-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
**
Πλάκα έχεις!! Αν κάνει πάρτι το ανηψάκι μου θα σε καλέσω για κλόουν!!**Δεν με χρειαζεσαι...Εχει εσενα.
Ηρεμα!Οι προσωπικές αντιπαραθέσεις σεν χρειάζονται![kouk]
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
**
Πλάκα έχεις!! Αν κάνει πάρτι το ανηψάκι μου θα σε καλέσω για κλόουν!!**Δεν με χρειαζεσαι...Εχει εσενα.
Συνέχισε, έχεις ρέντα!!
Άντε μπας και αποπροσανατολίσουμε καλά την κουβέντα, μην πικραίνονται και οι 'φίλοι', ε;
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Κώστα, ποιίς δωρεάν?
Η ΕΘΕΑ με το χορηγό-φάντασμα πληρώνει και βέβαια ΔΕΝ παρακρατάει τα παράβολα όπως περάβολα ΔΕΝ θα πάρει ούτε για τον αγώνα των stars τάδε!
Ρε γμτ, αυτό είναι το θέμα μας?
Η ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΥΣ?
Να έρθει κόσμος στο μέγαρο γίνεται?Στρατης
Δεν ξέρω κύριε Στρατη ποιος, πού, από ποιον και σε ποιον, ούτε με πολυενδιαφέρει πόσα, από πού και γιατί, ούτε και έχω και κανένα συμφέρον να ενδιαφέρομαι και να χολοσκάω για όλα αυτά. Είπα απλά το προφανές. Ότι η πίστα κοστίζει και δεν συμφέρει και το πώς θα γίνει είναι θέμα των άμεσα εμπλεκόμενων. Και βέβαια με ενδιαφέρει να μαζέψει κόσμο και να γίνει τζερτζελές (με την καλή έννοια πάντα), εγώ ήμουν από τους πρώτους εδώ μέσα που είπα 'κρίμα που δεν γίνεται νυχτερινός' και στο κάτω-κάτω είτε γίνει μια μέρα, είτε δυο, είτε 22, το όποιο πακέτο σαν κριτής θα το φάω, άσχετα αν το γουστάρω γιατί είμαι μαζόχας και γιατί ρε γμτ γουστάρω την όλη φάση. Ό,τι λέω και ό,τι κάνω το λέω και το κάνω από την πάρτη μου και για την πάρτη μου, χωρίς να συμβουλεύομαι και να ακολουθώ κανέναν. Αποψεις εκφράζω και κάποιες απορίες, όπως απορία ήταν αυτή με τα παράβολα, δεν πήγα να πυροβολήσω με άσφαιρα στον γάμο του Καραγκιόζη. Αυτά τα ολίγα.
Μετά τιμής
Κώστας -
Οι συμμετοχές του αγώνα:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=gr_tax-race-part&race_id=378 -
τα ίδια λέμε. μην αρπάζεσαι!
Σ -
Ο χρήστης sx έγραψε:
τα ίδια λέμε. μην αρπάζεσαι!
ΣΔεν αρπάχτηκα...
-
Θερμη παρακληση προς Κεχαγιαδες, Κυρκαιους κι αλλους οδηγους τερατων:
ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΟΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΣΠΡΟ ΜΕ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΠΑ!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.Αυτό πάει 'καρφί' στα 4TF Funniest Quotes!
-
ΕΝΤΑΞΕΙ Κ.ΠΛΑΤΗ... ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ JUNIOR ΝΑ ΠΡΩΣΕΧΟΥΝ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΡΓΑ ΤΟΥ-ΤΟΥ (ΟΠΩΣ Μ3,EVO 7, KAI RS500) ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΦΟΡΑ ΤΑ JUNIOR ΤΡΕΜΕΤΕ
ΧΙ!! ΧΙ!!
ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!
ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ -
Ο χρήστης platis έγραψε:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.Για να σε περάσουν γιατρε πρέπει να συμβούν τα εξής:
Ή να κάνεις πολ ποζίσιον και να μην κρατήσεις.
Ή να τους φας όλους στην εκκίνηση.
Ή να σου ρίξουν γύρο (με πίτα).Μην ανχώνεσαι τίποτα απ' όλα αυτά δεν θα συμβεί...
Τι σόι παράγκα είμαστε?Σε περίπτωση όμως που σου κάνουν την μπέμπα 3μετρη, της ρίχνεις έναν 1600άρη από Ραλλύ και την τρεχεις στο ΕΛΠΑ σαν Α6. Ξέρεις τι ευελιξία θα έχει στα στενά κομμάτια?
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.Βρε γιατρέ, τώρα που το σκέφτομαι, δεν τρέχεις με ένα τέτοιο?
http://news.antenna.gr/resources/images/677CE7E1-643E-47E1-8550-0C553FB42570.jpgΚαι αυτό άσπρα με μπλε γράμματα ειναι και αποκλείεται να τολμήσουν να σε περάσουν...
