-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Πώς κάνω reset το router μου;Εχει απο πισω κουμπακι...αν δεν εχει reset, θα εχει on/off,την ιδια δουλεια κανει.
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Πώς κάνω reset το router μου;
Εχει απο πισω κουμπακι...αν δεν εχει reset, θα εχει on/off,την ιδια δουλεια κανει.
Κατεβαζεις τον γενικο για 15 δευτερολεπτα, για να κανουν reset ολες οι ηλεκτρικες συσκευες στο διαμερισμα, για να μην παρεμβαλωντε με την τηλεφωνικη γραμμη και τους πυκνωτες του μοντεμ....
-
Νομίζω οτι καλύτερο θα ήταν να πας και να κόψεις το ρεύμα απο το πλησιέστερο εργοστάσιο της ΔΕΗ, ωστε να κάνει restart και το DSLAM της περιοχής σου.
-
εχουν γεννητριες στα dslam
-
Μια βομβα EMP τοτε για να ειναι σιγουρος!!!
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Κατεβαζεις τον γενικο για 15 δευτερολεπτα, για να κανουν reset ολες οι ηλεκτρικες συσκευες στο διαμερισμα, για να μην παρεμβαλωντε με την τηλεφωνικη γραμμη και τους πικνωτες του μοντεμ....
Νομίζω οτι καλύτερο θα ήταν να πας και να κόψεις το ρεύμα απο το πλησιέστερο εργοστάσιο της ΔΕΗ, ωστε να κάνει restart και το DSLAM της περιοχής σου.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κατεβαζεις τον γενικο για 15 δευτερολεπτα, για να κανουν reset ολες οι ηλεκτρικες συσκευες στο διαμερισμα, για να μην παρεμβαλωντε με την τηλεφωνικη γραμμη και τους πικνωτες του μοντεμ....
Γελας;;;;
Αλλα εμεις μιλαμε σοβαρα.... -
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Εχει απο πισω κουμπακι...αν δεν εχει reset, θα εχει on/off,την ιδια δουλεια κανει.Δεν το φτάνω από τη καρέκλα, πρέπει να σηκωθώ. Άλλη λύση;
Κατεβαζεις τον γενικο για 15 δευτερολεπτα, για να κανουν reset ολες οι ηλεκτρικες συσκευες στο διαμερισμα, για να μην παρεμβαλωντε με την τηλεφωνικη γραμμη και τους πυκνωτες του μοντεμ....
Όχι μόνο πρέπει να σηκωθώ γι αυτό αλλά και να βγω από το δωμάτιο!
Δηλαδή όχι μόνο να βγω από το δωμάτιο αλλά να ντυθώ και να φύγω από το σπίτι;
Μια βομβα EMP τοτε για να ειναι σιγουρος!!!
Αυτό θα σβήσει οριστικά το router! Μπορώ να το ενεργοποιήσω Online;
-
Και ολα αυτα επειδη ΕΝΑΣ δε μπορει να κανει καλα τη δουλεια του.
Ξεχειλιζει η οργη. -
Τώρα που το ξανασκέφτομαι (και σε βλέπω, ανάμεσα απο τα δάχτυλα μου), να περάσει καλύτερα αντιπροσωπεία του φόρουμ από το σπίτι σου για να κάνει restart το router; Έτσι ωστε να αποφύγουμε το ενδεχόμενο να συναντήσεις, στο δρόμο για το εργοστάσιο της ΔΕΗ, κάποιο άτομο γένους θηλυκού, συνάντηση η οποία θα επιφέρει πολλαπλά τραύματα στη ψυχοσύνθεση της άτυχης γυναίκας..
Το σπαμ έχει πάει σύννεφο εδω μέσα ε; -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Το σπαμ έχει πάει σύννεφο εδω μέσα ε;Δε βαριέσαι. Αυτά τα posts έχουν πιο πολύ πλάκα από τα 'χάλια το fifth gear', 'αυτό το top gear δε μού άρεσε', 'ο jeremy clarkson είναι ένας άσχετος, κολλημένος, ξενέρωτος, ηλίθιος, κρετίνος ανθέλληνας'.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ειδε κανεις fifth gear??καλο???Ρε γαμώτο δεν μπορώ να καταλάβω τί παίζει με το Fifth Gear...κάθε πέρσι και καλύτερα! Κάθε επεισόδιο και χειρότερο! Όλα θέματα άνευ ουσίας παίζουν πλέον! Κάποτε το Fifth Gear το γούσταρα εξίσου με το Top Gear, τώρα έχει πάρει την κατιούσα..
-
Να! Τι σας έλεγα;;;
-
Τι λεγαμε για τη βομβα?
-
Ο χρήστης bill_viper έγραψε:
ειδε κανεις fifth gear??καλο???
Ρε γαμώτο δεν μπορώ να καταλάβω τί παίζει με το Fifth Gear...κάθε πέρσι και καλύτερα! Κάθε επεισόδιο και χειρότερο! Όλα θέματα άνευ ουσίας παίζουν πλέον! Κάποτε το Fifth Gear το γούσταρα εξίσου με το Top Gear, τώρα έχει πάρει την κατιούσα..
Nαι βλέπεις καλομάθαμε από τα δικά μας τύπου-Τraction και δεν μας αρέσει το Fifth Gear.
Εγώ το βρίσκω μια χαρά. Ολες οι εκπομπές αυτοκινήτου μου αρέσουν, όλες έχουν να δώσουν κάτι εκτός του ελληνικού Traction. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Nαι βλέπεις καλομάθαμε από τα δικά μας τύπου-Τraction και δεν μας αρέσει το Fifth Gear.
Έχουμε τον τυφλό και τον μονόφθαλμο με 6 βαθμούς μυωπία.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ειδε κανεις fifth gear??καλο???
Ρε γαμώτο δεν μπορώ να καταλάβω τί παίζει με το Fifth Gear...κάθε πέρσι και καλύτερα! Κάθε επεισόδιο και χειρότερο! Όλα θέματα άνευ ουσίας παίζουν πλέον! Κάποτε το Fifth Gear το γούσταρα εξίσου με το Top Gear, τώρα έχει πάρει την κατιούσα..
Εγώ το βρίσκω μια χαρά. Ολες οι εκπομπές αυτοκινήτου μου αρέσουν, όλες έχουν να δώσουν κάτι εκτός του ελληνικού Traction.Ελα ρε.... Κ αυτο δινει!
...κατι δωρα οταν πας με την παρεα σου -
Κανα ΛΙΝΚ?
-
στο fifth gear εκαναν συγκριτικο mini cooper s vs sirocco 2.0T DSG και εκαναν ακριβως τον ιδιο χρονο στην πιστα!(το σιροκκο λιγο πιο γρηγορο) δεν το περιμενα....μπραβο στο σιροκκο!
κατα τα αλλα βαρετο επεισοδιο
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion