-
Παρακαλούνται οι mods να μην ποστάρουν φωτογραφίες μεγάλου μεγέθους. (χρήστης cavallino)
-
Φαγωθήκατε ρε, 120k είναι και στενή σε μέγεθος
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Παρακαλούνται οι mods να μην ποστάρουν φωτογραφίες μεγάλου μεγέθους. (χρήστης cavallino)Με πρόλαβες! (και το έθεσες καλυτερα από μένα )
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Παρακαλούνται οι mods να μην ποστάρουν φωτογραφίες μεγάλου μεγέθους. (χρήστης cavallino)
Με πρόλαβες! (και το έθεσες καλυτερα από μένα )
καί εγώ σε πρόλαβα....πάλι
-
Σπύρο σόρι ρε, άχτι το χα!
-
τις τελευταίες μέρες προλαβαίνω δεν προλαβαίνω και όλο ένας κυνηγός που παίρνει τη μπουκιά απ'το στόμα!
-
τις τελευταίες μέρες προλαβαίνω δεν προλαβαίνω και όλο ένας κυνηγός που παίρνει τη μπουκιά απ'το στόμα!Να καί μία ερώτηση κρίσεως:
Γιατί ο οδηγός όπελ,εχει γρηγορότερα αντανακλαστικά από τούς άλλους;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
τις τελευταίες μέρες προλαβαίνω δεν προλαβαίνω και όλο ένας κυνηγός που παίρνει τη μπουκιά απ'το στόμα!
Να καί μία ερώτηση κρίσεως:
Κοιτα Αντρέα, το δείγμα σου είναι περιορισμένο (ο εξής ένας: ΕΓΩ) για να βγάζεις γενικά συμπεράσματα
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Γιατί προσπαθεί αιωνίως, αενάως και χωρίς αποτέλεσμα να 'kill the understeer', οπότε είναι προπονημένος
Επίσης, είναι καλός στα μαθηματικά, και συγκεκριμένα στην αναλυτική γεωμετρία, μεγάλο πράμα να υπολογίζεις εφαπτομένες κυκλικών τόξων όλη σου τη ζωή
-
Κοιτα Αντρέα, το δείγμα σου είναι περιορισμένο (ο εξής ένας: ΕΓΩ) για να βγάζεις γενικά συμπεράσματα
Κάτσε,όλο καί κάτι ωραίο θα ακούσουμε
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Γιατί προσπαθεί αιωνίως, αενάως και χωρίς αποτέλεσμα να 'kill the understeer', οπότε είναι προπονημένος
Επίσης, είναι καλός στα μαθηματικά, και συγκεκριμένα στην αναλυτική γεωμετρία, μεγάλο πράμα να υπολογίζεις εφαπτομένες κυκλικών τόξων όλη σου τη ζωή
(κατάλαβες Δούκα; )
Καί καλός στό 'kill'οπότε γίνεται καί κυνηγός έ;
-
Αμα εχεις εμπεριστατωμένη άποψη ρε παιδί μου!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Eπειδή βρέθηκε σε δύσκολη θέση όταν τις πρώτες μέρες στρίβοντας το τιμόνι για να μπει στο γκαράζ του σπιτιού του, κατέληγε παρκαρισμένος στο γκαράζ του γείτονα στο παραπέρα σπίτι;
-
Άντε ρε με τα κ@λοτρένα σας. Αφήστε τα σπίτι και πάρτε τον ηλεκτρικό καλύτερα, θα γλιτώσετε και το καύσιμο.
-
Μέ πέθανες
@καβαλίνο
-
Opel...συσφίγγει τις σχέσεις με το απέναντι ρεύμα!
-
Γιατί οι οδηγοί Οπελ,είναι φυσιολάτρες;
-
Τόσα οικόπεδα που έχουν αγοράσει...
-
Δεν είναι. Είναι οικοπεδοφάγοι.
-
Κορυφαίο!!!
Περι Opel [Θάψτε ελεύθερα!]