-
Είμαι νεαρός, ψηλός και ζητάω τρυφερή σχέση με γυναικεία ομάδα μπάσκετ...
-
αυτο παλι ειναι αλλη φαση περιεργη..η γρηγορη ανευρεση συντροφου μετα απο μακροχρονια σχεση και η σχεδον αμεση επισημοποιηση...
συχνο φαινομενο για ψυχολογο...αμα χωρισεις θα πρεπει να ξαναβρεις τα πατηματα σου,οχι να παντρευτεις εξπρες...του κουτρουλη ο γαμος...
-
βολευ ρε συ,τι μπασκετ...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
βολευ ρε συ,τι μπασκετ...Όχι...έχουμε δοκιμάσει από το βόλλευ
-
ουτε μπασκετ , ουτε βολεϊ , κολυμβηση
-
και αυτες καλες!
καλη ναι και ας παιζει και μπαντμιγκτον!
-
οι δικες μου δυστυχως μονο σε μπιριμπα ειδικευονται!!
-
δεν εχω ιδεα απο μπιριμπα,μονο απο μπυρα...εκει πεσμου οτι θες!
μας ξεφευγει το θεμα...αυτες οι φιλες σου...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αυτο παλι ειναι αλλη φαση περιεργη..η γρηγορη ανευρεση συντροφου μετα απο μακροχρονια σχεση και η σχεδον αμεση επισημοποιηση...συχνο φαινομενο για ψυχολογο...αμα χωρισεις θα πρεπει να ξαναβρεις τα πατηματα σου,οχι να παντρευτεις εξπρες...του κουτρουλη ο γαμος...
Συνήθως ο έρωτας με ερωτα περναει....
Το να χωρίσεις μετα απο μια σχέση 5 χρόνων και μεσα σε ενα μηνα να εχεις βρεί αλλον/αλλη δεν σε ρίχνει στα ματια κανενως!!! Κανεις δεν γεννηθηκε να ζει μονος του και θα ηταν αδικο να πέφταμε στην κατηγορία θρήνος (πολλες φιλες μου το κανουν) για κανα διχρονο αφου χωρισουμε! Ημαρτον! Δηλαδη συγνωμη κιόλας! Αν εχω μια σχεση 4 χρονια και ο αλλος μου φερθει ασχημα και χωρισουμε και το δικο μου το κουτελο ειναι καθαρό θα ειμαι αδικη αμα γνωρισω μεσα στη βδομαδα καποιον αλλο? Αφου ρε φιλε εγω ημουν οκ αλλα δεν θελω να ειμαι μονη μου γιατι εχω πραγματα να δωσω θα με πεις οπως με πεις? Με ποιο δικαιωμα....?
Οσον αφορα βεβαια στα γρηγορα ειδυλια μετα απο μακροχρονιες σχεσεις και στους γάμους express εκει ειμαι κάθετη! Συνήθως αποτελούν σπασμωδικές κινήσεις και ειναι αδικο και για τους δυο....Βεβαια ειμαι ανοιχτη για εξαιρέσεις γιατι και αυτές γίνονται (u know καταστάσεις τρελλου ερωτα και αλλα τέτοια που εγώ δεν πιστευω πια σε αυτα ).... -
.
Ο χρήστης ΑΣ έγραψε:
και πάλι θα την παντρευόσουν όταν κεράτωνε τον πρώην μαζί σου;;;παλί μαλ@@kas θα είναι!!!
Πάντως όσες γνωρίζω που κεράτωσαν κάποιον, κεράτωσαν και τον επόμενο.
Όσον αφορά αυτούς που δεσμεύονται με κάποιον/κάποια σε σύντομο χρονικό διάστημα από τη στιγμή της γνωριμίας (που σημαίνει ότι δεν δόθηκε χρόνος να γνωρίσει ο ένας τον άλλο), δεν είναι να μας προκαλεί εντύπωση και η συχνότητα των διαζυγίων...
.
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
αυτο παλι ειναι αλλη φαση περιεργη..η γρηγορη ανευρεση συντροφου μετα απο μακροχρονια σχεση και η σχεδον αμεση επισημοποιηση...
συχνο φαινομενο για ψυχολογο...αμα χωρισεις θα πρεπει να ξαναβρεις τα πατηματα σου,οχι να παντρευτεις εξπρες...του κουτρουλη ο γαμος...
Συνήθως ο έρωτας με ερωτα περναει....
Το να χωρίσεις μετα απο μια σχέση 5 χρόνων και μεσα σε ενα μηνα να εχεις βρεί αλλον/αλλη δεν σε ρίχνει στα ματια κανενως!!! Κανεις δεν γεννηθηκε να ζει μονος του και θα ηταν αδικο να πέφταμε στην κατηγορία θρήνος (πολλες φιλες μου το κανουν) για κανα διχρονο αφου χωρισουμε! Ημαρτον! Δηλαδη συγνωμη κιόλας! Αν εχω μια σχεση 4 χρονια και ο αλλος μου φερθει ασχημα και χωρισουμε και το δικο μου το κουτελο ειναι καθαρό θα ειμαι αδικη αμα γνωρισω μεσα στη βδομαδα καποιον αλλο? Αφου ρε φιλε εγω ημουν οκ αλλα δεν θελω να ειμαι μονη μου γιατι εχω πραγματα να δωσω θα με πεις οπως με πεις? Με ποιο δικαιωμα....?Συμφωνώ!
-
δεν νομίζω να διαφωνεί κανένας, το θέμα είναι αν την παντρεύεσαι μια που χώρισε μετά απο 5-6-7 χρόνια
-
Τι σχέση έχουν τα χρόνια που ήταν πριν με κάποιον άλλο; Είχε μια σχέση, για κάποιο λόγο (που δεν σε αφορά και στην τελική) χώρισε και τώρα είναι μαζί σου. Το θέμα είναι πώς περνάτε μαζί και πώς σου φέρεται εσένα -όχι τι έκανε με τον πρώην της.
Γενικά, μην ασχολείστε με τους πρώην. Για να γίνουν 'πρώην' σημαίνει ότι υπήρχε ένας καλός λόγος.... -
...Και για να εισαι νυν υπάρχει ένας ακόμα καλύτερος ....
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Τι σχέση έχουν τα χρόνια που ήταν πριν με κάποιον άλλο; Είχε μια σχέση, για κάποιο λόγο (που δεν σε αφορά και στην τελική) χώρισε και τώρα είναι μαζί σου. Το θέμα είναι πώς περνάτε μαζί και πώς σου φέρεται εσένα -όχι τι έκανε με τον πρώην της.
Γενικά, μην ασχολείστε με τους πρώην. Για να γίνουν 'πρώην' σημαίνει ότι υπήρχε ένας καλός λόγος....Εγω πάλι νοιώθω οτι θα με βοηθούσε να ξέρω το παρελθόν,μπορεί να με βοηθήσει για το μέλλον..... Σίγουρα δεν μου πέφτει λόγος αλλά........
-
Ο χρήστης ΑΣ έγραψε:
δεν νομίζω να διαφωνεί κανένας, το θέμα είναι αν την παντρεύεσαι μια που χώρισε μετά απο 5-6-7 χρόνιαΔε γίνεται να βάλουμε όλες τις περιπτώσεις σε ένα καλάθι.
Βλέπεις τον άνθρωπο σφαιρικά και αποφασίζεις, οπότε και ναι και όχι.Τι σχέση έχουν τα χρόνια που ήταν πριν με κάποιον άλλο; Είχε μια σχέση, για κάποιο λόγο (που δεν σε αφορά και στην τελική) χώρισε και τώρα είναι μαζί σου. Το θέμα είναι πώς περνάτε μαζί και πώς σου φέρεται εσένα -όχι τι έκανε με τον πρώην της.
Γενικά, μην ασχολείστε με τους πρώην. Για να γίνουν 'πρώην' σημαίνει ότι υπήρχε ένας καλός λόγος....
Εσένα δλδ ποτέ δε σε έχει απασχολήσει τι έγινε με τις προηγούμενες σχέσεις του νυν σου;
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Εσένα δλδ ποτέ δε σε έχει απασχολήσει τι έγινε με τις προηγούμενες σχέσεις του νυν σου;
Όχι. Από τη στιγμή που οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί, φέρεσαι διαφορετικά και στον καθένα. Δεν κρίνω τον άλλο από το πώς φέρθηκε στις πρώην του, αλλά από το πώς φέρεται σε μένα.
Γιατί μπορεί με την πρώην του να ήταν 'κύριος' και σε μένα να βγάζει όλα τα σπασμένα της προηγούμενης σχέσης του και το αντίθετο.... -
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Όχι. Από τη στιγμή που οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί, φέρεσαι διαφορετικά και στον καθένα. Δεν κρίνω τον άλλο από το πώς φέρθηκε στις πρώην του, αλλά από το πώς φέρεται σε μένα.
Γιατί μπορεί με την πρώην του να ήταν 'κύριος' και σε μένα να βγάζει όλα τα σπασμένα της προηγούμενης σχέσης του και το αντίθετο....Συμφωνω κι εγω απόλυτα με την Ελσα!!
Μπορει στην προηγουμενη σχεση τα πραγματα να ηταν διαφορετικα για εναν εκαττομυριο λογους!! Ειτε προς το καλυτερο ειτε προς το χειροτερο! Και μια σχεση δεν χαρακτηριζεται απο τον χαρακτηρα των ανθρωπων, αλλα και απο την χημεια που βγαζουν μεταξυ τους, τι ζηταν απο την ζωη τους και τη σχεση τους τη δεδομενη στιγμη κλπ κλπ..
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Γιατί μπορεί με την πρώην του να ήταν 'κύριος' και σε μένα να βγάζει όλα τα σπασμένα της προηγούμενης σχέσης του και το αντίθετο....Συμφωνω κι εγω απόλυτα με την Ελσα!!
Μπορει στην προηγουμενη σχεση τα πραγματα να ηταν διαφορετικα για εναν εκαττομυριο λογους!! Ειτε προς το καλυτερο ειτε προς το χειροτερο! Και μια σχεση δεν χαρακτηριζεται απο τον χαρακτηρα των ανθρωπων, αλλα και απο την χημεια που βγαζουν μεταξυ τους, τι ζηταν απο την ζωη τους και τη σχεση τους τη δεδομενη στιγμη κλπ κλπ..
\
Και εγω δεν θα μπορουσα να συμφωνήσω περισσοτερο!
-
.
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Γιατί μπορεί με την πρώην του να ήταν 'κύριος' και σε μένα να βγάζει όλα τα σπασμένα της προηγούμενης σχέσης του και το αντίθετο....Tο πως φέρεσαι σε κάποιον έχει να κάνει με πολλά πράγματα, ένα εκ των οποίων είναι και το πως σου φέρεται ο άλλος.
To βλέπουμε διαφορετικά...
.
Διαζύγια