-
ΠΛΑΤΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ...Με την ευκαιρια, μπραβο για τα νυχτερινα Μεγαρα. Βαλτε κι εμας μεσα να λυσσαξουμε και ζητειστε μας να βοηθησουμε στην οργανωση κι επιτυχια για να φτιαχτει ενα ωραιο γλεντι.[/quote
ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΝΥΚΤΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΧΘΕΣ , ΣΕ ΚΑΦΕ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ , ΑΚΟΥΣΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ , ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ-ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΝΥΚΤΕΡΙΝΑ ΜΕΓΑΡΑ , ΚΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ , ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ !
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ ,ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ , ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΠΕΛΑ , ΑΚΟΥΣΑ !ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΟΑΑ , ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ , ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΛΕΣΧΗ !
-
ΠΛΑΤΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ...Με την ευκαιρια, μπραβο για τα νυχτερινα Μεγαρα. Βαλτε κι εμας μεσα να λυσσαξουμε και ζητειστε μας να βοηθησουμε στην οργανωση κι επιτυχια για να φτιαχτει ενα ωραιο γλεντι.[/quote
ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΝΥΚΤΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΧΘΕΣ , ΣΕ ΚΑΦΕ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ , ΑΚΟΥΣΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ , ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ-ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΝΥΚΤΕΡΙΝΑ ΜΕΓΑΡΑ , ΚΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ , ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ !
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ ,ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ , ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΠΕΛΑ , ΑΚΟΥΣΑ !ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΟΑΑ , ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ , ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΛΕΣΧΗ !
-
-
Ναι, ετσι ειναι, θελουμε να γκαζωσουμε χωρις αγχος και χρονομετρα. Για την δικη μας ευχαριστηση πρωτα και για των φιλων μας που θα γλεντησουν μαζι μας ,μετα.
Σας υποσχομαι οτι δεν θα γκρινιαξω οτι κι αν γινει ,και στη διαθεση του ΣΟΑΑ για βοηθεια, χωρις....ανταλλαγματα (kri kri ειπε!)
Και αν γινεται προτεινω και συνοδηγηση. Εχω κατι παληα λαστιχα για φαγωμα. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Εχω κατι παληα λαστιχα για φαγωμα.Τον Κούκο πρόσεχε, μη στα φάει!!!
22 κιλά λέει στο Ακρόπολις!!! -
Εγώ πάλι απορώ πως θα γίνει βραδινο στα Μεγαρα..
Με τι φωτισμο? Αλλη μια προσπάθεια που είχε γίνει στο παρελθον (δεν εχει σημασία το ειδος του αγώνα) είχε αποτύχει πλήρως, παρόλες τις φιλοτιμες προσπάθειες..Τεσπα.. Οπως και να'χει, ευχομαι όλα καλα, κι εμεις θα είμαστε απο κοντά (κανει και ρημα)
-
AΠETYXE , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΣΕ Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ bugsR ?
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ? Η ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
AΠETYXE , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΣΕ Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ bugsR ?ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ? Η ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ?
Ας πουμε απλα οτι ο κινδυνος για ατυχημα ηταν μεγαλος εξαιτιας ανεπαρκους φωτισμου...
-
ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΙΩΠΗ ΕΔΩ ΑΠ'ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ , ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ....ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΜΟ , ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ .
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΙΚΟ -
Ωπα και λευκό ο δικός σου!!!
ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!!! -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ωπα και λευκό ο δικός σου!!!
ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!!!ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ ΜΕ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ
-
Κόλπο ντε φάβα!!
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
AΠETYXE , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΣΕ Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ bugsR ?ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ? Η ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ?
Δεν ημουν εκει, αλλά ουτε οι θεατές, ουτε οι οδηγοι ηταν ευχαριστημένοι, λόγω ανεπαρκή φωτισμου.
Απο την άλλη, απ'όσο ξέρω και συμφωνα με όσα προσφατα είπαν και οι sx - Τσάδαρης, η πίστα ειναι πάρα πολύ δυσκολο να φωτιστεί, μιας και πρέπει να πληρουνται κάποιες προδιαγραφές των οποίων η πραγματοποίηση περιορίζεται απο κάποιες σταθερές του αυτοκινητοδρομίου (π.χ. δίπλα σε στρατιωτικο αεροδρόμιο-ελικοδρόμιο).
Αν σκεφτουμε ότι οι κολώνες φωτισμου θα είναι επικυνδυνες για τα αγωνιστικά, κάνουν το εγχείρημα δυσκολο.
Μακάρι να είναι ένα βήμασ μπροστά οι διοργανωτές και να έχουν βρει μια ικανοποιητική λύση. -
Ενα λεπτό!
Μέσα από την αγωνία μας να πάει μπροστά το γα....νο έπεσε η ιδέα της νύχτας. Για να μην εξελιχθεί σε εφιάλτη, άμεσα θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι ο Νίκος Τσάδαρης, ο Αλυτάρχης Δημήτρης, ο λεσχαρος Νίκος οι ΣοΑΑ δες και ο Τομας της ΕΘΕΑ και θα αποφασ΄΄ισουν τι είναι το καλύτερο. Ο ενθουσιασμός υπάρχει. Τα χρήματα θα τα βρούμε, το ερώτημα είναι αν γλίνεται. Αλλο φωτίζω για παντιλίκια και πάρτι κλπ, αλλο για αγώνα του Πρωταθλήματος. Μεγάλα παιδίά είναι όλοι,. με πείρα και ανοιχτά μιαλά και έχω τη σιγουριά πως θα αποφασίσουν το σωστό. Ο Νίκος αν βρει χρόνο ας καταθέσει τα υπερ και τα κατά ενός τέτοιου εγχειρήματος.
Κουμ΄πάρε, γίνεται νυκτερινό εκεί, στο σπίτι σου? Η θα τρέξουμε 8-10 λαική απογευματοβραδινή και μετά πάρτι για χαλάρωμα.
Για να δούμε τι θα δούμεΣτρ
ΥΓ... Πάντως ο φωτισμός μπορεί να γίνει μόνο το Σάββατο και την Τετάρτη 20 θυμίζω εκεί το πάρτι της Σέιφτρακ και των 4Τροχών. Μεγαρίτηδα θα πάθουμε κούμπα. Ποιός τον ακούει τον APR. Μας βλέπω να μας περιλαμβάνει ο ποιητής δρομέας.
-
ΠΑΛΙ ΦΟΛΑ ΠΑΝΑΦΑΜΕ ?
ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΛΑ ..............
ΑΡΧΗΓΕ ΤΑ ΜΑΣΑΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ....
ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΓΡΑΣΙΔΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ , ΠΙΣΤΑ ΔΑΠΕΔΟΥ F1 , ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ 10 ΠΡΟΒΟΛΙΑ ΣΤΑ 3 ΜΕΤΡΑ ?
-
Ολα θα γίνουν! Εσύ πρώτος λες να τα κάνουμε όλα σωστά!
Ανέμενε την τοποθέτηση του ΙΒΑΝ!
Στρ
(ετοπιμάσου για Ανάβρα, ο μικρός δεν κρατιέται...)
Σ -
Ο χρήστης sx έγραψε:
ΥΓ... Πάντως ο φωτισμός μπορεί να γίνει μόνο το Σάββατο και την Τετάρτη 20 θυμίζω εκεί το πάρτι της Σέιφτρακ και των 4Τροχών. Μεγαρίτηδα θα πάθουμε κούμπα. Ποιός τον ακούει τον APR. Μας βλέπω να μας περιλαμβάνει ο ποιητής δρομέας.
Ποιος δρομέας, εγώ θα σας περιλάβω!!!
Ακούς εκεί όλα μια βδομάδα πριν έρθω!!!
Ρε, συνεννοημένοι είστε;;;Να με πάρει, για τα μπάζα μηχανικός, ούτε μια παράγκα για πάρτη μου δε μπορώ να στήσω!!!
Καλησπέρα!!!!!
-
Να την λυσω η να μην την λυσω? Περιμενουμε ανακοινωση αποτελεσματων της συσκεψης.
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Ενα λεπτό!
Μέσα από την αγωνία μας να πάει μπροστά το γα....νο έπεσε η ιδέα της νύχτας. Για να μην εξελιχθεί σε εφιάλτη, άμεσα θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι ο Νίκος Τσάδαρης, ο Αλυτάρχης Δημήτρης, ο λεσχαρος Νίκος οι ΣοΑΑ δες και ο Τομας της ΕΘΕΑ και θα αποφασ΄΄ισουν τι είναι το καλύτερο.Μακαρι να γινει, η ιδεα βρωμαει επιτυχια αν οντως γινει Σαββατο βραδυ και με μερικες σωστες, συμπληρωματικες κινησεις. Βεβαια απο την αλλη ακουσα οτι υπαρχει σκεψη να ξαναπροκυψει συνυπαρξη με ντριφταδες... Απλα θα πω οτι το απευχομαι.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ενα λεπτό!
Μέσα από την αγωνία μας να πάει μπροστά το γα....νο έπεσε η ιδέα της νύχτας. Για να μην εξελιχθεί σε εφιάλτη, άμεσα θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι ο Νίκος Τσάδαρης, ο Αλυτάρχης Δημήτρης, ο λεσχαρος Νίκος οι ΣοΑΑ δες και ο Τομας της ΕΘΕΑ και θα αποφασ΄΄ισουν τι είναι το καλύτερο.Μακαρι να γινει, η ιδεα βρωμαει επιτυχια αν οντως γινει Σαββατο βραδυ και με μερικες σωστες, συμπληρωματικες κινησεις. Βεβαια απο την αλλη ακουσα οτι υπαρχει σκεψη να ξαναπροκυψει συνυπαρξη με ντριφταδες... Απλα θα πω οτι το απευχομαι.
Σάββατο βράδυ είναι. Καλοκαίρι, δύσκολα θα το αφιερώσει κάποιος μη φίλος των αγώνων. Μπορούν να καλέσουν κάποιους επιλεγμένους μόνο για το show. Κόσμο δε θέλουμε ?
Κι εμένα δε μου αρέσει που πάμε να 'κλέψουμε' αλλά μόνο να κερδίσουμε έχουμε.
ΜΕΓΑΡΑ 22 -23 \7 ΒΡΑΔΥ ?????