-
ρε παλικαρια θελω βοηθεια .. θελω να αγορασω ενα peugeot 306 1400cc αλλα δεν ξερω αν ειναι καλη αγορα. βγαζει προβληματα? παει στον δρομο? μπαινει στις στροφες?
-
ρε παλικαρια θελω βοηθεια .. θελω να αγορασω ενα peugeot 306 1400cc αλλα δεν ξερω αν ειναι καλη αγορα. βγαζει προβληματα? παει στον δρομο? μπαινει στις στροφες?
-
-
Ο χρήστης MAGAMIKE έγραψε:
ρε παλικαρια θελω βοηθεια .. θελω να αγορασω ενα peugeot 306 1400cc αλλα δεν ξερω αν ειναι καλη αγορα. βγαζει προβληματα? παει στον δρομο? μπαινει στις στροφες?[list:98pdibic]Kαι γαμω τα αυτοκινητα φιλε μου.Απ τα καλυτερα χατς.Τωρα αυτο για τις στροφες τι ηταν?Ερωτηση? [/list:u:98pdibic][list:98pdibic]Απο μηχανικα το αμαξι τερας αξιοπιστιας, ειδικα ο ΤU κινητηρας δεν πεζετε.Παρτο και μη ρωτας κανεναν [/list:u:98pdibic]
-
Ειχα κι εχω (μιας και το εχω 'πουλησει' στον πατερα μου ) ενα 306 1.6 XS. Τριθυρο, χαρτι, αξιοπιστο, τσιλικο για την εποχη του (αγορά 1994) και αρκετα σβελτο. Στις φαναρομαχιες υπέφερε αλλα σε διαδρομη με στροφιλικια, κλαιγανε πολύ ισχυροτεροι αντιπαλοι.
Πολυ καλο αυτοκινητο και μου εκανε τρομερη εντυπωση οτι το 99 που το εδινα με 65.000 χλμ. δεν εφευγε με τιποτα, η μου δινανε εξευτελιστικα λεφτα.
Τωρα το χαιρεται ο πατερας μου κι απο οτι λεει δεν θελει να το πουλησει με τιποτα. Ασε που τωρα ψηνεται να βαλει δερματινο σαλονι και τιμονακι momo.
Παρτο με κλειστα ματια, κι αν βρεις 1.6 ακομα καλυτερα. -
peite kai alla kai alla goystaro alla gia to 1400cc . eyxaristo.
Αφου μπορείς,συνέχισε να γράφεις Ελληνικά σε παρακαλώ [kouk]
-
Καλύτερα 1600. Πάντως στις στροφές δε θα σε απογοητεύσει. Είναι σχεδόν αξεπέραστο, τηρουμένων των αναλογιων πάντα
-
Όπως και έιπαν και τα παιδιά προηγουμένως, μην το σκέφτεσαι καθόλου. Κορυφή στην κατηγορία του σαν πλαίσιο, με ένα καλό και αξιόπιστο μοτέρ (όπως άλλωστε όλη η σειρά TU του γκρουπ PSA)
Αλήθεια στην πεζώ πότε θα ξυπνήσουνε τελικά να βγάλουνε ένα αμάξι που να συνδυάζει οδηγικά το 106 και 306 και ταυτόχρονα να έχει και αναβαθμισμένη ποιότητα ??? Τόσο δύσκολο είναι ??
-
ΜΜΜ 75 ΗΡ .... ΓΙΑ ΤΟ INJECTION ΜΟΝΟΥ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΚΟΒΕΙ? ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ INJECTION ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ? Α ΣΚΕΦΤΟΜΑI ΓΙΑ BILSTEIN SPOR .
-
Έχω οδηγήσει το 306 Champion και μου άρεσε πάρα πολύ. Βέβαια δεν ήταν γρήγορο, αλλά αν το βαρεθείς, του πετάς πάνω ένα μοτεράκι από Rallye. Παρεπιμπτόντως, φίλος έχει 206 με 280.000+ χλμ και το μοτέρ του είναι τρομερά αξιόπιστο. Δεν το περίμενα για γαλλικό μοντέλο
-
εχω το ιδιο αυτοκινητο.απο γκαζια δεν λεει κ πολλα.75 hp δεν ειναι και πολλα,αλλα σε οδικη συμπεριφορα,ανεση,φρενα,κρατημα ειναι αψογο.οσο για αξιοπιστια δεν θα μεινεις δυσαρεστιμενος.αυτο που θα σου μεινει ειναι ο τροπος που μπαινει......
-
..
-
Στα είπαμε όλα. Τι άλλο περιμένεις να ακούσεις;
-
Ο χρήστης χριστοφιδης στελιος έγραψε:
εχω το ιδιο αυτοκινητο.απο γκαζια δεν λεει κ πολλα.75 hp δεν ειναι και πολλα,αλλα σε οδικη συμπεριφορα,ανεση,φρενα,κρατημα ειναι αψογο.οσο για αξιοπιστια δεν θα μεινεις δυσαρεστιμενος.αυτο που θα σου μεινει ειναι ο τροπος που μπαινει......Ειναι αληθεια καθως ειμαι παθων οτι τα εβδομνταπεντε αλογα σε τετοια αυτοκινητα ειναι υπο- και οχι ιπποδυναμη...(με χιουμοριστικη διαθεση ετσι??)
-
σας ευχαριστω όλους παιδια. θα το σκεφτω και θα δω που θα καταληξω.
-
πειτε μου γνωμες για 306 , 1,600 με τα 95 αλογα.......
βρηκα ενα σε πολυ καλη τιμη και οχι απλα ψηθηκα.........τσουρουφληθηκα,,,, -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
πειτε μου γνωμες για 306 , 1,600 με τα 95 αλογα.......
βρηκα ενα σε πολυ καλη τιμη και οχι απλα ψηθηκα.........τσουρουφληθηκα,,,,Τα ίδια που έγραψε και ο Μάκης πιο πάνω...
Αν είναι σε καλή κατάσταση και δεν έχει άπειρα χιλιόμετρα πάρτο...
Δώσε μας όμως περισσότερα στοιχεία (τιμή, χρονιά, χλμ) που να σου πούμε πιο ολοκληρωμένα την άποψή μας. -
97 - 98 μοντελο
καπου 100,000 χιλιομετρα
και γυρω στα 4,000 ευρο
το εχει και γκομενα.......
περισσοτερες λεπτομεριες δεν ξερω , αλλα λογικα θα μαθω,,,,,,,,, -
97 - 98 μοντελο
καπου 100,000 χιλιομετρα
και γυρω στα 4,000 ευρο
περισσοτερες λεπτομεριες δεν ξερω , αλλα λογικα θα μαθω,,,,,,,,,Άμα είναι, πάρ'το για να το πας σε κάποιον έμπειρο λαμαρινά, ώστε να σου πει αν το τράκαρε αυτή παλαιότερα.
Αυτό μπορεί να στο πει κάποιος ευθυγραμμισάς νομίζω, αφού θα συγκρίνει τις τιμές σύγκλισης - κάμπερ κ.τ.λ. με τις εργοστασιακές (τις έχει στον υπολογιστή του). Αν δεν μπορεί να 'φέρει' τους τροχούς εκεί που λέει ο κατασκευαστής, τότε μάλλον 'βρώμα η δουλειά'...Καλά, το πως θα το οδηγήσεις και πως θα το δοκιμάσεις, δεν θα στο πω εγώ... Εσύ ξέρεις καλύτερα!
Τα χιλιόμετρα είναι λογικά για το χρόνια που το έχει.
Επίσης, για να δεις την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κινητήρας, θα πρέπει να κάνεις μέτρηση καυσαερίων (πολύ σημαντικό).
Άμα θες κάνε και μια μέτρηση συμπίεσης/διαρροών. Μπορεί να είναι συντηρητικός οδηγός κάποιος, αλλά οι κινητήρες χαλάνε κυρίως από ελλειπή συντήρηση, κακή (και όχι απαιτητική) χρήση κ.τ.λ.Το σαζμάν, αν είναι σε καλή κατάσταση, φαίνεται, εξάλλου αυτή μάλλον δεν θα έκανε και πολλά πολλά...
Κατ' τα άλλα καλά χιλιόμετρα!!!
-
97 - 98 μοντελο
καπου 100,000 χιλιομετρα
και γυρω στα 4,000 ευρο
περισσοτερες λεπτομεριες δεν ξερω , αλλα λογικα θα μαθω,,,,,,,,,Τα χιλιόμετρα δεν είναι λίγα, όμως είναι πολύ καλό αυτοκίνητο.Αλλά από γκόμενα;;;;Μην έχει σημαδέχει όλα τα πεζοδρόμια για να παρκάρει...Κοίτα πάντως και το δίσκο-πολλές αφήνουν το συμπλέκτη μια και καλή αφού βάλουν τρίτη
Μην αρχίσουν οι γυναίκες της παρέας να βρίζουν
Γόμενα έγραψε-όχι γυναίκα οδηγός!!!
Peugeot 306 .αγορα ?????????