-
Κατάφεραν τουλάχιστον να το πιάσουν για να το πάνε σε κανένα γιατρό;!
-
Δεν νομιζω,το μονο που ξερω ειναι οτι η γατα πεταχτηκε μεσα στο συνεργειο και την κυνηγουσαν για να την βγαλουν εξω (προφανως) και οχι για να την παν στο γιατρο.
-
Ξεκινάς για την δουλειά σου στις 8.00 το πρωί και διαπιστώνεις πως τζάμπα γράφει η άδεια πως το αυτοκίνητο διαθέτει 5 θέσεις, γιατί μόλις διαπίστωσες πως ένας ακόμη 'επιβάτης' χωράει στον χώρο του κινητήρα.
Πόση ώρα μπορεί να χρειαστεί για να πείσεις τον 'επιβάτη' να κατέβει;- 10 λεπτά
- 30 λεπτά
- 1 ώρα
- 3 ώρες!!!
Ξεκινώντας σήμερα, διαπίστωσα πως το νιαούρισμα που άκουγα με ακολουθούσε όπου και αν πήγαινα. Έχοντας ακούσει πολλές ιστορίες για γατάκια που πιάνονται σε ιμάντες και μη θέλοντας να κάνω ζημιά σε κανένα από τα δύο, σταμάτησα αμέσως και έσβησα την μηχανή.
Ανοίγω το καπό και βλέπω ένα γατάκι να κάθετε αγριεμένο πάνω στην κυλινδροκεφαλή και να με κοιτάει!!! Παίρνω ένα πανί να το πιάσω να το διώξω, φεύγει και πάει στην ποδιά. Την ώρα εκείνη, πλησιάζει μια περαστική κυρία, η οποία είχε μαζί της γατοτροφή. Προσπαθεί να το δελεάσει για να βγει αλλά το σκασμένο φοβήθηκε και πήγε και κρύφτηκε **μέσα **στο αριστερό φτερό
Εντωμεταξύ από εκείνη την πλευρά είναι οι ιμάντες. Ήτανε να πάω το αυτοκίνητο στο συνεργείο, αλλά που να ξέρω εγώ πως όπως θα κινούμε στην περιφερειακή με 120 δεν θα αποφασίσει αυτό να βγει;
Οπότε από εκείνη την ώρα ξεκίνησε η περιπέτεια μου. Πάρκαρα το αυτοκίνητο, του έριξα νερό, δοκίμασα να το πειράξω με ένα σύρμα, το μόνο που κατάφερα ήταν να χωθεί τέρμα πίσω, σχεδόν στην θέση του συνοδηγού.
Φοβούμενος μήπως έχει σφηνώσει εκεί μέσα, αναγκάστηκα να ανοίξω το κάλυμμα του τροχού σε εκείνη την πλευρά. Τελικά ύστερα από πολύ παίδεμα και αφού αφαίρεσα τελείως το κάλυμμα του τροχού, βγήκε!
Ξαναμπήκε βέβαια κατευθείαν σε άλλο σημείο του κινητήρα, αλλά ύστερα από μία μικρή μετακίνηση του αυτοκινήτου, φοβήθηκε, κατέβηκε από το δικό μου και κρύφτηκε λίγο παραπέρα.
Χρόνος που απαιτήθηκε: 3 ολόκληρες ώρες!!!
Τουλάχιστον γλίτωσα το γατάκι και το αυτοκίνητο. -
Γάβ..Γάβ......
-
λιγο γαλα η κανα ψαρακι να του εβαζες θα εβγαινε.ειναι μικρο οπως ειπες για γατοτροφη.επειδη φοβοταν κρυφτηκε εκει οι μεγαλες κατεβαινουν αμεσως αν καταλαβουν πως βαζεις μπρος.
-
νομιζα οτι αυτα τα περιεργα συμβαινουν μονο σε εμενα αλλα τελικα υπαρχουν και αλλοι.
σε εμενα το κακομοιρο γατακι δεν ειχε καλο τελος , βλεπετε η φτερωτη απο το παλιο chevy luv το εκανε κιμα ,το αστειο ειναι οτι δεν θα επερνα χαμπαρι τιποτα αν η μυρωδια απο τα καμενα υπολειματα δεν ηταν τοσο εντονη που να με κανει να ανοιξω το καπο.
το τι μπορουμε να κανουμε δεν ξερω(οι φολες δεν ειναι λυση), αλλα θελει προσοχη ειδικα οταν εχει κρυο και το αμαξι ειναι παρκαρισμενο εκτος γκαραζ . μικρα ζωα ειναι δεν ξερουν τι ειναι το αυτ απλα βρισκουν ζεστασια απο το μοτερ και κουρνιαζουν -
Η 'δικια' μου η γατα μαλλον διαβασε το παρον τοπικο ...
Καιρο εχω να τη δω. Το ιδιο και τα ιχνη της!Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Παραμονή Πρωτοχρονιάς ήταν όταν φεύγοντας από την αυλή του σπιτιού μου στο χωριό και με το που κάνω 10 μέτρα γκρου γκρου...
Κατεβαίνω, και βλέπω μια από τις γάτες του σπιτιού να βγαίνει από την μηχανή κομμάτια (από την μέση και κάτω δεν είχε μείνει τίποτα όρθιο). Αποτέλεσμα: Βγαλμένος ιμάντας και 2 ώρες χαμένες από την ζωή μου τρέχοντας σε οδικές και συνεργεία.Να σημειώσω ότι το αυτοκίνητο δεν ήταν ζεστό (είχε να κινηθεί από το προηγούμενο βράδυ).
Τελικά η γάτα έζησε ( ) απλώς λίγο κουτσαίνει (έχει πάρει σασί).
Από τότε κάθε φορά που πάω κάπου (κυρίως τον χειμώνα) ανοίγω το καπό για να τσεκάρω.
-
Πάντως αν κρίνω από το άβαταρ σου, δεν πρέπει να τα έβαψες και μαύρα που ''πήρε σασί'' η γάτα.
-
Άν παρατηρήσετε,χάνει τη πρόσφυση τη στιγμή του άλματος,αλλιώς θα'βγαινε απέναντι!!!!!
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Άν παρατηρήσετε,χάνει τη πρόσφυση τη στιγμή του άλματος,αλλιώς θα'βγαινε απέναντι!!!!!Και να προσθέσω ότι σε καμία περίπτωση δεν φταίνε τα ελαστικά ή η ιπποδύναμη. Φταίει το οδόστρωμα!!
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Πάντως αν κρίνω από το άβαταρ σου, δεν πρέπει να τα έβαψες και μαύρα που ''πήρε σασί'' η γάτα.Ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Σίγουρα την λυπήθηκα αλλά τα ήθελε και ο κώλος της. Τώρα μόλις βάλω μπρος το αυτοκόνητο τρέχει όσο πιο μακριά γίνεται
-
Και τώρα που εξαντλήσατε της grad paparies!!!....
κανένας δεν υπε το απλούστατο. Το βρήκατε όπως και εγώ!. Το ταΐσαμε το πλύνατε και το ενσωματώσαμε στην οικογένεια όπως έκανα εγώ.
7 χρόνια μαζί μας, δεν λέρωσε ποτέ. Δεν ενόχλησε ποτέ. Δεν βγήκε από το σπίτι ποτέ!. Η Ξανθούλα μας.
Στα 7 χρόνια έφυγε (κλαψ κλαψ). Δεν την βρήκαμε ποτέ…. Λένε ότι όταν καταλάβουν ότι πεθαίνουν, φεύγουν από το σπίτι….
Τώρα συνεχίστε για τα λουριά…..
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Και τώρα που εξαντλήσατε της grad paparies!!!....Για γίνε πιο συγκεκριμένος.
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Και τώρα που εξαντλήσατε της grad paparies!!!....
Για γίνε πιο συγκεκριμένος.
Είναι η ευγενέστερη τον εκφράσεων, όταν βλέπουμε ακρωτηριασμένα ζωάκια, και αίματα και κομμάτια διαμελισμένου ζώου η ακρωτηριασμένου, και εμείς μιλάμε για το λουρί που ξεπέρασε……
Και όταν τα αντιμετωπίζουμε με την μάνικα, η ένα ξύλο, η ένα σύρμα, και όχι με λίγο φαγάκι, αυτό είναι ανθρωπισμός?.
Α. -
Από τότε που αρχίσανε να πηδάνε πάνω στο αυτοκίνητο, δεν τρέφω καθόλου «ανθρωπιστικά» αισθήματα για τις γάτες
-
ο πατερας αφηνει τα παραθυρα του ρ5 ανοιχτα οταν το εχει στο γκαραζ και καποτε το ειχαν παρει χαμπαρι οι γατες και μπαινανε μεσα και κοιμοντουσαν
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Από τότε που αρχίσανε να πηδάνε πάνω στο αυτοκίνητο, δεν τρέφω καθόλου «ανθρωπιστικά» αισθήματα για τις γάτες
Κατά συνέπια την φυσική αντίδραση μιας γατούλας, την παραλληλίζεις με την δική σου αντίδραση….. Σκότωσε τες, μα αγόρασε φάρμακο για φίδια ποντίκια και κατσαρίδες…...
Α. -
Ο χρήστης umaga έγραψε:
ο πατερας αφηνει τα παραθυρα του ρ5 ανοιχτα οταν το εχει στο γκαραζ και καποτε το ειχαν παρει χαμπαρι οι γατες και μπαινανε μεσα και κοιμοντουσαν
Και σίγουρα και εγώ τα αφήνω 2 δάχτυλα, μα αφήνω την πόρτα του σπιτιού μου, να έρχονται να τρων λίγο φαγάκι, και να ζεσταίνονται . Μέχρι και η κινέζα μου η Σούκι το έχει καταλάβει και κάθετε κοντά τους χωρίς πρόβλημα. Αυτή το κατάλαβε που είναι 16 χρονών σκυλάκι, εμείς?!.....
Α. -
Γάτα στη μηχανή - τι κάνουμε;