-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
[
Εδώ Βόρεια Ελλάδα! Ενας ακόμα εγώ (εκ Θάσου ορμώμενος)!
Κι ο Αντρέας (HUNTER) Σαλονικιός δεν είναι;...
Δούκα,τό πιθανότερο γιά μένα είναι να μήν μπορέσω να κατέβω.
Μόνο σάν 'έκπληξη',καί άν θα τύχει.Κρίμα ρε Αντρέα... Και είσαι μια από τις 'προσωπικότητες' του φόρουμ που θα ήθελα να γνωρίσω...
Ελπίζω να μπορέσεις, αλλιώς σε τίποτα παϊδάκια στην Θεσσαλονίκημπορουμε καλιστα , στο γυρισμο να πιουμε εναν καφε........
-
Για ξεκινημα απο Αθήνα υπάρχει προγραμματισμός εστω και στο περίπου??? Προσωπικά βλέπω γύρω στις 4.00μμ. Υπάρχει αλλη πρότασις???. Με τα παιδιά που θα μετρήσουμε τα ποσοστά του μπλοκέ θα συνενοηθούμε εκει!!!!
-
Μέχρι τώρα έχουμε πει γύρω στις 6 στον Σείριο!
Αλλά μάλλον θα φεύγουμε σε 'τεύχη'!!
-
Καλο ειναι να πουμε ποιοι θα ειμαστε στον Σειριο ωστε να ξεκινησουμε ολοι μαζι και να παμε κομβοϊ...
Εγω θα ειμαι εκει στις 6 παντως...
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Με τα παιδιά που θα μετρήσουμε τα ποσοστά του μπλοκέ θα συνενοηθούμε εκει!!!!Πληγώνομαι ακόμη πιο βαθειά που δε θα είμαι μαζί σας, αλλά μιας και έκανα παράνομες αναγνωρίσεις στην περιοχή, για 15 μέρες το καλοκαίρι, οι πισωκίνητοι, να πάτε στο δρομάκι που ενώνει τον Αη Γιάννη με το Μούρεσι. Πολύ ανηφορικό κομμάτι, με πολύ κλειστές στροφές, σε σημείο που πολλά μπροστοκίνητα που συναντούσα, να μη μπορούν να ανέβουν εύκολα, λόγω της υψομετρικής διαφοράς πάνω στη φουρκέτα. Εμείς οι 'άλλοι'. πατάμε τη μούρη μέσα, βλέπουμε απέναντι, και απλώς πατάμε το δεξί πεντάλ. Τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους...
-
Κι εγώ θα είμαι την Παρασκευή στις 6 στον Σείριο.
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Με τα παιδιά που θα μετρήσουμε τα ποσοστά του μπλοκέ θα συνενοηθούμε εκει!!!!
Πληγώνομαι ακόμη πιο βαθειά που δε θα είμαι μαζί σας, αλλά μιας και έκανα παράνομες αναγνωρίσεις στην περιοχή, για 15 μέρες το καλοκαίρι, οι πισωκίνητοι, να πάτε στο δρομάκι που ενώνει τον Αη Γιάννη με το Μούρεσι. Πολύ ανηφορικό κομμάτι, με πολύ κλειστές στροφές, σε σημείο που πολλά μπροστοκίνητα που συναντούσα, να μη μπορούν να ανέβουν εύκολα, λόγω της υψομετρικής διαφοράς πάνω στη φουρκέτα. Εμείς οι 'άλλοι'. πατάμε τη μούρη μέσα, βλέπουμε απέναντι, και απλώς πατάμε το δεξί πεντάλ. Τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους...
-
OK ... 6 στο Σείριο λοιπόν
-
Σαν εθελοντής εκτύπωσης ..........καρτελλακίων αναφέρω πως είναι έτοιμα προς διανομή..........
Κατά τας 6 μπορεί να τα καταφέρουμε και εμείς να είμαστε.Αν φύγουμε νωρίτερα,ελπίζω να μην μας προλάβετε, θα είμαστε με τον 'πατέρα' για να τακτοποιήσουμε δωμάτια και ..................φαγιά......
Εκείνος ο 'go for................ Volos' που είναι και δέν έχει παρουσιαστεί......
Εγω πάντως είμαι σε μόνιμη ......................δίαιτα ......
-
θα προσπαθήσω και εγώ για 6 στο Σείριο,αλλιώς θα ενημερώσω τον πρόεδρο Κουκ για ενδεχόμενη καθυστέρηση!
Υ.Γ.Για τους κακόβουλους ,ξέρω να έρθω στο Σείριο!!
-
Καλησπερα σε ολους,
Μιας και καναμε αυτοψια λογω Πορταριας αν πατε Μακρυνιτσα σας συνιστω οπωσδηποτε να φατε στην 'Απολαυση' που ειναι κατω απο την πλατεια, θα με θυμηθειτε μιας και ειχε εκπληκτικο φαγητο με μοναδικα μαγειρευτα......
Απο 5-6 μαγαζια που πηγαμε ηταν με διαφορα το καλυτερο...
Καλα να περασετε..
Φιλικα,
Γιαννης Τ. -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
θα προσπαθήσω και εγώ για 6 στο Σείριο,αλλιώς θα ενημερώσω τον πρόεδρο Κουκ για ενδεχόμενη καθυστέρηση!Υ.Γ.Για τους κακόβουλους ,ξέρω να έρθω στο Σείριο!!
Μόνος σου καρφωνεσαι γιατρε
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Εκείνος ο 'go for................ Volos' που είναι και δέν έχει παρουσιαστεί......Θελω να πιστευω οτι θα ειμαι εκει, δυστυχως ακομη δεν ειμαι σιγουρος γιαυτο και η σιωπη.
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
θα προσπαθήσω και εγώ για 6 στο Σείριο,αλλιώς θα ενημερώσω τον πρόεδρο Κουκ για ενδεχόμενη καθυστέρηση!Υ.Γ.Για τους κακόβουλους ,ξέρω να έρθω στο Σείριο!!
Γιατρε δεν περνεις μαζι σου και κανα GPS ? Ο Βολος απεχει αρκετα απο τιν Σειριο.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Εκείνος ο 'go for................ Volos' που είναι και δέν έχει παρουσιαστεί......
Θελω να πιστευω οτι θα ειμαι εκει, δυστυχως ακομη δεν ειμαι σιγουρος γιαυτο και η σιωπη.
Είπα και γω.......... μακάρι γιατί μ'αρέσουν οι εκπλήξεις....
Να μας πεις και τα κατατόπια............που δεν ξέρει ο πολύς κόσμος. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
θα προσπαθήσω και εγώ για 6 στο Σείριο,αλλιώς θα ενημερώσω τον πρόεδρο Κουκ για ενδεχόμενη καθυστέρηση!
Γιατρε δεν περνεις μαζι σου και κανα GPS ? Ο Βολος απεχει αρκετα απο τιν Σειριο.
Εσύ να κανονίσεις να είσαι πρώτος επάνω γιατί έχεις να τακτοποιήσεις τα δωμάτια.............τους νέαρούς στα 'ορεινά'
Εμείς .................ξέρεις θέα κλπ
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Θα ακολουθεί εμάς...οπότε θα χαθούμε όλοι μαζί!!!
-
η συνάντηση είναι 06.00 Σάββατο πρωί στο Σείριο;
ελπίζω να σας βρω εκεί και εγώ!
-
Ο χρήστης drf έγραψε:
η συνάντηση είναι 06.00 Σάββατο πρωί στο Σείριο;ελπίζω να σας βρω εκεί και εγώ!
Την Παρασκευή το απόγευμα!
Με το καλό να έρθεις! -
Ο χρήστης drf έγραψε:
η συνάντηση είναι 06.00 Σάββατο πρωί στο Σείριο;ελπίζω να σας βρω εκεί και εγώ!
H συνάντηση είναι 18:00 το απόγευμα της Παρακευής στο Σείριο!!! Το πρωί μάλλον δεν θα βρεις κανέναν....
:: III Πανελλήνια Συνάντηση 4ΤForum 8-9/10::