-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Επαναδιατυπώνω:Είμαι πολύ περίεργος να δω τί στάση θα έχουν ως ελληνικό Top Gear. Θα χαϊδεύουν για άλλη μια φορά τ'αυτάκια των marketing executives των τοπικών αντιπροσωπειών δημιουργώντας απλά ένα ακόμα περιοδικό στο οποίο θα κληθούν οι εταιρίες να 'σπρώξουν' το διαφημιστικό τους μπάτζετ, ή θα δούμε επιτέλους κάποιους 'δημοσιογράφους' να τα λένε 'έξω από τα δόντια', και με απαραίτηση δόση χιούμορ, σαρκασμού ή ακόμα και κυνισμού, ώστε να έχουμε όντως λόγο να το διαβάζουμε ως περιοδικό με άποψη και όχι ως αντίγραφο των διαφημιστικών φυλλαδίων που τους παραχωρείται προς αντιγραφή ** από τις αντιπροσωπείες**
Έτσι που το έγραψα πριν μου φαίνεται πως καταλάβατε ότι το 'διαφημιστικό υλικό' το παίρνουν από τα ξένα περιοδικά, ε;
το περιοδικό αυτό νομίζω το πηρε ο κωστόπουλος και αυτός που εχει το power πηρε το CAr... κάτι τετοιο
Γενικά δημοσιογράφος με σαρκασμό σαν των εκπομπων του gear ήταν ο Τριτάρης.... Αλλα και αυτόν μερικές φορές τον έφαγε η μαρμάγκα γιατί ορισμένα πράγματα ενοχλήσανε. Ο τρόπος ήταν απότομος (μπορει να ηταν δίκαιος αλλα δε ειμαι σίγουρος ότι η Ελληνική αγορά το αντέχει)
Ουτε οι τροχοί γράφουν κάτι πολύ κακό εύκολα. Μάλλον δύσκολοτερα τους βλέπω να το κάνουν αυτο (εννοω το κακό λόγο) -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
το περιοδικό αυτό νομίζω το πηρε ο κωστόπουλος και αυτός που εχει το power πηρε το CAr... κάτι τετοιο
Γενικά δημοσιογράφος με σαρκασμό σαν των εκπομπων του gear ήταν ο Τριτάρης.... Αλλα και αυτόν μερικές φορές τον έφαγε η μαρμάγκα γιατί ορισμένα πράγματα ενοχλήσανε. Ο τρόπος ήταν απότομος (μπορει να ηταν δίκαιος αλλα δε ειμαι σίγουρος ότι η Ελληνική αγορά το αντέχει)
Ουτε οι τροχοί γράφουν κάτι πολύ κακό εύκολα. Μάλλον δύσκολοτερα τους βλέπω να το κάνουν αυτο (εννοω το κακό λόγο)Σχετικά με την δημοσιογραφική 'σκάντζα' είσαι σωστά πληροφορημένος!
Αναμένω να δω αν και κατά πόσο όπως και με τί τρόπο θα χαϊδευτούν τα 'αυτιά' των αντιπροσωπειών για τα προϊόντα που διαθέτουν και στην Ελλάδα...
-
Καταπληκτικό βιντεακι. Οι Άγγλοι μπορεί να έχουν χίλια κακά, αλλά ξέρουν να κάνουν τηλεόραση
(αριστερό κλικ στον δεσμό που ταιριάζει στην σύνδεση σας και υπΕμονή μέχρι να φορτώσει. )
http://www.bbc.co.uk/topgear/downloads/aston_vs_train_broadband.ram (broadband)
http://www.bbc.co.uk/topgear/downloads/aston_vs_train_narrowband.ram(narrowband)
-
-
η ατάκα του Video...
'GET OUT OF MY WAY FRENCHIE, I GOT A TRAIN TO CATCH'
ο Clarckson κάθε φορά δίνει ρέστα με τις εκπομπές του.....!!!
-
Στις 7 Μαϊου ξεκινάει η 8η σεζόν του Top Gear. Θα έχει οκτώ επεισόδια, με ένα διάλειμμα το καλοκαίρι για το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου.
http://www.topgear.com/content/news/stories/711/
Και παρεμπιπτόντως, εδώ θα βρείτε και το 3ο επεισόδιο του Fifth Gear.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Στις 7 Μαϊου ξεκινάει η 8η σεζόν του Top Gear. Θα έχει οκτώ επεισόδια, με ένα διάλειμμα το καλοκαίρι για το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου.http://www.topgear.com/content/news/stories/711/
Και παρεμπιπτόντως, εδώ θα βρείτε και το 3ο επεισόδιο του Fifth Gear.
-
Tην επόμενη εβδομάδα το fifth gear
http://fifthgear.five.tv/jsp/5gmain.jsp?lnk=410
exei thn Αlfa Romeo Brera
-
-
Κάποια στιγμή θα παραθέσω τα 'Best off' σχόλια του Top Gear, στην λίστα με τα τεχνικά.
Πολύ γέλιο!
-
κατεβάζω τα επεισόδια του 2005...3,7 giga είναι τα ρημαδια αλλα αξίζει...ας είναι καλα ο θείος τορεντ....
-
Το έβαλα και στα videos, αλλά εδώ θα βρει περισσότερη ανταπόκριση...
BBC Speed Series (torrent)
Πολύ ενδιαφέρον ντοκυμαντέρ του BBC για το πώς και γιατί εξιτάρει η ταχύτητα μερικούς ανθρώπους περισσότερο από κάποιους άλλους!! Μιλάνε επιστήμονες, οδηγοί αγώνων, extreme sportsmen και παρουσιαστής...ο Jeremy Clarkson!!
Πολύ καλό!! Κατεβάστε το!!!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Το έβαλα και στα videos, αλλά εδώ θα βρει περισσότερη ανταπόκριση...BBC Speed Series (torrent)
Πολύ ενδιαφέρον ντοκυμαντέρ του BBC για το πώς και γιατί εξιτάρει η ταχύτητα μερικούς ανθρώπους περισσότερο από κάποιους άλλους!! Μιλάνε επιστήμονες, οδηγοί αγώνων, extreme sportsmen και παρουσιαστής...ο Jeremy Clarkson!!
Πολύ καλό!! Κατεβάστε το!!!
Ξέρεις αν είναι αυτό που είχε παρουσιάσει φέτος και το discovery channel στην Αγγλία;
-
Μάλλον όχι, γιατί το BBC με το Discovery νομίζω είναι ανταγωνιστικά. Ίσως και να λέω βλακεία όμως...Δεν ξέρω να σου απαντήσω σίγουρα. Αν googlάρεις λίγο, θα βρεις απάντηση
-
Στο τελευταίο 5th Gear πρέπει να δείτε τον Tiff να οδηγά σε πίστα με ένα χέρι μόνο (το άλλο το είχαν δεμένο) ένα Focus ST και ένα Opel Astra VXR.
Aμα ποτε παρουσιάζε μαζι με τον Clarkson εκπομπή θα ήταν όλα τα λεφτά! -
Ο χρήστης LEON@MANIA έγραψε:
Aμα ποτε παρουσιάζε μαζι με τον Clarkson εκπομπή θα ήταν όλα τα λεφτά!
Παλιά ήταν μαζί στο Top Gear, ύστερα έφυγε ο Tiff
-
Ο χρήστης LEON@MANIA έγραψε:
Στο τελευταίο 5th Gear πρέπει να δείτε τον Tiff να οδηγά σε πίστα με ένα χέρι μόνο (το άλλο το είχαν δεμένο) ένα Focus ST και ένα Opel Astra VXR.
Aμα ποτε παρουσιάζε μαζι με τον Clarkson εκπομπή θα ήταν όλα τα λεφτά!Δεν έχω κατεβάσει ακόμα το συγκεκριμένο επισόδειο. Ποια ήταν τα σχόλια του Τιφ για τα δύο αυτοκίνητα?
-
ρε παδιά τις εκπομπές του Clarckson ΤοP GEAR ποιό κανάλι τις δείχνει?
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
ρε παδιά τις εκπομπές του Clarckson ΤοP GEAR ποιό κανάλι τις δείχνει?Ρε παιδί, το 'mininova TV', το BBC World (μισές), το BBC Two και πλέον πολύ σύντομα ο ΣΚΑΪ.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Το έβαλα και στα videos, αλλά εδώ θα βρει περισσότερη ανταπόκριση...BBC Speed Series (torrent)
Τελικά, στο 2ο επεισόδιο αυτής της σειράς είναι που ο jeremy στουκάρει το focus wrc του mcrae! Κατεβάστε το, όντως αξίζει!
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion