-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Και μια απορία που έχω και εγώ. Αυτοί οι αερόσακοι πόσο ικανοί προς χρήση είναι 10, 12 χρόνια μετά?Απ'οτι εχω διαβασει -και εδω- στο μανιουαλ ορισμενων αυτοκινητων γραφει οτι στα Χ χρονια θελουν αλλαγη. Αυτο που καταλαβα απο τις συζητησεις που ακολουθησαν ειναι πως αλλαζουν ενα 'φισακι' η κατι τετοιο, που τον ενεργοποιει. Καλυτερα ομως να ρωτησεις γιατι διαφερει αυτο αναλογα με το αυτοκινητο.
Αν κ το φιεστα του 98' δε νομιζω να εχει καν αεροσακο..
-
Ξερει κανεις αν στο αεροδρομιο της Αλεξ/πολης εχει παρκινγκ επι πληρωμη?? (Ελ. Βεν. style)
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Και μια απορία που έχω και εγώ. Αυτοί οι αερόσακοι πόσο ικανοί προς χρήση είναι 10, 12 χρόνια μετά?
Απ'οτι εχω διαβασει -και εδω- στο μανιουαλ ορισμενων αυτοκινητων γραφει οτι στα Χ χρονια θελουν αλλαγη. Αυτο που καταλαβα απο τις συζητησεις που ακολουθησαν ειναι πως αλλαζουν ενα 'φισακι' η κατι τετοιο, που τον ενεργοποιει. Καλυτερα ομως να ρωτησεις γιατι διαφερει αυτο αναλογα με το αυτοκινητο.
Αν κ το φιεστα του 98' δε νομιζω να εχει καν αεροσακο..
Νομίζω οτι αλλάζουν το πυροκροτητη του αερόσακου γιατι μπαγιατεύει το ¨'μπαρούτι' και δεν μπορεί να σκάσει.
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ξερει κανεις αν στο αεροδρομιο της Αλεξ/πολης εχει παρκινγκ επι πληρωμη?? (Ελ. Βεν. style)Ναί, εχει και μέχρι 20 λεπτά ειναι δωρεάν. Να σταθμεύσεις πάντως για λίγο παραπάνω χρόνο και να περιμένεις κάποιον, πάντα θα βρείς και εκτός του συγκεκριμένου χώρου, αν όμως θέλεις να αφήσεις το αυτοκίνητο για ημέρες, πληρώνεις (αν θυμάμαι καλά) 8€/ημέρα.
Εdit: Βρίσκεις θέσεις και σε σημεία έναντι εισόδου Α/Δ, στην άκρη της ΕΟ, όπου ειναι σχετικά ακίνδυνα (κλοπές-χτυπήματα κλπ), αλλά...... ποτέ δεν ξέρεις. -
Επειδή εμένα στο πάρκινγκ του αεροδρομίου Αλεξανδρούπολης υποπτεύομαι ότι μου κλέψανε μια ποδιά με τις βάσεις της κάτω από τον κινητήρα δεν θα το άφηνα εκεί ούτε βέβαια στα περίεργα σημεία εκεί γύρω. Θα το άφηνα κάπου στην πόλη όπου δεν ισχύει η ελεγχόμενη στάθμευση. Γενικά εγκληματικότητα η πόλη έχει μηδενική. Το αφήνεις όσο θέλεις και σου κοστίζει μόνο ~10 ευρώ το ταξί. (τηλέφωνο ταξί 25510-33500)
-
Τον Νοε 2008, που άφησα το SEAT για μια εβδομάδα στον κάθετο δρόμο απέναντι απο το Α/Δ, δεν ειχα πρόβλημα. Οχι βέβαια οτι το συνιστώ σε κάποιν ανεπυφύλακτα .
Αν όμως εσύ την πάτησες και μάλιστα μέσα στο parking, στην Αλεξ/λη -που όπως σωστά λές- εχει σχεδόν μηδενική εγκληματικότητα, πές στον tasosdev να σε 'διαβάσει'!!! -
Onyx με αγχωσες!!!!!
Τελος παντων θα δω τι θα κανω.. Ευχαριστω για τις απαντησεις!!!!!!
-
μήπως ξέρετε αν άνοιξαν την είσοδο από Κηφισό προς τα ΚΤΕΛ που την είχαν κλείσει για εργασίες ? το πέρασμα κάτω από την γέφυρα δηλαδή.
-
Καλησπέρα, 2 ερωτήσεις.
-
Η διαδρομή Πάτρα-Κόρινθος, σε πόση ώρα καλύπτεται με αυτοκίνητο σε κανονικές συνθήκες, τώρα που γίνονται έργα στην εθνική οδό? Επίσης, γνωρίζει κάποιος ποιά είναι ακριβώς η επιβάρυνση τοιυ δρόμου λόγω έργων, για π.χ. στενεύει ο δρόμος σε κάποια σημεία λόγω έργων?
-
Για να πάω στην Κόρινθο από την εθνική οδό (θέλω να πάω στην οδό Δαμασκηνού, που είναι κάπου στο κέντρο νομίζω), ποιά έξοδο πρέπει να πάρω? Δε γνωρίζω αν υπάρχει παραπάνω από μια έξοδος από την εθνική Πατρών-Αθηνών. Επίσης, στην οδό Δαμασκηνού και Κολοκοτρώνη, όπου είναι το Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, βρίσκει κανεις εύκολα πάρκινγκ πρωί Σαββάτου (π.χ. στο χώρο του πανεπιστημίου, στο δρομο ή σε πάρκινγκ)? Υπάρχει ελεγχόμενη στάθμευση? Ρωτάω γιατί δεν έχω ξαναπάει στην Κόρινθο.
Ευχαριστώ
Jacob
-
-
-
Είχα ψιλουποφέρει τελευταία φορά που είχα πάει σε μεγάλη έξοδο. Υπομονή και πίστη!
-
Δεν κατάλαβα εάν ξεκινάς από πάτρα ή από αθήνα. Anyway δες εδώ για τις δύο επιλογές...
http://www.bing.com/maps/#JmNwPTM4LjExO ... B+MH4wfg==
http://www.bing.com/maps/#JmNwPTM3Ljk4N ... B+MH4wfg==
-
-
Ξεκινάω από την Πάτρα, δεν το διευκρίνησα καλά.
Ευχαριστώ.
Jacob
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
μήπως ξέρετε αν άνοιξαν την είσοδο από Κηφισό προς τα ΚΤΕΛ που την είχαν κλείσει για εργασίες ? το πέρασμα κάτω από την γέφυρα δηλαδή.ΝΑΙ!
-
Η μονοδρόμηση στην ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΤΡΩΝ για ποσα χιλιομετρα είναι?
-
(Δεν ξέρω αν υπάρχει συγκεκριμένο thread 'Περι εγγυήσεων')
Για πρώτη φορά πουλάω αυτοκίνητο που είναι ακόμα σε εργοστασιακή εγγύηση, έχει ακόμα έναν χρόνο. (3ετής η εγγύηση της Suzuki)
Θα ισχύει στον νέο αγοραστή ή λήγει λόγω ότι φευγει απο εμένα ως αρχικό κάτοχο?
Φαντάζομαι ότι η εγγύηση αφορά το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και όχι τον αρχικό κάτοχο αλλά υπάρχει περίπτωση να ισχύει κάτι άλλο? -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Φαντάζομαι ότι η εγγύηση αφορά το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και όχι τον αρχικό κάτοχο αλλά υπάρχει περίπτωση να ισχύει κάτι άλλο?
Εφ'οσον ειναι εργοστασιακη εγγυηση (και οχι επεκταση) μεταβιβαζεται στον νεο κατοχο.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
(Δεν ξέρω αν υπάρχει συγκεκριμένο thread 'Περι εγγυήσεων')
Για πρώτη φορά πουλάω αυτοκίνητο που είναι ακόμα σε εργοστασιακή εγγύηση, έχει ακόμα έναν χρόνο. (3ετής η εγγύηση της Suzuki)
Θα ισχύει στον νέο αγοραστή ή λήγει λόγω ότι φευγει απο εμένα ως αρχικό κάτοχο?
Φαντάζομαι ότι η εγγύηση αφορά το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και όχι τον αρχικό κάτοχο αλλά υπάρχει περίπτωση να ισχύει κάτι άλλο?Δε χωραει συζήτηση η εγγυηση δεν χάνεται με την μεταβίβαση .
Το έχω κανει εγω κ συγκεκριμενα στην ΤΟΥΟΤΑ -
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Η μονοδρόμηση στην ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΤΡΩΝ για ποσα χιλιομετρα είναι?Oπως χοντρικά το υπολόγισα το καλοκαίρι, 23-25χλμ. , δηλαδή περίπου το 1/5 της διαδρομής Κορινθος-Πάτρα.
-
Ευχαριστώ και τους δύο.
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Εφ'οσον ειναι εργοστασιακη εγγυηση (και οχι επεκταση) μεταβιβαζεται στον νεο κατοχο.Ναι, 3ετής εργοστασιακή είναι και το Splash μόλις μπήκε στο 3ο έτος. (http://www.suzuki.gr/auto/article.php?id=470)
Μάλλον θα πρέπει να ρωτήσω και για την 3ετή δωρεάν οδική βοήθεια που έχει που νομίζω είναι απο τον εισαγωγέα και όχι απο την εταιρία. (http://www.suzuki.gr/auto/article.php?id=466)
-
Καλησπερα,
Εχω καποιες ερωτησεις για αγορα μεταχειρισμενου απο ιδιωτη.
Αν και το αυτοκινητο εξωτερικα και εσωτερικα ειναι σε παρα πολυ καλη κατασταση θελω να γινει καποιος ελεγχος.Επειδη το αυτοκινητο δεν κινειται, ειναι ανασφαλιστο και δεν μπορει να βγει εξω.
Υπαρχει δυνατοτητα μεσω τις πινακιδας να βρω εαν εχει εμπλακει σε ατυχημα ;
Επισης, ενας μηχανικος μπορει να ελεγξει καποια πραγματα χωρις να ειναι στο συνεργειο ;Ευχαριστω
-
Θεωρητικά πάντα, μπορεί ο ασφαλιστής σου να δει αν εχει μπεί στο σύστημα αλλα εξαρτάται απο το πόσο κολλήτος σου είναι και πόσο καπάτσος με όρεξη να ψάξει.
Ομοίως για τον μηχανικό , αν ειναι καλός μπορει να δει τα περισσότερα πράγματα, πχ φρέσκιες κόλλες στα ράμφή ( υποδηλώνει τρκάρισμα), χρήση ιμιτασιόν ανταλακτικών κλπ κλπ
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο