-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Από ότι λέει ο Σπύρος, το RC έχει καλύτερο μοτέρ, ανάρτηση, φρένα και απενεργοποιούμενο ESP, ενώ το Rallye κιβώτιο (κλιμάκωση και αίσθηση). Προσωπικά θα διάλεγα το RC μόνο και μόνο για το ESP.Το ESP απενεργοποιειται και στο GT/Rallye (πειραζοντας το προφανως, οχι απο το εργοστασιο). Υπαρχουν καμποσα τετοια με μπλοκε και απενεργοποιημενο ESP.
Το RC εκτος του μεγαλυτερου turbo που αν θυμαμαι εχει (κι ειναι ο λογος που βγαζει τα επιπλεον αλογα) και ο,τι αλλαγη σε ρυθμισεις, εχει και bucket
Μακαρι να του εβαζαν και το 6αρι... Θα ηταν μουρλια απλα... -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Τι μπορει να παθει ενα αυτοκινητο (καινουριο) που ειναι 2 χρονια σχεδον στο τελωνειο?
Ρωταω γιατι σημερα περασα απ την Πεζω να ρωτησω για ta RC που εχουν και μου ειπε οτι ειναι απ' το 2010 εκει περα..
Φανταζομαι τα τρωει ο ηλιος ολη μερα ετσι δεν ειναι??
Ο πωλητης βεβαια ισχυριστηκε οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα επειδη ειναι λεει με τα κερια τους και κατι τετοια.
Τι λετε?Κάτι άλλο που μπορεί να πάθει αυτοκίνητο στο ύπαιθρο για πολύ καιρό είναι να το.. φάνε τρωκτικά! Το συζητούσαμε και σε άλλο θέμα με κάποιον χρήστη που είχε αφήσει αυτοκίνητο στο ύπαιθρο για έναν χειμώνα και του είχαν φάει το πλαστικό καπάκι της αντλίας βενζίνης, είχαν μπει μέσα και το είχαν γεμίσει κακά!
Τα τρωκτικά είναι επίσης πολύ καλά στο να τρώνε καλώδια, τσιμούχες, λάστιχα πάσης φύσης..
Νομίζω το καλύτερο είναι να μπορείς να κοιτάξεις το αυτοκίνητο που θα σου δώσουν εκεί που βρίσκεται, στην κατάσταση που βρίσκεται.
-
2 χρονια εκτεθειμενο εξω? No way, εκτος αν το δινουν με 20-30% εκπτωση...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
2 χρονια εκτεθειμενο εξω? No way, εκτος αν το δινουν με 20-30% εκπτωση...+1 , και μάλιστα μόνο για 30% !
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
2 χρονια εκτεθειμενο εξω? No way, εκτος αν το δινουν με 20-30% εκπτωση...Υπερβολές. Αν δεν έχει φάει χαλάζι, ή δεν το έχουν φάει τα ποντίκια όπως είπε ο eeg74, δεν υπάρχει κανένα σοβαρό θέμα. Εξάλλου η τιμή είναι σκοτωμένη έτσι κι αλλιώς.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Από ότι λέει ο Σπύρος, το RC έχει καλύτερο μοτέρ, ανάρτηση, φρένα και απενεργοποιούμενο ESP, ενώ το Rallye κιβώτιο (κλιμάκωση και αίσθηση). Προσωπικά θα διάλεγα το RC μόνο και μόνο για το ESP.
Το ESP απενεργοποιειται και στο GT/Rallye (πειραζοντας το προφανως, οχι απο το εργοστασιο). Υπαρχουν καμποσα τετοια με μπλοκε και απενεργοποιημενο ESP.
Το RC εκτος του μεγαλυτερου turbo που αν θυμαμαι εχει (κι ειναι ο λογος που βγαζει τα επιπλεον αλογα) και ο,τι αλλαγη σε ρυθμισεις, εχει και bucket
Μακαρι να του εβαζαν και το 6αρι... Θα ηταν μουρλια απλα...Του εβαλαν απλα δεν ηρθε ποτε Ελλαδα
Sent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
-
καλησπερα εχω ενα Renault Clio 1.2 16V 2002 μοντελο. μου αναψε ενα λαμπακι κ μου ειπαν πως ειναι της αντιστασης κατι τετοιο καθος οδηγαω ξαφνικα το αναβει κ τσακ πεφτουν οι στροφες, παταω το γκαζι αυτο τπτ εκει με το πασο του παει. μηπως γνωριζει καποιοσ τι ειναι αυτο κ πως το διορθωνω??
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Από ότι λέει ο Σπύρος, το RC έχει καλύτερο μοτέρ, ανάρτηση, φρένα και απενεργοποιούμενο ESP, ενώ το Rallye κιβώτιο (κλιμάκωση και αίσθηση). Προσωπικά θα διάλεγα το RC μόνο και μόνο για το ESP.
Το ESP απενεργοποιειται και στο GT/Rallye (πειραζοντας το προφανως, οχι απο το εργοστασιο). Υπαρχουν καμποσα τετοια με μπλοκε και απενεργοποιημενο ESP.
Μακαρι να του εβαζαν και το 6αρι... Θα ηταν μουρλια απλα...Του εβαλαν απλα δεν ηρθε ποτε Ελλαδα
Sent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
Δεν το ηξερα αυτο, αλλα το αποτελεσμα για εμας δεν αλλαζει.
-
Ο χρήστης GiorgosR21 έγραψε:
καλησπερα εχω ενα Renault Clio 1.2 16V 2002 μοντελο. μου αναψε ενα λαμπακι κ μου ειπαν πως ειναι της αντιστασης κατι τετοιο καθος οδηγαω ξαφνικα το αναβει κ τσακ πεφτουν οι στροφες, παταω το γκαζι αυτο τπτ εκει με το πασο του παει. μηπως γνωριζει καποιοσ τι ειναι αυτο κ πως το διορθωνω??Λαμπακι αντιστασης;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
καλησπερα εχω ενα Renault Clio 1.2 16V 2002 μοντελο. μου αναψε ενα λαμπακι κ μου ειπαν πως ειναι της αντιστασης κατι τετοιο καθος οδηγαω ξαφνικα το αναβει κ τσακ πεφτουν οι στροφες, παταω το γκαζι αυτο τπτ εκει με το πασο του παει. μηπως γνωριζει καποιοσ τι ειναι αυτο κ πως το διορθωνω??
Λαμπακι αντιστασης;
δε ξερω ρε φιλε ετσι μου ειπαν μαλλον με κοροιδεψαν εαν γνωριζεις κατι για το προβλημα μου πες μου..
-
Ο χρήστης GiorgosR21 έγραψε:
Λαμπακι αντιστασης;
δε ξερω ρε φιλε ετσι μου ειπαν μαλλον με κοροιδεψαν εαν γνωριζεις κατι για το προβλημα μου πες μου..
Εχεις μανουαλ;Εκει θα γραφει τι ειναι το λαμπακι.
Το πηγες στο συνεργειο; -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Λαμπακι αντιστασης;
Εχεις μανουαλ;Εκει θα γραφει τι ειναι το λαμπακι.
Το πηγες στο συνεργειο;στο μανουαλ γραφει πως ( στους βενζινοκινητιρες )ειναι καποια ηλεκτρικη βλαφη- ηλεκτρονικο προβλημα, τελος παντον αφου ελεγε για ηλεκτρικα το πηγα σε ηλεκτρικο, το κοιταξε το εβαλε στο κομπιουτερ κ λεει πως εχει προβλημα στο ποντασιομετρο γαζιου κ σε καποιο αισθητηρα... παρολα αυτα αυτος ειπε πως φτεγανε τα τσιμουχακια τελος παντον τα αλλαξα, αλλα παλι το ιδιο τωρα ο μηχανικος ψαχνη να βρει εδω κ μερες για τον αισθητηρα αλλα τπτ ακομα...
-
Ακούγεται σαν να μπήκε σε safe mode όπου για προληπτικούς λόγους περιορίζει στροφές απόδοση κλπ.
Αν είναι έτσι μπορεί να φταίνε πολλά διαφορετικά πράματα. Καλό ψάξιμο... Μήπως να πας σε επίσημο σέρβις της μάρκας μπας και το διαγνωστικό τους ή η εξειδικευμένη εμπειρία τους βοηθήσουν στην επίλυση;; -
Είδα ότι η Daihatsu προσφέρει το μοντέλο Charade που μοιάζει σε όλα σαν να είναι ένα Yaris με άλλο όνομα.
Τι ομοιότητες και διαφορές έχουν εκτός από τα 2 άλογα διαφορά...;
Χώρα κατασκευής, υλικά, εξοπλισμός, τιμή για ίδιο εξοπλισμό, εγγυήσεις και ό,τι άλλο ξέρετε.
Το ότι η Daihatsu θα φύγει από την Ευρώπη δεν με ανησυχεί αφού το αυτοκίνητο προφανώς θα καλύπτεται χωρίς την ανάγκη οιασδήποτε προετοιμασίας από την Toyota.(αν το θέμα έχει συμμετοχή θα το μεταφέρω σαν ανεξάρτητο θέμα στο κατασκευαστές και μοντέλα)
-
Charade=yaris προηγούμενης γενιάς.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Υπερβολές. Αν δεν έχει φάει χαλάζι, ή δεν το έχουν φάει τα ποντίκια όπως είπε ο eeg74, δεν υπάρχει κανένα σοβαρό θέμα. Εξάλλου η τιμή είναι σκοτωμένη έτσι κι αλλιώς.
Βασικα η εκπτωση ΕΙΝΑΙ στο 30%
-
Θα το είχα πάρει χθες!
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Υπερβολές. Αν δεν έχει φάει χαλάζι, ή δεν το έχουν φάει τα ποντίκια όπως είπε ο eeg74, δεν υπάρχει κανένα σοβαρό θέμα. Εξάλλου η τιμή είναι σκοτωμένη έτσι κι αλλιώς.
Βασικα η εκπτωση ΕΙΝΑΙ στο 30%
σε σχεση με την τωρινη τιμη; Τοτε χτυπα το.
-
Σε σχεση με την καταλογου ρε συ, απο 22 παει στα 16:)
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Σε σχεση με την καταλογου ρε συ, απο 22 παει στα 16:)την τιμη καταλογου ξεχνα την. Υπαρχουν εκπτωσεις, προσφορες, αποσυρση. Σε σχεση λοιπον με καποιον που παει σημερα να το αγορασει, ποσο φθηνοτερο ειναι στην πραξη;
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο