-
κανενας αλλος με λιστα
(tazz????)
-
02/03/2007 Greece Thessaloniki Mylos ,λεει,θα δουμε
-
(σκατά στα μούτρα τους)
-
Καλλιο αργα παρα ποτε #23124134
-
Tι λέει; Έχω ακούσει αμφιλεγόμενες κριτικές, σε αντίθεση με το Από δω και πάνω.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Tι λέει; Έχω ακούσει αμφιλεγόμενες κριτικές, σε αντίθεση με το Από δω και πάνω.Καταπληκτικος (οσοι λενε το αντιθετο να πανε να ακουσουν Πλιατσικα )
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Tι λέει; Έχω ακούσει αμφιλεγόμενες κριτικές, σε αντίθεση με το Από δω και πάνω.
Καταπληκτικος (οσοι λενε το αντιθετο να πανε να ακουσουν Πλιατσικα )
Πωπωωω κατάραααα! Είσαι πολύ κακός!
Άσχετο: Επιτέλους βρήκα την αυθεντική εκτέλεση του In the sun, από τον Joseph Arthur!
Η διασκευή από Michael Stipe και Coldplay που έχω είναι πολύ καλυτερη και την ανακηρύττω ως το καλύτερο τραγούδι του 2006! (το αυθεντικό είναι του 2004, η διασκευή ηχογραφήθηκε φέτος για φιλανθρωπικούς σκοπούς)
-
http://www.youtube.com/watch?v=tEGT_5IkrgE
Damien Rice & Lisa Hannigan - 9 Crimesκαι δω μερικά:
http://www.kcrw.com/music/programs/mb/m ... amien_riceΤο 9 crimes και το accidental babies μπαίνουν χαλαρά στο top-10 μου για φέτος. Φλέβα για φλέβα δεν θα μείνει...
-
http://www.youtube.com/watch?v=tEGT_5IkrgE
Damien Rice & Lisa Hannigan - 9 CrimesΠού είναι η φλέβα οέο; Πολύ καλό όντως, μπράβο Χάρη...
-
Που να ακούσεις και το άλλο...
-
Aν το βρω στον γιουτουμπη, θα το ακούσω...αν και αρκεί μια φλέβα την μέρα...
-
οντως καλο το 9 crimes...
-
-
Ανατρίχιασα... omg...
-
hey johny....
-
http://www.pitchforkmedia.com/article/f ... ms_of_2006
η λιστα με τα καλυτερα (του pitchfork)
-
Προχθες ενας φιλος μου εκανε πασα ενα cd που αγορασε/τα mp3 που κατεβασε(σβησε οποιο σε προτρεπει η συνειδηση σου),ετσι για να μπω στο κλιμα των ημερων.Το συγκροτημα ηταν οι Devil driver
Τα ηξερα τα αλανια απο προηγουμενες δουλειες και ηξερα τι περιπου να ακουσω.Εβαλα λοιπον να παιζουν τα tracks,και παρτον κατω τον Ο3!
Επαθα την πλακα με ναουμε.Αυτο που στο πρωτο ακουσμα ακουγεται σαν μια mainstream ξαναζεσταμενη χιλιοειπωμενη ιστορια του genre μετατρεπεται σε μια πρωτογνωρη εμπειρια που ζεις και ξαναζεις και ξαναζεις...
Εν ολιγοις μιλαμε για σκοτεινο thrash metal με gothic αναφορες.Ισως χανει λιγο σε ατμοσφαιρα αλλα επανορθωνει με ωμη δυναμη,ρυθμο και χτυπηδι(που λενε και στο metal hamm(st)er)
Στα εξτρα καποιες ασχετες(με την καλη εννοια) εισαγωγες με μελωδικες κιθαρες που στρογγυλευουν το αισθητικο αποτελεσμα
Kudos λοιπον στους Devil driver που επιμενουν παραδοσιακα τη στιγμη που καποιοι πετανε στην ακρη τα πολυεφε και τους ενισχυτες και πιανουν τις...ακουστικες κιθαρες για πουλησουμε(ναι Slipknot εσας δειχνω)Ξεχωρισα το devil's son,το before the hangman's noose και το end of the line
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
http://www.pitchforkmedia.com/article/feature/40007/Staff_List_Top_50_Albums_of_2006
η λιστα με τα καλυτερα (του pitchfork)Κατέβασα μερικά και ελάχιστα από αυτά ακούγονται. Πολύ διαφορετικά γούστα ή η μουσική είναι πλέον πολύ άθλια. ΟΛΕΣ οι καινούριες δουλιές δεν ακούγονται. Νομίζω ότι φταίει η ευκολία με την οποία τώρα μια μπάντα βγάζει ένα δίσκο, ακόμα και στο σπίτι σου γίνεται.
Για άλλους π.χ. Slipknot, Madrugada και τα παρεμφερή σχήματα, αν μπορούσαν να ανακατέψουν όλη τη δουλειά τους και να βγάλουν 5-6 πραγματικά καλά κομμάτια, να κυκλοφορήσουν κάτι ΚΑΛΟ.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Κατέβασα μερικά και ελάχιστα από αυτά ακούγονται. Πολύ διαφορετικά γούστα ή η μουσική είναι πλέον πολύ άθλια. ΟΛΕΣ οι καινούριες δουλιές δεν ακούγονται. Νομίζω ότι φταίει η ευκολία με την οποία τώρα μια μπάντα βγάζει ένα δίσκο, ακόμα και στο σπίτι σου γίνεται.
Για άλλους π.χ. Slipknot, Madrugada και τα παρεμφερή σχήματα, αν μπορούσαν να ανακατέψουν όλη τη δουλειά τους και να βγάλουν 5-6 πραγματικά καλά κομμάτια, να κυκλοφορήσουν κάτι ΚΑΛΟ.
Νομίζω πως υπερβάλεις. Καλή μουσική κυκλοφορούσε, κυκλοφορεί και θα κυκλοφορεί πάντα. Είναι αλήθεια ότι υπάρχει τεράστια πληθώρα κυκλοφοριών, αλλά διαμαντάκια πάντα υπάρχουν. Και η ευκολία κυκλοφορίας δίσκων συμβάλει και στην υπερκυκλοφορία, αλλά και στην αποκάλυψη εξαιρετικών μουσικών που αλλιώς θα μέναν κρυφά.
-
Καλή μουσική κυκλοφορούσε, κυκλοφορεί και θα κυκλοφορεί πάντα. Είναι αλήθεια ότι υπάρχει τεράστια πληθώρα κυκλοφοριών, αλλά διαμαντάκια πάντα υπάρχουν. Και η ευκολία κυκλοφορίας δίσκων συμβάλει και στην υπερκυκλοφορία, αλλά και στην αποκάλυψη εξαιρετικών μουσικών που αλλιώς θα μέναν κρυφά.Δεν ξέρω... ίσως η ευκολία δημιουργίας CD χωρίς να χρειάζεται η μπάντα να δοκιμαστεί με εμφανίσεις σε μαγαζιά ευθύνεται για τα μπάζα που γεμίζουν τα ράφια των δισκοπωλείων. Έτσι οι μουσικοί μοιράζονται σε μέτρια/χάλια συγκροτήματα και είναι αδύνατο να ξεχωρίσουν οι καλοί.
Φίλος μουσικός έχει άλλη άποψη. Μου λέει ότι φταίει ο θάνατος του 'ροκ τρόπου ζωής' των μουσικών. Ο μουσικός δεν είναι δημόσιος υπάλληλος, δεν μπορεί να μένει σε ένα μέρος και να ζει από τη δουλειά του. Πρέπει να είναι περιπλανώμενος - αυτό δεν γίνεται και η μουσική πέθανε.
τα τελευταια CD (LP) που αγορασατε....