-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Όσο για τα παιδιά, μην ξεχνάς ότι σύντομα αυτά θα φύγουν - και τα χρόνια που θα μένουν θα είναι τα πιό κρίσιμα...
Αυτο να το βαλεις υπογραφη για να μη χαθει
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
σκέφτεσαι να επενδύσεις σε γη;Ναι!
Όσο για τα παιδιά, μην ξεχνάς ότι σύντομα αυτά θα φύγουν - και τα χρόνια που θα μένουν θα είναι τα πιό κρίσιμα...
Αυτο να το βαλεις υπογραφη για να μη χαθει
Αυτό το έχω στο μυαλό μου πάντα και γι' αυτό δεν αφήνω τπτ 'να πέσει κάτω', τπτ άλυτο με τη σύντροφό μου. Έχω 'δει' το σπίτι άδειο από παιδιά κι εμένα ... 50άρη και βάλε (για να μην πω σχεδόν 60άρη) μόνο μαζί της για άλλα ... 30 χρόνια!!!!!!!!!!!!!!
Σε ανατρίχιασα;
-
Αυτό το έχω στο μυαλό μου πάντα και γι' αυτό δεν αφήνω τπτ 'να πέσει κάτω', τπτ άλυτο με τη σύντροφό μου. Έχω 'δει' το σπίτι άδειο από παιδιά κι εμένα ... 50άρη και βάλε (για να μην πω σχεδόν 60άρη) μόνο μαζί της για άλλα ... 30 χρόνια!!!!!!!!!!!!!!Σε ανατρίχιασα;
Καθολου
Να σου πω την αληθεια μαλιστα, αν ποτε επαιρνα την αποφαση να με αποκαταστησω , η επιλογη θα γινοτανε με αυτο το κριτηριο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Εχουν γνωση οι φυλακες....
Σε κάλυψα; -
YES!!!!!!!!
PS. Σου 'χω ένα καλό κορίτσι. Σύντομα θα σου στείλω φωτο, να μου πεις αν θέλεις να προχωρήσω.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Δεν νομίζω ότι μπορούν να αντιστραφούν οι ρόλοι. όχι επειδή έτσι μας μαθαίνουν αλλά επειδή έτσι είναι. Δεν μπορώ να φανταστώ την εικόνα της γιαγιάς μου στον πόλεμο του '40 να κουβαλάει πυροβόλα και ο παππούς μου να πλέκει κάλτσες στο σπίτι. Θα ήταν άντρας αυτός. Θα προσέλκυε ποτέ καμία γυναίκα ; Μην ξεχνάτε ότι όσο και να γίνεται προσπάθεια να φανεί διαφορετικό , αυτό που πραγματικά έλκει μία γυναίκα από ένανα άντρα είναι αυτή ακριβώς η αίσθηση της ισχύος και της αρρενοπώτητος , με ότι αυτό συνεπάγεται. Τα ένστικτα - σε όλες τις περιπτώσεις - είναι ισχυρότερα από τις πιθανές συνειδητές επιλογές. Και η εικόνα ενός άνδρα που σιδερώνει δεν βοηθάει την κατάσταση σε σχέση ειδικά με την εικόνα ενός άντρα ρωμαλέου , πιθανόν επιτυχημένου αλλά σίγουρα με δυνατότητες και με ισχυρή θέληση , αποφασιστικότητα , κουράγιο και φιλότιμο ( ψυχικά και σωματικά χαρίσματα δηλαδή ).
Κατ'αρχήν δεν χρειάζεται να το φανταστείς.
Επίσης για το κατα πόσο γνωρίζεις τι ελκύει μια γυναίκα επέτρεψε μου να αμφιβάλλω (είμαι γυναίκα - είσαι άντρας) κ να έχω διαφορετική άποψη.
Η εικόνα ενος άνδρα να σιδερώνει είναι μια χαρά εικόνα η οποία μπορεί να είναι κ ιδιαίτερα 'ανεβαστική' όσον αφορά τη λίμπιντο της γυναίκας μιας κ όταν σιδερώνεις ιδρώνεις.Επίσης τα ένστικτα όπως κ η κοινωνία αλλάζουν ή απλά μετασχηματίζονται.
Π.χ. δεν τριγυρνάς μες τα δάση για να πιάσεις κανα αγριογούρουνο για να τραφείς το παραγγέλνεις στον κρεοπώλη...ή δεν πλέκω στον αργαλείο πάω στα epavlis κ διαλέγω ότι θέλω.Τέλος το αν ένας άνδρας είναι ισχυρός κ αρρενωπός ή όχι δεν φαίνεται από το αν σιδερώνει ή όχι...είναι απλά να το έχει κ να το βγάζει...αν το έχει δεν πα να σιδερώνει..δεν πα να μαγειρεύει...δεν πα να σφουγγαρίζει...φαινεται. Τώρα αν όσοι δεν το έχουν προσπαθούν να δείξουν οτι το χουν με εναν άλλο τρόπο συμπεριφοράς είναι τελείως διαφορετικό θεμα.
Δεν υποννοώ κάτι για οποιονδήποτε.
-
YES!!!!!!!!PS. Σου 'χω ένα καλό κορίτσι. Σύντομα θα σου στείλω φωτο, να μου πεις αν θέλεις να προχωρήσω.
Μηπως τη λενε Γιαμιλα;
Παντως σε αυτο το θεμα που συζηταμε οι αντρες (οσοι ξερω εγω τουλαχιστον) ειναι πιο πρακτικοι από τις γυναικες. Και καταρριπτουν το μυθο περι ανωριμοτητας. Οι γυναικες......
-
Ο χρήστης Katerina K. έγραψε:
...Τέλος το αν ένας άνδρας είναι ισχυρός κ αρρενωπός ή όχι δεν φαίνεται από το αν σιδερώνει ή όχι...είναι απλά να το έχει κ να το βγάζει...αν το έχει δεν πα να σιδερώνει..δεν πα να μαγειρεύει...δεν πα να σφουγγαρίζει...φαινεται. Τώρα αν όσοι δεν το έχουν προσπαθούν να δείξουν οτι το χουν με εναν άλλο τρόπο συμπεριφοράς είναι τελείως διαφορετικό θεμα.Δεν υποννοώ κάτι για οποιονδήποτε.
Το κοίταζα και το ξανακοίταζα και, για κάποιο ανεξήγητο λόγο, το μυαλό μου δεν διάβαζε το 'γ'.
Με τη 10η το διάβασε - και πήγε η καρδιά μου στη θέση της. -
Ο μαγκουφης παντως μια φορα δε χρειαζεται οικογενειακο αυτοκινητο
όχι δεν θα μιλήσω, ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ, ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛ....
YES!!!!!!!!
PS. Σου 'χω ένα καλό κορίτσι. Σύντομα θα σου στείλω φωτο, να μου πεις αν θέλεις να προχωρήσω.
Δεν ντρέπεσαι ρε να θέλεις να ξεφορτωθείς την κόρη σου από τα 12???
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
YES!!!!!!!!
Μηπως τη λενε Γιαμιλα;
Παντως σε αυτο το θεμα που συζηταμε οι αντρες (οσοι ξερω εγω τουλαχιστον) ειναι πιο πρακτικοι από τις γυναικες. Και καταρριπτουν το μυθο περι ανωριμοτητας. Οι γυναικες......
εκτος απ'τα πρωτα χρονια φοιτητικης ζωης σε αλλη πολη
γενικα το καλυτερο ειναι να εισαι διπλωματης..
σας αγαπαω, μα δεν παντρευομαι.
να κρατας διπλωματικες σχεσεις με γυναικες, γιατι μπορει να σου φανουν χρησιμες..ξερεις τι ειναι να'χεις την κυρα Βασω και να σου βαζει κανα πιατο φαι στο ασανσερ;
-
ΟΧΙ ΜΙΛΑ, ΟΧΙ ΜΙΛΑ, ΟΧΙ ΜΙΛΑ.
Αφήστε με να φύγω ρε, έχω τάξει στα παιδιά να τους ψήσω μπριζόλες και λουκάνικα απόψε. Να τ' αφήσω νηστικά θέτε;
-
...Τέλος το αν ένας άνδρας είναι ισχυρός κ αρρενωπός ή όχι δεν φαίνεται από το αν σιδερώνει ή όχι...είναι απλά να το έχει κ να το βγάζει...αν το έχει δεν πα να σιδερώνει..δεν πα να μαγειρεύει...δεν πα να σφουγγαρίζει...φαινεται. Τώρα αν όσοι δεν το έχουν προσπαθούν να δείξουν οτι το χουν με εναν άλλο τρόπο συμπεριφοράς είναι τελείως διαφορετικό θεμα.
