-
Thank you!!
-
Ξαναρχιζει και το 5th Gear.... Κανονικά θα έλεγα 'who cares', το αποψινό έχει όμως Caterham vs Lotus
Tonight on Channel Five's 5th Gear, Caterham's flagship model the CSR Superlight takes on a new car from a little known Norfolk based British car manufacturer known as 'Lotus'. Their 'Exige S' is said to offer driving pleasure and track day fun but we think that our CSR Superlight may give them a bit of a lesson in what we like to call 'Weapons grade driving thrills'. Tune in at 8pm tonight on Channel Five and see what all the noise is about!
-
μπα πάλι who cares θα πούμε...
ακυροοο...ελείψει άλλων ότι βγαίνει καλό είναι...
-
Χεχε. Εγώ κάνω fast forward τις βλακείες και πάω μόνο σε τέτοια ενδιαφέροντα θέματα, ή σε κανένα τεστ από Tiff στη χειρότερη των περιπτώσεων.
Αλλιώς το 5th gear είναι απαράδεκτο.
-
Απαράδεκτο δεν είναι, απλά δεν είναι TOP gear:D
Εγώ περιμένω εν αγωνίως το τεστ της Black Series! (Θα πέσει σύγκριση για ακόμη μια φορά με M division? Για να δούμε...) -
E ναι ...αμα λέμε απαράδεκτο αυτό...τότε τι πρέπει να πούμε για Traction...
-
Μην ξεχνάς και τη 'ζώνη ασφαλείας' .......
D. Balis uber alles!
-
μπα αυτό αξίζει κάπως...το τράκσιον είναι για τρελό ντομάτιασμα...
-
To traction είναι απλά βαρετό, θα προτιμούσα σε μια αυτοκινητιστική εκπομπή να βλέπω περισσότερο αυτοκίνητα, παρά πρόσωπα ή promotion videos διαφόρων μηχανών(και αυτοκινήτων φυσικά)! Τους λείπει φαντασία και budget!
Επι Τροχών Rulezz
-
Το Top Gear, είναι ίσως η κορυφαία εκπομπή αυτοκινήτου. Προσωπικά την κατεβάζω όποτε βγαίνει καινούργιο επεισόδιο, το κατεβάζω. Καλή σελίδα είναι το finalgear.com τόσο για το Top Gear όσο και για το Final Gear.
Ωστόσο ,προτιμώ να τα βλέπω από το PC, παρά από το ΣΚΑΙ, (κάποια κομμάτια της εκπομπής είναι κομμένα). -
καλό το 5th Gear σήμερις...
μου άρεσαν :
το φούσκωμα της κουκούλας του Κάτερχαμ και το πόσο τρομοκρατούσε η ωμή δύναμη την Βίκι.
το test 2CV vs Citroen Crosser
η απίστευτη συλλογή αυτοκινήτων του Bernie...και το μωρό που τον συνοδεύει...
τα μαθήματα ντριφτιγκ σε μία Μ5δεν μου άρεσε :
το test της CLK
-
Fifth Gear - Season 13, Episode 3 - 04.02.2008 [345 MB]
In this episode:
- Shootout: an eighteen year old Lotus Carlton versus it’s modern day equivalent, the Vauxhall VXR8
- Tom and Jonny enter a 100 year old gruelling 24 hour off-road driving event called the Exeter Trial in an old Volkswagen Beetle
- Tiff tests the all-new Audi A3 Cabriolet to see if it can change his opinion of convertibles
- Children under the age of 3 can travel in the back of a taxi with no child seat, so Fifth Gear crashes a taxi to find out just how unsafe this practice really is
- The new Maserati GranTurismo is coming to the UK, so Jason takes it out for a spin
-
Σε όσους αρέσουν τα hot rods, να ψάξουν στα torrent και για τα Overhaulin', Wrecks to Riches. Υπάρχει και η Αμέρικα για εκπομπές αυτοκινήτου...
Πάντως είναι πιο 'ειδικές' εκμπομπές, αλλά ενδιαφέρουσες με τον τρόπο τους πιστεύω.
Για το FifthGear δεν ξέρω, ένα επεισόδιο έχω δει κι αυτό μισό... Θα δοκιμάσω να κατεβάσω κάτι ξανά, τώρα που έχω δει όλα τα TopGear (από την 1η μέχρι την 10η σεζόν , ναι...). -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Σε όσους αρέσουν τα hot rods, να ψάξουν στα torrent και για τα Overhaulin', Wrecks to Riches. Υπάρχει και η Αμέρικα για εκπομπές αυτοκινήτου...
Πάντως είναι πιο 'ειδικές' εκμπομπές, αλλά ενδιαφέρουσες με τον τρόπο τους πιστεύω.
Για το FifthGear δεν ξέρω, ένα επεισόδιο έχω δει κι αυτό μισό... Θα δοκιμάσω να κατεβάσω κάτι ξανά, τώρα που έχω δει όλα τα TopGear (από την 1η μέχρι την 10η σεζόν , ναι...).αυτό τι είναι; σαν το pimp my ride μοιαζει...
-
Μολις ειδα το καινουργιο του Clarkson 'Supercar showdown'
Εχουμε και λεμε:
Παρουσιαση Lambo LP640 spider
Radical - Ascari A10
Ferrari 599 GTB
Gallardo spider vs F430 Spider
Audi R8 vs Porsche 997 GT3 ( το οποιο το κοπανησε κιολας ! )
παρουσιαση του Aston Martin DB9 spider
Buggati Veyron... -
Κυκλοφορεί και making of! Πραγματικά πολύ καλό!
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Για το FifthGear δεν ξέρω, ένα επεισόδιο έχω δει κι αυτό μισό... Θα δοκιμάσω να κατεβάσω κάτι ξανά, τώρα που έχω δει όλα τα TopGear (από την 1η μέχρι την 10η σεζόν , ναι...).αυτό τι είναι; σαν το pimp my ride μοιαζει...
Είναι σαν το pimp my ride αλλά στο σοβαρό του και στο αναλυτικότερό του.
Το μόνο που βρίσκω ενοχλητικό, είναι η φάρσα που κάνουν. Εγώ θέλω να βλέπω το αυτοκίνητο και μόνο. Κατά τ'άλλα και τ'αυτοκίνητά τους, δεν γίνονται ποτέ καγκουρώ, είναι απλά ίσως φορτωμένα hot rods, δεν θα δεις δηλαδή Neon και κουλά βόδι-κιτ.
Θα έλεγα αν σας αρέσουν αυτά, δοκιμάστε να κατεβάσετε ένα επεισόδιο, πάντως γενικά είναι δυσεύρετα και αν τα βρείτε θα κατεβαίνουν αργά σχετικά, αλλά τ' αγαθά κόποις κτώνται , σωστά; -
έκανα μια προσπάθεια...αλλά είναι καρασπάνια και τα παράτησα.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
έκανα μια προσπάθεια...αλλά είναι καρασπάνια και τα παράτησα.Αν είσαι στο blue-whitegt.com θα τα βρεις εύκολα... Αν δεν είσαι, προσπάθησε να βρεις ανοιχτές τις εγγραφές.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
έκανα μια προσπάθεια...αλλά είναι καρασπάνια και τα παράτησα.Κι εγώ μια απο τα ίδια.
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion