-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Είδατε μπρουμίτιασμα;
Μόνο;; Και υποστροφή! Στις Σέρρες το χει άνετα το κερμπ στην Κ16!
Εγώ στο πρώτο φρενάσισμα που μπορουμίτιασε έτσι, τρόμαξα. Λέω τι σκ@τα, endo θα κάνει;;;
-
Νομιζώ οτι ο Stig βρήκε την χαρά του με το RX8 και το παράκανε λίγο Αν δεν είχε ρίξει εκείνο το παντιλίκι μάλλον το TT θα ήταν δεύτερο
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Νομιζώ οτι ο Stig βρήκε την χαρά του με το RX8 και το παράκανε λίγο Αν δεν είχε ρίξει εκείνο το παντιλίκι μάλλον το TT θα ήταν δεύτεροαν δεν ειχε ριξει το παντηλικι (στη Hammerhead) ομως, τοτε θα υποστρεφε τουλαχιστον οπως το ΤΤ..
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Mετά από τον Captain Slow και τα ποταπά του 407 χαω , αναρωτιέσαι μετά γιατί στην ευχή πρέπει να ακούσουν τ'αυτιά σου KAI γιαπωνέζικα...
Πιπέρι...
Aν δεν μου το γράψεις στα γιαπωνέζικα το πιπέρι (άντε γράψου και πώς το τρίβουν.... ), δεν θα αλλάξω γνώμη η οποία δεν έχει να κάνει για το τί feedback τελικά μπορεί να έχει ο τηλεθεατής από πλευράς τεχνικής και δυναμικών χαρακτηριστικών, αλλά για το κατά πόσο μπορούν τα BM & BMI να είναι τα talk of the week ή όχι...
Eίναι κατανοητό ότι όταν θα δω τον Kαζάμα, τον Tσουτσίγια και τα λοιπά τρελλόχερα να κάνουν κόμπους ό,τι αμάξι και να δοκιμάσουν, ο εγκέφαλός μας παθαίνει overload, αλλά δεν θα κάτσουμε να το διασκεδάσουμε και να το συζητήσουμε με την ίδια ευχάριστη διάθεση. Eκεί ό,τι μπορεί να λάβει ο εγκέφαλος τους καθενός μας το λαμβάνει, και απλά το συζητάμε ύστερα σε μια σχεδόν ακαδημαϊκή βάση. Πώς αυτό, τί εκείνο, heel'n'toe εκεί, power drift εδώ, κλπ κλπ κλπ...Πάμε σε καμμιά πίστα, δοκιμάζουμε, σφάλλουμε, προσπαθούμε, διορθωνόμαστε και πάμε παραπέρα...
Kαι μπορεί καμμιά φορά που θα κοιμηθούμε να δούμε κανα σχιστομάτη να τρελλαίνεται σε κανα Sugo στα ανάποδα, αλλά αυτό αποτελεί διαφημιστικό διάλειμμα στα όνειρά μας που στοιχειώνονται από παρουσιάσεις τύπου Veyron κλπ...
Nομίζω πως με πιαννννεις, έτσι δεν είναι...;;;;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Νομιζώ οτι ο Stig βρήκε την χαρά του με το RX8 και το παράκανε λίγο Αν δεν είχε ρίξει εκείνο το παντιλίκι μάλλον το TT θα ήταν δεύτεροΔηλαδή το ρο χι θα ήταν 6 δευτερόλεπτα πιο γρήγορο από...
-
Φυσικά σε πιάνω και προφανώς αστειεύτηκα. Γνωρίζεις πολύ καλά το πάθος μου με το Top Gear, εξάλλου
Ομοίως βέβαια, λατρεύω και το Best Motoring και από τότε που αποφάσισαν να κόψουν τα international versions, λόγω πειρατείας, έχουμε μόνο τα ιαπωνικά επεισόδια που προφανώς χαλάνε λίγο την όλη συνταγή.
Απλώς, είναι εντελώς άλλο το ένα και άλλο το άλλο και έτρεξα αστειευόμενος να 'διορθώσω' το χιούμορ που έκανες σε απάντηση στο torrent που έβαλε ο Βασίλης
Δε χρειαζόταν επεξήγηση, αφού γνωρίζω κι εσύ πόσο εκτιμάς τους Ιάπωνες!!
-
εμένα δεν μου άρεσε κανένα από τα 3.
Το δε rx είχε 2 υπερστροφές ισχύος πράγμα που του στοίχισε σε χρόνο.
Η Brera ήταν σαν βάρκα στο γυαλό με βασιλικό, απορώ πως δεν έπαθε ναυτία ο stig.
To TT ήταν το ίδιο υποστροφικό με την brera και στην hummerhead είχαν και τα 2 την χειρότερη συμπεριφορά, και διέγραψαν τον μεγαλύτερο κύκλο. Το ττ βγήκε και 2 φορές στο γρασίδι.Κατα την γν'ωμη μου η brera πλήρωσε την μικρή ισχύ της (185 ατμοσφαιρικά άλογα) και το μεγάλο βάρος της. Οι κλίσεις που έπερνε δεν την έβγαζαν εκτός τροχιάς συγκριτικά με το ΤΤ καθώς το αυτοκίνητο παραδόξως κρατούσε καλά παρα την τραμπάλα.
Διαιτα γρήγορα και νέα μοτόρια!
Το ρχ μπορύσε πιστεύω καλύτερο χρόνο και είχε το καλύτερο στήσιμο από τα 3, όπως είπε ο hummond the proper sportscar.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Δε χρειαζόταν επεξήγηση, αφού γνωρίζω κι εσύ πόσο εκτιμάς τους Ιάπωνες!!Kαι βέβαια! Eδώ και σούσι τρώω....
-
Μπλιάχ.
-
Mιαμ.
-
Νιάου.
-
Γαβ
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Γαβγαβγίζουν τα κουνέλια;
-
Όχι, ο ιντεφίξ όμως, ναι. Ειδικά αν ο Οβελίξ ξεριζώνει δέντρα.
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όχι, ο ιντεφίξ όμως, ναι. Ειδικά αν ο Οβελίξ ξεριζώνει δέντρα.Όχι τότε κλαίει...ουρλίαζει για την ακρίβεια
-
για τη μπρερα ουτε ο ιδρυτης της αλφα δε θα περιμενε κατι καλυτερο στους χρονους...το ξερουμε οτι δεν ειναι γρηγορη σε σχεση με τα αλλα 2...
το ΤΤ ομως ηταν κορυφη...ειδικα αμα δεις το βιντεο που ο στιγκ εκανε πλακα με το ρχ8 και εκανε 8 δεκατα περισσοτερο...
επιμενω οτι το θεμα μπρερα το πιασαν σωστα, γιαυτο στη βρεττανια δε βλεπουν ελληνικες εκπομπες και δε διαβαζουν ελληνικα περιοδικα..
παντως το ΤΤ ειναι σαφως καλυτερο απο τη προηγουμενη πατατα με μια μικρη ενσταση στη σχεδιαση που κατι δε μου κολλαει...ισως επειδη το αλλο ηταν γερμανικα ριζοσπαστικο αυτο φαινεται επιστροφη στο μινιμαλισμο...
-
Eίναι τυχαίο ότι ο captain slow προτιμά brera;
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Eίναι τυχαίο ότι ο captain slow προτιμά brera;από τη γραμματεία και συ
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
για τη μπρερα ουτε ο ιδρυτης της αλφα δε θα περιμενε κατι καλυτερο στους χρονους...το ξερουμε οτι δεν ειναι γρηγορη σε σχεση με τα αλλα 2...το ΤΤ ομως ηταν κορυφη...ειδικα αμα δεις το βιντεο που ο στιγκ εκανε πλακα με το ρχ8 και εκανε 8 δεκατα περισσοτερο...
επιμενω οτι το θεμα μπρερα το πιασαν σωστα, γιαυτο στη βρεττανια δε βλεπουν ελληνικες εκπομπες και δε διαβαζουν ελληνικα περιοδικα..
παντως το ΤΤ ειναι σαφως καλυτερο απο τη προηγουμενη πατατα με μια μικρη ενσταση στη σχεδιαση που κατι δε μου κολλαει...ισως επειδη το αλλο ηταν γερμανικα ριζοσπαστικο αυτο φαινεται επιστροφη στο μινιμαλισμο...
παντως σε καποια φαση ειπε οτι το ΤΤ ειχε την εξτρα βελτιωμενη αναρτηση και το σειριακο
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion