-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Την ίδια εποχή, ένας πολύ γνωστός μου έπαιρνε από μπαρ (ξέρετε τώρα ) μια Ρουμάνα μπουκιά και συχώριο
Η Ηλεία είναι ξακουστή στα πέρατα της οικουμένης ΑΚΡΙΒΩΣ γι' αυτά τα μπαρ
Από τα πολύ παλιά τα χρόνια.
Για την ιστορία, η παραπάνω ιστοριούλα παίχτηκε στην Αθήνα.
-
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
....εάν το ζητούμενο είναι η ορμονική ισορροπία, βρίσκω άσκοπο να πας σε ιερόδουλη που και τα λεφτά σου θα δώσεις και στην τελική, χάνεις και το παιχνίδι του φλερτ, σοβαρότατο κατά τη γνώμη μου!
Σκέψου το λίγο καλύτερα: Ποια άλλη κατάσταση πιο ξεκάθαρη από αυτήν μπορείς να συναντήσεις; ΑΥΤΟ θέλω κυρία μου, ΑΥΤΟ σου προσφέρω κύριέ μου, χωρίς ψευτοδιλήμματα, μισόλογα, υποσχέσεις και, καμιά φορά, καχυποψία. Πόσο κάνει; Τόσο. Πάρτα.-
Χωρίς υποχρεώσεις μετά.
Μπορεί κάποιος - α κάποτε να το έχει ανάγκη, όχι;Καποτε κυκλοφορουσε ενα mail με το 'Τζαμπα', εχει υπολογίζει ο τυπάς πόσο στοιχίζει το 'τσάμπα',δηλαδη όχι με ιεροδουλη,και φυσικα εβγαινε μια περιουσια,αμα προσεθετες και τον χρονο,αντε γεια!
-
ειδικα παιδια σε αλλες χωρες που μιλανε ελληνικα αυτη ειναι σχεδον στανταρ κατασταση...
γυναικα παντρεμενη σε μικρη ηλικια με παιδι,αντρας να γυρναει απο δω και κει με κοπελες διαφορων προελευσεων σχεδον επισημα, η γυναικα 'κωλοφτιαγμενη' ψαχνει για αντρα συνηθως μικροτερο...και φυσικα τον βρισκει γιατι ποιος δε θα παει...στο τελος αναρωτιεσαι γιατι εγινε ο γαμος και το παιδι...scullone η αληθεια ειναι οτι οταν ακουω καποιον να λεει για προσωπικες στιγμες συχνα χωρις να κανει πλακα νευριαζω τρελα!λες κα κατι εγινε...
απ'οτι ξερω ομως στις γυναικες δεν ειναι ετσι... -
σεξ παει και ερχεται, σιγουρα δεν ειναι και το πιο δυσκολο πραγμα του κοσμου πλεον...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Καποτε κυκλοφορουσε ενα mail με το 'Τζαμπα', εχει υπολογίζει ο τυπάς πόσο στοιχίζει το 'τσάμπα',δηλαδη όχι με ιεροδουλη,και φυσικα εβγαινε μια περιουσια,αμα προσεθετες και τον χρονο,αντε γεια!Λοιπόν:
Αν βρεις γυναίκα που πληρώνει τα δικά της, παντρέψου την.
ΓΡΗΓΟΡΑ.
Αν σε θέλει, βέβαια.
-
Βρήκα μία κάποτε που πλήρωνε και τα δικά μου (δε θέλω κακίες )
Τσάμπα χαρηκα, αποδείχτηκε ότι δεν πήγαινε καλά (πειραγμένη λέμε!)
Τελικά δε μπορείς να τα έχεις όλα σε αυτή τη ζωή... -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Βρήκα μία κάποτε που πλήρωνε και τα δικά μου (δε θέλω κακίες )
Τσάμπα χαρηκα, αποδείχτηκε ότι δεν πήγαινε καλά (πειραγμένη λέμε!)
Τελικά δε μπορείς να τα έχεις όλα σε αυτή τη ζωή...με πρόγραμμα;
υπήρχε περίπτωση να είναι φυσιολογική;
-
- δ' στάδιο
- ΟΧΙ
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Τώρα με συγχωρείτε:Ξάδελφος ξόδεψε σε μια βραδιά 220 + €, συνοδεύοντας μια και - καλά - ωραία για καφέ, φαγητό, ποτό, παγωτό, σπίτι της και καληνύχτα σας.
Σιγά μην έκανε η κοπελιά κίνηση να πληρώσει κάτι - το παγωτό, βρε αδελφέ...
Πήδημα; Σιιιγάααα, στην τέταρτη - πέμπτη έξοδο - κι αν.
Την ίδια εποχή, ένας πολύ γνωστός μου έπαιρνε από μπαρ (ξέρετε τώρα ) μια Ρουμάνα μπουκιά και συχώριο, την κυκλοφορούσε στα στέκια του ξάδελφου και διασκέδαζε τρελά μαζί της, με κόστος 80 € στο 'μπαρ', 50 - 60 σε πορτοκαλάδες και 10 σε σουβλάκια. Αν ήθελε, έπαιζε και το σεξ. Η πλάκα, πάντως, ήταν φοβερή.Αλλά δεν θα 'κανονίσω' συνάντηση του γιου μου με εκδιδόμενη, ούτε της κόρης μου με εκδιδόμενο. Εγώ θεωρώ καθήκον μου να τους εξηγήσω - κι αν θέλουν ας πάνε μόνοι τους.
Με λίγα λόγια: Οι περισσότερες γυναίκες δείχνουν να τα' χουν χαμένα.
Οι περισσότεροι άνδρες, επίσης.
Αλλά, βρε αδελφέ, όταν ένας άνδρας γνωρίζει μια γυναίκα, το τελευταίο πραγμα που τον ενδιαφέρει είναι τι αυτοκίνητο αυτή οδηγεί, τι δουλειά κάνει ή που μένει. Οι γυναίκες αυτά είναι τα πρώτα που θέλουν να γνωρίζουν. Και, ενίοτε, την πατάνε χονδρά.Ο ξάδερφος σου ανήκει στον τρομερό και φοβερό παραστρατιωτικό σώμα της Γκομενοφυλακής, είναι δηλαδή γκομενοφύλακας
Αν του κάτσει όμως μετά την 4η,5η φορά απαλάσεται.Δεν μπορεί όλα να γίνονται από την πρώτη στιγμή.Προς θεού.Το κακό είναι ότι πολλοί από τους οποίους βλέπουμε έξω με γκόμενες είναι απλώς μόνο γκομενοφύλακες!
Ξέρω φίλο μου που αυτό το κάνει χρόνια και η γκόμενα του έχει φάει το μεδούλι
Έχω ακούσει ουκ ολίγες φορές άντρες να παραδέχονται ότι τους αρκεί μόνο να τους βλέπει η πιάτσα με γκόμενες και ας μη γίνεται τίποτε.
Δεν τους πειράζει.Από την μία είναι κακό γιατί χαλάνε την πιάτσα, αλλά άμα το σκεφτείς καλά μάλλον καλό κάνουν γιατί φαίνεται και η διαφορά από τους άλλους.Επίσης έχω να προσθέσω ότι όπως πολύ καλά λες οι 'νορμάλ' γκόμενες στοιχίζουν πολύ παραπάνω από τις 'επαγγελματίες'
Πολύ-πολύ παραπάνω -
Πως φαινεται η διαφορά από τους αλλους;
-
και μετα οταν τα λεω εγω ολα αυτα δεχομε σφοδρα επιθεση....
παντος γενικως στην ζωη χωρις λεφτα τιποτε δεν γινετε.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Πως φαινεται η διαφορά από τους αλλους;Πανεύκολα: Ο ένας χαλάει τον κ@λο του αραχτός και φεύγει μισομεθυσμένος, ο άλλος παραγγέλνει πορτοκαλάδα (το πολύ - πολύ με βότκα), χορεύει - κάνει πλάκα - γελάει με τη συνοδό του αλλά και με άλλους γύρω και φεύγει χωρίς καν να έχει τελειώσει την πορτοκαλάδα του...
-
Εσείς ρε είστε επιστήμονες
Σε κανα 4ΤF meeting θα ήθελα να μου λύσετε και κανα-δυο ακόμα αποριούλες
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εσείς ρε είστε επιστήμονεςΣε κανα 4ΤF meeting θα ήθελα να μου λύσετε και κανα-δυο ακόμα αποριούλες
Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε.
Όσες θέλετε, κύριε Asimov μας, καθήκον και ευχαρίστησίς μας.
Έτσι δεν είναι, παιδιά;;;;;
-
Ω, ναι. Δεν υπάρχει ελπίδα..........
-
Για ποιόν, καλή μας Έλσα;
-
Όλα καλά και χρήσιμα, με το topic που κολλάνε?
Και εγώ που νόμιζα ότι εδώ θα βρω τη λύση... -
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Και εγώ που νόμιζα ότι εδώ θα βρω τη λύση...Κοίτα, πες εσύ το πρόβλημα, όλο και κάποιος θα ξέρει να απαντήσει.
-
γκομενοφυλακας??????
ναι ναι υπαρχει αυτη η νοοτροπια του οτι κατι γινεται αμα σε βλεπουν με γκομενα καθε τρεις και λιγο... φυσικα χωρις να γινεται τιποτα παραπανω...δε ξερω,ειναι μακρια απο το δικο μου στυλ...
ακου κει γκομενοφυλακας!!!
Διαζύγια