-
Καθότι άσχετος με αυτά τα θέματα είπα να ρωτήσω την γνώμη κάποιων που να ξέρουν καλύτερα. Θέλω να βελτιώσω το Swift (κινητήρα). Δέν θέλω να κάνω κάτι να σπάσω την εγύηση. Δέν θέλω να δώσω πολλά λεφτά.. αντε μέχρι 300 ευρώ.. περιμένω δηλαδή να δώ και μικρή διαφορά αντίστοιχα στήν απόδοση. Είμαι ανοιχτός όμως και σε προτάσεις με περισότερα χρήματα όχι υπερβολικά πολλά όμως. Που πρέπει πα πάω (υπάρχει κάπου να πάω και να γνωρίζουν για βελτιώσεις Swift 2005) τι να βελτιώσω και τι πιθανά μειονεκτήματα θα έχει μια πιθανή βελτίωση συγεκριμένα για το Swift? γιατί γενικά έχω διαβάσει πολλά άλλα topics σχετικά. Αξίζει τον κόπο ή καλύτερα να το αφήσω έτσι?
-
Καθότι άσχετος με αυτά τα θέματα είπα να ρωτήσω την γνώμη κάποιων που να ξέρουν καλύτερα. Θέλω να βελτιώσω το Swift (κινητήρα). Δέν θέλω να κάνω κάτι να σπάσω την εγύηση. Δέν θέλω να δώσω πολλά λεφτά.. αντε μέχρι 300 ευρώ.. περιμένω δηλαδή να δώ και μικρή διαφορά αντίστοιχα στήν απόδοση. Είμαι ανοιχτός όμως και σε προτάσεις με περισότερα χρήματα όχι υπερβολικά πολλά όμως. Που πρέπει πα πάω (υπάρχει κάπου να πάω και να γνωρίζουν για βελτιώσεις Swift 2005) τι να βελτιώσω και τι πιθανά μειονεκτήματα θα έχει μια πιθανή βελτίωση συγεκριμένα για το Swift? γιατί γενικά έχω διαβάσει πολλά άλλα topics σχετικά. Αξίζει τον κόπο ή καλύτερα να το αφήσω έτσι?
-
-
με 300 ευρω ;;;;..... χμμμμμμ...
αα..
πέτα την ρεζέρβα, τα πίσω καθίσματα και ότι άλλο άχρηστο υπάρχει
μέσα στο αυτοκίνητο (ηχεία, κασετόφωνα.. συμπιεστής A/C).. κτλ κτλ..θα δείς αισθητή βελτίωση στις επιδόσεις !!
ή καλύτερα... άστο όπως είναι (για τώρα τουλάχιστον)..
-
Με 300Ε δεν κάνεις τίποτα το ουσιαστικό.
Το πολύ πολύ, με
-
Η λύση του BTS είναι πολύ καλή και θα δεις διαφορά στις επιδόσεις χωρίς να θυσιάζεις καθόλου αξιοπιστία.
Η άλλη λύση που πιθανώς να είναι διαθέσιμη στο μέλλον είνα ένα πιο σπορ πρόγραμμα για τον κινητήρα όπως αυτά της Seat για το 1,4. Δεν πρέπει να υπάρχει κάτι τέτοιο διαθέσιμο όμως προς το παρόν.
-
To κορωνοπηνίο τι είναι? Είμαι τελείως άσχετος. Ακούγεται καλό. Δέν θυσιάζω αξιοπιστία καλύτερες ρεπρίζ μου αρέσει σαν ιδέα. Μήπως έχει σχέση με την μετάδοση? Κάτι σάν πιό κοντές σχέσεις? Δημιουργεί πρόβλημα στην εγγύηση? Πού μπορώ να το ζητήσω? Όταν θά πάω για σέρβις πχ?
-
Με την αλλαγη κορωνοπηνίου αλλαζει το βημα του διαφορικου.Γινεται ,στην περιπτωση που λενε οι συνφορουμιστες, πιο κοντο και ετσι εχει καλυτερες επιταχυνσεις .Το ειχαν κανει οι 4Τ στο φοκους που ειχαν για τεστ νομιζω.
Ποσα χιλιομετρα εχεις κανει;Μηπως να το αφηνες λιγο για να 'ανοιξει' η μηχανη και να δεις πληρως τις δυνατοτητες του αμαξιου σου;Αυτη ειναι η γνωμη μου.
-
Ο χρήστης nexis έγραψε:
Κάτι σάν πιό κοντές σχέσεις?Ακριβώς αυτό!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Με την αλλαγη κορωνοπηνίου αλλαζει το βημα του διαφορικου.Γινεται ,στην περιπτωση που λενε οι συνφορουμιστες, πιο κοντο και ετσι εχει καλυτερες επιταχυνσεις .Το ειχαν κανει οι 4Τ στο φοκους που ειχαν για τεστ νομιζω.Ποσα χιλιομετρα εχεις κανει;Μηπως να το αφηνες λιγο για να 'ανοιξει' η μηχανη και να δεις πληρως τις δυνατοτητες του αμαξιου σου;Αυτη ειναι η γνωμη μου.
Έχω κάνει 2700
Πόσο περίπου χρειάζεται ένα αμάξι για να ανοίξει? -
Ο χρήστης nexis έγραψε:
Με την αλλαγη κορωνοπηνίου αλλαζει το βημα του διαφορικου.Γινεται ,στην περιπτωση που λενε οι συνφορουμιστες, πιο κοντο και ετσι εχει καλυτερες επιταχυνσεις .Το ειχαν κανει οι 4Τ στο φοκους που ειχαν για τεστ νομιζω.
Ποσα χιλιομετρα εχεις κανει;Μηπως να το αφηνες λιγο για να 'ανοιξει' η μηχανη και να δεις πληρως τις δυνατοτητες του αμαξιου σου;Αυτη ειναι η γνωμη μου.
Έχω κάνει 2700
Πόσο περίπου χρειάζεται ένα αμάξι για να ανοίξει?Επαναλαμβανω οτι ειναι μονο η γνωμη μου:ασε το λιγο ακομα,φτασε στις 8000 με 10000χλμ και αν ακομα δεν σε καλυπτει τοτε ..... καλες μοντιφες!
-
Αφου δεν θελεις να 'πειραξεις' την εγγυηση, γιατι δεν πας στην αντιπροσωπεια να τους ρωτησεις σχετικα με το θεμα; Ισως να εχουν να σου προτεινουν κατι καλο για την βελτιωση που θελεις, χωρις να βγεις εκτος εγγυησης.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Επαναλαμβανω οτι ειναι μονο η γνωμη μου:ασε το λιγο ακομα,φτασε στις 8000 με 10000χλμ και αν ακομα δεν σε καλυπτει τοτε ..... καλες μοντιφες!
Και τωρα με καλύπτει. Μάλιστα έχω ξετρελαθεί απο το πώς τραβάει. Απλά ποτέ όση δύναμη και να έχεις δέν είναι αρκετή.
Γενικά ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις συμβουλές και για τον χρόνο που διαθέτετε για να μου απαντήσετε
Προτάσεις για βελτίωση Suzuki Swift 2005