-
προτιμω να ριξω φολα στον σκυλο παρα σε εναν ανθρωπο.
μην γινομαστε καφροι.
-
Μόλις έγινες....
Όπως δε μπορείς να χτυπήσεις ένα παιδάκι όταν κάνει μια σκανδαλιά και πας στη μάνα του και της λες 'μάζεψε κυρά μου το παιδί σου', έτσι και με τον σκύλο. Σκυλί θανατώνεις μόνο όταν είναι επικίνδυνο, όχι όταν γαυγίζει.
-
εγω ετσι ξηγιεμαι,δεν θα κατσω να χασω τον υπνο μου επειδη ενας βλακας εχει 3 σκυλια που γαβγιζουν ολο το βραδυ,ουτε θα τρεχω στις αστυνομιες και στα δικαστηρια να βρω το δικιο μου.
ζωα ειναι και τα προβατα και τα γιδια και τα μοσχαρια και τα σφαζουμε για να τα φαμε,εδω δεν διαμαρτυρεται κανεις ομως.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ζωα ειναι και τα προβατα και τα γιδια και τα μοσχαρια και τα σφαζουμε για να τα φαμε,εδω δεν διαμαρτυρεται κανεις ομως.Η επίσημη σφαγή που γίνεται με τους νόμιμους όρους όπως και η ευθανασία που γίνεται νόμιμα με τη χρήση βαρβιτουρικών είναι τρόποι θανάτωσης που δεν βασανίζουν το ζώο. Η φόλα όμως όχι και για το λόγο αυτό την καταδικάζω και μαζί και όποιον την προτείνει ή την ασκεί.
-
δεν μπορω να μεινω αλλο σαυτην την συζητηση.
απτην στιγμη που υπαρχουν μερη οπου σφαζονται ανθρωποι καθε μερα,σημερα 3 νεκροι ηδη, δεν θα μπορεσω να ασχοληθω με τον τροπο θανατωσης και τον βασανισμο σκυλων .
με αφηνει παγερα αδιαφορο.
-
http://troktiko.blogspot.com/2010/05/bl ... _6830.html και γι'αυτο το πραγμα τι γνωμη εχεις ιταλακια?
-
Μην τον ενοχλεις .Απεχει απο την συζητηση
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μην τον ενοχλεις .Απεχει απο την συζητησηBanαρε με Bill33 για εξιλεωση
-
προτιμω να ριξω φολα στον σκυλο παρα σε εναν ανθρωπο.μην γινομαστε καφροι.
Προτιμω να ριξω φολα στο πιο 'ζωο' απο τα δυο.
-
Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο!!!
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο!!!Για εμενα λες?
-
Όχι βέβαια
-
σε μενα ρε
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Όχι βέβαιαΓια τον ρεμπετη ?
-
ακονιζω ηδη την καμα μου
-
Ιταλάκια....
σου έρχονται!!!
(σοβαρέψου βρε με τις φόλες , υπάρχει και ο διάλογος για αρχή). -
μωρε εγω κοιμομουνα με 5 σκυλια αγκαλια το βραδυ παλιοτερα.
εγω τα αγαπω τα ζωα. -
μωρε εγω κοιμομουνα με 5 σκυλια αγκαλια το βραδυ παλιοτερα.
.Ξανθα η μελαχρινα?
-
διαφορες ρατσες
-
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο