-
το αγωνιστικό φοράει 3.4l V8 με θεωρητική απόδοση 500hp βάση των κανονισμών και των περιοριστών που έχουν τα GT500 (απο εκεί βγήκε και το όνομα της κατηγορίας afaik)
στα webernets λένε για 600hp και περιστροφή 10000+ rpm αλλά την αλήθεια την ξέρουν μόνο οι μηχανικοί της honda
για τον κινητήρα της έκδοσης δρόμου (όταν και αν) κανείς δεν ξέρει
-
http://carscoop.blogspot.com/2010/01/ho ... -spec.html
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
http://carscoop.blogspot.com/2010/01/honda-releases-new-photos-and-spec.htmlΑρα αν δεχθουμε αυτα που λεει το αθρο σημαινει οτι σε λιγο καιρο (1-2 χρονια ) θα εχουμε τον αντικαταστατη του NSX
-
αντε να ξυπνησουν οι samurai....
-
Ο δεκακύλινδρος πάντως εγκαταλήφθηκε για τον V8
Έχιε καμια σχέση με τον παλιό κινητήρα του NSXτσάμπα και το όνομα δλδ
άντε μπας και δούμε τον NSX στο τέλος
-
αμα περάσει στην παραγωγή θα εχει λογικά αλλο κινητήρα
Engine type and installation
[GT500] The only engine permissible is a normally aspirated V-shaped 8-cylinder engine with the cylinder capacity of 3,400cc and was approved by JAF. If permitted by the GTA, engine with other specification can be used by conducting adjustment of performance, etc. -
Με το νέο NSX ήμουνα νιός και γέρασα...
Το έχουμε συζητήσει πάρα πολλές φορές το θέμα με αφορμή ειδήσεις που κατά καιρούς διέρρεαν αλλά πλέον καταντάει λίγο κουραστικό.. σαν το γεφύρι της Άρτας.
Το συγκεκριμένο, πάντως, που δοκιμάζεται για αγωνιστικό και ίσως βγει σε έκδοση δρόμου, δε μοιάζει πραγματικός διάδοχος του NSX. Μπορεί να γίνει εξαιρετικό και ταχύτατο, αλλά δεν ακολουθεί τίποτα από τη φιλοσοφία του προκατόχου. Θα ήθελα, πραγματικά, να βγει αλλά μου φαίνεται απίθανο να προκαλέσει ανάλογη αίσθηση με το πρώτο.ΥΓ: Μήπως έχω γίνει γεροπαράξενος στα 28 μου?? Στο θέμα για το CR-Z νοσταλγώ το CRX, στο θέμα για το NSX αναπολώ το ΝSX του... Ayrton! Περνάνε τα χρόνια και κολλάει το μυαλό ή μήπως τα αυτοκίνητα (τουλάχιστον της HONDA) βγάζουν λιγότερο 'συναίσθημα'?
-
Το πρώτο ελπιζω.
-
Makari na exeis dikio...
Kai gia ti diki mou... prowri giransi, kati 8a vrw na kanw! (isws na parw ena CRX na ksananiwsw... paidiko apo8imeno)
-
Πάντως εγώ αντίκρυσα τα Χριστούγεννα NSX στη Βιέννη και απλώς ανατρίχιασα...
Τα σύγχρονα απλώς καμία σχέση... -
Μακαρι η Honda να μας ξανακανει να νιωσουμε για πιο λογο την αγαπησαμε εγω τουλαχιστον...και πιστευω οτι θα το κανει...
Ακομη θυμαμαι την πρωτη μου βολτα με το καινουριο τοτε crx σε λευκο χρωμα που το εβλεπα επι μια βδομαδα καθε μερα στον υπνο μου...και την πρωτη φορα που οδηγησα το s2000 και ορκιστηκα οτι αυτο θα ηταν το αυτοκινητο που θα αγορασω μια μερα και θα το κρατησω για παντα...
-
Μετά ξύπνησες ε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μετά ξύπνησες ε;Για ποιο απο αυτα που ειπα?
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
... που το εβλεπα επι μια βδομαδα καθε μερα στον υπνο μου... -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
... που το εβλεπα επι μια βδομαδα καθε μερα στον υπνο μου...
Mετα ξυπνησα ναι
Αλλα ευτυχως υπηρχε και αληθινο και μου εκανε βολτες συνεχεια -
Ήμουν ένα βράδυ στην Αρετσού, και γύριζα Θεσ/κη μετά από βραδινή έξοδο, άνοιξη τρίτου έτους.
Όπως οδήγαγα βλέπω ένα κίτρινο NSX παρκαρισμένο και έναν τυπά να αράζει δίπλα του και να μιλά με έναν.Σταματάω επιτόπου, και του λέω ρε φίλε σε παρακαλώ μπορώ να κάτσω λίγο στη θέση του οδηγού?
Μου λέει πάρε τα κλειδιά και βάλτο μπροστά αν θέςπλιτς
-
Δλδ ρε κλάμπανε, εμ σου έδωκε τα κλειδιά, εμ του το λέρωσες κιόλας;
Μετά βγαίνει η φήμη για το Βούλγαρη-Σφαγεία -
-
Egw sti 8essaloniki evlepa ena kokkino (pros Sourwti meria) alla paei kairos pou otan gyrnaw Ellada kai pernaw apo to spiti ekeino den to vlepw pia...
Thanix antistoixi itan i zimia pou eixa pa8ei otan prwtoeida to Civic tou 92.. Hmoun sto venzinadiko tou papou mou kai ir8an kati touristes me afto to Civic... Erwtas!!
Na eimai eilikrinis, to CRX an kai megalyteros erwtas, adynatw na 8ymi8w pote kai pou to prwtoeida.Makari i Honda loipon na vgazei aftokinita pou ektos apo 'kala' 8a einai kai erwtefsima. (den eipame tipota gia to Prelude re paidia... to kalo, tou Setright)
Apo tin alli omws, mipws 20 xronia prin eimastan ki emeis pio... anoixtoi se neous erwtes?
PS: sorry gia alli mia fora gia ta greenglish. Evelpistw syntoma na eimaste stin Ellada (monima?) kai na kopoun ta greenglish mia kai kali!
-
Νέο HONDA NSX