-
σε περιπτωση που υπαρχει ηδη topic ας σβηστει το δικο μου.
λοιπον κανω την αρχη και αναφερω 3-4 πρατηρια που προτιμω εγω και εχουν καλη και φτηνη βενζινη ενω και η εξυπηρετηση ειναι πολυ καλη
[list:3jp6wdqg]1:διπλα ακριβως στα ΚΤΕΛ. Ε.Π με καινουριες δεξαμενες
2:Αγ.Νεστωρος Ε.Π Ακριβως πριν το φαναρι στο καφανταρι
3:μετα το αστυνομικο μεγαρο.SHELL κι αυτο καινουριο σχετικα.
4:στη θερμη διπλα στο PRAKTIKER SHELL.[/list:u:3jp6wdqg] -
λοιπον κανω την αρχη και αναφερω 3-4 πρατηρια που προτιμω εγω και εχουν καλη και φτηνη βενζινη ενω και η εξυπηρετηση ειναι πολυ καλη
Ξέρει κανείς αν το TPS BP δίπλα στο καρφούρ ανατολικά είναι καλό; Έχει τη φθηνότερη Ultimate που έχω δεί. 0,937!
-
ΕΚΟ μετα το στρατοπεδο του Νταλιπη
ΕΚΟ στην ανθεων μετα την μαρτιου
SHELL στην μιχαηλ ψελου -
Shell πριν -ή μήπως μετά- τον Hondo απέναντι από το IKEA. Πio φτηνή αμόλυβδη από το Shell δίπλα στο Praktiker πιο ακριβή Vpower
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Shell πριν -ή μήπως μετά- τον Hondo απέναντι από το IKEA. Πio φτηνή αμόλυβδη από το Shell δίπλα στο Praktiker πιο ακριβή Vpowerειχα την εντυπωση οτι ολα τα βενζιναδικα στη σειρα εκει μεχρι και περαια ηταν ακριβα.thnx.θα το τσεκαρω.
-
Ο χρήστης Άγγελος έγραψε:
Ξέρει κανείς αν το TPS BP δίπλα στο καρφούρ ανατολικά είναι καλό; Έχει τη φθηνότερη Ultimate που έχω δεί. 0,937!Έχει τη φθηνότερη βενζίνη σαν BP και μετά απο λίγα χλμ ακούς τα πειράκια τόσο όμορφα τόσο στερεοφωνικά
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ΕΚΟ μετα το στρατοπεδο του ΝταλιπηΑπό το βενζινάδικο αυτό έχω μείνει ευχαριστημένος. Αλλά είναι ακριβό (η 100άρα κόστιζε, την τελευταία φορά που πήγα, πάνω από 1 ευρώ). Όσες φορές έχω βάλει από 'κεί (αρκετές φορές), το αμάξι δουλεύει μια χαρά, δεν παρουσιάζει κανενός είδους δυσλειτουργία, κόμπιασμα, κ.τ.λ...
Επίσης καλό βενζινάδικο είναι και ένα της BP, δίπλα στο ΙΚΑ, το οποίο ΙΚΑ βρίσκεται επί της Γρηγορίου Λαμπράκη, κοντά (100 μέτρα πριν) στο γήπεδο της Τούμπας (διασταύρωση με Κλεάνθους).
Κάθε φορά (σχεδόν πάντα δηλαδή) που βάζω ΒΡ ultimate από 'κεί, το αμάξι δουλεύει πολύ καλά, δεν έχει παρουσιάσει κανένα παρατράγουδο... Η τιμή του είναι λογική (0,969).
-
Η τιμή του είναι λογική (0,969).[/quote]
!!!!!!!!!!!!! -
Ο χρήστης ARJI78 έγραψε:
Shell πριν -ή μήπως μετά- τον Hondo απέναντι από το IKEA. Πio φτηνή αμόλυβδη από το Shell δίπλα στο Praktiker πιο ακριβή Vpower
ειχα την εντυπωση οτι ολα τα βενζιναδικα στη σειρα εκει μεχρι και περαια ηταν ακριβα.thnx.θα το τσεκαρω.
Για Shell είναι φτηνό στην απλή αμόλυβδη.
-
Ο χρήστης grgrigoris έγραψε:
Ξέρει κανείς αν το TPS BP δίπλα στο καρφούρ ανατολικά είναι καλό; Έχει τη φθηνότερη Ultimate που έχω δεί. 0,937!
Έχει τη φθηνότερη βενζίνη σαν BP και μετά απο λίγα χλμ ακούς τα πειράκια τόσο όμορφα τόσο στερεοφωνικά
Φίλε μου έβαλα 2 φορές από εκεί και το αυτοκίνητο πηγαίνει μια χαρά. Έχει και 11:1 συμπίεση. Έχεις ανάλογη εμπειρία ή απλά μαντεύεις λόγω τιμής; Αν είναι πες να μη ξαναβάλω...
-
Εγώ για καλό και φθηνό προτείνω το AEGEAN στην Φλέμινγκ.
Έχω βάλει άπειρες φορές όπως και πολλοί φίλοι μου, και όλα είναι εντάξει.
Είναι και απο τους φθηνότερους στην πόλη. ΕΓΓΫΗΣΗ.Για το Jetoil δίπλα στο Wash Park τι γνώμη έχετε?? Είναι φθηνός αλλά πριν αρκετά χρόνια έβαλα και...δεν μου άρεσε. άλλαξε κάτι??
-
Ο χρήστης Άγγελος έγραψε:
Έχει τη φθηνότερη βενζίνη σαν BP και μετά απο λίγα χλμ ακούς τα πειράκια τόσο όμορφα τόσο στερεοφωνικά
Φίλε μου έβαλα 2 φορές από εκεί και το αυτοκίνητο πηγαίνει μια χαρά. Έχει και 11:1 συμπίεση. Έχεις ανάλογη εμπειρία ή απλά μαντεύεις λόγω τιμής; Αν είναι πες να μη ξαναβάλω...
Μια φορά έβαλα και άκουγα πειράκια (10,8:1 και REVO) μπορεί να έτυχε σε εμένα μην το κάψω κιόλας τον άνθρωπο
-
Εδώ και μερικά χρόνια βάζω μόνο Shell VPower τα αυτοκίνητα Corsa και Astra H δεν εχουν κανένα πρόβλημα στη λειτουργία τους.
Έχω μόνο δυο χρόνια στη Θεσσαλονίκη και συνήθως βάζω βενζίνη από το πρατήριο Shell που βρίσκεται στο κόμβο της Νεάπολης στον περιφερειακό στο δρόμο που παέι για Φίλυρο, Ασβεστοχώρι κ.λ.π. Οι τιμές του νομίζω ότι είναι από τις πιο φθηνές σε σχέση με άλλα πρατήρια Shell,
Άλλα πρατήρια (μιλάω πάντα για Πρατήρια Shell) με καλές τιμές
Στη μοναστηρίου πηγαίνοντας για Κορδελιό λίγο μετα την διασταύρωση με την Αγίων Πάντων
Στη μοναστηρίου (πάλι προς την έξοδο της πόλης) επίσης λίγο πρίν τη γέφυρα Ευόσμου -
Επίσης, υπάρχει φθηνό (και καλό) βενζινάδικο στον Μασούτη της Θέρμης!
Λίγο πιο κάτω (πηγαίνοντας προς Πολύγυρο) έχει Jet-Oil... Μην...
-
μου αρεσει που ειπατε και για φτηνα!
-
το θεμα δεν ειναι τοσο το φθηνο. οσο το καλο.
να γλιτωσεις δηλαδη 2 ευρο απο την βενζινη αλλα στην ουσια να σου βγει σε κακο μετα??? -
Ο χρήστης betoven έγραψε:
Εδώ και μερικά χρόνια βάζω μόνο Shell VPower τα αυτοκίνητα Corsa και Astra H δεν εχουν κανένα πρόβλημα στη λειτουργία τους.
Έχω μόνο δυο χρόνια στη Θεσσαλονίκη και συνήθως βάζω βενζίνη από το πρατήριο Shell που βρίσκεται στο κόμβο της Νεάπολης στον περιφερειακό στο δρόμο που παέι για Φίλυρο, Ασβεστοχώρι κ.λ.π. Οι τιμές του νομίζω ότι είναι από τις πιο φθηνές σε σχέση με άλλα πρατήρια Shell,
Άλλα πρατήρια (μιλάω πάντα για Πρατήρια Shell) με καλές τιμές
Στη μοναστηρίου πηγαίνοντας για Κορδελιό λίγο μετα την διασταύρωση με την Αγίων Πάντων
Στη μοναστηρίου (πάλι προς την έξοδο της πόλης) επίσης λίγο πρίν τη γέφυρα Ευόσμουειναι τσεκαρισμενα και τα 2 για την τιμη τους.αλλωστε το ενα στο κορδελιο το αναφερω κι εγω.στην αγ.παντων αν και ειναι διπλα στη δουλεια μου εχω χρονια να βαλω.παντως αυτο που ειναι στη αναμεσα τους (shell) λιγο πριν το φαναρι για τα κτελ αν θυμαμαι καλα ειναι σχεδον 10 λεπτα πανω.
επισης πανακριβο (λες και εχει χρυσο μεσα στην βενζινη) ειναι αυτο στην εξοδο για περιφερειακο απο επταπυργιο.AVIN ειναι νομιζω.ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΣ -
Ο χρήστης teo_3 έγραψε:
Εγώ για καλό και φθηνό προτείνω το AEGEAN στην Φλέμινγκ.
Έχω βάλει άπειρες φορές όπως και πολλοί φίλοι μου, και όλα είναι εντάξει.
Είναι και απο τους φθηνότερους στην πόλη. ΕΓΓΫΗΣΗ.Καλό είναι, απλά είναι λίγο στενό και δύσκολο στο μπες-βγες αν έχεις χαμηλό αυτοκίνητο.
ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΦΤΗΝΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