-
Δεν σου κρυβω οτι περυσι μολις βγηκε η γριουλα απο το βαφειο, κοιταχτηκα στον καθρεφτη...................................και ειδα τον ΝΙΩΡΑ
Γμτ, εχει κοπει το ρευμα και δεν ξερω πως να περασω την ωρα μου μεχρι να ξαναρθει!!! Μη με παρεξηγειτε. 40 β. Κελσιου ειν αυτοι
-
Ωωωωχ, αστυνόμος και οδοντίατρος... Διπλός ο εφιάλτης!!!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Οι συμμετοχές του αγώνα:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=gr_tax-race-part&race_id=378Χαμός ... Προσωπικά, περίμενα περισσότερα 'καλά' αυτοκίνητα.
(χωρίς να υποβιβάζω τα παιδιά που τρέχουν στις μικρότερες κλάσεις, εννοείται)Θα δούμε γκρουπακια τουλάχιστον.
-
Nα τολμήσω να προβλέψω μια ωραία κόντρα ανάμεσα σε 4-5 αυτοκίνητα της Ε12? Αν θυμηθούμε τι έγινε στα προηγούμενα Μέγαρα με τις μπέμπες, το σιέρρα και το έσκορτ...
-
Το εισητηριο που θα ειναι περιπου?10-11 ευρω σαν τους αλλους αγωνες(ευχαριστω Θεε μου που εχουμε τοσο φτηνα εισητηρια ) ή θα ανεβει προς την γειτονια των 20?
-
Ωραίοι οι αγώνες του ενιαίου με καθαρό συναγωνισμό και νικητές τους pole men (ή όποιους έστριψαν 1οι ). Κάποιοι οδηγοί έδειχναν πιο ορεξάτοι πάντως.
Η κατηγορία ALL STARS είχε θέαμα αλλά μόνο μπροστά, τα μικρά αυτοκίνητα πολύ φιλότιμα και στρωτά οδηγημένα, αλλά καίγονταν στις φλόγες της εξάτμισης του Golf. Αδικήθηκαν.
Κόσμος ? Ας περιμένουμε τον επόμενο γύρο.
-
Περασα μια βολτα απο Μεγαρα(λογω αλλων υποχρεωσεων) και ειδα τον πρωτο αγωνα Ενιαιου και την All Stars.Στο εναιαο δεν ειχε γενικα ανταγωνισμο εκτος απο καποιοες ατονικες θα λεγα κοντρες.Στηα αλλα κατηγορια ηταν καλυτερα τα πραματα αφου ειχαμε ανταγωνισμο απο την πρωτη(πολυ ωραια στημενη η m3 του Ηλιαδη και πολυ καλος και ο ιδιος οπως και ο Λουκος) μεχρι και τις τελευταιες θεσεις(πολυ ωραιοι παιδια μετα 206 συνεχιστε)..Η Μ3 του Κεχαγια δεν ηταν καλα στημενη αυτη τη φορα δεν μου αρεσε..Ο Πλατης μοναχικος καβαλαρης αλλα η μπεμπα στις στροφες δεν φιανοταν πολυ σωστη..
Κοσμος μηδεν!!!! -
Ενα δραμα σκοτεινο ηταν. Το στησιμο για προοδευτικη και φιλικη συμπεριφορα στις κατηφορες των Ραλλυ ειναι οτι πρεπει για ν αγοραζεις χωραφια στα Μεγαρα. Και μαλιστα χωρις να μπορεις να διαλεξεις ποιο χωραφι θες ν αγορασεις!
Κατα τα αλλα, νομιζω οτι ευχαριστηθηκαμε ολοι , αν και οι 15 γυροι μου αφησαν μια γευση...ανικανοποιητου. Ουτε τα παληα μου λαστιχα δεν προλαβα να φαω.ΡΑΛΛΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΡΑΛΛΥ!!!
Για το ενιαιο δυο λεξεις μονο κι ας γινω κακος. Αν περιμενουμε με τετοια αυτοκινητα και τετοιο θεαμα να μαζεψουμε κοσμο......
Και δεν υποτιμω την προσπαθεια των παιδιων. Αντιθετα, απο την μια τα θαυμαζω κι απο την αλλη τα λυπαμαι γιατι βασανιζονται, παλευοντας οχι με τιμονι και μεταξυ τους, αλλα με μοιρογνωμονιο και ενας-ενας μονα τους. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
:lol: Ενα δραμα σκοτεινο ηταν. Το στησιμο για προοδευτικη και φιλικη συμπεριφορα στις κατηφορες των Ραλλυ ειναι οτι πρεπει για ν αγοραζεις χωραφια στα Μεγαρα. Και μαλιστα χωρις να μπορεις να διαλεξεις ποιο χωραφι θες ν αγορασεις!
Κατα τα αλλα, νομιζω οτι ευχαριστηθηκαμε ολοι , αν και οι 15 γυροι μου αφησαν μια γευση...ανικανοποιητου. Ουτε τα παληα μου λαστιχα δεν προλαβα να φαω.ΡΑΛΛΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΡΑΛΛΥ!!!
Γιατρέ, δεν πειράζει, χορτάσαμε πάντηλο από την λευκή μπέμπα με τα μπλε γράμματα...
Μα και εσύ, δεν πρόσεχες τις ταμπέλες με το υπόλοιπο γύρων ώστε να προλάβεις να τα φας στους τελευταίους πέντε?
ΜΕΓΑΡΑ 22 -23 \7 ΒΡΑΔΥ ?????