-
ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;;;
-
ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;;;
-
ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;;;
-
ΕΓΩ!!! . Ξεκίνησα με το CM01/02 και από τότε δεν ξεκολλάω. Είμαι μέλος και στο http://www.fmgreece.com στο οποίο μπορείς να βρείς πολλά πράγματα για download.
-
Δυστυχώς παίζω ακόμα, αν αναλογιστείς ότι ξεκίνηση με cm italia
Πάντως, δεν ασχολούμαι πάνω από 2 ώρες την εβδομάδα, έτσι για να κρατώ μια επαφή.
Ψάχνω ακόμα να βρω τον νέο Maxim Tsigalko, Bakayoko etc. Ούτε mokoena, ούτε holm, ούτε adu, τίποτα, κανείς δεν κάνει τη διαφορά. Any ideas?
-
Ο χρήστης vitoribo έγραψε:
Δυστυχώς παίζω ακόμα, αν αναλογιστείς ότι ξεκίνηση με cm italiaΠάντως, δεν ασχολούμαι πάνω από 2 ώρες την εβδομάδα, έτσι για να κρατώ μια επαφή.
Ψάχνω ακόμα να βρω τον νέο Maxim Tsigalko, Bakayoko etc. Ούτε mokoena, ούτε holm, ούτε adu, τίποτα, κανείς δεν κάνει τη διαφορά. Any ideas?
Στο FM2005 όντως οι καλοί και φτηνοί σπανίζουν. Οι παλαιότερες εκδόσεις ήταν πιο πορωτικές. Στο CM3 έχω φτάσει στο 2022 με την ManUtd. Πάντως για κοίτα τον Freddy Guarin.
-
ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ INTER ΚΑΙ ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗ SERIE A ! ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ! ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΗΡΑ TON NIGEL DE YONG APO TON AJAX TON CRESPO KAI TON KUFFUR !
-
Ο χρήστης BOOGIE έγραψε:
ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ INTER ΚΑΙ ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗ SERIE A ! ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ! ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΗΡΑ TON NIGEL DE YONG APO TON AJAX TON CRESPO KAI TON KUFFUR !Έχεις τον μακράν καλύτερο επιθετικό στο παιχνίδι. Ελπίζω να μην παίζεις-παίζετε κανά diablo, γιατί μετά δεν έχει νόημα.
Τώρα παλεύω να φτιάξω ένα καλό 4-3-3. Κι ενώ σε 2-3 παιχνίδια βάζω τις τεσσάρες μου, πάω και χάνω με κατεβασμένα βρακιά στο 4ο. Μου' χει σπάσει τα νεύρα. Που θα πάει, θα το βρω το λάθος.
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Πάντως για κοίτα τον Freddy Guarin.
Will do.
Πάντως έχω πάθει πλάκα με τον Anthony Van De Borre. Τον πήρα στα 16, με σχεδόν full stats, EUR 1,000,000 compensation στην Anderlecht. Απίστευτος, παίζει σε 6 θέσεις, περίπου το ίδιο καλά. Συνίσταται ανεπιφύλακτα.
-
Αγαπημένο μου σύστημα είναι το 3-5-2 με λίμπερο, ενα DMC 2 MC ML MR με βελάκια και 2 SC. Αυτό δούλευε καλύτερα στις παλιές εκδόσεις. Στο FM ακόμα το παλεύω.
-
Σωστός ο Guarin
-
Τον Freddy Adu δεν χρειάζεται να τον προτείνω καν ε?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τον Freddy Adu δεν χρειάζεται να τον προτείνω καν ε?Τα ευκόλως εννοούμενα...
Και μιας και ξεκίνησε η κουβέντα, με έπιασε χτες η κάψα και έπαιξα ένα 5ωρο βραδιάτικα! Και επιτέλους τελειοποιήσαμε το νέο σύστημα.
Attack down both flanks με free role το 10άρι. Απλά τα πράγματα...φέτος, 2005-2006 πάω για κούπα αστεράτη (με τον γαύρο παίζω). Στο πρώτο που έπαιξα το πήρα μετά από 3 χρόνια, ενώ στα καπάκια το uefa. Pas mal
Άντε πωρώθηκα πάλι
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τον Freddy Adu δεν χρειάζεται να τον προτείνω καν ε?Τον Adu τον είχα πάρει στον Παναθηνα'ι'κό από το προηγούμενο manager . Έγώ πλέον δεν παίζω συχνά καθώς το FM2005 δεν είναι πιστεύω και η καλύτερη εκδοχή του παιχνιδιού. Τα παλαιότερα(ειδικά χωρίς το 2D match, το οποίο σου σπάει τα νεύρα όταν χάνουν οι παίκτες 10 τετατέτ σε κάθε αγώνα) ήταν πιό ευχάριστα οπότε με βλέπω να φορτώνω κανένα παλιό save του cm3 ή cm03/04.
Το μόνο καλό του FM είναι οι φωτογραφίες για να ξέρεις ποιον σκυλοβρίζεις μετά από ντροπιαστικές ήττες. -
tvra poia pezv pro
-
εγω ρε παιδια επαθα το απιστευτο! επεζα ιμιτελικο ιταλικο κυπελο τον δευτερο αγωνα με αντιπαλο την milan, στο πρωτο παιχνιδι στην εδρα μου κερδισα 2-0 . ξεκιναω χανωντας 2-1 στο υμηχρονο. κατα την διαρκεια, μου τραυματιζεται ο TOLDO . ξεκιναω το δευτερο υμηχρονο με αναπληρωματικο και τραυματιζεται και αυτος!!! και βεβαια βαζω τερμα τον cordoba!!! με συνεπεια να χασω 5-1 !! και παει το κυπελο...
-
Ο χρήστης BOOGIE έγραψε:
εγω ρε παιδια επαθα το απιστευτο! επεζα ιμιτελικο ιταλικο κυπελο τον δευτερο αγωνα με αντιπαλο την milan, στο πρωτο παιχνιδι στην εδρα μου κερδισα 2-0 . ξεκιναω χανωντας 2-1 στο υμηχρονο. κατα την διαρκεια, μου τραυματιζεται ο TOLDO . ξεκιναω το δευτερο υμηχρονο με αναπληρωματικο και τραυματιζεται και αυτος!!! και βεβαια βαζω τερμα τον cordoba!!! με συνεπεια να χασω 5-1 !! και παει το κυπελο...οχι ρε
-
Ο χρήστης BOOGIE έγραψε:
εγω ρε παιδια επαθα το απιστευτο! επεζα ιμιτελικο ιταλικο κυπελο τον δευτερο αγωνα με αντιπαλο την milan, στο πρωτο παιχνιδι στην εδρα μου κερδισα 2-0 . ξεκιναω χανωντας 2-1 στο υμηχρονο. κατα την διαρκεια, μου τραυματιζεται ο TOLDO . ξεκιναω το δευτερο υμηχρονο με αναπληρωματικο και τραυματιζεται και αυτος!!! και βεβαια βαζω τερμα τον cordoba!!! με συνεπεια να χασω 5-1 !! και παει το κυπελο...Στάνταρ...Συμβαίνουν αυτά, περιορίζονται όμως στο ελάχιστο αν κατεβάσεις το τελευταίο patch
-
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ PATCH ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;
-
5.0.5 Δεν ξέρω αν έχει βγει no cd patch για αυτήν την έκδοση. Έχει στάνταρ μέχρι την 5.0.5
FOOTBALL MANAGER 2005