-
Η μαμα να υποθεσω;
-
Τα χρηματα που θα δωσεις στη μεταφορικη δεν τα δινεις σε μενα να στο κατεβασω εγω Αθηνα??? Οι βενζινες δικες μου
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Η μαμα να υποθεσω;Συ ειπας
Προσπαθω να την πεισω αλλα δεν βλεπω προκοπη
Τα χρηματα που θα δωσεις στη μεταφορικη δεν τα δινεις σε μενα να στο κατεβασω εγω Αθηνα??? Οι βενζινες δικες μου
Ειναι πολλα ε?
-
Ε θα της πεις οτι θα έρθεις με το τραίνο... όμως εσυ θα φύγεις μια μέρα νωρίτερα με το αμάξι
Απο εκεί και πέρα έχεις δυο επιλογές.
α) η ευκολη - ήρθα με ¨τραίνο¨ (ενω θα εχεις έρθει με αμαξι)
β) η hard way - ήρθα με το αμάξι για να σου κάνω εκπληξη... Σουρπράιζ μάμι! -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ε θα της πεις οτι θα έρθεις με το τραίνο... όμως εσυ θα φύγεις μια μέρα νωρίτερα με το αμάξιΑπο εκεί και πέρα έχεις δυο επιλογές.
α) η ευκολη - ήρθα με ¨τραίνο¨ (ενω θα εχεις έρθει με αμαξι)
β) η hard way - ήρθα με το αμάξι για να σου κάνω εκπληξη... Σουρπράιζ μάμι!δεν θα πει οχι στην εκπληξη του γιου της
-
Μες το μυαλο μου ειστε βλεπω..
-
Άμα φέρει και κανά σουτζουκ λουκούμ από το Νεντίμ, θα τον υποδεχτούν καλύτερα
-
-
-
Πάρε τραινάκι και έλα... να κοιματε και ηρεμη η μητερα σου.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Πάρε τραινάκι και έλα... να κοιματε και ηρεμη η μητερα σου.Και δωσε σε μενα τα χρηματα για τη βενζινη ωστε να το φερω οδικως! θα γλιτωσεις τα χρηματα της μεταφορικης
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Και δωσε σε μενα τα χρηματα για τη βενζινη ωστε να το φερω οδικως! θα γλιτωσεις τα χρηματα της μεταφορικης
Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι θα κοιμάτε ήρεμα η γυναίκα αν μαθει οτι ΕΣΥ θα φέρεις τον κανακάρι της;
-
Με το 'τρενάκι' γιατί θα κοιμάται ήσυχη;
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Και δωσε σε μενα τα χρηματα για τη βενζινη ωστε να το φερω οδικως! θα γλιτωσεις τα χρηματα της μεταφορικης
Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι θα κοιμάτε ήρεμα η γυναίκα αν μαθει οτι ΕΣΥ θα φέρεις τον κανακάρι της;
Η εμπειρια μου στα τιμονια . Επισης η πολυετης οδηγηση λεωφορειων
-
Η ποια εμπειρία;
Και...
Ποια λεωφορεια ρε τρελό αγόρι... ουτε 19 δεν είσαι!μλκ αλλοι βλεπουν στον υπνο τους οτι γαμ... γκομενακια, εσυ οτι οδηγας λεωφορεια;!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Η ποια εμπειρία;
Και...
Ποια λεωφορεια ρε τρελό αγόρι... ουτε 19 δεν είσαι!μλκ αλλοι βλεπουν στον υπνο τους οτι γαμ... γκομενακια, εσυ οτι οδηγας λεωφορεια;!
21 και κατι ψιλα . Για τα λεωφορεια το ειπα για να νοιωσει ασφαλεια ο γιος της
-
Whatever floats his boat ρε, δεν έχουμε τέτοιου είδους κολλήματα εμείς.
-
Indeed...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
μλκ αλλοι βλεπουν στον υπνο τους οτι γαμ... γκομενακια, εσυ οτι οδηγας λεωφορεια;!
-
Ονειρο μερσεντακια.
ΜΜΜΠΠΠΡΡΡΡ (θορυβος απο το λεωφορειο) ΦΦΦΦΦΣΣΣ (φρενα)
πωπω κοσμο στην στάσηηηη!
ΜΜΠΠΠΡΡΡΡΡ ( ο μερσεντακια κοντευει...)
ΦΦΦΣΣΣΣ, άνοιγμα πορτας.
Ο κοσμος μπαίνει και ο μερσενάκιας τελειώνει...The Ultimate ονείροξη .-
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο