποτέ το Liana, αλλά είπε ο Clarkson όταν το πρωτοπαρουσίασαν ότι ο ίδιος γυρνούσε στο 1:50 (αν και με δυο άτομα μέσα) και ο Stig (ο μαύρος τότε και όχι ο σημερινός) γύριζε στο 1:46.
-
GIRLS ALOUD!! Επίσης κάτι μου λέει ότι αυτό το επεισόδιο του 5th gear θα αρέσει και στον theo111r...
-
που το το βρούμε ρε παιδιά...??το βάλαν σe torrent??
-
-
thanx tazz!!!!
-
tazz δεν βάζεις και κανένα λινκ για βιντεοκλιπ των girls aloud
-
Το Top Gear μου άρεσε αρκετά ( ειδικά η εκπομπή στο ραδιόφωνο πολύ γέλιο ) τώρα κατεβάζω το Fifth Gear μια βδομάδα περιμένω τα Girls Aloud
-
Z06, που είναι η 430 οεο?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Z06, που είναι η 430 οεο?για να αποκτησει το ΖΟ6 το feedback της 430 θα περασουν ακομη πολλα χρονια (ισως και να μην περασουν)..........
οι χρονοι ειναι τυπικοι.....
-
Είδα το τελευταίο επεισόδιο!
Δεν ήταν κάτι το αξιομνημόνευτο, απότε παρατήρησα τα εξής (γνωστά εδώ και καιρό) :
-Από καλλιτεχνικής άποψης (σκηνοθεσία, πλάνα, μουσική κλπ) η εκπομπή είναι τελείως ΑΛΛΟΥ! Δε νομίζω να υπάρχει καμία στον κόσμο που να μπορεί να συγκριθεί μαζί της.
-Οι τύποι και ιδιαίτερα ο JC είναι μια παιδική χαρά! Άμα δείτε την ραδιοφωνική εκπομπή, θα καταλάβετε! (λες και δεν το είχατε καταλάβει μέχρι τώρα...)
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Z06, που είναι η 430 οεο?
για να αποκτησει το ΖΟ6 το feedback της 430 θα περασουν ακομη πολλα χρονια (ισως και να μην περασουν)..........
οι χρονοι ειναι τυπικοι.....
Στο θέμα feedback σαφώς και είναι μπροστά η 430, δεν τίθεται καν τέτοιο θέμα, το λέει άλλωστε και ο JC όταν την οδηγεί. Το περίεργο είναι ότι η καλύτερη από άποψη στησίματος (κατά πολλούς) Ferrari είναι πιο αργή (αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτή η λέξη) από μια Corvette που καλά καλά δεν υπήρχε στην Ευρώπη μέχρι πριν λίγα χρόνια..
-
(SPOILER για το Top Gear 8.02 )
Για οποιον του διεφυγε αυτη η καταπληκτικη εικονα απο το Top Gear 8.02:
-
Εμένα μου άρεσε πολύ το επεισόδιο του Top Gear! Το λέω επειδή κάποιος διάβασα ότι το βρήκε ψιλομούφα...
Και θα έλεγα ότι για πρώτη φορά είδα ΤΟΣΟ αξιόλογο συγκριτικό test με εντελώς valid επιχειρήματα και όχι με Clarkson-ισμούς για τη νέα Jag σε σχέση με τη μπέμπα και τη Merca.
Και επιτέλους, ο Stig στο Liana
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Εμένα μου άρεσε πολύ το επεισόδιο του Top Gear! Το λέω επειδή κάποιος διάβασα ότι το βρήκε ψιλομούφα...Και θα έλεγα ότι για πρώτη φορά είδα ΤΟΣΟ αξιόλογο συγκριτικό test με εντελώς valid επιχειρήματα και όχι με Clarkson-ισμούς για τη νέα Jag σε σχέση με τη μπέμπα και τη Merca.
Δεν το βρήκα μούφα, απλώς μου έδωσε την εντύπωση ότι ήταν ελαφρώς 'μουδιασμένοι'. Επιπλέον, το 1/3 της εκπομπής είχε ξαναπαρουσιαστεί παλιότερα (ο καλεσμένος αλλά και το tomcat bowler που οδήγησε ο hamster στην κόντρα με το καγιάκ). Οι σκηνές στο ραδιοφωνικό σταθμό ήταν απίστευτα αστείες, ενώ και το γύρισμα της jag ήταν πραγματικά για σεμινάριο. Παρ' όλα αυτά, δε νομίζω ότι έγινε πραγματικό συγκριτικό με την bmw και τη merc. Ένα σύντομο πέρασμα έκαναν, μόνο και μόνο για να καταλήξουμε σε αυτό που ξέραμε από πριν ότι θα ήταν το συμπέρασμα του JC, ότι δηλαδή η jag είναι καλύτερη, με το clarksonικό επιχείρημα 'neither of these cars rocks my boat'
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Παρ' όλα αυτά, δε νομίζω ότι έγινε πραγματικό συγκριτικό με την bmw και τη merc. Ένα σύντομο πέρασμα έκαναν, μόνο και μόνο για να καταλήξουμε σε αυτό που ξέραμε από πριν ότι θα ήταν το συμπέρασμα του JC, ότι δηλαδή η jag είναι καλύτερη, με το clarksonικό επιχείρημα 'neither of these cars rocks my boat'Πραγματικό συγκριτικό δεν ήταν, αλλά αν νομίζεις ότι ο Clarkson είπε ότι η Jag είναι καλύτερη, μάλλον παρεξήγησες το τεστ. Αντιθέτως, έφερε τους Γερμανούς για να αποδείξει ότι σε λιγότερα λεφτά βρίσκεις καλύτερα αυτοκίνητα, αλλά εκείνος προτιμά τη Jag. Πόσοι άλλοι θα έδειχναν τα άρθρα εκείνα των Financial Times για τη δεινή κατάσταση της Jaguar και της Ford, φέροντάς το ως επιχείρημα ότι πρέπει να ξανασκεφτείς καλύτερα το ενδεχόμενο να αγοράσεις μία
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion