-
Κινούμαι καθημερινά στον άξονα Λ. Μεσογείων.
Τα βενζινάδικα της Shell, έχουν γενικά καλύτερες τιμές -στην απλή- από άλλα ανταγωνιστικά.
Όμως, συνήθως (μιλάμε για πολύ συχνά) η απλή έχει τελειώσει και περιμένουν το βυτίο ...
Οπότε ή θα βάλεις V-power, ή θα πας παρακάτω.
Φαντάζομαι ότι αυτοί θα υποθέτουν ότι αφού μπήκε στο βενζινάδικο, θα βάλει ότι υπάρχει, και όντως αυτό δεν συμβαίνει συνήθως ?
Παρατηρήστε το.
Πάνος
-
Τα βενζινάδικα της Shell, έχουν γενικά καλύτερες τιμές -στην απλή- από άλλα ανταγωνιστικά.
Όμως, συνήθως (μιλάμε για πολύ συχνά) η απλή έχει τελειώσει και περιμένουν το βυτίο ...
Φαντάζομαι ότι αυτοί θα υποθέτουν ότι αφού μπήκε στο βενζινάδικο, θα βάλει ότι υπάρχει, και όντως αυτό δεν συμβαίνει συνήθως ?
Παρατηρήστε το.
Πάνος
-
Παρατηρήστε το.
Πάνος
-
Αλήθεια, ξέρει κανένας για τι ποσοστά κέρδους έχει ο βενζινάς στο λίτρο απλής και στο λίτρο της καλής αμόλυβδης;
-
Σε 2 βενζινάδικα της shell στη Θεσ/νικη, που έχουν και την πιο χαμηλή τιμή βενζίνης γενικώς, εφαρμόζεται το ίδιο κόλπο.
Πάντα η φτηνή βενζίνη (κράχτης) έχει τελειώσει. Σου βάζουν από την άλλη χωρίς να στο πουν γιατί συνήθως κανείς δεν προσέχει την τιμή στην αντλία. -
δλδ μόνο πρατήρια Shell υπάρχουν;
-
off topic sorry :
Πανο τι κανεις ? ολα καλα ... χαθηκες !
-
Offtopic #2
Prozakis=Kavourozakis
Re pane ti parathrhses pali...
-
όντως το έχω παρατήσει κ εγώ!
κ μάλιστα την μία φορά η τιμή ήταν εξευτελιστικά χαμηλή κ η απάντηση που πήρα για το πότε θα έρθει το βυτίο ήταν το βράδυ, αλλά από αύριο θα δίνουμε πάλι? το γιατί το είδα την άλλη μέρα που η τιμή είχε εκτοξευτείΈνα άλλο που έχω παρατηρήσει σε αρκετά βενζινάδικα, είναι να έχουν χαμηλές τιμές το βράδυ που είναι κλειστά, οπότε περνάω, τσεκάρω κ την άλλη μέρα το πρωϊ πηγαίνοντας στο γραφείο πάω να μπω στο βενζινάδικο κ βλέπω ότι η τιμή έχει αλλάξει προς τα επάνω πάντα!
Αυτό όχι μόνο σε Shell αλλά σε αρκετών εταιριών βενζινάδικα!
Τσεκαρισμένο σε Κηφισίας, Λ. Καβάλας πολλές φορές, αλλά κ σε άλλα σημείαΦιλικά
Νικόλας -
off topic -3
Για σου Χάρη. Βλέπω ότι η ΜΧ εποχή τελείωσε προς το πιο hardcore.
Ο Stoukerman ποιός είναι ?
Πάνος
-
Ο χρήστης prozakis έγραψε:
off topic -3Για σου Χάρη. Βλέπω ότι η ΜΧ εποχή τελείωσε προς το πιο hardcore.
Πάνος
ποιος κανει/εκανε MX?
-
ναι ισχυει το κολπακι. Το κανει ενα συγκεκριμενο στη στροφη τριλοφου/θεσ-νικη. Το συγκεκριμενο ειναι του δικτυου της shell.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
off topic -3
Πάνος
ποιος κανει/εκανε MX?
Ηλία έχω την αμυδρή εντύπωση ότι το MX συνοδεύεται κ από αριθμό.... οπότε μάλλον θα αρχίσω κ εγώ να καταλαβαίνω τι γίνεται
Sorry 4 T. O.T.Νικόλας
-
Ο χρήστης Blacktan έγραψε:
off topic sorry :Πανο τι κανεις ? ολα καλα ... χαθηκες !
off-topic
καλα ρε φίλε τι σουπερ-άμαξο ειναι αυτο στην υπογρα΄φη σου? πες μου οτι εισαι κατοχος να φρικάρω!!!
μεταχειρισμενη ποσο παει? -
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
off topic -3
Πάνος
ποιος κανει/εκανε MX?
Ηλία έχω την αμυδρή εντύπωση ότι το MX συνοδεύεται κ από αριθμό.... οπότε μάλλον θα αρχίσω κ εγώ να καταλαβαίνω τι γίνεται
Sorry 4 T. O.T.Νικόλας
εγω καταλαβα το ΜΧ σαν Moto Cross και χαρηκα... (βεβαια το πιο λογικο θα ηταν να καταλαβαινα MX-5 .... πολυ ζεστη ειναι μην με παρεξηγείτε
-
o Πανος μιλαει για την ΜΧ5 εποχη ...
παει αυτη ανεπιστρεπτη Πανο ....
Περασαμε στην Rx8 εποχη , η οποια παρηλθε και αυτη και τωρα ειμαστε στην lotus elise εποχη ....theos_larissa lotus elise 111s ...
αν θες ελα στο 'lotus forum' thread !
-
Ο χρήστης Blacktan έγραψε:
o Πανος μιλαει για την ΜΧ5 εποχη ...παει αυτη ανεπιστρεπτη Πανο ....
Περασαμε στην Rx8 εποχη , η οποια παρηλθε και αυτη και τωρα ειμαστε στην lotus elise εποχη ....theos_larissa lotus elise 111s ...
αν θες ελα στο 'lotus forum' thread !
Οπότε ορθώς κατάλαβα
Στην περίπτωση αυτή πρέπει να γνωριζόμαστε κ εμείς Πάνο αν το nickname μου σου λέει κάτι (ή αλλιώς το madman ή το Νικόλας ή nmad...... )Νικόλας
-
Το @αμησατε το θέμα.
-
Και αν, λεω αν, η απλη αμολυβδη εχει πραγματι τελειωσει ακριβως επειδη ειναι παρα πολυ φθηνη????
Μηπως το μυαλο μας παει αμεσως στο κακο και βλεπουμε συνομοσιες εκει που δεν υπαρχουν??
Κανεις σας δεν σας υποχρεωσε να βαλετε βενζινη απο το συγκεκριμενο βενζιναδικο και κανεις δεν προκειται να σας βαλει V-power η Racing χωρις να το ζητησετε! Αν ομως γινει (το πιθανοτερο ειναι να γινει κατα λαθος μιας και ο υπαλληλος δεν εχει κερδος απο τα καυσιμα μπορειτε να ζητησετε τον λογο... -
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Και αν, λεω αν, η απλη αμολυβδη εχει πραγματι τελειωσει ακριβως επειδη ειναι παρα πολυ φθηνη????Μηπως το μυαλο μας παει αμεσως στο κακο και βλεπουμε συνομοσιες εκει που δεν υπαρχουν??
Κανεις σας δεν σας υποχρεωσε να βαλετε βενζινη απο το συγκεκριμενο βενζιναδικο και κανεις δεν προκειται να σας βαλει V-power η Racing χωρις να το ζητησετε! Αν ομως γινει (το πιθανοτερο ειναι να γινει κατα λαθος μιας και ο υπαλληλος δεν εχει κερδος απο τα καυσιμα μπορειτε να ζητησετε τον λογο...δεν ειναι πολυ φθηνη. Ειναι εξισου καλη η τιμη της με τα αλλα πρατηρια. Τελειωνει γρηγορα ομως.... Πριν απο κανα 6μηνο... δεν τελειωνε
Οντως κανεις δεν μας υποχρεωνει, γι αυτο και σταματαμε να πηγαινουμε ή αρχιζουμε να το καταγγελουμε. Δεν θεωρουμε οτι ειναι συνομοσια, αλλα τεχνικη προωθησης προιοντος Εχει διαφορα το ενα απο το αλλο.
Και ομως το να σου βαζουν v.p χωρις να το ζητησεις ειναι μια συνηθης τακτικη σε αυτα τα πρατηρια... και δεν ειναι απο παραλειψη του υπαλληλου. Εσενα αν σου ελεγαν να την προωθησεις, αλλιως γεια σου δουλιτσα... τι θα εκανες; Θα ελεγες οτι αφου δεν εχω κερδος, δεν θα το κανω...; Μπορει και να το εκανες... και μπραβο σου αν το εκανες... Σε τρια διαφορετικα shell ομως, μου το κανανε. Οποτε ποια ειναι η λυση; Ή μην ξαναπας στη shell, ή ζητας συγκεκριμενα απλη...
H Shell, και το κόλπο με την απλή (που έχει τελειώσει)