Δεν υποννοώ κάτι για οποιονδήποτε.
Το κοίταζα και το ξανακοίταζα και, για κάποιο ανεξήγητο λόγο, το μυαλό μου δεν διάβαζε το 'γ'.
Με τη 10η το διάβασε - και πήγε η καρδιά μου στη θέση της.Υποθέτω εννοείς για το 'β(γ)αζει'....
-
ναι.
Edit
Κρούσενστερν, η κόρη μου δεν του κάνει. Δεν έχει μπροστά το 2. -
ΟΧΙ ΜΙΛΑ, ΟΧΙ ΜΙΛΑ, ΟΧΙ ΜΙΛΑ.Αφήστε με να φύγω ρε, έχω τάξει στα παιδιά να τους ψήσω μπριζόλες και λουκάνικα απόψε. Να τ' αφήσω νηστικά θέτε;
Οχι ρε Ηλία.... σήμερα είχα λυσσάξει να ψήσουμε κ είπαμε να το αφήσουμε για αύριο κ έχουμε αρακά....
Και είμαι κ μακριά...
-
Ο χρήστης Katerina K. έγραψε:
αρακά....Πφφφφφφφφ!
Έχω φέρει λουκάνικα από Καλαμάτα, αγαπητή μου!
Προλαβαίνεις..... -
Αφήστε με να φύγω ρε, έχω τάξει στα παιδιά να τους ψήσω μπριζόλες και λουκάνικα απόψε. Να τ' αφήσω νηστικά θέτε;Επιχειρημα υπερ του γαμου ειναι αυτο; Ενταξει, τρομαξαμε
OXI (ΓΙΑ)ΜΙΛΑ, ΟΧΙ (ΓΙΑ)ΜΙΛΑ
Κρούσενστερν, η κόρη μου δεν του κάνει. Δεν έχει μπροστά το 2.
Εεεεεεετσι
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Επιχειρημα υπερ του γαμου ειναι αυτο;Όχι ρε, απλά είχαμε καιρό να μιλήσουμε για φαγητό.
Παίρνω και τη συζήτηση μακριά από το ζαφιράκι... -
Το αλλο καλο του γαμου που λετε ειναι το φαί
Εχω ενα φιλαρακι, ετοιμαζεται να παντρευτει μία (εγω του τη γνωρισα ), παντελως ανεπροκοπη Αυγο να τη βαλεις να βρασει θα το κανει σαν τα μουτρα της Ειναι κι αυτος μια απ' τα ιδια και προβλεπω ο γαμος τους, απ' τα μικρα και ασημαντα αυτα πραγματακια που ελεω καθημερινοτητας γιγαντωνονται, να παει συντομα κατα διαολου -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
:roll:Το αλλο καλο του γαμου που λετε ειναι το φαί
Εχω ενα φιλαρακι, ετοιμαζεται να παντρευτει μία (εγω του τη γνωρισα ), παντελως ανεπροκοπη Αυγο να τη βαλεις να βρασει θα το κανει σαν τα μουτρα της Ειναι κι αυτος μια απ' τα ιδια και προβλεπω ο γαμος τους, απ' τα μικρα και ασημαντα αυτα πραγματακια που ελεω καθημερινοτητας γιγαντωνονται, να παει συντομα κατα διαολου'Έλα Χρήστο..άκυρο το rendevouz με την Ισαβέλλα....Γνώρισα άλλη..'
-
Υπάρχουν και delivery
μην ξεχνάς και το τι κοινό έχει το μαγείρεμα με το σεξ; πολύ ώρα προετοιμασία για λίγα λεπτά απόλαυσης
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
:roll:Το αλλο καλο του γαμου που λετε ειναι το φαί
Εχω ενα φιλαρακι, ετοιμαζεται να παντρευτει μία (εγω του τη γνωρισα ), παντελως ανεπροκοπη Αυγο να τη βαλεις να βρασει θα το κανει σαν τα μουτρα της Ειναι κι αυτος μια απ' τα ιδια και προβλεπω ο γαμος τους, απ' τα μικρα και ασημαντα αυτα πραγματακια που ελεω καθημερινοτητας γιγαντωνονται, να παει συντομα κατα διαολουοκ, τερμα τα κολλητιλικια με τον asimov...
Γαμος: ΝΑΙ ή ΟΧΙ?