-
Ο χρήστης irou37 έγραψε:
δεν ειμαι μέσα, απλώς δεν έχω τίποτα άλλο ν α κάνω, όλη την ημέρα!
εσυ πιστεύεις , αν μπορούσα να κάνω κάτι ευχαριστο έξω απο το σπίτι, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΈΚΑΝΑ?
γιατι γινεσαι κακός??δεν εννοω αυτο ρε συ,απλα το forum εχει και αλλα θεματα,εσενα σε πετυχαινω μονο να μιλας για ατυχηματα και τετοια,δεν ειμαι κακος αλλα νομιζεις εσενα σου κανει καλο να ασχολεισαι μονο με αυτα?
-
δεν μου κάνει καλό, αλλά αυτά τα άσχημα είναι που τα έχω βιώσει, και που ΔΕΝ ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ, να τα βιώσουν κι άλλοι....
εγω, έχω κάνει τρόπο ζωής αυτο , εδω και 11 χρόνια.... και σου λέω, πως δεν είναι καθόλου μα καθόλου ευχάριστο φιλε μου! -
οικογενειακός γνωστός έφτιαξε και κράτησε το αμάξι που μέσα σ'αυτό σκοτώθηκε γυναίκα και παιδί του
και μόνο στην ιδέα φρικάρω, ίσως όμως έτσι νιώθει ότι είναι κοντά τους...
-
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
οικογενειακός γνωστός έφτιαξε και κράτησε το αμάξι που μέσα σ'αυτό σκοτώθηκε γυναίκα και παιδί τουκαι μόνο στην ιδέα φρικάρω, ίσως όμως έτσι νιώθει ότι είναι κοντά τους...
ΙΣΩΣ;;;;;;;;;;
-
Πέρα από το μεταφυσικό του θέματος, θα σταθώ στο κομμάτι που έθιξε ο stanfromgreece. Ένα σύγχρονο αυτοκίνητο (με unibody, ζώνες ελεγχόμενης παραμόρφωσης κλπ) είναι σχεδιασμένο για να τρακάρει (σοβαρά) μόνο μια φορά. Ψάξτε στο Youtube για ένα βιντεάκι του Fifth Gear όπου βρήκαν σε αγγελία ένα 'ύποπτα' φτηνό Focus 1, το αγόρασαν, ανακάλυψαν ότι είναι επανασυγκολλημένο τροπέτο και το έβαλαν σε μετωπική σύγκρουση με ένα ατρακάριστο ίδιο Focus.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Πέρα από το μεταφυσικό του θέματος, θα σταθώ στο κομμάτι που έθιξε ο stanfromgreece. Ένα σύγχρονο αυτοκίνητο (με unibody, ζώνες ελεγχόμενης παραμόρφωσης κλπ) είναι σχεδιασμένο για να τρακάρει (σοβαρά) μόνο μια φορά. Ψάξτε στο Youtube για ένα βιντεάκι του Fifth Gear όπου βρήκαν σε αγγελία ένα 'ύποπτα' φτηνό Focus 1, το αγόρασαν, ανακάλυψαν ότι είναι επανασυγκολλημένο τροπέτο και το έβαλαν σε μετωπική σύγκρουση με ένα ατρακάριστο ίδιο Focus. -
Στη δικιά μου περίπτωση, ο οδηγός που το οδηγούσε - ένα Yaris - έκανε αναστρο΄φή στην εθνικη χωρίς καν να κοιτάξει πίσω του. Αποτέλεσμα ήταν μια μηχανη μεγάλου κυβισμού να καρφωθεί στη κολώνα του οδηγού και ο οδηγός της να μείνει στο τόπο.
Το αμάξι δίπλωσε οξεία γωνία αλλά φτιάχτηκε. Οδηγικά πάει άψογα. Εξωτερικά πάλι δεν του φαίνεται αν και στην πίσω πόρτα υπάρχει ένα μικρο περίεργο κενο εκεί που 'δένει' με το πίσω φτερό.
όποτε το οδηγάω πάντα νιώθω κάπως περίεργα είναι αλήθεια. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Στη δικιά μου περίπτωση, ο οδηγός που το οδηγούσε - ένα Yaris - έκανε αναστρο΄φή στην εθνικη χωρίς καν να κοιτάξει πίσω του. Αποτέλεσμα ήταν μια μηχανη μεγάλου κυβισμού να καρφωθεί στη κολώνα του οδηγού και ο οδηγός της να μείνει στο τόπο.
Το αμάξι δίπλωσε οξεία γωνία αλλά φτιάχτηκε. Οδηγικά πάει άψογα. Εξωτερικά πάλι δεν του φαίνεται αν και στην πίσω πόρτα υπάρχει ένα μικρο περίεργο κενο εκεί που 'δένει' με το πίσω φτερό.
όποτε το οδηγάω πάντα νιώθω κάπως περίεργα είναι αλήθεια.Μηπως ηταν και φωτο σε τοπικες εφημεριδες πριν κανενα χρονο;Νομιζω εσυ το ειχες ποσταρει.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
όποτε το οδηγάω πάντα νιώθω κάπως περίεργα είναι αλήθεια.Μηπως ηταν και φωτο σε τοπικες εφημεριδες πριν κανενα χρονο;Νομιζω εσυ το ειχες ποσταρει.
Ναι δεν αποκλείεται να υπήρξαν και στον τοπικο τύπο φωτό.
-
Τι χαρτιά χρειάζονται για να κάνω ασφάλεια σε ΙΧ οχημα;
Φαντάζομαι μία φωτοτυπία της άδειας κυκλοφορίας και τι άλλο;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τι χαρτιά χρειάζονται για να κάνω ασφάλεια σε ΙΧ οχημα;Φαντάζομαι μία φωτοτυπία της άδειας κυκλοφορίας και τι άλλο;
και το διπλωμα μπορει να σου ζητησουν.
Άντε ,καλοταξιδο!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Άντε ,καλοταξιδο!!!
ΑΔΕΙΑ αυτοκινήτου και δίπλωμα, ζητάνε. (για να βλέπουν την ηλικία του οδηγού-ποσα χρονια οδηγεί, και την ιδιοκτησία του οχήματος)
-
Ο χρήστης irou37 έγραψε:
Άντε ,καλοταξιδο!!!
ΑΔΕΙΑ αυτοκινήτου και δίπλωμα, ζητάνε. (για να βλέπουν την ηλικία του οδηγού-ποσα χρονια οδηγεί, και την ιδιοκτησία του οχήματος)
thnx both of u
θα κάνω στην ίδια που είχα το προηγούμενο οπότε μόνο άδεια κυκλοφορίας.
-
Είναι υποχρεωτικό να είναι κολλημένο στο τζάμι το ασφαλιστήριο;
-
Δεν το έχω κολήσει ποτέ, και ούτε πρόκειται
-
Μου είχε πει ένας φίλος ότι δεν χρειάζεται, αλλά δεν θυμόμουν ποιος, άρα η αξιοπιστία της πληροφορίας ελεγχόταν!
Μόλις 'μετακόμισε' -μαζί με την άδεια- μέσα στη θήκη με τα βιβλία του αυτοκινήτου στο πορτ μπαγκάζ. Αν μπορούσα να ξεκολλήσω και το σήμα κυκλοφορίας που πήγε και κοτσάρισε μές την μέση του παρμπρίζ ο father Lappas ( ) και να το τοποθετήσω σε σημείο που να μην ενοχλεί τόσο, θα ήταν τέλεια...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Είναι υποχρεωτικό να είναι κολλημένο στο τζάμι το ασφαλιστήριο;Το 'ειδικό σήμα'.
-
Τι είναι το 'ειδικό σήμα';
-
Toσα χρόνια ποτέ δεν το κόλλησα. Σε αρκετά μπλοκα κανείς δεν μου είπε τίποτα.
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο