-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Aν δεν έχει διαφημίσεις πάντως γιατί απαγόρευσαν τα torrent?Esy giati les?
Copyrights fysika.
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Ti kostos paragogis exoun ta programata tou BBC kai ti tis ERT?
Χαχα , χοχο, χιχι πέστα χρυσόστομεεεεε.
ΕΡΤ=κομματόσκυλα ΕΠΕ -
Έβλεπα το επεισόδιο της προηγούμενης Κυριακής και δεν ήξερα ότι υπάρχουν τέτοιες εταιρίες 'παροχής οδηγών που σε γυρίζουν σπίτι όταν έχεις πιει'...
Επειδή υποθέτω πολλοί δε θα το γνωρίζετε, να σας πω ότι πρόκειται για εταιρίες που σου παρέχουν οδηγό να σε γυρίσει σπίτι με το αυτοκίνητό σου όταν πηγαίνεις κάπου και θα έχεις πιει. Καλείς, δίνεις τη διεύθυνση και ώρα που θα σε παραλάβουν και έρχεται ένας τύπος με ένα μικροσκοπικό μηχανάκι, το λύνει επί τόπου, το βάζει σε ειδική θήκη, τη βάζει στο πορτ-μπαγκάζ σου και σε πηγαίνει σπίτι με το δικό σου αυτοκίνητο.
Εν τω μεταξύ, μη φανταστείτε ότι πρόκειται για...πιώματα. Όλοι οι (σχεδόν) πελάτες μια χαρά φαίνονταν στο video, απλώς είχαν πιει παραπάνω από το επιτρεπτό υποθέτω, και γι' αυτό χρησιμοποίησαν την υπηρεσία.
Τι ιδέα, έτσι;;
-
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Mark Webber
Ton pidikse ton Damon Hill
Loipon tha sas po ena mystiko....
I am not the Stig -
Καλα δεν ειναι και κατορθωμα να κερδισεις τον Χιλ!!!!!
οντως εκανε αψογο γυρο παντως
-
Εγώ κι εσύ πάντως, δεν τον νικάμε
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Εγώ κι εσύ πάντως, δεν τον νικάμεκοιτα, εαν ενας πρωη παγκοσμιος πρωταθλητης (εστω και κουλος), ο οποιος επι χρονια ηταν επαγγελματιας οδηγος αγωνων εχανε απο εμας, πολυ απλα δε θα ειχε φθασει ποτε μεχρι εκει που εφτασε (οχι και ψηλα, αλλα καπου)
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
κοιτα, εαν ενας πρωη **παγκοσμιος πρωταθλητης **(εστω και κουλος), ο οποιος επι χρονια ηταν επαγγελματιας οδηγος αγωνων εχανε απο εμας, πολυ απλα δε θα ειχε φθασει ποτε μεχρι εκει που εφτασε (οχι και ψηλα, αλλα καπου)
Re Spyro
Pos ginonte auta dyo mazi?
Mallon exeis parei fora kai krazeis apo to allo topic
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
κοιτα, εαν ενας πρωη **παγκοσμιος πρωταθλητης **(εστω και κουλος), ο οποιος επι χρονια ηταν επαγγελματιας οδηγος αγωνων εχανε απο εμας, πολυ απλα δε θα ειχε φθασει ποτε μεχρι εκει που εφτασε (οχι και ψηλα, αλλα καπου)
Re Spyro
κουλος διοτι με το αμαξι που ειχε εκεινη τη χρονια, ακομη και 'εγω' επαιρνα πρωταθλημα, και γιατι πριν και μετα απο αυτο, απλα ηταν ανυπαρκτος
-
Mia kai milame gia to Top Gear, as po kati pou tairiazei kapos....(off topic alla exei gelio)
8ymaste otan tou Clarkson tou xalase to Ford GT kai tou dwsane ena Focus Diesel?
Etsi pige o Theo111r tin omonimi Elise gia service simera kai tou edwsan ena Golf 1.6
Me pire tilefono brizontas pio poly apo ton Clarkson otan den epairne mpros to GT
Leei to autokinito douleuei me xronokathysterisi sta PANTA, apo to gazi, timoni, frena, mexri ta koumpakiaFimes lene oti twra einai pesmenos sta podia tis gynaikas tou parakalontas antallagi me to Punto Sporting tis
Pepi, an diabazeis to forum....MHN to kaneis...ASTON na ypoferei -
Ευτυχώς για μένα δεν το διαβάζει, αλλά δυστυχώς για μένα θ'αναγκαστώ να ζήσω με αυτόν τον τάφο....
Δεν το λέω έτσι επειδή το συγκρίνω στο μυαλό μου με την Λίζα. Κάθε άλλο!! Αλλά αυτό το αυτοκίνητο (Γκόλφω 4 1.6) έχει πιο νωθρή ανταπόκριση και από εμένα όταν πέφτω στον γκρεμό!
Όλα γίνονται με χρονοκαθυστέρηση . Μου φαίνεται όμως ότι πρέπει να ανοίξω ένα άλλο τόπικ με θέμα:
Γιατί να παράγονται και να κυκλοφορούν ΤΑΦΟΙ;;;;;
Ή μήπως να πάω εκεί που θάβει ο ένας τ'αυτοκίνητο του άλλου, και να ξεδώσω;;;
Τί λέτε κι εσείς;
-
Orma sto allo Forum kai pes ta.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Re Spyro
κουλος διοτι με το αμαξι που ειχε εκεινη τη χρονια, ακομη και 'εγω' επαιρνα πρωταθλημα, και γιατι πριν και μετα απο αυτο, απλα ηταν ανυπαρκτος
Σόρυ που θα βγω τελείως offtopic αλλά όσο αφορά τον Damon Hill δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα! Τυχαίνει να ήμουν υποστηρικτής κιόλας!
1993 Tρίτος στην βαθμολογία πίσω από Prost και Senna και μπροστά από Shumacher!
1994-1995 Δεύτερος στην βαθμολογία πίσω από τον Shumacher και μπροστά από άλλα πολύ μεγάλα ονόματα!
1996Πρωταθλητής
1997Άρχισα η παρακμή όπου και πήγε στην Arrows. Παρόλα αυτά καταφέρνει στο GP Ουγγαρίας να ανέβει στο βάθρο, ίσως την καλύτερη επίδοση που έχει κάνει ποτέ η Arrows.
1998Τερματίζει 6ος με jordan και έχοντας και μία νίκη παρακαλώ στο GP Βελγίου! Μάλιστα είχε για teamate τον Ralf Shumacher από τον οποίο ήταν πάρα πολύ καλύτερος!Φιλικά πάντα
-
Eπιδή το επισόδιο με τον Webber δεν το είδα... Τι άκριβως έγινε? Είναι όντως αυτός ο Stig???
-
Όχι βέβαια
Απλώς του κάνανε δώρο τη μπλουζίτσα...Πρέπει να τη βρούμε κάπου κι εμείς ρε γμτ. Είχα δει το May να τη φορά και είχα πεθάνει στο γέλιο...
-
Νέο tip.
Επειδή όπως έχουμε ξαναπεί, τα περισσότερα επεισόδια είναι εύκολο να τα βρει κανείς μόνο σε torrent, κάτι που θα βοηθούσε είναι να χρησιμοποιείτε κάθε τόσο το εξής query string στο google, για να βρείτε μέσω http αρχεία που μπορεί να έχουν ανεβάσει διάφοροι δεξιά κι αριστερά κατά καιρούς.
-inurl:htm -inurl:html intitle:'index of' avi 'top gear'
Το 'avi' μπορείτε να το αλλάξετε και σε mpeg, wmv κλπ...
Καλή αναζήτηση
-
χο-χο-χο
μολις ειδα στο star τον clarkson ντυμενο με πανεπιστημιακη χλαμυδα (αν ειδα καλα), να του σκαει στη μαπα μια τουρτα (ενα τετραγωνικο μετρο) μια κυρια που προφανως δεν τον αντεχε..
ο jeremy την εφαγε κεντρο κεφαλα, και απαντησε με ενα ωραιο 'niiice shot!'
γεια στα χερακια σου χρυσοχερα μου!!!
για βρειτε καννα λινκ..
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
χο-χο-χομολις ειδα στο star τον clarkson ντυμενο με πανεπιστημιακη χλαμυδα (αν ειδα καλα), να του σκαει στη μαπα μια τουρτα (ενα τετραγωνικο μετρο) μια κυρια που προφανως δεν τον αντεχε..
ο jeremy την εφαγε κεντρο κεφαλα, και απαντησε με ενα ωραιο 'niiice shot!'
γεια στα χερακια σου χρυσοχερα μου!!!
για βρειτε καννα λινκ..
Βασικα αυτη την black forest γιατι του την στειλανε? Εθιξε το αμαξι καμιας θειας η οποια και τα πηρε?
-
Ρεσιτάλ Clarkson,περί 400 ίππων από την εκπομπή που παρουσιάζει τους ανταγωνιστές της m5:
'If you want to spread 400bhp on the ground,to a depth of about 6 inches,it would cover an area,the size of Belgium!
And bmw is no longer the only car maker to be putting so much Belgium under the bonnet'ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion