-
Λές να υπάρξουν ειδικές ορολογίες γιά τούς ανθρώπους Κώστα;
όπως είναι η μαύρη τρύπα τό αντικείμενο τής μελέτης γιά έναν κλάδο τής επιστήμης,έτσι είναι ο άνθρωπος γιά έναν άλλον.
Ο όρος 'ανωμαλία',δέν λέγεται υποτιμητικά από τήν επιστήμη,απλά χαρακτηρίζει τό αντικείμενο.
πιό απλά δέν μπορώ να τό εξηγήσω. -
Πρώτο και βασικό:
Στην Ελλάδα ΔΕΝ απαγορεύεται ο γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων... ΠΟΥΘΕΝΑ στη σχετική νομοθεσία δεν αναφέρεται ΡΗΤΑ ότι ο μόνος γάμος που αναγνωρίζεται είναι αυτός μεταξύ ατόμων διαφορετικού φύλου... Απλά, τόσα χρόνια, ποτέ δεν είχε τεθεί τέτοιο ζήτημα, αλλά αν κανείς το κυνηγήσει, μάλλον θα πετύχει...
Τώρα, σε ότι αφορά τα υπόλοιπα:
-
Δεν μ' ενδιαφέρει τι κάνουν οι άνθρωποι στο κρεβάτι τους! Αν θέλουν να παντρευτούν κιόλας, επίσης, δεν μ' ενδιαφέρει, ας το κάνουν!
-
Τι ακριβώς σας κάνει να πιστεύετε ότι ένα παιδί που μεγαλώνει από 2 ομοφυλόφιλους δεν θα μεγαλώσει σωστά;;;;; Έχω παράδειγμα από κοπέλα πάνω κάτω στην ηλικία μου, υιοθετημένη. Οι γονείς της τώρα είναι πάνω από 75 (αλήθεια, ποιος εγκληματίας έδωσε ένα μωρό σε ένα ζευγάρι 50+ ετών;;; ) και ο πατέρας της όπου σταθεί κι όπου βρεθεί λέει τα χειρότερα για την κόρη του (ακόμα και σε αγνώστους!!!!!!! ) επειδή δεν παντρεύτηκε τον πρώτο άνδρα που γνώρισε και επειδή είχε πάνω από μία σχέσεις... Αυτό προφανώς είναι φυσιολογικό...
-
Γιατί θεωρούμε ότι ομοφυλόφιλος = κραγμένη (ενώ πολλές κανονικές γυναίκες που κυκλοφορούν δεν είναι κραγμένες;;; Αυτές είναι εντάξει... ) + ανώριμος + ανεύθυνος + ανόητος, κτλ;;; Ένας ομοφυλόφικος δεν μπορεί να είναι ένας φυσιολογικός άνθρωπος που τη βρίσκει διαφορετικά στο κρεβάτι;;;
-
Για το θέμα του τι θα πει το παιδί στο σχολείο, είναι καθαρά θέμα του πως θα το προετοιμάσουν οι γονείς! Ακόμα και υιοθετημένα παιδιά (από 'φυσιολογικά' ζευγάρια) έχουν προβλήματα στα σχολείο (μπάσταρδο, μούλικο, κτλ...)
-
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
- Δεν μ' ενδιαφέρει τι κάνουν οι άνθρωποι στο κρεβάτι τους! Αν θέλουν να παντρευτούν κιόλας, επίσης, δεν μ' ενδιαφέρει, ας το κάνουν!
Ας κάνουν ότι θέλουν μέν,αλλά χωρίς προκαλούν τούς γύρω τους.
- Τι ακριβώς σας κάνει να πιστεύετε ότι ένα παιδί που μεγαλώνει από 2 ομοφυλόφιλους δεν θα μεγαλώσει σωστά;;;;; Έχω παράδειγμα από κοπέλα πάνω κάτω στην ηλικία μου, υιοθετημένη. Οι γονείς της τώρα είναι πάνω από 75 (αλήθεια, ποιος εγκληματίας έδωσε ένα μωρό σε ένα ζευγάρι 50+ ετών;;; ) και ο πατέρας της όπου σταθεί κι όπου βρεθεί λέει τα χειρότερα για την κόρη του (ακόμα και σε αγνώστους!!!!!!! ) επειδή δεν παντρεύτηκε τον πρώτο άνδρα που γνώρισε και επειδή είχε πάνω από μία σχέσεις... Αυτό προφανώς είναι φυσιολογικό...
Αυτό ρέ Μάρκο,δέν δίνει άλλωθι στήν περίπτωση τού ομοφυλλοφιλικού ζευγαριού,έτσι δέν είναι;
- Γιατί θεωρούμε ότι ομοφυλόφιλος = κραγμένη (ενώ πολλές κανονικές γυναίκες που κυκλοφορούν δεν είναι κραγμένες;;; Αυτές είναι εντάξει... ) + ανώριμος + ανεύθυνος + ανόητος, κτλ;;; Ένας ομοφυλόφικος δεν μπορεί να είναι ένας φυσιολογικός άνθρωπος που τη βρίσκει διαφορετικά στο κρεβάτι;;;
Οι ομοφυλόφιλοι (άν καί εγώ τούς ξέρω σάν πούστηδες) περισσότερο φαίνεται ότι τό απολαμβάνουν τό κράξιμο,γιά να μήν πώ ότι τό αποζητούνε κιόλας.
Θα μου πείς ότι δέν τό κάνουν όλοι,αλλά αυτοί πού τό κάνουν,πραγματικά με εξοργίζουν- Για το θέμα του τι θα πει το παιδί στο σχολείο, είναι καθαρά θέμα του πως θα το προετοιμάσουν οι γονείς! Ακόμα και υιοθετημένα παιδιά (από 'φυσιολογικά' ζευγάρια) έχουν προβλήματα στα σχολείο (μπάσταρδο, μούλικο, κτλ...)
Ο κόσμος τών παιδιών είναι πολύ σκληρός,καί τό τί έχει να περάσει ένα τέτοιο παιδάκι ανάμεσα σέ άλλα είναι κάτι πού δέν θα ήθελα να τό περάσω καί εγώ.
Να πώ τώρα καί κάτι άλλο:
πολύ εύκολα κάνουμε όλοι μας τούς 'πολιτισμένους' καί 'δυτικούς' ανθρώπους,όταν όλα τα προβλήματα τα αντιμετωπίζουν άλλοι.
Αν βάζαμε για λίγο τόν εαυτό μας στή θέση τους,πιστεύω ότι θα άλλαζαν πολλά από αυτά πού τώρα θεωρούμε ώς 'σωστά' καί 'πρέποντα'Τό ότι αυτήν τήν στιγμή πολοί από εμάς αποδεχόμαστε τούς πούστηδες στήν κοινωνία μας,πιστεύω ότι τό κάνουμε περισσότερο λόγω τής προβολής πού αυτοί απολαμβάνουν από τά ΜΜΕ (κάτι έλεγα άλλο σέ άλλο θέμα περί 'στρατευμένης τέχνης')
Αν αύριο όμως,τό παιδάκι μας αντιγράψει αυτό πού προβάλλεται στήν τηλεόραση,θα τό εξηγήσουμε ότι δέν τού δώσαμε εμείς παιδία;
Η παιδία δέν νομίζω νά προέρχεται ΜΟΝΟ από τόν κύκλο τής οικογένειας,αλλά καί από τούς φίλους,καί από τό σχολείο,καί από τόν εικονικό κόσμο τής τηλεόρασης. -
Οι ομοφυλόφιλοι είναι και αυτοί άνθρωποι (αρσενικοί και θυληκές)!
Μην συγχέουμε αυτούς που προωθούνται από το star system και βγαίνουν επίτηδες προκλητικοί για να κάνουν ντόρο!
Γάμος (με την παραδοσιακή έννοια) δεν νοείται αφου δεν πρόκειται να οδηγήσει στην τεκνοποίηση!
Το να 'παντρευτούν' ώστε να έχουν κληρονομικά δικαιώματα δεν με ενδιαφέρει καθόλου!
Πάντως και σε αυτή την περίπτωση ισχύει ότι όσο περισσότερο θόρυβο κάνεις τόσο όλοι προσέχουν τον θόρυβο και όχι αυτά που λές!
Οσον αφορά στο να υιοθετήσουν παιδί...με τις τρέχουσες συνθήκες της κοινωνίας μας παγκοσμίως....οχι γιατι θα είναι κρίμα για το παιδάκι!!!
-
1)οντως στα @@ μας...
2)λιγο ασχετο το κοβω αυτο...
3)απλως υπαρχουν αρκετοι που ειναι προκλητικοι...
4)φαντασου να σκασουν μυτη στο σχολειο δυο μπαμπαδες...θελει πολυ προσοχη!kyan νομιζω οτι η ερωτικη πραξη σε ορισμενους ανθρωπους ακομα χρησιμευει ως καθαρα αναπαραγωγικη...παλια ηταν ακομα πιο πολυ!
-
Μπα, δεν θα ήμουν και τόσο κάθετος, kouk.
Για την υιοθεσία, αν πραγματικά το θέλουν μπορεί να γίνουν καλύτεροι γονείς από πολλούς που ξέρω.
Για το γάμο, είναι γελοίο. Μπορούν να ζουν μαζί, μπορούν να ρυθμίσουν τα πάντα με συμβολαιογραφικές πράξεις. Όσοι υποκινούν τέτοια θέματα, μάλλον θόρυβο γύρω από το όνομά τους προσπαθούν να δημιουργήσουν.
Στο κάτω κάτω, αν πραγματικά αγαπάς κάποιον το τελευταίο πράγμα που σκέπτεσαι είναι το οικογενειακό επίδομα κα αν θα συνεχίσεις να παίρνεις τη σύνταξή του όταν πεθάνει.
-
Να ρίξω και λάδι στη φωτιά, οι πρόγονοί μας πάντως ήταν πολύ πιο άνετοι σε τέτοια θέματα Βέβαια είχαν λύσει όλα τους τα προβλήματα και... 'φιλοσοφούσαν'
Το τι είναι προκλητικό είναι επίσης σχετικό. Μιά θεά με μίνι μέχρι τον... αφαλό είναι σίγουρα πρόκληση, γι' άλλους καλή κι ικανή να προκαλέσει καραμπόλα γι' άλλους αίσχος!
όπως επίσης κάποια που δεν έχει τα προσόντα να φοράει ξέκωλα, μάλλον είναι αρνητική πρόκληση, μην πω αηδία
Προσωπικά χαίρομαι που αυξάνονται οι ομοφυλόφιλοι (ή όπως αλλιώς θέλετε να τους πείτε), γιατί αυξάνονται οι πιθανότητες
Αν είστε str8 τι σας απασχολεί;
Τέλος μου τη δίνει η υποκρισία και η ανεκτικότητα στους καλλιτέχνες (α παράγουν τέχνη, δεν μας απασχολεί τι είναι), ενώ αν είναι κάποιος πολιτικός, φωτιά να πέσει να τον κάψει (λες και από εκεί κρίνεται το έργο του). Πάντως αν όλοι οι πολιτικοί είναι str8 κι έχουν αυτά τα χάλια, μήπως να τους αλλάζαμε;
-
Ikar όλοι οι πούστηδες έχουν αναλαλύψει ένα άλοθι...'Γινόταν και στην Αρχαία Ελλάδα'.Μόνο που είναι ένα μεγαλειώδες ψέμα αυτό που κάποιοι δημιούργησαν,και μερικοί το πίστεψαν όντας αγράμματοι.Στην αρχαία Ελλάδα απαγορευόταν η ομοφυλοφυλία και σε καμιά περίπτωση δεν πήδαγαν παιδιά όπως μερικοί 'πολιτισμένοι' ευρωπαίοι θέλουν να μάς πήσουν.Απλώς μερικοί προκειμένου να καλύψουν το κουσούρι τους επικαλούνται τον Αιώνιο Πολιτισμό της Αρχαίας Ελλάδας.Τί να έλεγαν ότι γινόταν στην Αρχαία Γερμανία;Αυτοί ήταν στα δεντρα και στις σπηλιές!!!
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Ikar όλοι οι πούστηδες έχουν αναλαλύψει ένα άλοθι...'Γινόταν και στην Αρχαία Ελλάδα'.Μόνο που είναι ένα μεγαλειώδες ψέμα αυτό που κάποιοι δημιούργησαν,και μερικοί το πίστεψαν όντας αγράμματοι.Στην αρχαία Ελλάδα απαγορευόταν η ομοφυλοφυλία και σε καμιά περίπτωση δεν πήδαγαν παιδιά όπως μερικοί 'πολιτισμένοι' ευρωπαίοι θέλουν να μάς πήσουν.Απλώς μερικοί προκειμένου να καλύψουν το κουσούρι τους επικαλούνται τον Αιώνιο Πολιτισμό της Αρχαίας Ελλάδας.Τί να έλεγαν ότι γινόταν στην Αρχαία Γερμανία;Αυτοί ήταν στα δεντρα και στις σπηλιές!!!ψέμματα όλα! στην πυρά!
-
Πω ρε είστε παλικάρια ορισμένοι
Ναι ρε οι αρχαίοι έλληνες κάνανε αλλαξ#κ$%ιες κ έγινε βραχιόλι που λέει και το τραγούδι.. είτε μας αρέσει είτε όχι.Και εννοείται ότι κ η λέξη λεσβία προέρχεται από τη Λέσβο. Αυτό δεν έχει άλλωστε καμία σχέση με το θέμα.. Δε νομίζω ότι κανείς είπε ότι είναι σωστό επειδή το έκαναν οι αρχαίοι έλληνες..έλεος!
Στην αρχαία ελλάδα τη γυναίκα τη θεωρούσαν κατώτερη.. Τι σημαίνει αυτό, πώς ότι λέγανε ή κάνανε οι Αρχαίοι Έλληνες ήταν σωστό; Σιγά μην είχαν και το αλάθητο! Πωωωω ούτε ο Λιακό δεν τα λέει αυτά!
Επίσης αλήθεια είναι ότι και στο ζωικό βασίλειο υπάρχει ομοφυλοφιλία, δεν είναι προνόμιο των ανθρωπων. Ελπίζω πάντως τα παιδιά σας να γίνουν ομοφυλόφιλοι μπας και βάλετε λίγο μυαλό και μάθετε να εκτιμάτε τον άλλο ανεξάρτητα απ'τις ερωτικές του προτιμήσεις..
Και κάτι άλλο.. πώς προκαλούν άμα είναι κραγμένες; Άμα ο άλλος είναι κραγμένος μην ασχολείστε μαζί του.. τσκ τσκ τσκ..
Πας Ελληναράς Βάρβαρος..
Φιλικά πάντα. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ναι ρε οι αρχαίοι έλληνες κάνανε αλλαξ#κ$%ιες κ έγινε βραχιόλι που λέει και το τραγούδι.. είτε μας αρέσει είτε όχι.Και εννοείται ότι κ η λέξη λεσβία προέρχεται από τη Λέσβο. Αυτό δεν έχει άλλωστε καμία σχέση με το θέμα.. Δε νομίζω ότι κανείς είπε ότι είναι σωστό επειδή το έκαναν οι αρχαίοι έλληνες..έλεος!
Στην αρχαία ελλάδα τη γυναίκα τη θεωρούσαν κατώτερη.. Τι σημαίνει αυτό, πώς ότι λέγανε ή κάνανε οι Αρχαίοι Έλληνες ήταν σωστό; Σιγά μην είχαν και το αλάθητο! Πωωωω ούτε ο Λιακό δεν τα λέει αυτά!
Επίσης αλήθεια είναι ότι και στο ζωικό βασίλειο υπάρχει ομοφυλοφιλία, δεν είναι προνόμιο των ανθρωπων. Ελπίζω πάντως τα παιδιά σας να γίνουν ομοφυλόφιλοι μπας και βάλετε λίγο μυαλό και μάθετε να εκτιμάτε τον άλλο ανεξάρτητα απ'τις ερωτικές του προτιμήσεις..
Και κάτι άλλο.. πώς προκαλούν άμα είναι κραγμένες; Άμα ο άλλος είναι κραγμένος μην ασχολείστε μαζί του.. τσκ τσκ τσκ..
Πας Ελληναράς Βάρβαρος..
Φιλικά πάντα.από τη Σαπφώ που ήταν από τη Λέσβο και συγκεκριμένα από την Ερεσσό. Εντελώς τυχαία στο συγκεκριμένο μέρος βλέπεις ΜΟΝΟ γυναίκες τουρίστριες
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ναι ρε οι αρχαίοι έλληνες κάνανε αλλαξ#κ$%ιες κ έγινε βραχιόλι που λέει και το τραγούδι.. είτε μας αρέσει είτε όχι.Και εννοείται ότι κ η λέξη λεσβία προέρχεται από τη Λέσβο. Αυτό δεν έχει άλλωστε καμία σχέση με το θέμα.. Δε νομίζω ότι κανείς είπε ότι είναι σωστό επειδή το έκαναν οι αρχαίοι έλληνες..έλεος!Επιχείρημα έχεις για τα γραφόμενά σου ή μασάς την ίδια καραμέλα;
Στην αρχαία ελλάδα τη γυναίκα τη θεωρούσαν κατώτερη.. Τι σημαίνει αυτό, πώς ότι λέγανε ή κάνανε οι Αρχαίοι Έλληνες ήταν σωστό;
Κατώτερη τη γυναίκα;Πού το είδες;Εδώ τις είχαν θεές.Αφροδίτη,Ηρα,Αθηνά,Δήμητρα,Άρτεμις.Οι 'Ευρωπαίοι' πώς συμπεριφέρονταν στις Γυναίκες τους;Εδώ μεγάλοι Αρχαίοι Έλληνες είναι συνηφασμένοι και με τις Γυναίκες τους.Περικλής-Ασπασία,Σωκράτης-Ξανθίπη.Επειδή δεν ψήφηζαν στην Εκκλησία του Δήμου;Μέχρι και πριν μερικές δεκαετίες σε όλο το Δυτικό κόσμο οι γυναίκες δεν είχαν λόγο.Για τον Ανατολικό ακόμα και τώρα.Ακόμα και στα Ιερά τους είχαν γυναίκες.Όπως η Πυθία.Μην αναμασάς πράγματα που δεν έχεις ψάξει.
Ελπίζω πάντως τα παιδιά σας να γίνουν ομοφυλόφιλοι μπας και βάλετε λίγο μυαλό και μάθετε να εκτιμάτε τον άλλο ανεξάρτητα απ'τις ερωτικές του προτιμήσεις..
Μήπως είσαι αδερφή;Αυτό φανερώνεται απο τα γραφόμενα σου!
Πας Ελληναράς Βάρβαρος..
Φιλικά πάντα.Άλλος ένας γραικύλος...
-
Επιχείρημα έχεις για τα γραφόμενά σου ή μασάς την ίδια καραμέλα;
Κατώτερη τη γυναίκα;Πού το είδες;Εδώ τις είχαν θεές.Αφροδίτη,Ηρα,Αθηνά,Δήμητρα,Άρτεμις.Οι 'Ευρωπαίοι' πώς συμπεριφέρονταν στις Γυναίκες τους;Εδώ μεγάλοι Αρχαίοι Έλληνες είναι συνηφασμένοι και με τις Γυναίκες τους.Περικλής-Ασπασία,Σωκράτης-Ξανθίπη.Επειδή δεν ψήφηζαν στην Εκκλησία του Δήμου;Μέχρι και πριν μερικές δεκαετίες σε όλο το Δυτικό κόσμο οι γυναίκες δεν είχαν λόγο.Για τον Ανατολικό ακόμα και τώρα.Ακόμα και στα Ιερά τους είχαν γυναίκες.Όπως η Πυθία.Μην αναμασάς πράγματα που δεν έχεις ψάξει.
Μήπως είσαι αδερφή;Αυτό φανερώνεται απο τα γραφόμενα σου!
Άλλος ένας γραικύλος...Επιχείρημα για τα γραφόμενα μου; Εγώ δεν το έχω ψάξει ή εσύ; Άνοιξε κανα λεξικό να δεις από που προέρχεται η λέξη λεσβία. Δεν είναι δουλειά μου να σε μορφώσω, αν είσαι αγράμματος. Θέλεις να σου πω τι άποψη είχαν οι αρχαίοι έλληνες φιλόσοφοι για τη γυναίκα; Ότι έχει 'παθητικό' ρόλο όπως η γη που φυτεύεται σ'αυτή ο σπόρος;
Επίσης, δεν ξέρω τι έχεις ψάξει και δε με νοιάζει, πάντως μάθε να γράφεις.. Όσο για το δυτικό κόσμο.. δε με ενδιαφέρει τι γινόταν στο παρελθόν.. και δε λέω ότι στο εξωτερικό είναι όλα καλύτερα.. αλλά αν αν είσαι ελληναράς είσαι ελληναράς.. πάει κ τελείωσε.
Όσο για το αν είμαι αδερφή...και αδερφή να ήμουν, έχω πολύ υψηλά στανταρ.. οπότε προς τι το ενδιαφέρον;Άλλος ένας κολλημένος..
Ο CΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC -)+(- λιακοοοο ολε!
φαντάζει ωραία................... -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μην συγχέουμε αυτούς που προωθούνται από το star system και βγαίνουν επίτηδες προκλητικοί για να κάνουν ντόρο!
Ρέ Νίκο,προκλητικοί είναι πάρα πολλοί πούστηδες,πού δέν εχουν καμμία σχέση μέ τό στάρ-σύστεμ.
Προκλητικότεροι καί προστυχότεροι από τήν πιό πρόστυχη γυναίκα πού έχω δεί μέχρι σήμερα,καί μάλιστα μέ τεράστια διαφορά. -
Το θεμα της υιοθεσιας οσο και αν βγαζει καποιους απο τα ρουχα τους, καποια στιγμη νομιζω οτι θα απελευθερωθει. Ειτε μας αρεσει ειτε οχι. Ηδη υπαρχουν περιπτωσεις οπου ο ενας απο τους δυο αντρες εδωσε το σπερμα του σε γυναικα η οποια με τεχνητη γονιμοποιηση εφερε στο κοσμο ενα παιδι το οποιο ειναι πλεον στα χερια των δυο ανδρων εδω και 3-4 χρονια. Μαλιστα η γυναικα ειχε λαβει τρελά λεφτα για αυτη της την πραξη αφου οι δυο αντρες, Βρεττανοι στην καταγωγη, ειναι επιχειρηματιες. Επειδη ομως κατι τετοιο δεν επιτρεποταν στην Αγγλια, πηγαν, πού αλλου, στην Αμερικη οπου βρηκαν και την γυναικα.
Αφου γινονται ηδη τετοια πραγματα να ειστε σιγουροι οτι η υιοθεσια πολυ συντομα θα γινει ενα συνηθισμενο 'φαινομενο' τουλαχιστον στην κεντρικη/δυτικη Ευρωπη και Αμερικη γενικα.
Σιγα σιγα ισως να ερθουν και εδω... -
skye καλα θα ταν να διαβαζεις αυτα που γραφεις πριν τα υποβαλλεις...ελεος!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Επιχείρημα για τα γραφόμενα μου; Εγώ δεν το έχω ψάξει ή εσύ; Άνοιξε κανα λεξικό να δεις από που προέρχεται η λέξη λεσβία. Δεν είναι δουλειά μου να σε μορφώσω, αν είσαι αγράμματος. Θέλεις να σου πω τι άποψη είχαν οι αρχαίοι έλληνες φιλόσοφοι για τη γυναίκα; Ότι έχει 'παθητικό' ρόλο όπως η γη που φυτεύεται σ'αυτή ο σπόρος;
Επίσης, δεν ξέρω τι έχεις ψάξει και δε με νοιάζει, πάντως μάθε να γράφεις.. Όσο για το δυτικό κόσμο.. δε με ενδιαφέρει τι γινόταν στο παρελθόν.. και δε λέω ότι στο εξωτερικό είναι όλα καλύτερα.. αλλά αν αν είσαι ελληναράς είσαι ελληναράς.. πάει κ τελείωσε.
Όσο για το αν είμαι αδερφή...και αδερφή να ήμουν, έχω πολύ υψηλά στανταρ.. οπότε προς τι το ενδιαφέρον;Άλλος ένας κολλημένος..
Ο CΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC -)+(- λιακοοοο ολε!
φαντάζει ωραία...................Ωραίο επιχείρημα έχεις...Πόσο παλιά είναι η λέξη 'Λεσβία';Μήπως είναι και στα Ομηρικά έπη-και να εννοεί αυτό που εννοεί σημερα φυσικά;
Ποιοι φιλόσοφοι λένε ότι η γυναίκα είναι κατώτερη;Δώσε κάποια παραπομπή;Στα όνειρά σας...Οι Έλληνες δεν ήταν κοιναιδοι.Και όσοι ήταν έχαναν και τα πολιτικά τους δικαιώματα.Στη σύγχρονη εποχή και σε μερικές προοδευτικές χώρες γίνονται και πολιτικοί!
Όσο για το αν είμαι 'κολημένος' άσε να το κρίνουν άλλοι.Αυτοί που με ξέρουν καλά.Αλλά δεν πρόκειται να γίνω πούστης για να είμαι 'μοντέρνος'.
-
Ωραίο επιχείρημα έχεις...Πόσο παλιά είναι η λέξη 'Λεσβία';Μήπως είναι και στα Ομηρικά έπη-και να εννοεί αυτό που εννοεί σημερα φυσικά;
Ποιοι φιλόσοφοι λένε ότι η γυναίκα είναι κατώτερη;Δώσε κάποια παραπομπή;Στα όνειρά σας...Οι Έλληνες δεν ήταν κοιναιδοι.Και όσοι ήταν έχαναν και τα πολιτικά τους δικαιώματα.Στη σύγχρονη εποχή και σε μερικές προοδευτικές χώρες γίνονται και πολιτικοί!
Όσο για το αν είμαι 'κολημένος' άσε να το κρίνουν άλλοι.Αυτοί που με ξέρουν καλά.Αλλά δεν πρόκειται να γίνω πούστης για να είμαι 'μοντέρνος'.
Δηλαδή δεν θα πρέπε να γίνονται πολιτικοί;
κι όμως υπάρχουν... ΚΑΙ στην Ελλάδα, μας κάνει προοδευτική χώρα αυτό;
ή μήπως να τους στείλουμε στη εξορία;
They're out there.... Ζουν ανάμεσά μας
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Δηλαδή δεν θα πρέπε να γίνονται πολιτικοί;
Δεν είπα αυτό.Αλλά αν θέλεις την άποψη μου,να γίνονται.Αρκεί να μην είναι κραγμένες.Δε με νοιάζει τί κάνουν στο κρεβάτι τους.Αλλά όχι και να τους βλέπουμε στο δρόμο...
κι όμως υπάρχουν... ΚΑΙ στην Ελλάδα, μας κάνει προοδευτική χώρα αυτό;
Δυστυχώς πολλοί θέλουν να μάς το επιβάλλουν.Όπως είπα και πιο πάνω,παίρνουμε όλα τα αρνητικά και κανένα θετικό.
ή μήπως να τους στείλουμε στη εξορία;
They're out there.... Ζουν ανάμεσά μας
Η εξορία δεν είναι λύση.Ας μείνουν όπως σήμερα.Ας κάνουν ότι θέλουν στην ιδιωτική τους ζωή αλλά μην απαιτούν περισότερα.
-
Ικαρε,άς βρούμε έναν τρόπο να προφυλάξουμε τά μικρά παιδιά πού προσπαθούν να γίνουν σάν τούς στάρ,καί δέν θα χρειαστεί νά εξορίσουμε κανέναν.
Τα τελευταία χρόνια,βλέπω όλο καί περισσότερα αγοράκια να θηλυκοφέρνουν.
Αν εξαιρέσεις τό ποσοστό πού θεωρείται ότι μπορεί να δικαιολογηθεί επιστημονικά (7% τού πληθυσμού) τότε μένει ή μόδα τών μουλτιμήντεια.
Μέ τό ζόρι να γίνουν τα παιδάκια πούστηδες
Γάμοι ομοφυλοφίλων