-
Τώρα μισείς και τις γάτες, ε?
(ακούς εκεί να μισεί τους σκύλους... απαράδεκτο).
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Τώρα μισείς και τις γάτες, ε?(ακούς εκεί να μισεί τους σκύλους... απαράδεκτο).
Μου σπαει τα νευρα να βρισκω το σπιτι ακαταστατο, γεματο γρατσουνιες σε επιπλα και τοιχους, ουρα και κοπρανα πανω στα χαλια και τα δαπεδα και την αναλογη μποχα.....
Οταν δε... Ξεπερασεις τα παραπανω και εκπαιδευσεις το κατικοιδιο....ερχοντε οι τριχες.....
ΤΡΙΧΕΣ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!'Μισω' να εχω σκυλο η γατα....
Δεν θελω τον αφανισμο τους.... -
Λατρεύω τα σκυλιά....φυσικά για χέσιμο κλπ στον κήπο, μετά μέσα στο σπίτι τηλεορασίτσα μαζί κλπ, αρκεί να μην έχει φάει ξηρά τροφή, και έρχετε να σου κάνει χαρούλες Αυτό να το γράψω στο τόπικ με τα αηδιαστικά...παίζει να κερδίσω κα ιτον Chamark
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Λατρεύω τα σκυλιά....φυσικά για χέσιμο κλπ στον κήπο, μετά μέσα στο σπίτι τηλεορασίτσα μαζί κλπ, αρκεί να μην έχει φάει ξηρά τροφή, και έρχετε να σου κάνει χαρούλεςΜια τέτοια γυναίκα γιατί δεν μπορώ να βρω δλδ?
-
Μπα, είπαμε, αυτός έχει την κούπα να γράφει aidiastikosarmadakos66...
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Λατρεύω τα σκυλιά....φυσικά για χέσιμο κλπ στον κήπο, μετά μέσα στο σπίτι τηλεορασίτσα μαζί κλπ, αρκεί να μην έχει φάει ξηρά τροφή, και έρχετε να σου κάνει χαρούλες
Μια τέτοια γυναίκα γιατί δεν μπορώ να βρω δλδ?
Με τη γυναίκα τηλεορασούλα? θα θέλει το τηλεκοντρόλ πράγμα που δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει άρα τσακωμός άρα σου χαλάει την ηρεμία!
-
Τουλάστιχον μπορώ στα όνειρα μου να την κάνω να χέζει στο γκαζόν;
-
Μόνο dvd με την γυναίκα!
-
Ρε φίλε αν είναί κάνεις όνειρα, κάνε να σου λέει αγάπη μου τ ικαλά που χειρίζεσαι το τξηλεκοντρόλ...αυτό το μηχάνημα έχει φτιαχτεί για αντρικά χέρια!
Για να μην πω να κάνεις όνειρα για συσφιξη των σχεσων σας σα ζευγάρι με τις φίλες της!
-
Μάλιστα....καλή ιδέα! σε καλή φόρμα σε βρίσκω....
-
Αυτό είναι ΕΦΙΑΛΤΗΣ.
Καλά καλά τις ίδιες δεν αντέχω (την εκάστοτε δλδ), θα αντέχω το κουαρτέτο τους;
Με τπτ
-
Καλά, κράτα την μία και στείλε σε μένα τις 3 να τις σιάξω...
-
Εφιάλτης????????????????????????????
Εντάξει στο χωριό μου το λένε φαντασίωση!
drdino εσένα σε βλέπω σε πιο καλή φόρμα!
-
όλο λόγια είμαι!
-
Εντάξει ο κύριος αποσύρθηκε, παρακαλώ να σταλθούν σπίτι μου!
-
Πλάκα έκανα ρε, αμέσως να μου τις κλέψεις. Λοιπόν, εγώ κρατάω τις 2, πάρε την άλλη εσύ...
το μαμήσαμε πάλι όμως... -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εντάξει ο κύριος αποσύρθηκε, παρακαλώ να σταλθούν σπίτι μου!Ρε μποζο....οχι φιλες......
Πας σε μπαρακι και της λες 'Αποψε διαλεξε εσυ οποια γουσταρεις'
Και εκει αρχιζει το πανιγυρι! -
Το πανηγύρι με τα χαστούκια;
-
ρε βαλτε καμια φωτο κι αφηστε το chat
-
Αλέξανδρε αν πω κάτι τέτοιο, ελπίζω να υπάρχει έστω μια νοσοκόμα εκει μέσα, μην πάω σα το σκυλί στο αμπέλι!
Καλλονές τραγουδίστριες/ηθοποιοί/celebrities [#1]