-
Κατ' αρχήν καλημέρα. Κατά δεύτερον ελπίζω να μην έχει καλυφθεί το θέμα από άλλο thread, δεν βρήκα κάτι παρόμοιο. Αν υπάρχει τέτοιο θέμα, κλειδώστε το, δεν υπάρχει πρόβλημα.
Στο θέμα μας τώρα. Πρόκειται να ταξιδέψω τον Αύγουστο εξωτερικό με το αυτοκίνητο (Ιταλία, Αυστρία, Γερμανία). Το τουτού μου έχει παλαιού τύπου πινακίδες. Έχω ακούσει ότι αν δεν έχεις νέου, ευρωπαϊκού τύπου πινακίδες, κινδυνεύεις με πρόστιμο. Ισχύει? Και με ποια λογική, από τη στιγμή που στην χώρα μας δεν τυπώνονται αυτή την εποχή πινακίδες? Το αυτοκόλλητο GR με καλύπτει?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
-
Κατ' αρχήν καλημέρα. Κατά δεύτερον ελπίζω να μην έχει καλυφθεί το θέμα από άλλο thread, δεν βρήκα κάτι παρόμοιο. Αν υπάρχει τέτοιο θέμα, κλειδώστε το, δεν υπάρχει πρόβλημα.
Στο θέμα μας τώρα. Πρόκειται να ταξιδέψω τον Αύγουστο εξωτερικό με το αυτοκίνητο (Ιταλία, Αυστρία, Γερμανία). Το τουτού μου έχει παλαιού τύπου πινακίδες. Έχω ακούσει ότι αν δεν έχεις νέου, ευρωπαϊκού τύπου πινακίδες, κινδυνεύεις με πρόστιμο. Ισχύει? Και με ποια λογική, από τη στιγμή που στην χώρα μας δεν τυπώνονται αυτή την εποχή πινακίδες? Το αυτοκόλλητο GR με καλύπτει?
-
-
Το αυτοκόλλητο 'GR' είναι αρκετό.
-
Υπάρχει και αυτό: link
k αν θυμάμε καλά πρέπει να υπάρχει ακόμα ένα τόπικ με το ίδιο θέμα αλλά μου διαφέυγει αυτή τη στιγμή!
Φιλικά
Νικόλας -
Δεν ειναι ακόμα απαραίτητο να έχεις τις νέες πινακίδες.
Και Ιταλοί και Γερμανοί, και οι Κάτω Χώρες πολύ συχνά βλέπω πως είναι με παλιές πινακίδες.Αρκεί να έχεις το GR. ΑΥΤΟ είναι νόμος! Απλά έγινε σύμβαση όλοι να βγάλουν κοινού τύπου με αναγραφή της χώρας, οπότε να μην απαιτείται το αυτοκόλλητο.
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Υπάρχει και αυτό: linkk αν θυμάμε καλά πρέπει να υπάρχει ακόμα ένα τόπικ με το ίδιο θέμα αλλά μου διαφέυγει αυτή τη στιγμή!
Φιλικά
ΝικόλαςΣωστά! Παλαιού τύπου πινακίδες
ΝΕΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ & ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