-
4 ωρες χωρις να να πηγαινω κομματια...
-
Ευκολα γινεται 3:30, αν εχεις ορεξη να ρισκαρεις το διπλωμα σου (στη καλυτερη περιπτωση...).
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
...τα σταθερά ραντάρ τα έχετε υπόψιν σας...;
δεν εχεις δει ποσοι κυκλοφορουν χωρις πισω πινακιδα???
οχι εγω παντως!
εμένα δεν μου έδωσαν (στενοχώρια!!!! ) ποτέ να μην μου δώσουν!
Μόνο για γέλια πάντως είναι η κατάσταση. Να παρανομείς με απόφαση του κράτους Διότι χωρίς πινακίδες, δεν τιμολογούνται αυτοκίνητα. Χωρίς τιμολογήσεις αυτοκινήτων πάει το 19% ΦΠΑ και το τέλος ταξινόμησης, σε περίοδο που καίγονται για έσοδα.
Με σταμάτησαν επειδή δεν είχα πινακίδα, έδειξα τη βεβαίωση κι άντε γεια
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Με σταμάτησαν επειδή δεν είχα πινακίδα, έδειξα τη βεβαίωση κι άντε γειαπου σε σταματησαν βρε γκαντεμη??? Εχω φιλο που κυκλοφορει 2 χρονια χωρις πισω πινακιδα και δεν τον εχουν σταματησει ποτε!!!!
-
Θεσσαλονίκη-Αθήνα φετος τα χριστούγεννα σε 3:30'' (παραμονή χριστουγένων) με σταθέρα 180-200 στις ευθείες. Με μαζντα 6 2.0
και κάτι παρόμοιο στις εκλογές του 2001 προς θεσσαλονίκη την κυριακή των εκλογών.
Αδείος ο δρόμος και στις δυο περιπτώσεις.
Πρόσφατα έκανα 3:45 ώρες με βγαλμένη πίσω πινακίδα και ένιωσα φωτομοντέλο στον Μαλιακό. Στις ευθείες της Λάρισας άσπρο οctavia με σήμα police στις πόρτες δεν ενδιαφέρθηκε καν όταν τον προσπέρασα με όσα λέει το κοντέρ του Μαζντα (240 κοντερήσια αρα 210+ πραγματικά που είναι και η επίσημη τελική για το αυτοκίνητο)
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
που σε σταματησαν βρε γκαντεμη??? Εχω φιλο που κυκλοφορει 2 χρονια χωρις πισω πινακιδα και δεν τον εχουν σταματησει ποτε!!!!
Στην Πατρών-Πύργου, πριν την Αμαλιάδα, ήταν ο κλασικός τύπος 'αστυνομικού'
με είχαν προειδοποιήσει βέβαια και πήγαινα οριακώς (κοινώς με το ΟΡΙΟ
) -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
που σε σταματησαν βρε γκαντεμη??? Εχω φιλο που κυκλοφορει 2 χρονια χωρις πισω πινακιδα και δεν τον εχουν σταματησει ποτε!!!!
Στην Πατρών-Πύργου, πριν την Αμαλιάδα, ήταν ο κλασικός τύπος 'αστυνομικού'
με είχαν προειδοποιήσει βέβαια και πήγαινα οριακώς (κοινώς με το ΟΡΙΟ
)το στρωνεις βεβαια, αλλα και παλι απορω πως κρατιεσαι!!
φανταζομαι οτι με 6η και 3000 εχεις γυρω στα 140? -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
εμένα δεν μου έδωσαν **(στενοχώρια!!!! **:lol: ) ποτέ να μην μου δώσουν!Ξέρεις τι μου θύμισες με την φράση αυτή...;
Ενα νούμερο του Σεφερλή σε επιθεώρηση που τράκαρε με το αυτοκίνητό του και έπρεπε να ανέβει στους ουρανούς αφήνοντας το θεσπέσιο σώμα του...Στενοχώριαααα που άφηνα τέτοιο σώμα...
-
αν εχεις τυχη...
πριν 2 χρονια με επιασαν με 218! στο ρανταρ!!!! (λαμιας-βολου)
με το που βλεπω το συνιαλο του μπατσου σταματω στο παρκιν με την alfa να βρωμα σκτιλα και τον πατερα να εχει λιποθυμησει στο recaro.. 'αυτο ηταν δεν την ξαναβλεπω την alfa' σκεφτομαι.την γλυτωσα με 'απλη' υπερβαση οριου με 135 αν θυμαμαι καλα.
ισως να βοηθησε το οτι η κινηση ηταν μηδενικη ο δρομος γαματος και ο μπατσος λογικο προσωπο!να 'ναι καλα ο ανθρωπος!
-
πάνω-κάτω την ίδια ώρα, με αρ ες έξι
-
Το συγκεκριμμένο 'δρομολόγιο' το έχω επαναλάβει πάρα πολλές φορές και η διάρκεια του είναι περίπου 4 ώρες τηρώντας απόσταση ασφαλείας και τα όρια των 80 km στο Μαλιακό και τα Τέμπη (και για το φόβο των ραντάρ αλλά κυρίως γιατί έχουν δει πολλά τα μάτια μου σε αυτά τα κομμάτια) και με σταθερή ταχύτητα 140-150 km στο υπόλοιπο κομμάτι.
Γιάννης
-
Πάντως από τα παιδιά που πήγαιναν σχετικά νορμάλ με το όριο εκεί που πρέπει και ποιό γρήγορα εκεί που μπορούσαν και τους υπόλοιπους που πήγαιναν χωρίς αύριο παντού αναρωτιέμαι ειλικρινά αν χρειάζεται να διακινδυνεύεται το δίπλωμα σας (πόσο μάλλον την ζωή σας) για να κερδίσετε μόνο 30 λεπτά περίπου παραπάνω...
Τί 3,30 ώρες, τί 4 και κάτι δηλαδή....
-
Ο ΟΣΕ σε διαφημίσεις του δηλώνει ότι κάνει το Αθήνα -Θεσ/νικη σε 4:30 ώρες...!
-
5,5 - 6 ωρες με το ΚΤΕΛ το 97.
Ηταν η πρωτη και τελευταια φορα που καθομουνα στα μπροστινα καθισματα. Ο οδηγος πηγαινε σα τρελος, ηταν η μοναδικη φορα που ηθελα να κανω το σταυρο μου συνεχεια. -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Πάντως από τα παιδιά που πήγαιναν σχετικά νορμάλ με το όριο εκεί που πρέπει και ποιό γρήγορα εκεί που μπορούσαν και τους υπόλοιπους που πήγαιναν χωρίς αύριο παντού αναρωτιέμαι ειλικρινά αν χρειάζεται να διακινδυνεύεται το δίπλωμα σας (πόσο μάλλον την ζωή σας) για να κερδίσετε μόνο 30 λεπτά περίπου παραπάνω...Τί 3,30 ώρες, τί 4 και κάτι δηλαδή....
Άσε μην το ψάχνεις Και εγώ τώρα που το ξανασκέφτομαι απορώ πως το έκανα κάποτε . Μιλάμε όταν κατέβαινα από το αυτοκίνητο ήμουν 'κουρέλι' . Ενώ τώρα όπως λές κάνω 45-50 λεπτά παραπάνω και είμαι πολύ πιο ξεκούραστος Άσε που δεν κινδυνεύω ούτε και απειλώ τόσο τους άλλους
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Πάντως από τα παιδιά που πήγαιναν σχετικά νορμάλ με το όριο εκεί που πρέπει και ποιό γρήγορα εκεί που μπορούσαν και τους υπόλοιπους που πήγαιναν χωρίς αύριο παντού αναρωτιέμαι ειλικρινά αν χρειάζεται να διακινδυνεύεται το δίπλωμα σας (πόσο μάλλον την ζωή σας) για να κερδίσετε μόνο 30 λεπτά περίπου παραπάνω...Τί 3,30 ώρες, τί 4 και κάτι δηλαδή....
Το να τρέχεις σε ευθεία με 3 λωρίδες κυκλοφορίας δεν είναι και αυτοκτονία μην υπερβάλουμε κιόλας. Το παντού ίσως, αλλα στον δρόμο που αναφέρουμε στα 'δύσκολα' σημεία συνήθως έχει και κίνηση οπότε δεν μπορείς να πας του σκοτωμού.
-
Ερώτηση προς όσους έχουν κάνει από 3 ώρες και 30 λεπτά μέχρι 4 ώρες και τριάντα λεπτά, την διαδρομή την έκαναν μονοκόματα;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ερώτηση προς όσους έχουν κάνει από 3 ώρες και 30 λεπτά μέχρι 4 ώρες και τριάντα λεπτά, την διαδρομή την έκαναν μονοκόματα;Εχει πλάκα να σου απαντήσει κανένας
Οχι έκανα και 2 μισάωρα διαλείμματα, αλλά συμπεριλαμβάνονται στις 3:30 ώρες
Παρακαλούνται πάντως οι fast'n'furious συνφορουμάδες καθώς και όσοι φιλοδοξούν να τους μιμηθούν να βγάζουν μια ανακοίνωση στο φορουμ οτι προτίθενται να σπάσουν το ρεκορ της διαφρομής για να πάρουμε κι εμείς τα μέτρα μας
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ερώτηση προς όσους έχουν κάνει από 3 ώρες και 30 λεπτά μέχρι 4 ώρες και τριάντα λεπτά, την διαδρομή την έκαναν μονοκόματα;χλωμό, με τέτοιους ρυθμούς και χωρίς diesel ο ανεφοδιασμός είναι σχεδόν σίγουρος
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ερώτηση προς όσους έχουν κάνει από 3 ώρες και 30 λεπτά μέχρι 4 ώρες και τριάντα λεπτά, την διαδρομή την έκαναν μονοκόματα;
χλωμό, με τέτοιους ρυθμούς και χωρίς diesel ο ανεφοδιασμός είναι σχεδόν σίγουρος
Υπερβολές! Σε 3,5 ώρες προλαβαίνει να σου τελειώσει η βενζίνη;;;
Αθήνα-Σαλόνικα