-
750 ΕΥΡΩ , ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΟΑΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ , ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΟΡΤΑΡΙΑ , ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΠΟΣΟ ΕΙΧΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΤΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ , ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ..... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ...ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ .....ΘΑ ΔΟΥΜΕ .
-
ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ , ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ.
ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΚΙ ΕΔΩ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ..
ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΗΛΑΔΗ.ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ ΧΑΝΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΚΛΗΣΗΣ.
ΣΚΕΨΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΙΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚΟΥ
-
ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ , ΔΥΣΤΥΧΩΣ , ΔΕΝ ΑΡΓΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ .
-
ΟΣΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΗΜΕΡΑ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΕΙΛΕΡΣ , ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ , ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟ ΤΥΧΕΡΗ ΤΟΥΣ ΗΜΕΡΑ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ , ΑΠ'ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ........
ΚΥΡΙΟΙ , ΞΥΠΝΑΤΕ , ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ .......ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ , ΘΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ .........
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ , ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ , ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ .
Υ.Γ. Δεν σ'αρεσε το σαν τιτλος ενος νεου θεματος , για την κοινητοποιηση των οδηγων ?
ο.κ. δεν μπορω να κανω κι αλλοιως !Ποσώς με ενδιαφέρει ο τίτλος Χρίστο. Ο λόγος που το ένωσα είναι ότι υπάρχει ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο θέμα! [kouk]
-
Μηπως το μονο που θα σωαει (?) ειναι μια αποχη των αγωνιζομενων...?.
ΑΠΟΧΗ ομως και οχι 'αποχη',οπως περυσι.... δλδ να φτασει π.χ. μαης-Ιουνιος και να εχουν γινει 0 αγωνες,εφόσον δεν δοθει μια λυση στο θεμα....
λεω μηπως.....
Β. -
Από αυτούς που την Τρίτη φώναζαν και ψήφιζαν υπερ της αποχής στον ΣΟΑΑ και την Τετάρτη δήλωναν συμμετοχή ή από αυτούς που απαξίωναν την 'πλέμπα' των αγωνιζομένων; Δε νομίζω...............
-
ακριβώς, εδώ 'πάνω' δεν έχουμε πρόβλημα. αλλά δεν είπα να περιμένουμε μέχρι να έχουμε. να οργανωθούμε από τώρα και να λάβουμε τις αποφάσεις μας για του χρόνου. απλή λογική.
εγώ ούτως ή άλλως από φέτος το μελετούσα να είμαι του χρόνου συνοδηγός
-
Ο χρήστης Speedy έγραψε:
Καλησπέρα και πάλι,
Όλα αυτά τα μαγειρέματα είναι προσωρινές και αμφίβολες λύσεις. Εξ’ άλλου με την «αναβάθμιση» του πρόστιμου δεν νομίζω πως θα γίνονται πλέον αγώνες...
Τι λέτε θα γίνονται????Το θέμα είναι πολύ απλό για να μη γίνετε κατανοητό από τους αρμόδιους.
ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε.
Όπως έγραψα και πιο πάνω η ΕΘΕΑ βρίσκεται σε αναμονή απάντησης από το Υπουργείο σχετικά με μόνιμη λύση για το πρόβλημα. (Έτσι με ενημέρωσαν προσωπικά σε σχετική ερώτηση πριν περίπου ένα μήνα). Πιστεύω πως σύντομα θα ξέρουμε και αυτή την εξέλιξη.
Αν και πάλι δεν υπάρξει λύση η προσωπική μου άποψη, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, είναι ότι ο ΣΟΑΑ, ως εκπρόσωπος των άμεσα ενδιαφερόμενων ΠΡΕΠΕΙ να πάει το θέμα στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια όπου και σίγουρα θα δικαιωθεί.
Εξ’ άλλου για κάτι τέτοιο δεν είναι ο ΣΟΑΑ ο πιο αρμόδιος?Φιλικά
SpeedyΕλπίζω ότι δεν γίνομαι βαρετός αλλά πιστεύω ακόμη ότι η παραπάνω είναι η μόνη λύση.
Πάντα φιλικά
Speedy -
Ο χρήστης SPEEDY έγραψε:
Καλησπέρα και πάλι,
Αν και πάλι δεν υπάρξει λύση η προσωπική μου άποψη, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, είναι ότι ο ΣΟΑΑ, ως εκπρόσωπος των άμεσα ενδιαφερόμενων ΠΡΕΠΕΙ να πάει το θέμα στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια **όπου και σίγουρα θα δικαιωθεί. **
SpeedyΠάντα φιλικά
SpeedyΜΕ ΤΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ SPEEDY ?
Y.Γ. μην παρεξηγησεις το ακρατητο γελιο μου , πηγε σε καποιον το μυαλο μου ..
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Καλησπέρα και πάλι,
Αν και πάλι δεν υπάρξει λύση η προσωπική μου άποψη, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, είναι ότι ο ΣΟΑΑ, ως εκπρόσωπος των άμεσα ενδιαφερόμενων ΠΡΕΠΕΙ να πάει το θέμα στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια **όπου και σίγουρα θα δικαιωθεί. **
SpeedyΠάντα φιλικά
SpeedyΜΕ ΤΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ SPEEDY ?
Y.Γ. μην παρεξηγησεις το ακρατητο γελιο μου , πηγε σε καποιον το μυαλο μου ..
Γεια σου Χρήστο
Ολόκληρος ΣΟΑΑ κάπου θα βρει ένα ικανό δικηγόρο. Μέσα από τα μέλει του δεν υπάρχουν δικηγόροι που θα μπορούσαν να το αναλάβουν? Είναι και αυτοί άμεσα ενδιαφερόμενοι και πάνω απ' όλα γνώστες του προβλήματος. Ούτε ενημέρωση δεν χρειάζονται...
Εγώ πάντως είμαι διατεθειμένος, αν και δεν είμαι μέλος, να πληρώσω την αναλογία μου στα έξοδα γα μια τέτοια κίνηση...Φιλικά
Speedy -
Ο χρήστης SPEEDY έγραψε:
Μέσα από τα μέλη του δεν υπάρχουν δικηγόροι που θα μπορούσαν να το αναλάβουν?Εναν απο αυτους μαλλον σκεφτηκε ο APR και τον επιασε νευρικο γελιο.
-
151/γ.7: «Κάθε κακή χρήση της ιδιότητας του οδηγού αγώνων ή της ιδιότητας του στελέχους αγώνων που στρέφεται ενάντια **στο κοινωνικό σύνολο **ή που **σχετίζεται με την τέλεση αξιοποίνων πράξεων **ή που **γίνεται επιζήμια για τα συμφέροντα του χερσαίου μηχανοκίνητου αθλητισμού.» **
Μ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΑΚΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΕΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΣΠΑΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΟΚΙΜΕΣ .... ΑΛΛΑ , ΚΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΟΔΙΚΩΣ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ , ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ , ΑΥΤΟΝ .
ΜΗΠΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΝΟΒΑΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΑΜΕ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΚΤΑ ?
-
να δω στην Μοσχοκαρυα πόσες κλήσεις θα πέσουν!!
συμφωνώ με τον apr ότι αυτό το άθλημα δεν σώζεται με τιποτα!!! -
Ο χρήστης borbos έγραψε:
η πιο καλή λύση είναι όταν έχει αγώνα(rally κυρίως μιας και αναβάσεις δεν τρέχει το αυτοκίνητο) να πηγαίνουμε κομβόι από πίσω του και δεν θα έχουμε φόβο να μας γράψουν!!
..................Αν έχει κάποιος βιντεάκι στο κινητό του με το συγκεκριμένο συνδυασμό ρυμουλκού ρυμουλκούμενου να κινείται με 140+ στην Ε.Ο. έχει την ίδια ισχύ με το να το ακολουθεί;
-
Ο χρήστης borbos έγραψε:
η πιο καλή λύση είναι όταν έχει αγώνα(rally κυρίως μιας και αναβάσεις δεν τρέχει το αυτοκίνητο) να πηγαίνουμε κομβόι από πίσω του και δεν θα έχουμε φόβο να μας γράψουν!!να δω στην Μοσχοκαρυα πόσες κλήσεις θα πέσουν!!
συμφωνώ με τον apr ότι αυτό το άθλημα δεν σώζεται με τιποτα!!!A ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟ , ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΠΛΑΙΝΟ ?
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΟΠΙΕΣ , ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ................
-
ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ , ΜΙΑ ΓΙΓΑΝΤΟΑΦΗΣΑ ΤΕΤΟΙΑ , ΚΟΛΗΜΕΝΗ ΕΞΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ , ΜΕ ΛΕΖΑΝΤΑ
151/γ.7: «Κάθε κακή χρήση της ιδιότητας του οδηγού αγώνων ή της ιδιότητας του στελέχους αγώνων που στρέφεται ενάντια στο κοινωνικό σύνολο ή που σχετίζεται με την τέλεση αξιοποίνων πράξεων ή που γίνεται επιζήμια για τα συμφέροντα του χερσαίου μηχανοκίνητου αθλητισμού.»
ΚΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ........ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ..........ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ?
-
Εγω παλι λεω να εχουμε μαζι μας απο μια τετοια φωτο και να τους την τριβουμε στη μουρη καθε φορα.
Αυτη ειναι η χωρα μας κυριοι. Οι νομοταγεις κινδυνευουν καθε λεπτο σε σχεδον καθε δραστηριοτητα. Οι...'νομοτυποι' ομως κανουν την δουλιτσα τους μια χαρα.
Αυτα δεν τα εβλεπε ο Λιαπης. Ο...Ψωμιαδης του εφταιξε κατα τα αλλα. Αλλα βεβαια. Που να τα βαλεις με πραιτορες.
Ολα ειναι λυμενα σε αυτη την χωρα. Το μονο που μενει ειναι να εξαπολυουμε 'κρυσταλινες νυχτες' εναντιον οποιουδηποτε οδηγει αυτοκινητο, γιατι αυτα φερνουν λεφτα. Χιλιοειπωμενη διαπιστωση μεν, καμια συλλογικη αντιδραση δε. -
Ωπα, Ωπα παιδια. ΑΔΙΚΙΑ. Τα βαζετε μ εναν αγωνιζομενο (και πιθανα του δημιουργειτε και προβλημα λογω στενοκεφαλιας καποιων προισταμενων), που λογω επαγγελματος , μπορει να εχει καποιο προνομιο η ευνοια.
ΡΩΤΑΩ ΛΟΙΠΟΝ- Γιατι δεν τα βαζετε και με τους τραπεζικους που εχουν ατοκα δανεια, τους υπαλληλους της Ολυμπιακης που εχουν τσαμπα εισητηρια, τους ΔΕΗτες που εχουν μειωμενο κοστολογιο ρευματος, την κομωτρια σας που εχει επιδομα ανθυγιεινης, τον γιατρο που μπαινει στο νοσοκομειο εκτος επισκεπτηριου και τοσους αλλους?
- Τον κακιζετε που παραβαινει εναν νομο τον οποιο ΟΛΟΙ χαρακτηριζουμε βλακωδη και βεβαια ΟΛΟΙ καταστρατηγουμε?
Αντε, σαν τους γιατρους του αρχιεπισκοπου εχουμε γινει κι εμεις.
Το Θεμα ειναι να γραψουνε τον Γρηγορη, η να κουνηθει ο ΣΟΑΑ μας κι οι δικηγοροι του και να παμε να βρουμε το δικηο μας?
-
Γιατρέ στο πνεύμα της δημοσίευσής σου έχεις δίκιο, αλλά τα παραδείγματα σου είναι ατυχή διότι για όλα τα παραπάνω (δάνεια,εισητήρια,λογαριασμοι κλπ), υπάρχουν καταστατικά, εσωτερικοί κανονισμοί που τα καθιστούν νόμιμα (ανεξάρτητα αν είναι δίκαια ή άδικα). Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε καταφανέστατη περίπτωση καταπάτησης της συνταγματικά κατωχυρωμένης ισονομίας. Γιατί δύο άνθρωποι κάνοντας το ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ πράγμα, ο ένας είναι παράνομος και τον άλλο δεν τον απασχολεί......
-
ΟΧΙ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ , ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ....
ΑΠΛΑ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΤV , ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ .....ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ , ΑΠΛΑ ΥΠΕΚΦΕΥΓΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ , ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΟΥ , ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΣΟΥ .
** [b]ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΟΛΩΝ , ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΟΥ , ΠΡΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ .[/b**
ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ , ΣΑΝ ΕΝΤΙΜΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ (ΣΕ ΑΠΟΧΗ ΓΙΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ) , ΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ , ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ , ΕΦ ΟΣΟΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΗ ΑΔΕΙΑ , ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ .Υ.Γ. ΙΔΙΟ ΤΡΕΙΛΕΡ (ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ) ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ , ΑΥΤΟΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΖΥΓΗΖΕΙ 1350+ ΚΙΛΑ , ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ , ΑΔΥΝΑΤΕΙ ?
Μεταφορά αγωνιστικών αυτοκινήτων