-
ΥΠΑΡΧΕΙ LANCIA FORUM ΜΕΣΑ ΣΤΟ FORUM ΤΩΝ 4ΤΡΟΧΩΝ??
Η ΒΕΤΑ ΜΟΝΤΕΚΑΡΛΟ ΤΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΕΧΕΙ?
-
Ο χρήστης LDriver έγραψε:
ΥΠΑΡΧΕΙ LANCIA FORUM ΜΕΣΑ ΣΤΟ FORUM ΤΩΝ 4ΤΡΟΧΩΝ??Η ΒΕΤΑ ΜΟΝΤΕΚΑΡΛΟ ΤΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΕΧΕΙ?
Χαχαχαχαχαχα
3 και ..... ο κούκος είμαστε
Θέλουμε και forum ?? -
αντε ρε παιδια ανοιξτε ενα!!! οι tifosi φτανουν και περισσευουν!! να κολλησουμε μετα εκει και το τοπικ με την inter. αντε και να βρεθει ενας 'φανατικλας' o οποιος να ανανεωνει συχνα το τοπικ(βλεπε sakiss) για την αλφακαι εγινε η δουλεια!!!
-
-
Ο χρήστης alfisti! έγραψε:
αντε ρε παιδια ανοιξτε ενα!!! οι tifosi φτανουν και περισσευουν!! να κολλησουμε μετα εκει και το τοπικ με την inter. αντε και να βρεθει ενας 'φανατικλας' o οποιος να ανανεωνει συχνα το τοπικ(βλεπε sakiss) για την αλφακαι εγινε η δουλεια!!!Και όποιος ''Γερμανός'' θέλήσει να ''μας την πει'' θα μπορούμε να πλακωνόμαστε άνετα χωρίς να παρενοχλούμε το υπόλοιπο φόρουμ
Alfisti να σου πω, δεν σου έφτεξα τίποτα ώστε να με κάνεις να μην κοιμηθώ το βράδυ [/quote]
-
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΕΣ 'Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ LANCISTI ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ.
ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8 ΤΟΤΕ ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ LANCIA1 ΜΕ FULVIA
3 ME STRATOS(ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ)
1 ME 037
6 ΜΕ DELTA GR.A (ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ)ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ BMW (ΣΤΡΙΒΕΙ ΤΡΑΙΝΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ)
-
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΕΣ 'Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ LANCISTI ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ.
ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8 ΤΟΤΕ ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ LANCIA1 ΜΕ FULVIA
3 ME STRATOS(ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ)
1 ME 037
6 ΜΕ DELTA GR.A (ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ)ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ BMW (ΣΤΡΙΒΕΙ ΤΡΑΙΝΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ)
Οπότε κάτι λάθος είχα μετρήσει στην υπογραφή μου
-
http://img19.imageshack.us/img19/4047/d ... ari0df.jpg
-
από ράλι Σαφάρι η φωτό ε?
-
-
Κατι εχεις απενεργοποιησει LDriver και δεν φαινεται η εικονα σου,μονο στο quote την δειχνει .
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΑΔΙΚΑ .ΑΜΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ........ΕΧΩ ΤΟΣΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ
-
Του το έχουμε πει κι άλλοι, από την πρώτη του δημοσίευση...
LDriver, πρέπει να πας στο προφίλ σου και στην επιλογή 'Να επιτρέπεται πάντα η BBCode' να πατήσεις 'ΝΑΙ'.
-
-
Κατι εχεις απενεργοποιησει LDriver και δεν φαινεται η εικονα σου,μονο στο quote την δειχνει .ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΑΔΙΚΑ .ΑΜΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ........ΕΧΩ ΤΟΣΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ
Τελικά εκείνο το βίντεο με την EVO το είδες? Πώς σου φάνηκε?
Για κοιτάξτε εδώ http://www.whalley-integrale.uk.com
-
-
-
δούλεψε τώρα?
-
Τελικά εκείνο το βίντεο με την EVO το είδες? Πώς σου φάνηκε?
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ
-
Τελικά εκείνο το βίντεο με την EVO το είδες? Πώς σου φάνηκε?ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ
Έτσι έτσι...
-
LANCIA FORUM