-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
αφού είδα αυτό τα έχω δει όλα...
o Stig σε τρακτέρ...
τρομερό επεισόδιο...
Όταν έπεσε από την καρέκλα;
ναι ναι...έφυγε ολόκληρος!
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
@όλους: Aλήθεια τί ratio φτιάχνετε όταν κατεβάζετε το TG ή εν γένει χρησιμοποιείτε το BT? Tο αφήνετε να δίνετε και σε άλλους την εκπομπή ή μόλις το 'πάρετε' κόβετε το feed;
Όταν κατεβάζω από πηγές όπως mininova δυστυχώς δεν seedάρω.
Γιατί αυτό?
-
Τι επεισοδιάρα ήταν αυτή!!
ίσως το καλύτερο μέχρι τωρα, αν και το φτωχότερο 'αυτοκινητιστηκά'. Οι ατάκες και τα πειράγματα ήταν 'κατα ριππάς'. Έκανα συνεχώς pause για να γελάσω με την ησυχία μου ώστε να μην χάσω την επόμενη ατάκα
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
@όλους: Aλήθεια τί ratio φτιάχνετε όταν κατεβάζετε το TG ή εν γένει χρησιμοποιείτε το BT? Tο αφήνετε να δίνετε και σε άλλους την εκπομπή ή μόλις το 'πάρετε' κόβετε το feed;
Γιατί αυτό?
Aυτό θα ρωτούσα κι εγώ....
Aφού απο τέτοια site κατεβάζουν οι περισσότεροι, δεν είναι λογικό να προσφέρουμε εκεί περισσότερο από αλλού;;; -
ας μπορουσα να seedaro με 50 kb/sec και ανω και θα το κανα.....
σε ενα χρονο που ισως αναβαθμιστουμε , βλεπουμε. με 192kbps upload κανεις δεν γ....ε ( ) just kidding
-
πολυ γελιο...και η λαμπο φοβερη...
-
πρέπει να έχουν τρελό budget πάντως ....αυτοί καταστρέφουν αυτοκίνητα για το τίποτα...
-
Εγώ έριξα πολύ γέλιο στο επεισόδιο που πήγαν ταξίδι στην Αμερική!
Το καλύτερο φέτος!
-
ΠΕΘΑΝΑ!!!!!!! όταν έφυγε ο Stig από τη θέση του !!!!!!! στο σικέϊν
απίθανο !
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
ΠΕΘΑΝΑ!!!!!!! όταν έφυγε ο Stig από τη θέση του !!!!!!! στο σικέϊναπίθανο !
Όντως
-
Τα μούτρα του JC όταν είπε pathetic την Gallardo η Kristin....
Σίγουρα ένα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο, φετινό επεισόδιο
-
Τρομερό επεισόδιο, όντως! Και δεν ήταν κάποιο 'σπέσιαλ', όπως ας πούμε αυτό με το ταξίδι στην Αμερική. Είχε την κανονική δομή. Η 'δοκιμασία', τα νέα, ο(η) καλεσμένος(-η), τα τεστ. Αλλά όλα πάρα πολύ καλά και δεμένα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Γιατί αυτό?
Γιατί μάλλον δεν έχω τόσο ανεπτυγμένο το αίσθημα της κοινωνικής προσφοράς
Σοβαρά τώρα, είναι ανάλογα με το τι έχω να seedάρω στον ιδιωτικό tracker που με καίει περισσότερο. Χτες πχ που κατέβασα από δημόσιο tracker το 4ο επεισόδιο και από ιδιωτικό το 5 τα έχω αφήσει και seedάρουν και τα δύο εξίσου. Αλλά στις μεγάλες πηγές torrents όπως η Mininova, συνήθως υπάρχει ανά πάσα στιγμή τριψήφιος αριθμός seeders. Δε νομίζω ότι έχει νόημα να σπαταλώ τη σύνδεσή μου έτσι. Αντίθετα αλλού που υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση από την προσφορά συνεισφέρω.
@νδρέας
-
Το καλύτερο επεισόδιο αυτής της season by far για μένα. Τουλάχιστον μέχρι το επόμενο. Το επόμενο απο ότι διάβασα θα είναι και το τελευταίο αυτής της season. Μόνο 6 επαισόδια!! Γιατί ρε γμτ?
Αν δώ τον Clarkson να βάζει στο Cool Board το ηλεκτρικό αυτό αυτοκινητάκι αυτοκτονώ επιτόπου. Μάλλον πρέπει να αλλάξει 'Μούσα' ο JC. -
Φαντάζομαι πως με την 'ατυχία' του Xάμστερ, δεν μπόρεσαν να προετοιμαστούν κατάλληλα για περισσότερα....
Όπως καταλαβαίνεις το τράβηγμα και το μοντάζ αυτών που παρουσιάζουν παίρνουν πολύ περισσότερο καιρό απ'ότι εμείς οι κοινοί τηλεθεατές μπορούν να φανταστούμε...
Ή τουλάχιστον πολύ περισσότερο από αυτό που μας έχει συνηθίσει το Traction!...
H παρουσίαση μετά των θεμάτων είναι καθαρά διαδικαστικό γι'αυτούς θέμα, εξ ου και βλέπεις ότι εκεί είναι updated με τα θέματα της επικαιρότητας... (βλ. την ξυρισμένη Britney.... )
-
Το Traction πάει μόνο με ένα smilie ...
-
δεν βλεπβ συχνα τηλεοραση πια αλλα δεν χανω ποτε το Top gear..ειναι απλα με διαφορα η καλυτερη εκπομπη που βλεπω...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ γελιο...
τι να πω...τα παιδια πανω απο μενα τα εχουν πει ολα...
τους αξιζουν συγχαρητηρια.
-
Άλλο ένα ατύχημα, και μάλιστα με Koenigsegg στην πίστα του Top Gear!
Aυτή τη φορά όμως με το 'οικολογικό' αστρόπλοιό τους, και χωρίς να εμπλέκεται άνθρωπος της παραγωγής!
-
Πάλι καλά...
-
The car bounced against the edge of the ditch and back out into the middle of the road, spinning violently four times again before heading back for the same ditch only further up the road. It skidded along on its flat underbelly like a plastic sledge before coming to a stop with the wheels straddling the ditch, facing the right way, not having hit an oncoming car, not having turned over. The structure of its carbon-fibre chassis tub remained perfectly intact. Behind us were the longest tyre marks I have ever seen: 265 metres of pirouetting rubber.
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion