-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
http://64.111.216.18/ul/1087-xtina2.jpgΤΟ πατσαβουρι! Οι αμερικανοι το εχουν χασει ντιπ για ντιπ...
Απο δικες μας παντως αυτη καλουλα ειναι...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Αυτη ειναι η boomer, δλδ ενας καλος λογος να αρχισετε να βλεπετε Battlestar Galactica
Και σενα σ αρεσουν οι κινεζουλες;;;;
Bλέπεις και εσύ bsg;;;; Σωραίος....
Η boomer είναι
-
greo
Ποια ειναι αυτη???
Η Κινεζουλα μ' αρεσει κι εμενα. Τι ειναι το battlestar galactica? Εχει καμια σχεση με το (γνωστο σ' εμας τους σιτεμενους ) παλιο καλο galactica??? charm δεν τα βαζουν αυτα στα μεσημεριανα και δεν ειμαι ενημερωμενος
-
Απο ενα σηριαλ με τον Μπουλα. Ντερεκι!
-
Asimov, έχει ναι. Είναι το σύγχρονο bsg. Γνώμες διχασμένες μεταξύ παλιού και νέου, εμένα πάντως μου αρέσει πολύ...
-
greo
Ξερω ποια λες... Δε μ' αρεσει. Σκυλονταρντανα ειναι Εμενα μ' αρεσουν πιο χαριτωμενεςdrdino
Ωπα, δεν το 'ξερα Θα ψαξω να το βρω (φανταζομαι δεν το παιζει κανενα ελληνικο καναλι ) -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
greo
Ξερω ποια λες... Δε μ' αρεσει. Σκυλονταρντανα ειναι Εμενα μ' αρεσουν πιο χαριτωμενεςΑσε που δεν ξέρει να μαγειρεύει κιόλας.
-
Κακιες
Νταξει μωρε, κουβεντα να γινεται.... Απλα νομιζω οτι οπως ειπε κι ο φιλτατος greo παραειναι ψηλη για μενα Δε θα αισθανομαι ανετα βρε αδερφε Και ειναι και λιγακι μπουρναζοφατσα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αυτη ειναι η boomer, δλδ ενας καλος λογος να αρχισετε να βλεπετε Battlestar Galactica
Και σενα σ αρεσουν οι κινεζουλες;;;;
Bλέπεις και εσύ bsg;;;; Σωραίος....
Η boomer είναι
Οχι το bsg δεν ετυχε να το δω, αλλα οι κινεζουλες ειναι ολα τα λεφτα!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
greo
Ξερω ποια λες... Δε μ' αρεσει. Σκυλονταρντανα ειναι Εμενα μ' αρεσουν πιο χαριτωμενεςΑυτη αν τη στραβοκοιτξεις, θα σε δαγκωσει!
-
Εγω παντως δε βρισκω λόγο να τη στραβοκοιταξω
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Και ειναι και λιγακι μπουρναζοφατσαΨωνάρα
-
Γερασα κι εγινα εκλεκτικος
Τελευταια τρελαινομαι για τη... frontwoman ενος συγκροτηματος του συρμου ονοματι C-REALΦΟΒΕΡΟ ΜΩΡΟ (και κυριλε, οχι μπουρναζοφατσα )
-
Asimov. +1!!1
-
Ο Ασίμωφ είναι από παππου προς πάππου Κολωνακιώτης...ή μήπως απ' τη Φιλοθέη;
-
drdino μην τον ακους τον εγκαθετο τρελογιατρο
Ασπρισαν τα μαλλια μου αλλα εμαθα να ξεχωριζω την ηρα απ'το σταρι.
Θα μαθει κι αυτος οτ(αν) μεγαλωσειΕμαθα και ονομα: Ειρηνη Δουκα (και φωναρα, ε?)
και μια και μιλησα για τ' ασπρα μου μαλλια, μια παλια αγαπημενη παναγια , ο μεγαλος ερωτας των νεανικων μου χρονων στην κορυφαια του στιγμη........... Χ απειρο....
*Που θα δείτε το χρυσό σορτς της Κάιλι;
Η απάντηση εύκολη: Σε μία μοναδική έκθεση σε γνωστό μουσείο του Λονδίνου, όπου θα φιλοξενηθούν εκατοντάδες αντικείμενα της Κάιλι Μινόγκ.
Στην πολυσυζητημένη έκθεση θα υπάρχουν περισσότερα από 200 αντικείμενα της αυστραλής σταρ, ανάμεσα στα οποία είναι κοστούμια, φωτογραφίες αλλά και διάφορα αξεσουάρ της.
Το σημαντικότερο όμως είναι ότι οι φαν της διάσημης τραγουδίστριας θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και το χρυσό σορτς που φόρεσε η Κάιλι στο βίντεο κλιπ του 'Spinning Around'.
Μη βιάζετε να κλείσετε εισιτήριο....
H αυλαία ανοίγει τον Φεβρουάριο και πέφτει στις 10 Ιουνίου του 2007. *
-
Ειρήνη Δούκα = 5***** γυναίκα και φωνή Ρισπέκτ
Νομίζω είχε ξεκινήσει ως μοντελο αλλα δεν είμαι σίγουρος -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Νομίζω είχε ξεκινήσει ως μοντελο αλλα δεν είμαι σίγουροςτο κακο ειναι οτι δεν ξεκινησε απο το κρεβατι μου
-
Ξεκίνησε από την κουζίνα μου!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Νομίζω είχε ξεκινήσει ως μοντελο αλλα δεν είμαι σίγουροςτο κακο ειναι οτι δεν ξεκινησε απο το κρεβατι μου
Ούτε από το δικό μου, θα στο έλεγα αν ήταν με σιγουρία...Κάτι επί του θέματος έχεις να πείς?
-
μα.... τοποθετηθηκα ποσο πιο σαφες να το κανω? να σκισω τα ιματια μου?
μακαρι αυτος ο κοσμος να 'ταν γεματος με Ειρηνες Δουκες
(αν εννοεις απο που ξεκινησε, δεν εχω γνωση φανταζομαι, παντως, με καθε καλη προαιρεση , απο το κρεβατι καποιου )
Καλλονές τραγουδίστριες/ηθοποιοί/celebrities [#1]