-
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
καντου μια παρατηριση και αν σε γραψει στα παλια του τα παπουτσια ασε να περασουν λιγες μερες και ριχτους μια φολα.
και μεις παλιοτερα ειχαμε το ιδιο και χειρωτερο ,ενα κοπροσκυλο γαβγιζε ολο το βραδυ ε μετα απο λιγες μερες καποιος του εριξε φολα και υσηχασαμε.
Νταξ το Γ@μ@σες! Δε θα φτάσουμε κ σε απολίτιστες λύσεις.Δε πρόκειται να μπω στην διαδικασία να σκοτώσω κάποιο ζωντανό ότι κ να ναι είναι κρίμα.(Μην σε ακούσουν από κάνα φιλοζωικό)!
-
Θα πρέπει να μιλήσεις με τους ανθρώπους αυτούς. Να δηλώσεις φίλος των ζώων και μεταξύ των άλλων να ρωτήσεις αυτούς πως την παλεύουνε και κοιμούνται! Αξίζει ίσως να διερευνηθεί γιατί γαυγίζουν. Μήπως είναι δεμένα τα σκυλιά και δεν μπορούν να κυνηγήσουν τους εχθρούς (έντομα, ποντίκια, περαστικές γάτες κλπ). Λύσιμο και μυοκτονία θα βοηθήσει. Μήπως μπορούν να τα βάζουν μέσα το βράδυ κλπ. Αν οι ιδιοκτήτες είναι πολύ επιθετικοί και δεν δέχονται καμία προσαρμογή ή προσπάθεια από μέρους τους τότε plan B, γείτονες να παραπονεθούν και μετά plan C όλοι μαζί αστυνομία και νομική οδός.
Plan D αρκετά άμεση στέλνετε έναν άγριο (βολεύει αν εσύ ή κάποιος γείτονας έχει τα χαρακτηριστικά ή τις γνωριμίες) και αρχικά 'μιλάει' και μετά κάνει τόπι τον ιδιοκτήτη μέχρι συμμόρφωσης.
Plan E λιγότερο άμεση και πιο πολύπλοκη αγοράζετε ή έστω νοικιάζετε δολοφονικό ροτβάιλερ ή πιτ μπουλ ή κάτι εκπαιδευμένο να τρώει σκυλιά και το αμολάς στον κήπο τους....
Plan F, το πιο άμεσο αλλά ηθικά μεμπτό θα ήταν η εξόντωση των σκύλων αλλά επειδή η φόλα κλπ δεν είναι ωραίο πράμα (για να μην σου πω καμιά κακιά κουβέντα ιταλάκια....) προτείνω μπιφτέκια με μεγάλη δόση βαρβιτουρικών και τέλος δίκανο! -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Θα πρέπει να μιλήσεις με τους ανθρώπους αυτούς. Να δηλώσεις φίλος των ζώων και μεταξύ των άλλων να ρωτήσεις αυτούς πως την παλεύουνε και κοιμούνται! Αξίζει ίσως να διερευνηθεί γιατί γαυγίζουν. Μήπως είναι δεμένα τα σκυλιά και δεν μπορούν να κυνηγήσουν τους εχθρούς (έντομα, ποντίκια, περαστικές γάτες κλπ). Λύσιμο και μυοκτονία θα βοηθήσει. Μήπως μπορούν να τα βάζουν μέσα το βράδυ κλπ. Αν οι ιδιοκτήτες είναι πολύ επιθετικοί και δεν δέχονται καμία προσαρμογή ή προσπάθεια από μέρους τους τότε plan B, γείτονες να παραπονεθούν και μετά plan C όλοι μαζί αστυνομία και νομική οδός.
Plan D αρκετά άμεση στέλνετε έναν άγριο (βολεύει αν εσύ ή κάποιος γείτονας έχει τα χαρακτηριστικά ή τις γνωριμίες) και αρχικά 'μιλάει' και μετά κάνει τόπι τον ιδιοκτήτη μέχρι συμμόρφωσης.
Plan E λιγότερο άμεση και πιο πολύπλοκη αγοράζετε ή έστω νοικιάζετε δολοφονικό ροτβάιλερ ή πιτ μπουλ ή κάτι εκπαιδευμένο να τρώει σκυλιά και το αμολάς στον κήπο τους....
Plan F, το πιο άμεσο αλλά ηθικά μεμπτό θα ήταν η εξόντωση των σκύλων αλλά επειδή η φόλα κλπ δεν είναι ωραίο πράμα (για να μην σου πω καμιά κακιά κουβέντα ιταλάκια....) προτείνω μπιφτέκια με μεγάλη δόση βαρβιτουρικών και τέλος δίκανο!Θα μας πανε μεσα με τα τελευταια που γραφεις
-
γιατι ρε τα κατσικακια και τα μοσχαρακια που σφαζονται κατα χιλιαδες για να τα φατε δεν εχουν δικαιωμα στην ζωη;
-
-
επεσα σε φιλοζωους.
