-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΑΧΑΙΟΣΓΙΑ ΠΑΤΡΑ , ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΑΛΙΚΑ .............ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ 3-4 ΘΕΣΕΙΣ .....210 8841992 11πμ-10 μμ
Στην νταλικα με 8 αυτοκινητα η μεταφορα και επιστροφη στην Πατρα στοιχιζει 130 ε στον καθενα .
Με τρειλερ το 1 αυτοκινητο προς και απο Πατρα (με την αδιαφορια της εθεα ) μπορει να φτανει εως και 5000 ε !
διαλεξτε ..........
-
ΓΙΑ ΑΧΑΙΟ ΔΥΟ ΘΕΣΕΙΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ..........
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΓΙΑ ΑΧΑΙΟ ΔΥΟ ΘΕΣΕΙΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ..........Κλεισε μου τρεις,μιας και η Βουλιαγμενης -Ελληνικο μπηκε στην ΕΟΚ
Μπαμπης Κολιγιαννης
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΓΙΑ ΑΧΑΙΟ ΔΥΟ ΘΕΣΕΙΣ ΕΜΕΙΝΑΝ .............ΕΧΩ ΕΝΑ CABRIOLET ......
ΞΕΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ...
ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΑΩ ΝΤΕ !!!!ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΣΗ ???
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
XAMOYΡAKIOI ... (κατα τον Ανευλαβη ) ΜΗΝ ΜΟΥ ΧΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ , ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΧΑΙΟ , ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ ...... ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΚΛΑΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΥΛΑ
-
Ο χρήστης bravehard έγραψε:
Απ'ότι φαίνεται δε θα μαθουμε τό πώς φτανουνε τα τρειλερ του εξωτερικού μαστρο-Μπάμπη σημερα.
Πάντως,εαν βρηκανε τρόπο οι ξενοι να ερχονται χωρίς να ανοίγει ρουθούνι στην Ελλάδα,ενω οι ίδιοι οι Ελληνες δεν μπορέσανε να κανουν το ίδιο,τότε τους αξίζουν συγχαρητήρια.
ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ
ΤΑ ΤΡΕΙΛΕΡ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ , ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΚΤΕΟ.
ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ , ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ Π.Χ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟ ΟΔΗΓΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ ,ΜΗΚΟΥΣ ΚΛΠ ΕΤΣΙ,ΕΝΩ ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ.
ΤΟ ΤΡΑΒΑΣ ΔΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΙ ΑΓΑΠΑΣ (ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΚΕΙ ΤΑΜΑΘΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ)
ΠΡΟΤΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ.
ΤΑ ΤΡΕΙΛΕΡ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΤΑ ΤΕΛΗ,ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΤΕΟ ΣΑΝ ΟΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ (ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ 80 ΕΥΡΩ) ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΕΙΛΕΡ Η ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΥΤ/ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ, ΑΠΟ ΚΟΤΣΑΔΟΡΟ ΜΕΧΡΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ.
ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΤΣΙ , ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΔΥΣΤΥΧΩΣ
ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ,ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ,ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΛΑ ΟΜΩΣ????????????????
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΜΑ!
ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΛΙΓΙΑΝΝΗΣ
(Από το θέμα των αγώνων ταχύτητας)
@HUNTER, νομίζω πως απλά η Τροχαία δεν τους γράφει τους ξένους, δεν ασχολούνται...
@bravehard, στην Ελλάδα δε νομίζω ότι είναι τόσο απλό όσο λες:
ΤΑ ΤΡΕΙΛΕΡ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
Για να γίνει αυτό πρέπει να έχουν έγκριση τύπου και για να έχουν έγκριση τύπου πρέπει είτε να είναι μπαγκαζιέρες είτε να κουβαλάς βάρκα. 'Δεν προβλέπεται' τρέιλερ για να κουβαλάς αυτοκίνητα. Και ο λόγος που δε γίνεται αυτό είναι ΙΜΗΟ για να μη θιγούν οι γερανοί, οι οδικές βοήθειες και λοιπές συντεχνίες στην Ελλάδα της στρεβλής αγοράς όπου χρειάζεται ειδική άδεια για να εξασκήσει ένα σωρό επαγγέλματα, από συμβολαιογράφος και φαρμακοποιός ως ιδιοκτήτης ταξί και φορτηγού (έγινε και απεργία πρόσφατα για το τελευταίο).
Και επιπλέον αυτά με ΙΧ μόνο. Με επαγγελματικό είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα διότι 'δεν δικαιούται' το αυτοκίνητο το επαγγελματικό εκτός του 'δεν προβλέπεται' το τρέιλερ...
ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ , ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
Οχι, χρειάζεται 'Β+Ε', δηλ. για ρυμουλκούμενο. Δεν ξέρω πόσο δύσκολα το βγάζει κανείς.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
@HUNTER, νομίζω πως απλά η Τροχαία δεν τους γράφει τους ξένους, δεν ασχολούνται...
Οι οποίοι όμως είναι το ίδιο παρανομοι με τους Ελληνες,και σίγουρα δεν βρίσκουν 'πάτημα' στο ότι η Ελληνική τροχαία κανει τα στραβα ματια και άρα θα ερθουνε στις Σερρες να τρεξουνε αγωνα.
Αυτα ελεγα,αλλα ο μαστρο-μπάμπης με εβαλε να κάνω παρεα με το Σαργτζόγλου -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Οι οποίοι όμως είναι το ίδιο παρανομοι με τους Ελληνες,και σίγουρα δεν βρίσκουν 'πάτημα' στο ότι η Ελληνική τροχαία κανει τα στραβα ματια και άρα θα ερθουνε στις Σερρες να τρεξουνε αγωνα.
Αυτα ελεγα,αλλα ο μαστρο-μπάμπης με εβαλε να κάνω παρεα με το ΣαργτζόγλουΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΕΛΙΑ ΑΝ ΓΡΑΨΟΥΝ ΕΝΑΝ ΞΕΝΟ ΜΕ ΤΡΕΙΛΕΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ?
Μ.Κ
(ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΜΑΘΕΣ ΚΙ ΕΣΥ)
ΔΕΝ ΣΕ ΕΒΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΑΠΛΩΣ ΑΝ... -
Τώρα που το σκέφτομαι, για ποιό λόγο να γράψουν έναν ξένο με τρέιλερ ?
Τα περί έγκρισης τύπου κτλ. δεν είναι του ΚΟΚ αλλά του υπουργείου, οπότε αν έχουν πχ. Ιταλικές πινακίδες σημαίνει πως είναι ΟΚ στην Ιταλία και άρα και στην Ελλάδα (για τον ίδιο λόγο που δε γράφουν στην Ελλάδα έναν Ιταλό επειδή δεν έχει περάσει το Ιταλικό ΚΤΕΟ).
Τα περί επαγγελματικών οχημάτων και αν δικαιούνται να έλκουν τρέιλερ, καλά κρασιά, είναι μόνο στην Ελλάδα και σίγουρα όχι στον ΚΟΚ.
Μένει μόνο ως ΚΟΚ το θέμα του διπλώματος, όπου οι κατηγορίες Α, Β κτλ. είναι κοινές σε όλη την Ευρώπη και άρα φαντάζομαι και τα Β+Ε για έλξη ρυμουλκούμενου πάνω από 750 κιλά. Αλλά για αυτό το τελευταίο δεν τον σταματάει και άρα δεν μπορεί να τον γράψει. Μόνο ενδεχομένως αν τον σταματήσει για άλλο λόγο (πχ. ταχύτητα).
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Τώρα που το σκέφτομαι, για ποιό λόγο να γράψουν έναν ξένο με τρέιλερ ?Τα περί έγκρισης τύπου κτλ. δεν είναι του ΚΟΚ αλλά του υπουργείου, οπότε αν έχουν πχ. Ιταλικές πινακίδες σημαίνει πως είναι ΟΚ στην Ιταλία και άρα και στην Ελλάδα (για τον ίδιο λόγο που δε γράφουν στην Ελλάδα έναν Ιταλό επειδή δεν έχει περάσει το Ιταλικό ΚΤΕΟ).
Τα περί επαγγελματικών οχημάτων και αν δικαιούνται να έλκουν τρέιλερ, καλά κρασιά, είναι μόνο στην Ελλάδα και σίγουρα όχι στον ΚΟΚ.
Μένει μόνο ως ΚΟΚ το θέμα του διπλώματος, όπου οι κατηγορίες Α, Β κτλ. είναι κοινές σε όλη την Ευρώπη και άρα φαντάζομαι και τα Β+Ε για έλξη ρυμουλκούμενου πάνω από 750 κιλά. Αλλά για αυτό το τελευταίο δεν τον σταματάει και άρα δεν μπορεί να τον γράψει. Μόνο ενδεχομένως αν τον σταματήσει για άλλο λόγο (πχ. ταχύτητα).
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΑΝΑΣΚΕΥΤΗΚΕΣ
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΔΙΠΛΟΜΑ ΡΥΜΟΥΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ........
ΜΕ ΑΠΛΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΠΩΣ ΕΝΟΣ ΙΧ , ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ,Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΕΙΛΕΡ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΙΣΩ , ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΥΣΜΟΙΡΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ......
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Τώρα που το σκέφτομαι, για ποιό λόγο να γράψουν έναν ξένο με τρέιλερ ?Τα περί έγκρισης τύπου κτλ. δεν είναι του ΚΟΚ αλλά του υπουργείου, οπότε αν έχουν πχ. Ιταλικές πινακίδες σημαίνει πως είναι ΟΚ στην Ιταλία και άρα και στην Ελλάδα (για τον ίδιο λόγο που δε γράφουν στην Ελλάδα έναν Ιταλό επειδή δεν έχει περάσει το Ιταλικό ΚΤΕΟ).
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΑΝΑΣΚΕΥΤΗΚΕΣ
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΔΙΠΛΟΜΑ ΡΥΜΟΥΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ........
ΜΕ ΑΠΛΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΠΩΣ ΕΝΟΣ ΙΧ , ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ,Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΕΙΛΕΡ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΙΣΩ , ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΥΣΜΟΙΡΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ......
-
ΦΙΛΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ , ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΑΛΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΠΑ ΣΤΟΝ ΑΧΑΙΟ .........
ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ...210 8841992 τωρα ......
-
ΤΕΛΟΣ Η ΑΓΓΕΛΙΑ , ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΛΕΙΣΑΜΕ .
ΦΟΡΤΩΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 4 ΜΜ ΣΤΗΝ ΕΚΟ , ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΡΕΝΩ .
-
Επειδή κατά καιρούς έχουν ακουστεί πολλά πράγματα για τα πρόστιμα που ρίχνουν οι τροχαίοι στα τρέηλερ (και με τα οποία πρόστιμα προσωπικά δεν συμφωνώ), έχω να ρωτήσω τους φίλους αγωνιζόμενους κάτι:
Ποιό - κατά τη γνώμη σας - θα πρέπει να είναι το πρόστιμο για ένα SAAB που έσερνε ένα rallye στην ΕΟ Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Χαλκίδας 1.30 ξημερώματα Παρασκευής 23/11 με 140 km/h, με ομίχλη και με τα φώτα του από το βάρος της ρυμούλκας να τυφλώνουν όλο τον κόσμο?
Μήπως το λιγότερο αφαίρεση διπλώματος (και κατ' επέκτασιν της licence)?
Και κάτι άλλο: Αν γινόταν κάτι, άντε μετά να εξηγήσετε το δίκιο σας ως αγωνιζόμενοι και να πείσετε το ΥΜΕ και τους λοιπούς παράγοντες!!
-
Ο χρήστης tsap1 έγραψε:
Επειδή κατά καιρούς έχουν ακουστεί πολλά πράγματα για τα πρόστιμα που ρίχνουν οι τροχαίοι στα τρέηλερ (και με τα οποία πρόστιμα προσωπικά δεν συμφωνώ), έχω να ρωτήσω τους φίλους αγωνιζόμενους κάτι:Ποιό - κατά τη γνώμη σας - θα πρέπει να είναι το πρόστιμο για ένα SAAB που έσερνε ένα rallye στην ΕΟ Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Χαλκίδας 1.30 ξημερώματα Παρασκευής 23/11 με 140 km/h, με ομίχλη και με τα φώτα του από το βάρος της ρυμούλκας να τυφλώνουν όλο τον κόσμο?
Και κάτι άλλο: Αν γινόταν κάτι, άντε μετά να εξηγήσετε το δίκιο σας ως αγωνιζόμενοι και να πείσετε το ΥΜΕ και τους λοιπούς παράγοντες!!
Εντάξει....Μ@λ@κες πάντα θα υπάρχουν παντού.....
Επειδή δηλαδή νταλίκα σκότωσε 20 παιδάκια, να απαγορευθεί η κυκλοφορία των φορτηγών;
-
Ο χρήστης tsap1 έγραψε:
Επειδή κατά καιρούς έχουν ακουστεί πολλά πράγματα για τα πρόστιμα που ρίχνουν οι τροχαίοι στα τρέηλερ (και με τα οποία πρόστιμα προσωπικά δεν συμφωνώ), έχω να ρωτήσω τους φίλους αγωνιζόμενους κάτι:Ποιό - κατά τη γνώμη σας - θα πρέπει να είναι το πρόστιμο για ένα SAAB που έσερνε ένα rallye στην ΕΟ Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Χαλκίδας 1.30 ξημερώματα Παρασκευής 23/11 με [b]140 km/h, με ομίχλη και με τα φώτα του από το βάρος της ρυμούλκας να τυφλώνουν όλο τον κόσμο?[/b]
Eχεις δικιο να τον κραζεις για την ταχυτητα του(και για τον φωτισμο).
Απαντησε μου ομως εσυ(οχι αλλος!),εφοσον κρινεις (το πιθανοτερο σωστα),οτι απο το βαρος της ρυμουλκας τα φωτα(οπως και η αδρανεια...ειδικα αν μιλαγαμε για μιτσουμπισι η παρομοιο)ηταν στο Θεο,γιατι να μην επιτρεπεται οπως εις τας Ευρωπας να ρυμουλκειται τρειλερ με αγωνιστικο απο επαγγελματικο οχημα,εστω τυπου φορντ τρανσιτ???? -
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Εντάξει....Μ@λ@κες πάντα θα υπάρχουν παντού.....Επειδή δηλαδή νταλίκα σκότωσε 20 παιδάκια, να απαγορευθεί η κυκλοφορία των φορτηγών;
Δεν λέω αυτό σε καμία περίπτωση. Το θέμα είναι γιατί προκλήθηκε το συγκεκριμένο ατύχημα. Σίγουρα υπήρξαν δολοφονικές αμέλειες και παραβάσεις. Πιστεύω εκεί θα πρέπει να επικεντρωθούμε. Αν όμως θυμάσαι μετά το δυστήχημα στα Τέμπη η τροχαία έκανε αυστηρότατους ελέγχους στα φορτηγά και τα πρόστιμα έπεφταν σύννεφο (ok για λίγο καιρό όμως). Υπάρχει κανένας που να πιστεύει ότι δεν θα γινόταν κάτι αντίστοιχο όταν όλοι ξεκινούσατε να πάτε να κάνετε το hobby σας?
Προσωπικά είμαι κατά της υπερβολής και της κ@λοπιλάλας που μας πιάνει κάθε φορά που γίνεται κάτι. Ειλικρινά όμως πες μου αν (όμοι γένετο) γινόταν ένα ατύχημα, και με την προβολή που θα έπαιρνε το θέμα, πόσες ευκαιρίες θα είχε ο ΣΟΑ να διεκδικήσει ένα δίκαιο αίτημα των μελών του από την Αστυνομία και το αρμόδιο υπουργείο?
Eχεις δικιο να τον κραζεις για την ταχυτητα του(και για τον φωτισμο).
Απαντησε μου ομως εσυ(οχι αλλος!),εφοσον κρινεις (το πιθανοτερο σωστα),οτι απο το βαρος της ρυμουλκας τα φωτα(οπως και η αδρανεια...ειδικα αν μιλαγαμε για μιτσουμπισι η παρομοιο)ηταν στο Θεο,γιατι να μην επιτρεπεται οπως εις τας Ευρωπας να ρυμουλκειται τρειλερ με αγωνιστικο απο επαγγελματικο οχημα,εστω τυπου φορντ τρανσιτ????Εγώ θα έλεγα να επιτρέπεται η ρυμούλκηση όχι μόνο από επαγγελματικό αλλά από οποιοδήποτε όχημα έχει ανάλογες προδιαγραφές ρυμούλκησης από τον κατασκευστή του, και με εγκεκριμένο τρέηλερ.
Το ίδιο κράξιμο όμως θα έκανα και σε ένα επαγγελματικό που θα πήγαινε με παραπλήσια ταχύτητα έλκοντας ρυμούλκα με μοτοσυκλέτα ΜΧ (μιας και μιλάς για αδράνεια).
Όσο για τα φώτα (και επειδή μου αρέσει να ταξιδεύω βράδυ) όλοι ξέρουμε ότι όταν έχουμε φορτωμένο το αμάξι - πολύ δε περισσότερο όταν σέρνουμε ρυμούλκα - χαμηλώνουμε τα φώτα πορείας. Ειλικρινά αναγκάσθηκα να επιταχύνω πολύ περισσότερο για τον περάσω και να φύγω από το πεδίο 'δράσης' του μιας και δεν ήθελα με τίποτα να τον έχω μπροστά μου.
Φιλικά
Τάσος
-
Εγώ θα έλεγα να επιτρέπεται η ρυμούλκηση όχι μόνο από επαγγελματικό αλλά από οποιοδήποτε όχημα έχει ανάλογες προδιαγραφές ρυμούλκησης από τον κατασκευστή του, και με εγκεκριμένο τρέηλερ
μακαρι να ησουν ο υπουργος που θα υπογραφε το παραπανω να ψιλοτελειωναμε(λειπουν απο τη φραση καποιες λεπτομερειες)...
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
μακαρι να ησουν ο υπουργος που θα υπογραφε το παραπανω να ψιλοτελειωναμε(λειπουν απο τη φραση καποιες λεπτομερειες)...
...μπα δεν μου πάνε οι υπουργικές Mercedes. Προτιμώ τα bucket, αλλά που θα πάει θα φτιάξω ένα
-
Στη Ριτσωνα αραγε τι θα γινει?
Οι μισοι να πανε με τρέιλερ θα εχουμε κατι λιγοτερο απο 100 τρέιλερς λογικα το Σαββατο το πρωι να περνανε την Αθηνων Λαμιας.
Μεταφορά αγωνιστικών αυτοκινήτων