-
Έχεις δίκιο... λάθος κατάλαβα...
-
Επιγραμματικά
Γάμο κάνεις μόνο αν τον θες πραγματικά με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Και δεν εννοώ την τελετή αλλά τον έγγαμο βίο.Γάμοι που γίνονται ελαφρά τη καρδία και με βασικό κίνητρο τη γκλαμουριά ή την 'αποκατάσταση', ή την κοινωνική αποδοχή ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο είναι πολύ πιθανό να οδηγήσουν σε κακούς συζύγους και ακόμα χειρότερους γονείς.
Ειναι, πιστεύω, το μεγαλύτερο στοίχημα που θα βάλει κανείς με τον εαυτό του προκειμένου να φτάσει κάποια χρόνια αργότερο στον απολογισμό της ζωής του και να κρίνει οτι τελικά άξιζε αυτή η κωλοζωή.
Καλή η καλοπέραση και η ελευθερία (πολύ εύστοχο το τσιτάτο που πέταξε ο Coyot με τον άνθρωπο και τον σκύλο) αλλά (προσωπικά μιλώντας πάντα) φοβάμαι πως η αίσθηση ενός 80χρονου οτι έζησε μια ζωή κενή νοήματος πρέπει να είναι ενα από τα χειρότερα και πιο απογοητευτικά συναισθήματα.
Υπάρχει βέβαια και το 'live fast die young', όπως και το 'ζήσε κάθε στιγμή σαν να ήταν η τελευταία σου'*. Ο καθένας διαλεγει και παίρνει.τίγκα στο κλισέ το post
*Ασχετο (ή όχι και τόσο)... μπορείς να απολαμβάνεις κάθε στιγμή ακόμα κι αν ελπίζεις οτι η τελευταία θα αργήσει πολύ
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ρε συ 'Ikar' και αν ο πατέρας σου θέλει να χορέψει μια ζεμπεκιά για το καμάρι του (εσένα) τι θα πεις???? ?Αλλο βιτσιο και αυτο, στους ελληνικους γαμους να παιζουν μοναχικούς χορους και τραγουδια οπως:
Θα ζησω ελευθερο πουλι
Ελα χαρε να με παρεις (μητροπανος κι ετσι)
Σβηνει το καντηλι μουυυυυυυυυυυυυυυυ -
Εδώ στο γάμο του αλλουνού έπαιζε 'Δεν τον θέλω τον κουμπάρο', σοβαρολογείς τώρα; Χίλιες φορές ο χάρος!
-
Τελείως κακόγουστα πράγματα. Σε άλλο γάμο η μάνα του γαμπρού ήταν διαρκώς σκυθρωπή και άρχισε η ορχήστρα ένα τραγούδι για μια μάνα που έκλαιγε στο μνήμα για το γιο της.
-
Ζεμπεκια για γαμο:'Ο κυρ Θανος πεθανεεε'
-
Κορυφαίες στιγμές
-
Καλά ρε αυτό λέτε, εγώ έχω ένα κόλλημα δεν πάω σε γάμους, πιάνετε η ψυχή μου όπως στις κηδείες!
Αναγκαστηκά πήγα σε ένα γάμο πριν κανα 2μηνο (πάντρευε η κοπέλα μου ένα ζευγάρι) καθόσμασταν στο τραπέζι και έρχεται το ζευγάρι να χαιρετήσει η κάμερα απέναντι χαιρετιέμε με το γαμπρό...χαμογελάω....χαμογελάει...ξαναματαχαμογελάω........ρε φουστη δεν θυμάμε τι λένε!!!!!!!!!!! Ευτυχώς μέχρι να έρθει η νύφη ρώτησα την διπλανή μου -είναι φίλη και δεν με παρεξήγησε- και ευχήθηκα τουλάχιστον στην νύφη! -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Καλά ρε αυτό λέτε, εγώ έχω ένα κόλλημα δεν πάω σε γάμους, πιάνετε η ψυχή μου όπως στις κηδείες!
Αναγκαστηκά πήγα σε ένα γάμο πριν κανα 2μηνο (πάντρευε η κοπέλα μου ένα ζευγάρι) καθόσμασταν στο τραπέζι και έρχεται το ζευγάρι να χαιρετήσει η κάμερα απέναντι χαιρετιέμε με το γαμπρό...χαμογελάω....χαμογελάει...ξαναματαχαμογελάω........ρε φουστη δεν θυμάμε τι λένε!!!!!!!!!!! Ευτυχώς μέχρι να έρθει η νύφη ρώτησα την διπλανή μου -είναι φίλη και δεν με παρεξήγησε- και ευχήθηκα τουλάχιστον στην νύφη!Να κατι ευκολο για να το θυμασαι:ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
-
Μην κοροιδεύεις γιατί αυτό που μου ερχόταν να πω ήταν 'χρόνια πολλά' ευτυχώς δεν το άνοιξα το ρημάδι
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
:rant:Μην κοροιδεύεις γιατί αυτό που μου ερχόταν να πω ήταν 'χρόνια πολλά' ευτυχώς δεν το άνοιξα το ρημάδι
Εκανα 'κουμπάρα' πριν ενα χρόνο! Το τί άκουσα για ευχές, δεν λεγετε! Χρονια πολλα, και του χρόνου, ευχαριστώ πολύ, να ζήσετε, και στα παιδιά σας (ειμαι μόλις 29),.....αστα! Και εγώ, επειδή δεν άντεχα αλλο, ούτε να χαιρετάω ούτε να με φιλούνε απο δω και απο κει άσχετοι, επιασα με τα δυο μου χέρια τα κουφετα, και χαμογελούσα και ελεγα κάτι μεταξυ '-ευχαριστω πολυ-και εγω-ευχαριστω πολύ-και εγω-'! Πολύ γέλιο η κουμπάρα εκείνο το βράδυ!
Παιδιά η αλήθεια είναι οτι το χειρότερο πράγμα στο γάμο (εκτος τον γάμο καθε-αυτό) είναι οι χαιρετούρες!!!!!! Κάθε ασχετος, καθε γλιτσης, καθε να-μην-πω να θελει να σε φιλήσει απο το ενα μαγουλο κ απο το άλλο, να σου λέει τα δικά του, οτι ειναι δευτερος θείος του τρίτου του ξαδέρφου κτλ, και να ξέρεις οτι έχεις να αντιμετωπίσεις 500 τέτοιους, τα κουφέτα είναι και βαριά τα άτιμα, ..........αχ να μην τα θυμάμαι! Δράμα η κατάσταση!
Κατα τα άλλα, καλά.........Για αυτό μην τρελενεστε! Και να μην πάτε να χαιρετήσετε σε ένα γάμο δεν θα σας κρατήσει κακια νομίζω η νύφη! (πόσο μάλλον αν τύχει και είμαι εγώ κουμπάρα!!!!!!!!!!!!!!)
-
Καλά και εσύ στην Κρήτη, είναι άστα να πάνε, εκεί απ'ότι έχω ακούσει μαζεύεται λαός στους γάμους, εδώ γύρω στα 300-400 άτομα να είναι το πολύ.
Αυτό με τα φιλιά μου τη σπάει και εμένα ειδικά όταν οι θειάδες σου χαιδεύουν τη μουσούδα (μάγουλο) σου ρίχνουνε και κανένα χαστουκάκι ε, και μια ροχάλα, φτου σου αγόρι μου, λεβέντης 2 μέτρα είσαι! και το κερασάκι στην τούρτα...ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!
Θυμήθηκα ένα ανέκδοτο...λέει ένας τύπος βρήκα τρόπο να σταματήσουν οι θειάδες παπούδες κλπ στους γάμους να μου λένε και στα δικά σου...............................................
Άρχισα να τους το λέω εγώ στις κηδείες!!!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Κορυφαίες στιγμέςΓια την περίπτωσή σου προτείνω αυτό.
(αν και κάτι μου λέει ότι δεν θ' αργήσει η πώληση του GTi για Touran και τα απαραίτητα προικιά)
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κορυφαίες στιγμές
Για την περίπτωσή σου προτείνω αυτό.
(αν και κάτι μου λέει ότι δεν θ' αργήσει η πώληση του GTi για Touran και τα απαραίτητα προικιά)
Δεν θ'αργήσει, την πρωταπριλιά του 2007
Επειδή έχεις Op... παντρεύτηκες ήθελα πω, σημαίνει πως θέλουν κι άλλοι;
Όταν και αν πουληθεί το ψυγείο, θ'αντικατασταθεί με κάτι ακόμα πιο αποκρουστικό για οικογένεια
-
Μπράβο lkar . Πες τα λεβέντη μου...Μη μασάς. Οι παντρεμένοι λιετουργούν σαν τα ζόμπι ... Αυτό που τους κάνανε, θέλουν να το κάνουν και σε άλλους, υγιείς .
(In fact, όπως σε όλα τα πράγματα στη ζωή, η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση... Απλά ειδικά στις μέρες μας, με την αλλοτρίωση που υφιστάμεθα όλοι μας, αυτή η περιβόητη μέση αναφορικά με το γάμο, μετατοπίζεται επικίνδυνα προς την κατά του γάμου πλευρά.. )
-
Με μια γρήγορη ματιά που έριξα στο thread θα συμφωνήσω με τον lkar όσον αφορά τις εκδηλώσεις/καρναβάλια που γίνονται στους γάμους του νεοέλληνα. Ολες αυτές οι ετοιμασίες και οι δεξιώσεις σε κτήματα θυμίζουν κάτι ανάμεσα σε βραζιλιάνικα σήριαλ και θεατρικά του Σεφερλή. Αρκουδιάρικες καταστάσεις, αποθημένα και εξευτελισμός του ζευγαριού.
-
Τώρα τί να πω;
Είδαμε ένα 1007 σήμερα στο δρόμο και .... άρεσε στη γυναίκα μου. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τώρα τί να πω;
Είδαμε ένα 1007 σήμερα στο δρόμο και .... άρεσε στη γυναίκα μου.Kαλοτάξιδο!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τώρα τί να πω;
Είδαμε ένα 1007 σήμερα στο δρόμο και .... άρεσε στη γυναίκα μου.Kαλοτάξιδο!
Tι καλοταξιδο βρε?Το 1007?Τι του λες του ανθρωπου?
Μανο αλλαξε γυναικα καλυτερα..
-
Ο χρήστης mezzanine έγραψε:
Με μια γρήγορη ματιά που έριξα στο thread θα συμφωνήσω με τον lkar όσον αφορά τις εκδηλώσεις/καρναβάλια που γίνονται στους γάμους του νεοέλληνα. Ολες αυτές οι ετοιμασίες και οι δεξιώσεις σε κτήματα θυμίζουν κάτι ανάμεσα σε βραζιλιάνικα σήριαλ και θεατρικά του Σεφερλή. Αρκουδιάρικες καταστάσεις, αποθημένα και εξευτελισμός του ζευγαριού.Μην τραγικοποιούμε τα πραγματα.
Α,και κατι αλλο.Οταν και εαν αποφασισετε να παντρευτείτε, εκεινη την ημερα θα περασετε ωραια.
Μετά δεν ξερω,εγγύηση δεν υπάρχει
Γαμος: ΝΑΙ ή ΟΧΙ?