-
poio pisteyetai einai kalytero? exoun 950euro diafora
-
-
-
Ο χρήστης cookie2 έγραψε:
poio pisteyetai einai kalytero? exoun 950euro diaforaστην Τελική τιμή? με το κλειδί σου χέρι? μάλλον κατι θα λείπει απο το toyota
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Που τις βρηκες τις τιμες , διοτι στο site της toyota δεν λεει κατι....
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Που τις βρηκες τις τιμες , διοτι στο site της toyota δεν λεει κατι....
έλα ντε ιδού η απορία
-
-
ekei tin eida tin timi kai theloun 425 gia metaforika , apokerosi, pinakides kai tetoia. H timi einai me ta panta, xoris metaliko. Einai trikilidro kai 1000ari.
http://www.aygo.gr
pantos epeidi xtes bgike i timi tou pisteuo oti i kia tha riksei tin timi tou picanto giati allo kia kai allo toyota -
Ξερει κανεις τελικη τιμη (κλειδι) με μεταλικο; (δεν πηγα ακομα στην αντιπροσωπεια).
Ευχαριστω -
Το c3 εχει 2000 ευρώ εκπτωση??????
παει στα 8 χιλιάρικα? Δεν ειναι ευκαιρία?
κάνω κάτι λάθος -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
κάνω κάτι λάθοςΝαι αν δεν κάνω και εγώ λάθος πρέπει να έχει 8.000 ευρώ η βασική έκδοση.
Απλά παίρνεις το καλύτερο αυτοκίνητο με αυτά τα χρήματα. -
Και κάπου είδα (δεν θυμάμαι που) ότι το Αυγό ξεκινάει από τα 9.800 ευρώ... πολλά δεν είναι;
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
κάνω κάτι λάθοςΝαι αν δεν κάνω και εγώ λάθος πρέπει να έχει 8.000 ευρώ η βασική έκδοση.
Απλά παίρνεις το καλύτερο αυτοκίνητο με αυτά τα χρήματα.to c3 kanei 8.000euro alla den exei aircondition!!!poly kleftes! kathara gia diafimistikous logous lene 8.000euro alla poios pairnei autokinito xoris a/c??????
to aygo kanei 9650
- 250 metaliko xroma
- 435 gia pinakides kai metaforika ,kai metabibasi. Osoi to pairnoun apo Athina enoeitai den exoun METAFORIKA
-
Απλά παίρνεις το καλύτερο αυτοκίνητο με αυτά τα χρήματα.to c3 kanei 8.000euro alla den exei aircondition!!!poly kleftes! kathara gia diafimistikous logous lene 8.000euro alla poios pairnei autokinito xoris a/c??????
to aygo kanei 9650
- 250 metaliko xroma
- 435 gia pinakides kai metaforika ,kai metabibasi. Osoi to pairnoun apo Athina enoeitai den exoun METAFORIKA
και το 206 εχει εκτπωση και αυτό υποθέρω χωρις αιρκοντισιον
-
oxi, to 206 exei ta panta , 2 aerosakous , ydrauliko, a/C .. kapou sta 9600 erxetai an thumamai kala... alla den mou aresei pou einai polu palio to sxedio... gi auto to aperipsa.
Kai sto panda i timi pou lene einai xoris ydrayliko!!!! -
oxi, to 206 exei ta panta , 2 aerosakous , ydrauliko, a/C .. kapou sta 9600 erxetai an thumamai kala... alla den mou aresei pou einai polu palio to sxedio... gi auto to aperipsa.
Kai sto panda i timi pou lene einai xoris ydrayliko!!!!εντάξει δυνατό παιδί είσαι θα τα καταφερεις
-
στο Aygo εχουν γινει καποιες εκπτωσεις στην ποιοτητα/ολοκληρωση του αμαξιου... του στυλ: ανοιγει η πλαφονιερα μονο εαν η ανοιξει η πορτα του οδηγου!!! και αλλα τετοια χαρωπα.
Εγω δεν το συζητω, χιλιες φορες ενα Panda, Picando παρα το αΐβγο...
-
...μεταξύ των 2 για μένα το Picanto είναι πιο όμορφο και πιο πρακτικό!
Να συμπληρώσω τον corsair ότι στο 5θυρο Αygo τα παράθυρα στις πίσω πόρτες ανοίγουν όπως στα τρίθυρα δηλ προς τα έξω και όχι προς τα κάτω.
Επίσης το εσωτερικό του είναι χαρωπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ!
Αυτός που το σχεδίασε ήταν μεθυσμένος σίγουρα...απαίσιο!Anyway Picanto is my choice.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
στο Aygo εχουν γινει καποιες εκπτωσεις στην ποιοτητα/ολοκληρωση του αμαξιου... του στυλ: ανοιγει η πλαφονιερα μονο εαν η ανοιξει η πορτα του οδηγου!!! και αλλα τετοια χαρωπα.Εγω δεν το συζητω, χιλιες φορες ενα Panda, Picando παρα το αΐβγο...
Ακόμα ο διακόπτης για τα ηλεκτρικά παράθυρα δεν έχει κουμπί για το παράθυρο του συνοδηγού, με αντίκτυπο αν θες να κατεβάσεις το παράθυρο να πρέπει να σκύψεις μέχρι να φτάσεις τον διακόπτη της δεξιάς πόρτας...
Επίσης οι πίσω θόλοι δεν έχουν πλαστικό από την μέσα μεριά, όπου αυτό συνεπάγεται με λιγότερη ηχομόνωση και πιθανή αιτία για να σκουριάζει πιο γρήγορα μιας και όλα τα νερά σε εκείνο το μέρος θα χτυπάνε λαμαρίνα, όπου δεν αποκλείεται να λιμνάζουν σε κάποια μεριά.
Ωραία πράγματα, Back To The 80’s. -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
στο Aygo εχουν γινει καποιες εκπτωσεις στην ποιοτητα/ολοκληρωση του αμαξιου... του στυλ: ανοιγει η πλαφονιερα μονο εαν η ανοιξει η πορτα του οδηγου!!! και αλλα τετοια χαρωπα.
Εγω δεν το συζητω, χιλιες φορες ενα Panda, Picando παρα το αΐβγο...
Ακόμα ο διακόπτης για τα ηλεκτρικά παράθυρα δεν έχει κουμπί για το παράθυρο του συνοδηγού, με αντίκτυπο αν θες να κατεβάσεις το παράθυρο να πρέπει να σκύψεις μέχρι να φτάσεις τον διακόπτη της δεξιάς πόρτας...
Επίσης οι πίσω θόλοι δεν έχουν πλαστικό από την μέσα μεριά, όπου αυτό συνεπάγεται με λιγότερη ηχομόνωση και πιθανή αιτία για να σκουριάζει πιο γρήγορα μιας και όλα τα νερά σε εκείνο το μέρος θα χτυπάνε λαμαρίνα, όπου δεν αποκλείεται να λιμνάζουν σε κάποια μεριά.
Ωραία πράγματα, Back To The 80’s.καλώς ή κακώς Θανάση, σε αυτή την κατηγορία όλοι προσπαθούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να μειώσουν το κόστος... να σου θυμίσω το άβαφτο εσωτερικά καπό του C2? Πιστεύω και το Picanto και το Panda κάτι ανάλογο θα έχουν να βρει κανείς. Προσωπική μου επιλογή στην κατηγορία, Panda και αμέσως μετά Aygo.
aygo VS picanto