-
οντως πολυ ''εμμονη'' με τις πιστες τωρα τελευταια ο Λεμπ.
κατι θα παιζει δεν μπορει! -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
Εκ των υστέρων απόδείχτηκε μόλις αποχώρησε ο Μπουμκα ότι το σπορ του είχε μείνει πίσω λόγω του ότι αξιόλογοι αθλητές που θα μπορόυσαν να τον 'κοντράρουν' (που λέει ο λογος) δεν έμπαιναν στον κόπο γιατί ήξεραν ότι δεν θα μπορούσαν να είναι ποτέ πρώτοι.
Νομίζω ότι το ίδιο θα γίνει και στα rally στην μετα 'κοντού' εποχή.
Το 'κατάστρεψε' το σπορ ο άτιμος!Διαφωνώ Θοδωρή... Και στις 2 περιπτώσεις δεν υπήρξαν στην εποχή τους αθλητές να τους κοντράρουν. Κανένας επικοντιστής άλλωστε δεν ξεπέρασε τα 6+ μέτρα ακόμα και όταν αποχώρησε ο μεγάλος Sergey. Στην περίπτωση του Seb, κέρδισε στα ίσα οδηγούς πρωταθλητές όπως οι Sainz, Makinen, McRae, Solberg, Gronholm...Όσο και να προσπάθησαν οι παραπάνω δεν τον έφτασαν το Γάλλο.
Μοναδικός αντίπαλος του Γάλλου τη νέα χρονιά θα είναι ο ίδιος του ο εαυτός. Έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ. Θα βρει το κίνητρο να συνεχίσει για το κάτι παραπάνω; Ήδη οι δηλώσεις του περί αποχώρησης αν καταργηθούν τα wrc μαρτυρούν πως σαν να βαρέθηκε να παίζει μόνος του... Πατάει άλλωστε τα 35, έχει οικογένεια μπροστά του και φυσιολογικό είναι για κάθε άνθρωπο να ψάχνει για νέες συγκινήσεις που ίσως του προσφέρουν οι πίστες...
Ίσως όλα τα παραπάνω ισχύουν, ίσως είναι απλά αισιόδοξες σκέψεις (αν μπορεί κανείς να ελπίζει σε αποχώρηση του καλύτερου για να κερδίσει και κανένας άλλος...) για το μέλλον του θεσμού που θα είναι λαμπρό μόνο αν υπάρξει συναγωνισμός στην κορυφή.Χάρη, και ο Μπουμκα πρωτάθλητές κερδιζε ,νομίζω ότι ήταν ο Βινιερόν και κάποιοι άλλοι Γάλλοι στην εποχή εκε'ινη στην κορυφή.Για το θέμα Μπουμκα παρακολουθησα την εποχή των Ολυμπιακων αγώνων ειδική εκπομπή με αθλητικούς ψυχολόγους που τεκμηρίωναν αυτά που λέω.
Τελος πάντων.Στα rally λόγω τεχνικών ιδιετεροτήτων δεν θα δούμε πολύ ευκρινές το πισωγύρισμα αυτό στην εξέλιξη του σπορ αλλά η μονοκρατορία LOEB δεν προάγει την εξέλιξη του σπορ. -
Loeb-Elena 50 Wins in WRC!!
-
Δηλωση του loeb οταν περασα της 26 νικες του carlοs sainth ελεγα οτι εχω κανει ενα μεγαλο ρεκορ τωρα εχω 50 τι να πω δεν ξερω δυσκολα θα καταριφθει.......
-
Quiz: ποιά χρονιά της F1 ήταν πιο ενδιαφέρουσα, το 2004 ή το 2005 ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Quiz: ποιά χρονιά της F1 ήταν πιο ενδιαφέρουσα, το 2004 ή το 2005 ?Νομίζω οτι δεν μπορούμε να συγκρίνουμε F1 με WRC.άλλοι κόσμοι, άλλα ήθη και έθιμα!!
Γιατί εδώ τουλάχιστον δεν χρειάζεται να έχουμε ΓΚΡΙΖΕΣ ζώνες και περίεργους κανονισμούς ούτε περίεργες αποφάσεις αγωνοδικων, που αν μη τι άλλο προκαλούν πολλές φορές γέλιο, ούτε να ευνοούν πάντα ορισμένους.
Στο WRC τα πράγματα είναι σαφώς πιο καθαρά, και ο καλύτερος ΚΕΡΔΙΖΕΙ!! -
Για να απαντήσω στη λογική σου (παρότι πετάς τη μπάλλα στην εξέδρα...) και το 2004 και το 2005 ο καλύτερος κέρδισε στην F1.
Αν θέλει κανείς άλλος να απαντήσει στην ερώτησή μου, ευχαρίστως -μια και εσύ δε θέλεις. Βασικά δεν ήταν κανονική ερώτηση, ρητορική ήταν...
Οσο για αποφάσεις αγωνοδικών, να σου θυμίσω βάρος και πίσω παράθυρα
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Για να απαντήσω στη λογική σου (παρότι πετάς τη μπάλλα στην εξέδρα...) και το 2004 και το 2005 ο καλύτερος κέρδισε στην F1.Αν θέλει κανείς άλλος να απαντήσει στην ερώτησή μου, ευχαρίστως -μια και εσύ δε θέλεις. Βασικά δεν ήταν κανονική ερώτηση, ρητορική ήταν...
**Οσο για αποφάσεις αγωνοδικών, να σου θυμίσω βάρος και πίσω παράθυρα
**???????????
-
Ο χρήστης S.Loeb έγραψε:
Για να απαντήσω στη λογική σου (παρότι πετάς τη μπάλλα στην εξέδρα...) και το 2004 και το 2005 ο καλύτερος κέρδισε στην F1.
Αν θέλει κανείς άλλος να απαντήσει στην ερώτησή μου, ευχαρίστως -μια και εσύ δε θέλεις. Βασικά δεν ήταν κανονική ερώτηση, ρητορική ήταν...
**Οσο για αποφάσεις αγωνοδικών, να σου θυμίσω βάρος και πίσω παράθυρα
**???????????
Βάρος Mitsubishi + Subaru Ακρόπολις 2005
Πίσω παράθυρα Ford Πορτογαλία 2007 -
TITANOTΕΡΑΣΤΙΟΣ O Loeb χαλαρά ο μεγαλύτερος όλων των εποχών που κερδίζει οποιονδήποτε σε κάθε είδους επιφάνεια.
Επίσης προτείνω στον κατασκευαστή που θέλει να κάνει καριέρα στο wrc σαν πρώτη κίνηση να πάρουν τον Loeb αλλιώς θα πρέπει να φτιάξουν super-υπεραυτοκινητο για να έχουν κάποιες ελπίδες να κάνουν κάτι καλό απέναντι στον συνδυασμό Loeb-Citroen! -
Ο χρήστης Nick έγραψε:
TITANOTΕΡΑΣΤΙΟΣ O Loeb χαλαρά ο μεγαλύτερος όλων των εποχών που κερδίζει οποιονδήποτε σε κάθε είδους επιφάνεια.
Επίσης προτείνω στον κατασκευαστή που θέλει να κάνει καριέρα στο wrc σαν πρώτη κίνηση να πάρουν τον Loeb αλλιώς θα πρέπει να φτιάξουν super-υπεραυτοκινητο για να έχουν κάποιες ελπίδες να κάνουν κάτι καλό απέναντι στον συνδυασμό Loeb-Citroen!ΓΙΑΤΙ,ΑΓΑΠΗΤΕ Nick, ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΤΟ C-4 ΕΙΝΑΙ SUPER -ΥΠΕΡΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ?
ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο LOEB ΜΕ ΕΝΑ SUBARU ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ PODIUM?ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΙΣΙΩΜΑ.
ΕΝΤΑΞΕΙ,ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ (ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ) ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΟΛΟ 'ΠΑΚΕΤΟ' ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Κ Α Ν Ε Ν Α Ν ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ. ΟΣΟ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΨΗΛΟΣ, ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΑΘΑΚΙΑ ΕΚΑΝΕ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Γιατι βρε παιδια ο μεγαλυτερος ολων τον εποχων,εξηγηστε μου γιατι δεν καταλαβαινω??τι φανατισμος ειναι αυτος μηνιατικο σας κοβει ο γαλλος καθε φορα που κερδιζει??
-
δεν παει να φτασει και 300 νικες σαν τον colin δεν θα τον αγαπησουν ποτε!απλα το θεμα ειναι οτι σαρωνει παντου και εχει καντατησει το wrc στο πατο.πιο κατω δεν παει πια.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
... που κερδίζει οποιονδήποτε σε κάθε είδους επιφάνεια.
ΓΙΑΤΙ,ΑΓΑΠΗΤΕ Nick, ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΤΟ C-4 ΕΙΝΑΙ SUPER -ΥΠΕΡΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ?
ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο LOEB ΜΕ ΕΝΑ SUBARU ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ PODIUM?ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΙΣΙΩΜΑ.
ΕΝΤΑΞΕΙ,ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ (ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ) ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΟΛΟ 'ΠΑΚΕΤΟ' ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Κ Α Ν Ε Ν Α Ν ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ. ΟΣΟ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΨΗΛΟΣ, ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΑΘΑΚΙΑ ΕΚΑΝΕ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Καθόλου ίσιωμα, στο νήμα κέρδισε όσο αφορά στο χώμα αλλά στην άσφαλτο ήταν πάντα αλλού (κατεξοχήν ασφάλτάκιας) και επίσης με subaru θα είχε πολύ μεγάλες πιθανότητες να κερδίσει στην άσφαλτο για τους γνωστούς λόγους .Χωρίς να είμαι σίγουρος δεν θυμάμαι ασφάλτινο οδηγό να κερδίζει στα ίσια Σκανδιναβούς στο ίδιο τους το σπίτι και μάλιστα δυο φορές.
Θα ήθελα τον Loeb και CITROEN στο DTM ώστε το Γερμανικό πρωτάθλημα να γίνει κόλαση -
Ο χρήστης Nick έγραψε:
ΓΙΑΤΙ,ΑΓΑΠΗΤΕ Nick, ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΤΟ C-4 ΕΙΝΑΙ SUPER -ΥΠΕΡΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ?
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Καθόλου ίσιωμα, στο νήμα κέρδισε όσο αφορά στο χώμα αλλά στην άσφαλτο ήταν πάντα αλλού (κατεξοχήν ασφάλτάκιας) και επίσης με subaru θα είχε πολύ μεγάλες πιθανότητες να κερδίσει στην άσφαλτο για τους γνωστούς λόγους .Χωρίς να είμαι σίγουρος δεν θυμάμαι ασφάλτινο οδηγό να κερδίζει στα ίσια Σκανδιναβούς στο ίδιο τους το σπίτι και μάλιστα δυο φορές.
Θα ήθελα τον Loeb και CITROEN στο DTM ώστε το Γερμανικό πρωτάθλημα να γίνει κόλασηΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ daniel KAI fabiawrc ΠΙΟ ΠΑΝΩ.
ΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΚΟΝΤΟΣ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΟΥ,ΕΧΕΙ ΜΗΔΕΝΙΣΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ, Ε, ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΩ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΩ.
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υ.Γ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ SUBARU ΑΣΕ ΞΕΧΝΑ ΤΟ. ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ.
-
Εμμμ με δεδομενο οτι ο Σολμπεργκ δεν μπορουσε να φανει σταθερα πιο γρηγορος απο τον Ατκινσον (οπως ας πουμε κανει ο Λεμπ με τον Σορντο) και με δεδομενο οτι ο Ατκινσον απο τοτε που βγηκε στην αγορα δε δειχνει σημαδια εξαιρετικου οδηγου, μου φαινεται εξαιρετικα αμφιβολο οτι ο Σολμπεργκ θα ειχε την παραμικρη τυχη εναντι του Λεμπ με ιδια ή παρομοια οπλα. Οσο και αν σαγηνευει το χαμογελο του Νορβηγου, η πραγματικοτητα δειχνει να ειναι αλλη.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Θα ήθελα τον Loeb και CITROEN στο DTM ώστε το Γερμανικό πρωτάθλημα να γίνει κόλασηΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ daniel KAI fabiawrc ΠΙΟ ΠΑΝΩ.
ΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΚΟΝΤΟΣ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΟΥ,ΕΧΕΙ ΜΗΔΕΝΙΣΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ, Ε, ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΩ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΩ.
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υ.Γ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ SUBARU ΑΣΕ ΞΕΧΝΑ ΤΟ. ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ.
Μα γι΄αυτό τους θέλω στο DTM με μια κίνηση θα ωφεληθούνε και οι δυο πλευρές!
-
Καλά όλα αλλά το θέμα τίθεται, πιστεύω, σε λάθος βάση από τους περισσότερους που έχουν τοποθετηθεί...
Άλλο δεν τον συμπαθώ σαν προσωπικότητα, οδηγικό στυλ κλπ και άλλο αμφισβητώ την αδιαμφισβήτιτη ανωτερότητά από οτιδήποτε έχει εμφανιστεί μέχρι σήμερα...
Αναφέρθηκε το ότι δεν κάνει λάθη είναι αρνητικό...Ε όχι κι έτσι..Αν σερνόταν μπορεί και να είχε σημασία...αλλά ο άνθρωπος πετάει...
Νομίζω ότι είναι από τις περιπτώσεις που οι αριθμοί λένε την αλήθεια....
Τον είχατε δει με PEUGEOT 106 1.3 στο ξεκίνημα; Με κιτ-καρ; Μάτια έβγαζε....
Ο άνθρωπος θεωρώ ότι είναι φαινόμενο (ανεξάρτητα από το αυτοκίνητο που οδηγεί) λόγω της απόλυτης ταχύτητάς του σε συνδιασμό με τον ελάχιστο αριθμό λαθών...
Μελετήστε όλους τους αγώνες και θα δείτε πως κυριολεκτικά ελέγχει στο δέκατο του δευτερολέπτου την όποια διαφορά έχει δημιουργήσει....
Κι εγώ δεν τον συμπαθώ...Καθόλου μάλιστα...Αλλά όχι και να φύγει...Όχι ότι κάνει κακό...Μάλλον δουλεύει και περισσότερο από τους υπόλοιπους..
Γίνεσαι καλύτερος μόνο όταν έχεις να αντιμετωπίσεις ανώτερους... Έχεις ορατό στόχο και μέτρο σύγκρισης...Και ο Λεμπ στην προκειμένη περίπτωση είναι ο λαγός στο πρωτάθλημα...
Δηλαδή να διώξουμε τον Άρη και το Λώρη από την Ελλάδα, επειδή είναι το φαβορί πριν την εκκίνηση και οι πιο γρήγοροι κατά γενική ομολογία; Κάνουν κακό; Δεν νομίζω...
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Δηλαδή να διώξουμε τον Άρη και το Λώρη από την Ελλάδα, επειδή είναι το φαβορί πριν την εκκίνηση και οι πιο γρήγοροι κατά γενική ομολογία; Κάνουν κακό; Δεν νομίζω...
ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΠΥΡΟ,
ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΠΡ.
ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΒΑΣΗΣ,ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ EMEIΣ ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (ΑΠΟ WRC ΣΕ GROUP 'N') ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝΩΘΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ,ΤΟΣΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ.
ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ 'ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ'. ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΒΑΡΕΤΟ.ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΝΑ ΕΤΡΕΧΕ ΜΕ ΕΝΑ SUBARU-FABIA ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΠΠΡ.
ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ,ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΟ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Σορυ που επεμβαινω αλλα πιστευω πως εχετε προβλημα με την πρωσοπικοτητα του loeb και οχι με τις νικες που κανει.
Αν αυτα τα εκανε ο p.solberg τωρα δεν θα γινοταν αυτη η κουβεντα απλα ολοι θα πανυγιριζαμε.....
To φαινόμενο Seb Loeb!