-
Μόλις αγόρασα τους night on earth.
Tα πρώτα ακούσματα μου άρεσαν πάρα πολύ.
Και το γεγονός ότι το μικρότερο τραγούδι είναι 8+ λεπτά μου αρέσει
Επικοί
-
CARυοθραύστης
από που το πήρες αυτό;Άσχετα:
Lithium:
Youtube VideoΚαι η συνέντευξη του θεού:
Youtube Video -
Ασχετο αλλα δεν ξερω που αλλου μπορω να ζητησω τα φωτα σας..
Ακουσα τις προαλες στη τηλεοραση τον Γιαννη Κουτρα να ερμηνευει μια μπαλαντα.
Δεν ξερω το τιτλο της η οτι αλλο παρα μονο οτι το ρεφρεν ηταν 'να μ'αγαπας,οσο μπορεις να μ'αγαπας ....'
Επειδη μου την εδωσε και στην ηλικια μου πρεπει να προσεχω τη πιεση μου ,για βοηθειστε να το βρω ,να το αγορασω,να το ακουσω χιλιες φορες μαζεμενες και να ησυχασει η στεφανωσον που κουραστηκε να με ακουει να το σιγομουρμουραω.
Ευχαριστω. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ασχετο αλλα δεν ξερω που αλλου μπορω να ζητησω τα φωτα σας..Ακουσα τις προαλες στη τηλεοραση τον Γιαννη Κουτρα να ερμηνευει μια μπαλαντα.
Δεν ξερω το τιτλο της η οτι αλλο παρα μονο οτι το ρεφρεν ηταν **'να μ'αγαπας,οσο μπορεις να μ'αγαπας ....'**Επειδη μου την εδωσε και στην ηλικια μου πρεπει να προσεχω τη πιεση μου ,για βοηθειστε να το βρω ,να το αγορασω,να το ακουσω χιλιες φορες μαζεμενες και να ησυχασει η στεφανωσον που κουραστηκε να με ακουει να το σιγομουρμουραω.
Ευχαριστω.Αγορασε μια οποιαδηποτε συλλογη απο Σιδηροπουλο...θα το εχει μεσα...
-
Να μ'αγαπάς, τραγούδι του Παύλου Σιδηρόπουλου σε στίχους Ανδρέα Θωμόπουλου από το δίσκο Ο Ασυμβίβαστος (Ο εύκολος δρόμος) του 1979 (Zodiac).
Εχει εκτελεστεί από πολλούς (από κάποιους και στα 10 βήματα).
Δες και ΑΥΤΟ.
-
Αμ ηξερα εγω που εγραφα.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Αποψε πεφτει ψηστηρι για south cross.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Lithium:
Youtube VideoΦΩΝΑΡΑ και live...
:lipsealed: :
Youtube VideoΜπραβο...πολυ ομορφη εκτελεση!
Εχει και το **''On An Island'' **διπλα, επισης σε πολυ ωραια εκτελεση...
-
Σας αρεσει η δυνατη φασαριοζικη μουσικη,αλλα πιστευετε οτι το ρευμα της nu metal εχει περασει ανεπιστρεπτι?
Πιστευετε οτι συγκροτηματα οπως οι Limp Bizkit,Linkin Park,Korn,ναι μια χαρα ειναι αμα εισαι 15 ΧΡΟΝΩΝ?
Παρολ'αυτα θελετε κατι θυμωμενο,με βαβουρα για να τα χωσετε και σεις?
Η απαντηση ειναι οι Nonpoint.
Ενα εναλλακτικο συγκροτημα που ενω παιρνει τη σκυταλη απο τα rap metal σχηματα παρολ'αυτα δεν αλληθωριζει προς πιο εμπορικες και καγκουρικες λυσεις καταφερνοντας να φερει εναν ανεμο εναλλακτικης ανανεωσης αποτελωντας μαζι με τους Reveille την συγχρονη αντιπροταση στην ουτως η αλλως παρακμαζουσα nu metal σκηνη
Καταιγιστικοι ρυθμοι,φρενηρης ενορχηστρωση,δυνατος και γεματος ηχος ειναι αυτο που χαρακτηριζει τους Nonpoint.Δε λειπουν τα μελωδικα,σχεδον λυρικα διαλλειματα καθως και πιο 'ταξιδιαρικα' περασματα που προσφερουν εναν βαθμο πολυπλοκοτητας στο soundstage.Ολα αυτα πλαισιωμενα απο macho αλλα οχι καγκουρικα φωνητικα με ελεγχομενα ξεσπασματα αλλα και ευαισθησια που συμβαλλει σε ενα πολυδιαστατο ηχητικο αποτελεσμα.Και τελικα αυτο που σου μενει ειναι ενα θυμικο ξεσπασμα και μια παραπονιαρικη διαθεση.
Developement,Statement,Recoil και To the Pain ειναι albums που αξιζει να κατεβασετε...εχμμ να αγορασετε το καθενα για τους δικους του λογους
Alive and Kicking,Victim,Broken Bones,the Reckoning,To the Pain,The same,Buscandome,Mindtrip, και Bullet with a name ειναι τα κομματια που ξεχωριζουν με διαφορα
-
Giardini di Miro - Punk...not Diet!
Ωραιότατο post rock άκουσμα. Ανεπιφύλαχτα το συνιστώ.
Μονάχα που... Έχουν κι άλλο άλμπουμ και δεν μπορώ να το βρω κάπου.
ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ??
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Παρολ'αυτα θελετε κατι θυμωμενο,με βαβουρα για να τα χωσετε και σεις?
Η απαντηση ειναι οι Nonpoint.
Σωστη απαντηση ειναι επισης και οι Killswitch Engage και οι Shadows Fall...
-
Ο χρήστης Nada! έγραψε:
Αααααχ! Μου χει βάλει φωτιά αυτό!
Θα χει πάνω από 40ευρώ στο play.com. Θα είναι περιορισμένης παραγωγής, αλλά πόσο περιορισμένης...άγνωστο!
Να τα σκάσω ή να μη τα σκάσω;
Να τα σκάσεις!
να τα σκασεις ειναι καλο
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Giardini di Miro - Punk...not Diet!Ωραιότατο post rock άκουσμα. Ανεπιφύλαχτα το συνιστώ.
Μονάχα που... Έχουν κι άλλο άλμπουμ και δεν μπορώ να το βρω κάπου.
ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ??
up up
Τώρα ακούω τους The Octopus Project.
Δεν είναι ακριβώς πιστεύω post rock (μιας και τους τελευταίους μήνες μονάχα με αυτό ασχολούμαι) αλλά είναι συμπαθέστατοι.
Άλμπουμ One Ten Hundred Thousand Million. παραγωγή 2004.
-
Και για κλασική μουσική:
Εξαιρετική η νέα ηχογράφηση της 2ης συμφωνίας του Mahler με τον Fisher.
Ενδιαφέρουσα η συλλογή από Ρώσικες όπερες άπό το θέατρο Bolshoi.
Και για τζαζ τραγούδι:
Το live της Jerry Evans με τίτλο Girl Talk.
-
Kατέβασα ένα album και τα τραγούδια είναι σε μορφή mpc! Ξέρεις κανείς τι είδους format είναι αυτό και με τι player παίζουν??
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Kατέβασα ένα album και τα τραγούδια είναι σε μορφή mpc! Ξέρεις κανείς τι είδους format είναι αυτό και με τι player παίζουν?? -
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Kατέβασα ένα album και τα τραγούδια είναι σε μορφή mpc! Ξέρεις κανείς τι είδους format είναι αυτό και με τι player παίζουν?? -
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Και για τζαζ τραγούδι:
Το live της Jerry Evans με τίτλο Girl Talk.
Jenny, όχι Jerry βρε. Της έκανες κι αλλαγή φύλου...
-
J.marr & Kid thanks a lot! Το κατέβασα ήδη.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Kατέβασα ένα album και τα τραγούδια είναι σε μορφή mpc! Ξέρεις κανείς τι είδους format είναι αυτό και με τι player παίζουν??
γενικα το Foobar2000 παιζει τα απαικτα!
στο θεμα μας τωρα.
Consequence Of Chaos - Al di Meola
Line Up
- Ernie Adams / percussion, bongos, conga, drums
- Chick Corea / piano - Al Di Meola / acoustic & electric guitar, dumbek, percussion, cymbals, keyboards, marimba, floor tom
- Steve Gadd / drums
- Kornel Horvath / drums, Shaker, Gato
- Barry Miles / piano, keyboards, marimba
- Victoria Garduño Miranda / bass (electric), guitar (bass), bass (upright)
- Gumbi Ortiz / percussion, conga
- Mario Parmisano / acoustic & electric piano, keyboards
- John Patitucci / guitar (bass), bass (acoustic)
15 tracks, total time : 63:53
Με Chick Corea και Patitucci δεν θα μπορουσε να μην ενας καλος δισκος!
Τον ακουσα μια φορα τον δισκο (τωρα τον ακουω δευτερη) γενικα ειναι γνωστος ηχος του Al Di Meola σαφως επηρεασμενος απο Latinospain
Πολυ καλη δουλεια, χαλαρωτικο ακουγεται πολυ ευχαριστα. Εχει καποια πολυ ομορφα περασματα στο πιανο.
Αν δεν εχετε τι να κανετε.. Κατεβαστε το, σβηστε φωτα , αναψτε κανα κερακι, και 'χαθειτε'
- Ernie Adams / percussion, bongos, conga, drums
-
Καθε χρονο τετοιο καιρο,λιγο πριν απο τα Χριστουγεννα μου κολλαει στο μυαλο ενα τραγουδι σκοτεινο και ατμοσφαιρικο,σε σημειο πορωσης,να'ακουω 50 φορες τη μερα
Προπερσι ηταν το 'In a lonely Place ' των Bush
περσι ηταν το 'Dead souls' απο Nine Inch Nails
φετος,μοιραια, ηρθε η σειρα για το 'Demon Cleaner' Των kyuss
του χρονου ελπιζω να μου κολλησει κατι του Πετρελη για να μην παθω και καταθλιψη
τα τελευταια CD (LP) που αγορασατε....