-
hrdoukas
Ο τύπος σου 'μπάζει'.
Πόσταρε κι ένα τύπο για α>40 και θα σου απαντήσω συνολικά. -
ililias
Ευκολο...
Για α>40
α+β=60+ν οπου ν=α-40 -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
ililias
Ευκολο...
Για α>40
α+β=60+ν οπου ν=α-40Δλδ, για α=44 έχουμε: 44+32 = 60+12
ενώ για α=41 είχαμε: 41+32=60+9
για α=60 θα έχουμε: 60+32=60+28α+β=60 (για 20α: η ηλικία του αντρα
β: η επιθυμητή ηλικία της γυναίκαςΟπότε, για α=19 είχαμε: 19+32=60
αλλά για α=28 είχαμε: 28+32=60!!!Μπάζει, σου λέωωωωω. Πάντως, στατιστικά αποδεκτή μου φαίνεται η απόκλιση.
ΥΓ. Όπως βλέπεις, είμαι πολύ σταθερός στις προτιμήσεις μου.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
ililias
Ευκολο...
Για α>40
α+β=60+ν οπου ν=α-40Δλδ, για α=44 έχουμε: 44+20 = 60+4
ενώ για α=41 είχαμε: 41+20=60+1
για α=60 θα έχουμε: 60+20=60+20α+β=60 (για 20*=Οπου:
α: η ηλικία του αντρα
αλλά για α=28 είχαμε: 28+32=60!!!
**Η σχέση δεν ορίστηκε για αΜπάζει, σου λέωωωωω. Πάντως, στατιστικά αποδεκτή μου φαίνεται η απόκλιση.ΥΓ. Όπως βλέπεις, είμαι πολύ σταθερός στις προτιμήσεις μου.
-
ολο λογια ειστε, φωτο δεν βλεπουμε...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
ililias
Ευκολο...
Για α>40
α+β=60+ν οπου ν=α-40Δλδ, για α=44 έχουμε: 44+32 = 60+12
ενώ για α=41 είχαμε: 41+32=60+9
για α=60 θα έχουμε: 60+32=60+28α+β=60 (για 20*=Οπου:
α: η ηλικία του αντρα
αλλά για α=28 είχαμε: 28+32=60!!!Μπάζει, σου λέωωωωω. Πάντως, στατιστικά αποδεκτή μου φαίνεται η απόκλιση.
ΥΓ. Όπως βλέπεις, είμαι πολύ σταθερός στις προτιμήσεις μου.
Ρε δεν πατε καλα
Αυτα τα λετε και στις γυναικες;Αλλες φωτο δυστυχως δεν εχω Αλλα την εχω δει από κοντα (από πισω βασικα ) και... υπερθεματιζω Ψύλλοι στ' αυτια μου μπηκανε, βεβαια, οτι το..... αθλημα ειναι ακριβο
Νταξει, τωρα, δε θα πιασουμε και τους μηνες. Το εχει κατοχυρωσει το '2' -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
**Η σχέση δεν ορίστηκε για α -
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πφφφφφφφφ!! Να ζυγιστώ;; Αυτά είναι για τους πετσί και κόκκαλο που κλαίγονται συνέχεια ότι πήραν 145,456893 γραμμάρια... Ο άντρας πρέπει να έχει πιασίματα...(όπως και η γυναίκα βέβαια... )Το πακέτο φυσικά και το έχω...**Άλλωστε με το Bravo δεν υπάρχει περίπτωση να μην πέσει... **:whistlink:
Αν πατήσει τα λάδια που χάνει το fiat σίγουρα θα πέσει.
-
ililias
Τα πανω μωρα ειναι...
Η ξανθια ειναι
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πφφφφφφφφ!! Να ζυγιστώ;; Αυτά είναι για τους πετσί και κόκκαλο που κλαίγονται συνέχεια ότι πήραν 145,456893 γραμμάρια... Ο άντρας πρέπει να έχει πιασίματα...(όπως και η γυναίκα βέβαια... )
Το πακέτο φυσικά και το έχω...**Άλλωστε με το Bravo δεν υπάρχει περίπτωση να μην πέσει... **:whistlink:
Κι έλεγα πως δεν απάντησε...Ξέρεις τι είχα στο μυαλό μου να γράψω ε; Ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην 'σπάσει' το γκομενάκι... Συνήθως αυτό λέω σε φίλους..:'Το σπασες το γκομενάκι;;;' Φαντάσου τι θα μου χες σύρει αν το χα γράψει... Χωρίς πλάκα τώρα...χτες το έπλυνα και το βράδυ που πήγα Μικρολίμανο όλο το κοίταζαν... Μέχρι κι ένα μωράκι (3-4 χρονών ντε... ) είπε στον πατέρα του 'πωπωπωπω...τι αμάξι είναι αυτό μπαμπά;;'
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πφφφφφφφφ!! Να ζυγιστώ;; Αυτά είναι για τους πετσί και κόκκαλο που κλαίγονται συνέχεια ότι πήραν 145,456893 γραμμάρια... Ο άντρας πρέπει να έχει πιασίματα...(όπως και η γυναίκα βέβαια... )
Το πακέτο φυσικά και το έχω...**Άλλωστε με το Bravo δεν υπάρχει περίπτωση να μην πέσει... **:whistlink:
Κι έλεγα πως δεν απάντησε...Ξέρεις τι είχα στο μυαλό μου να γράψω ε; Ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην 'σπάσει' το γκομενάκι... Συνήθως αυτό λέω σε φίλους..:'Το σπασες το γκομενάκι;;;' Φαντάσου τι θα μου χες σύρει αν το χα γράψει... Χωρίς πλάκα τώρα...χτες το έπλυνα και το βράδυ που πήγα Μικρολίμανο όλο το κοίταζαν... Μέχρι κι ένα μωράκι (3-4 χρονών ντε... ) είπε στον πατέρα του 'πωπωπωπω...τι αμάξι είναι αυτό μπαμπά;;'
Αφού το πήγες μέχρι το λιμάνι ρε συ γιατί δε το έκανες να ξεμπερδεύουμε;
Είναι και τα νερά 'σκούρα' εκεί ότι πρέπει θα ήταν. -
-
Τι ποδοσφαιριστής είναι αυτός;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Τι ποδοσφαιριστής είναι αυτός;ban him
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Τι ποδοσφαιριστής είναι αυτός;
ban him
Σεβασμός στην 3η ηλικία!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αφού το πήγες μέχρι το λιμάνι ρε συ γιατί δε το έκανες να ξεμπερδεύουμε;
Είναι και τα νερά 'σκούρα' εκεί ότι πρέπει θα ήταν.Eίχε την προβλήτα ρε συ κι επειδή είναι χαμηλωμένο δεν μπορούσα να την πηδήξω... Αλλιώς κι εγώ μαζί σου...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
vrouuuum
ashantiblack power re
black is beautyfull ( άν τό έγραψα καλά) είναι η δική μου ατάκα
-
Για αυτή τι λέτε;
-
Να φάει.
Καλλονές τραγουδίστριες/ηθοποιοί/celebrities [#1]