-
band of horses - everthing all the time
καλο ποπ/ροκ
χωρις να παιζουν κατι το ιδιαιτερο ο δισκος εχει μια απιστευτη φρεσκαδα
-
μια πρωτη ακροαση στο Ringleader of the Tormentors του Morrissey με απογοητευσε ΠΛΗΡΩΣ
περα απο μια δυο στιγμες που λογικα θα αποτελεσουν και τα single του δισκου ολος ο υπολοιπος δισκος ειναι κακος για τα δεδομενα ακομη και της solo καριερας του morrissey
-
isis:panopticon
isis:oceanic
Δεν ξέρω τι παίζουν,δεν μπορώ να το περιγράψω εύκολα,κάτι σαν edgy post-rock...αλλα σε σημεία πολύ edgy...ίσως θυμίζουν τους πιο πρόσφατους Neurosis..
uri caine/gustav mahler:dark flame
Dark jazzy variations εμπνευσμένοι από τον τεράστιο Mahler.
Επίσης άκουσα το promo από τον καινούριο δίσκο του Ihsahn(εξ Emperor),με συμμετοχη του Garm.Πολύ αξιοπρεπές metal δείγμα.
Και τώρα που είπα Garm και είδα και αυτό:
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
..και το εξαιρετικό-απίστευτο-χάσιμο Perdition City των Ulver. Το τελευταίο είναι δίσκος από τους λίγους γι' μένα! Οι ίδιοι λένε ότι παίζουν glitch, εμένα μου φαίνεται απλά εκπληκτικό!Τι περιμένετε από έναν δίσκο που στο οπισθόφυλλο λέει: 'This is music for th stations before and after sleep. Headphones and darkness recommended'....
Κορυφαίο!
Interesting fact:Έχει ηχογραφηθεί με χορηγία από το Νορβηγικό υπουργείο πολιτισμού!
Το Blood Inside το άκουσες? -
Ο χρήστης Nada! έγραψε:
i..και το εξαιρετικό-απίστευτο-χάσιμο Perdition City των Ulver. Το τελευταίο είναι δίσκος από τους λίγους γι' μένα! Οι ίδιοι λένε ότι παίζουν glitch, εμένα μου φαίνεται απλά εκπληκτικό!
Τι περιμένετε από έναν δίσκο που στο οπισθόφυλλο λέει: 'This is music for th stations before and after sleep. Headphones and darkness recommended'....
Κορυφαίο!
Interesting fact:Έχει ηχογραφηθεί με χορηγία από το Νορβηγικό υπουργείο πολιτισμού!
Το Blood Inside το άκουσες?Ωπ! Ulver βλέπω!
Το πήρα, το άκουσα και δεν μου πολυάρεσε...
Ή δεν το έχω ακούσει καλά ή δεν είναι και ότι καλύτερο έχουν βγάλει...
Τα soundtrack και τα ep που κυκλοφόρησαν μου άρεσαν πολύ! Αλλά αυτό δεν...
Μήπως να του δώσω κι άλλη ευκαιρία;
-
Τις πρώτες φορες δεν μου άρεσε καθόλου.Ακόμα πιστεύω ότι δεν συγκρίνεται με το perdition city.Αλλα πρόσφατα που το επισκέφτηκα ξανά μου φάνηκε αρκετά συμπαθητικό και πρωτότυπο.
Aλλωστε Garm είναι αυτός.Βασικά μην το πιέσεις,θα ρθει από μονο του.
-
Ο χρήστης Nada! έγραψε:
Τις πρώτες φορες δεν μου άρεσε καθόλου.Ακόμα πιστεύω ότι δεν συγκρίνεται με το perdition city.Αλλα πρόσφατα που το επισκέφτηκα ξανά μου φάνηκε αρκετά συμπαθητικό και πρωτότυπο.
Aλλωστε Garm είναι αυτός.Βασικά μην το πιέσεις,θα ρθει από μονο του.
Λες, ε;
Άμα σ' άρεσαν οι Isis, τσέκαρε και τοςυ Pelican, ειδικά το τελευταίο τους, το The Fire In Our Throats Will Beckon The Thaw (άκου τίτλος).
Απ' ότι διάβασα οι Satyricon παίξαν για το κρατικό νορβηγικό ραδιόφωνο. Ώρες-ώρες εκπλήσομαι με την ανοιχτομυαλιά των βορείων...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Λες, ε;
Άμα σ' άρεσαν οι Isis, τσέκαρε και τοςυ Pelican, ειδικά το τελευταίο τους, το The Fire In Our Throats Will Beckon The Thaw (άκου τίτλος).
Απ' ότι διάβασα οι Satyricon παίξαν για το κρατικό νορβηγικό ραδιόφωνο. Ώρες-ώρες εκπλήσομαι με την ανοιχτομυαλιά των βορείων...
Λέω,λέω!
Πολύ καλοί οι Pelican,κυρίως αυτός ο μεγάλος τίτλος.Οι Isis μου κάνουν περισσότερο click,ίσως επειδή τους άκουσα πιο πρόσφατα...Τα δυο τελευταία Neurosis τα έχεις ακούσει?Πιο σκοτεινά..αξίζουν το άκουσμα.
Ισχύει για τους Satyricon!Βασικά όλη αυτά είναι mainstream στον Bορρά.Έχω κρατήσει πρωτοσέλιδο της HBL(η μεγαλύτερη εφημερίδα των σουηδοφώνων Φινλανδών) με εξώφυλλο Dark Funeral(full corpse paint of course)!!
-
Ο χρήστης Nada! έγραψε:
Λες, ε;
Λέω,λέω!
Πολύ καλοί οι Pelican,κυρίως αυτός ο μεγάλος τίτλος.Οι Isis μου κάνουν περισσότερο click,ίσως επειδή τους άκουσα πιο πρόσφατα...Τα δυο τελευταία Neurosis τα έχεις ακούσει?Πιο σκοτεινά..αξίζουν το άκουσμα.
Ισχύει για τους Satyricon!Βασικά όλη αυτά είναι mainstream στον Bορρά.Έχω κρατήσει πρωτοσέλιδο της HBL(η μεγαλύτερη εφημερίδα των σουηδοφώνων Φινλανδών) με εξώφυλλο Dark Funeral(full corpse paint of course)!!
Από Neurosis έχω το The eye of every storm, το τελευταίο τους και μου άρεσε πάρα πολύ!
Πολύ καλοί και οι Red Sparowes, που ανήκουν και στη δισκογραφική των Neurosis...Σε παρόμοιο μήκος κύματος.
Γενικά, τώρα τελευταία, μ' ενθουσιάζει αυτού του είδους η μουσική...
-
Και το προηγούμενο πολύ καλο.Και εγώ σε τέτοια φάση είμαι,θα τσεκάρω και Red Sparowes.
-
- Legend of the Wu-Tang (Wu-Tang Clan's greatest hits)
- Out of Sight! (Poncho Sanchez)
- Autumn in Seattle (Tsuyoshi Yamamoto, piano)
Εκτός από το πρώτο που φαντάζομαι είναι πιο γνωστό, ξέρει κανείς τα άλλα δύο?
-
ρε παιδια ξερει κανεις κανενα συγγροτημα/καλλιτεχνη που να παιζει παραδοσιακη ιαπωνικη ή κινεζικη μουσικη? εχω φαει τον κοσμο και δεν βρισκω κατι
edit : μολις κατεβηκε το Jazz piano tribute to Pink Floyd το ακουω τωρα, θα επιστρεψω με κριτικες μετα..απο οσο ακουω το πρωτο κομματι (comfortably numb) Πολυ ομορφο!!
-
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
ρε παιδια ξερει κανεις κανενα συγγροτημα/καλλιτεχνη που να παιζει παραδοσιακη ιαπωνικη ή κινεζικη μουσικη?Λοιπόν όλα τα παρακάτω είναι Ιαπωνικά:
1.Nipponia Ensemble-Japan: Kabuki & Other Traditional Music
2.Nipponia Ensemble-Japan Traditional Vocal and Instrumental Music
3.Nipponia Ensemble-Music from the Japanese Geisha
4.Imperial Court Ensemble-Gagaku
5.Yamato Ensemble-The Art of Japanese Bamboo Flute & Koto
6.Yamato Esnemble-Art of Japanese Koto, Shakuhachi and Shamisen
Προσωπικά μ'αρεσούν πολύ και τα συμφωνικά έργα του Matsudaira,τα οποια είναι επηρεασμένα από παραδοσιακές μελωδίες.
-
σε οσους αρεσε το illinoise του sufjan stevens ασ ακουσουν και το προηγουμενο micigan
δεν ειναι illinoise αλλα ειναι συμπαθητικο
επισης αναμενεται να κυκλοφορισει καποια τραγουδια που δεν μπηκαν στο illinoise
-
Ποιο τραγούδι ήταν επιτυχία όταν γεννηθήκατε;;
Για περάστε από εδώ : http://www.everyhit.com/dates/
Το βρήκα στο site της ΕΡΤ
-
The Number 1 single was:
Elvis Presley - 'Rock-A-Hula Baby / Can't Help Falling In Love'
For Number 1 single over the subsequent years Click HereThe Number 1 album was:
Elvis Presley - 'Blue Hawaii (OST)'
For Number 1 album over the subsequent years Click Here -
The Number 1 single was:
Roy Orbison - 'Oh Pretty Woman'The Number 1 album was:
Beatles - 'A Hard Day's Night' -
Number 1 single 'Daydreamer/The Puppy song' David Cassidy
Number 1 album 'Hello' Status Quo
Xμμ..
-
The Number 1 single was:
Wham! - 'Freedom'The Number 1 album was:
Paul McCartney - 'Give My Regards To Broad Street (OST)' -
μια χαρα εισαι funis...
john lennon και σινγκλ και αλμπουμ για μενα...
smart kid, shot in the back!! λιγες μερες μετα δολοφονηθηκε...
τα τελευταια CD (LP) που αγορασατε....