-
Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να κάνεις λάθος. Με τα ταπεινά μου Sennheiser HD414 50th Anniversary Edition (σχεδίαση του 1967) έχω ακούσει πολλές λεπτομέρειες που σε καλά συστήματα περνούσαν απαρατήρητες.
Δεν έχει να κάνει τόσο με την ποιότητα των συστημάτων, όσο με την απομόνωση του ακροατή από εξωτερικούς παράγοντες.
Να και μια φωτογραφία τους (όχι τα δικά μου):
http://photos1.blogger.com/blogger/5359 ... 0HD414.jpg
Οσον αφορά το bitrate, εγώ μπορώ να ακούσω διαφορές ακόμα και σε κάτω του μετρίου συστήματα. Αρκεί να ξέρεις τι να ψάξεις.
-
Μάλλον έχεις δίκιο, πάντως με τα φτηνά ακουστικά που αγοράζω εφέ όπως κεραυνούς και ελικόπτερα δεν τα καταλαβαίνω (μόνο κρότους ακούω).
Off Topic
Έχω κάτι παλιά (1980) και φτηνά koss με συρόμενα ποτενσιόμετρα τα οποία σκέφτομαι να κανιβαλίσω και να βάλω τα μεγαφωνάκια τους στο κράνος μου. Έχω ένα g10 χωρίς audio και θέλω να το μετατρέψω σε αυτό:
http://www.tramdock.com/tramdock/GIR0034/c7/s52/Giro-G10-Audio-Helmet.html?id=7JnKFRCq
Τα μεγαφωνάκια από τα koss μια χαρά ταιριάζουν στα αφαιρούμενα ear pads, είναι καλή ιδέα να ενώσω τα ακουστικά με το hands free του κινητού μου; Έτσι δείχνουν ότι το κάνει η giro (μάλιστα με ίδιο παλιό κινητό 8210). -
Τα σημερινά:
Roger Waters : Amused to Death (μια φορά το άκουσα, μου φάνηκε πολύ καλό)
Roger Waters - Thw pros and cons of hitch-hiking (Waters+Clapton είμαι πολύ περίεργος να τ' ακούσω)
Tim Buckley - Goodbye and (μετά από μια πρόχειρη αυτιά, μου φάνηκε καλό)
Madrugada - The nighty disease
και το εκπληκτικό, ανυπέρβλητο, πολυαγαπημένο (το είχα μονο σε mp3-ντροπή ) :
Madrugada - Industrial Silence
Όλα στην τιμή των 6,40 - 6,90 ευρώ από γνωστό κατάστημα του κέντρου της Θεσ/νικης...
-
TV on the Radio - Return to Cookie Mountain
με μια λεξη εμετικο
-
-
** Thom York - The Eraser **
Πολυ καλος ο νεος δισκος του τραγουδιστη των Radiohead. (και μαλλον απο τα καλυτερα μιας χρονιας που μοιαζει μεχρι τωρα IMO καπως φτωχη σε ποιοτητα -μπορει να εχασα μερικα διαμαντια-)
Beats, Loops, Samples και η φωνη του Υork ολα δεμενα εξαιρετικαΑκουστε το ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ
-
Aphex Twin
Selected Ambient Works 85-92Απίστευτο!
-
Τη θεατρική παράσταση του Παιδικού Σταθμού (παίζει κι ο γιός μου)
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Τη θεατρική παράσταση του Παιδικού Σταθμού (παίζει κι ο γιός μου)γιατι ασχημα ειναι?
μια χαρα...
-
'αγόρασα' το νέο των archive...
αν και μου αρέσουν πολύ, ο νέος τους δίσκος με ψιλοαπογοήτευσε....
-
**Sufjan Stevens - The Avalance **
Το τελευταιο Album του Sufjan περιλαμβανει τραγουδια που δεν μπηκαν στο (εκπληκτικο) Illinoise και καποιες διαφορετικες εκτελεσεις
ειναι ακριβως αυτο και τιποτα παραπανω (αν και καποια κομματια ειναι πολυ καλα)
-
λοιπόν τις τελευταίες μέρες κάτι με έπιασε και άρχισα να αγοράζω CDs...
Δείτε μια λίστα των 2 τελευταίων ημερών:
Love - The Cult
Electric - The Cult
Singles (2CD) - New Order
Aladdin Sane - David Bowie
The Ultimate Collection (2CD) - The Pogues
Very Best Of The Smiths - The Smiths
Horses - Patty Smith
Real Gone - Tom Waits
Foreign Affairs - Tom Waits
The best of - Whitesnake
For those about to rock - AC/DC
Ritual De Lo Habitual - Jane's Addiction -
I Love You But I've Chosen Darkness
Fear Is on Our SideΤεξανοί και πάρα πολύ καλοί, ηχουν σαν Joy Division του σήμερα. Κι ας μην είναι από το Μάντσεστερ.
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Aphex Twin
Selected Ambient Works 85-92Απίστευτο!
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΜΒΙΕΝΤ ΑΛΜΠΟΥΜ ΕΒΕΡ. ΣΤΟΠ.
ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ. ΟΒΕΡ ΕΝ ΑΟΥΤ. -
QUEΕNSRYCHE-Operation:Mindcrime II
Σημερα το πηρα..με μια πρωτη ''αυτιά'' ακουγεται καλο...
Για να δουμε αν θα ειναι τοσο καλο οσο το Ι...
-
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
την συμπληρωσες τη συλογη με τους Led Zeppelin ????
και για να μην ειμαι τελειως off
Leonard Cohen - The Best of Leonard Cohen
πηρα και κανα δυο αλλα που τα ειχα σε ηλεκτρονικη μορφη γ
-
j.marr
Όχι ακόμα. Είπα να κάνω ένα διάλειμμα
Ανάλογα με την διάθεση κάνω και τις αγορές μου -
εσσεται ημαρ..
ειχα τα περισσοτερα τραγουδια σε mp3, αλλα το πετυχα με 8 ευρουλακια, και ηθελα ν'ακουσω και τον οριτζιναλ ηχο.
παραγωγες αριστες για ελληνικα δεδομενα, ξεχωριστες, και το λεω αυτο παρολο που σιχαινομαι την ελληνικη σκηνη. οι καλυτερες εγχωριες που εχω ακουσει μετα των phase 3, Μιχαλη Παπαθανασιου και djs. Ομως, αυτο ειναι κατι τελειως διαφορετικο: Πολλη βυζαντινη μουσικη, φαναριωτικα, αρχαια οργανα, αλλα και λιγη ηλεκτρονικη μουσικη. απο scratches σχεδον 0. Καλεσμα της μουσας στην αρχη, και η ελληνικη παραδοση συνανταει τη hip hop κουλτουρα, τη ραψωδια. Ισως οχι τοσο πετυχημενα ομως..
Ραπ στα αρχαια ελληνικα, στιχοι με πολυ βαθος.. αλλα κατι τα χαλαει στο τελος, δε δενει το γλυκο, παροτι ειναι φοβερα προτοτυπο και εξυπνο. ξεχωριζουν 3-4 κομματια, και τ'αλλα σου αφηνουν περιεργα, γλυκοπικρα συναισθηματα.
Αυτα. -
που το θυμηθηκες...
τα τελευταια CD (LP) που αγορασατε....