την κανω λαου λαου. -
Φίλε μου, αν ενοχλήσε τόσο πολύ πήγαινε μίλα στον ιδιοκτήτη, πες του να κάνει κάτι (να τα λύσει αν είναι δεμένα), να τα κλείνει σε ένα δώμάτιο/αποθήκη -αν και τα σκυλιά είναι και ΠΡΕΠΕΙ να είναι ξύπνια το βράδυ. Αυτός είναι ο σκοπός του φύλακα. Αν δεν συνετιστεί, τότε πας με άλλους γείτονες στην αστυνομία (και λέω με άλλου γιατί μπορεί να επικαλεστεί ότι είσαι ο περίεργος εσύ, αφού οι υπόλοιποι δεν ενοχλούνται.
Στο σπίτι μου και μεις έχουμε 4 σκυλιά στην αυλή. Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου πάντα είχαμε από 1 έως 4 σκυλιά. Κι όμως, ούτε μία φορά γείτονας δεν ήρθε να μας πει ότι ενοχλήθηκε. Κι ας γαυγίζουν, γι'αυτό είναι τα σκυλιά.
Τα περί φόλας και βαρβιτουρικών τα εκλαμβάνω ως γελοιότητες. Όποιος πειράξει σκυλί μου, άρπαξα την επαναληπτική
*έχει φωνάξει κανείς την αστυνομία σε πολυκατοικία, όταν ο από πάνω το έκανε με τη γυναίκα του και αυτή φώναζε σαν λυσσάρα; δε νομίζω... φυσιολογικό θεωρείται, όπως και το να γαυγίζουν τα σκυλιά.
-
edit mod
-
edit mod
-
edit mod
-
edit και τελος!! [mod]
-
Μας πείραξε το μαλάκας αλλά όχι η προτροπή να σκοτώσουμε ένα ζώο με τέτοιο τρόπο και για τέτοιο λόγο.
-
Σε ποιον απευθυνεται το σχολιο σου;Ολοι οσοι γραψαμε εδω καταδικάσαμε την 'ιδεα' του Ιταλακια αν ειδες.
-
Και εγώ το ίδο έκανα και σβήστηκε το σχόλιό μου.
Και εσύ το ίδιο του είπες αλλά με εικονίδιο.
Γιατί το δικό σου σχόλιο υπάρχει ακόμα;;; -
Λοιπόν για να πέσουν οι τόνοι
Πήρα ένα γνωστό μου μπάτσο ασφαλίτη και μου είπε τα έξης
Πρώτον Κάθε ενας που θέλει να διατηρεί πετ στο σπίτι του έχει δικαίωμα μέχρι δυο τον αριθμό το ανώτερο.
Δεύτερον πρέπει αποκλειστικά να τα συντηρεί εντός τις οικίας του κ απαγορεύονται να βρίσκονται στις αυλές ακόμη κ σε μπαλκόνι!
Τρίτον είναι υπεύθυνοι για την διατήρηση τις κοινής ησυχίας (ως οφείλει κάθε πολίτης από μονός του) κ επίσης είναι υπευθηνος για οποιαδήποτε ζημιά ή ενόχληση προκαλέσουν στους υπολοίπους. -
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Κι όμως, ούτε μία φορά γείτονας δεν ήρθε να μας πει ότι ενοχλήθηκε. Κι ας γαυγίζουν, γι'αυτό είναι τα σκυλιά.Δε μπορεις να γνωρίζεις απολυτα αν ενοχλουν η οχι μαλλον έχεις πεσει σε πολυ ανεκτικους γειτονες.
Δεν ξέρω πως την παλεύεις εσύ ακούγοντας ένα ακατάπαυστο γάβγισμα στο αυτί σου την ώρα που πας να ησυχάσεις!
Η ξεκούραση είναι σημαντικό πράγμα νομίζω, δεν με ενοχλεί η γκαυλά του καθενός άπλα να μην επηρεάζει έμενα!*έχει φωνάξει κανείς την αστυνομία σε πολυκατοικία, όταν ο από πάνω το έκανε με τη γυναίκα του και αυτή φώναζε σαν λυσσάρα; δε νομίζω... φυσιολογικό θεωρείται, όπως και το να γαυγίζουν τα σκυλιά.
Μπορεί κ να χει καλέσει κάποιος μπορεις να το ξερεις? Νομίζεις θα σου έλεγα κ για αυτό το λόγο ειδικά αν υπάρχουν κ μικρά παιδιά δεν είναι ξέρεις κ ότι καλύτερο.
Ένας φίλος μου πολύ πρόσφατα μου περιέγραψε ότι έκαναν παράπονα σε ένα ζευγάρι μέσω του διαχειριστή τις οικοδομής να συμμορφωθούν! -
Πάντως ούτε φόλα ούτε βαρβιτουρικά ρίξανε στο ζευγάρι που πηδιέται και φωνάζει ή στο μωρό που κλαίει και ξεσηκώνει τη πολυκατοικία. Έλεος να λέμε τα αυτονόητα.
Δεν είναι θέμα ανεκτικότητας, είναι θέμα παιδείας. Μιλάς πρώτα στον ιδιοκτήτη του σκύλου και αν συνεχιστεί η κατάσταση, καλείς την αστυνομία. Ο κάθε ιδιοκτήτης σκύλου ΠΡΕΠΕΙ να ξέρει πως όταν ΓΑΥΓΙΖΕΙ ο σκύλος σημαίνει κάτι (είδε κάτι, το ενοχλεί κάτι, πεινάει, κτλ). Αποκλείεται να γαυίσει σκυλί χωρίς λόγο.
- Άρκετές φορές ακούω μεσημέρι τα σκυλιά να γαυγίζουν και σηκώνομαι να δω τι γίνετε. 'Η καμιά γάτα θα είναι στο οπτικό τους πεδίο (συνήθως) ή πεινάνε (σπάνια έως πο΄τέ) ή τσακώνονται. Οπότε εκεί είτε τα χωρίζεις (αν είναι παραπάνω από 1) είτε του λες σαν αφεντικό να το βουλώσουν. Δε νομίζω να υπάρχει ιδιοκτήτης που δεν επιβάλλεται στο σκύλο του. Να προσθέσω πως μερικά βράδια πήγαν να μπουν κλέφτες σε διπλανές αυλές και τα σκυλιά γαύγισαν και τσακώσαμε και 2 απ'αυτούς
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Πάντως ούτε φόλα ούτε βαρβιτουρικά ρίξανε στο ζευγάρι που πηδιέται και φωνάζει** ή στο μωρό που κλαίει και ξεσηκώνει τη πολυκατοικία**. Έλεος να λέμε τα αυτονόητα.Δεν είναι θέμα ανεκτικότητας, είναι θέμα παιδείας. Μιλάς πρώτα στον ιδιοκτήτη του σκύλου και αν συνεχιστεί η κατάσταση, καλείς την αστυνομία. Ο κάθε ιδιοκτήτης σκύλου ΠΡΕΠΕΙ να ξέρει πως όταν ΓΑΥΓΙΖΕΙ ο σκύλος σημαίνει κάτι (είδε κάτι, το ενοχλεί κάτι, πεινάει, κτλ). Αποκλείεται να γαυίσει σκυλί χωρίς λόγο.
- Άρκετές φορές ακούω μεσημέρι τα σκυλιά να γαυγίζουν και σηκώνομαι να δω τι γίνετε. 'Η καμιά γάτα θα είναι στο οπτικό τους πεδίο (συνήθως) ή πεινάνε (σπάνια έως πο΄τέ) ή τσακώνονται. Οπότε εκεί είτε τα χωρίζεις (αν είναι παραπάνω από 1) είτε του λες σαν αφεντικό να το βουλώσουν. Δε νομίζω να υπάρχει ιδιοκτήτης που δεν επιβάλλεται στο σκύλο του. Να προσθέσω πως μερικά βράδια πήγαν να μπουν κλέφτες σε διπλανές αυλές και τα σκυλιά γαύγισαν και τσακώσαμε και 2 απ'αυτούς
Ατυχέστατο παράδειγμα το οποίο γράφεται και συχνότατα .... Το μωρό που κλαίει επικοινωνεί για να δείξει ότι έχει κάποιο πρόβλημα, δεν έχει άλλο τρόπο για να το κάνει !!!!! Μην συγκρίνουμε τα ασύγκριτα!!! ...
-
Το γνωρίζω καλά, μιας και ο αδερφός μου και η αδερφή μου έχουν μωρά στα σπίτια τους (με τον αδερφο μου είμαστε κολλητά).
Υπάρχει το κλάμα του μωρού, υπάρχουν και οι φωνές (γκρίνια) των μικρών παιδιών (έχεις ακούσει πως κάνει ένα παιδί που δε θέλει να κοιμηθεί και είναι ανήσυχο?) Δε τους δίνεις βαρβιτουρικά..
Και επειδή είπες μια σοφή κουβέντα, ότι τα μωρά κλαίνε επειδή θέλουν να επικοινωνήσουν, ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ κάνουν και τα σκυλιά, γαυγίζουν γιατί επικοινωνούν, κάτι θέλουν να πουν στον ιδιοκτήτη τους. Αυτό γράφω παραπάνω.
Ο ιδιοκτήτης φταίει, όχι ο σκύλος. Πυροβόλησε ή ριξε φόλα στον ιδιοκτήτη... αν μπορείς... (γενικό είναι, δεν πάει σε σένα in personal)
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο