-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Προσωπικά πιστεύω ότι ο λόγος είναι πολύ πιο σύνθετος-παρασκηνιακός από την ασφάλεια των ελαστικών που ξαφνικά έγιναν επικίνδυνα. Ας επέλεγαν μια πιο σκληρή γόμα να χουν το κεφάλι τους ήσυχο. Κάτι άλλο υπάρχει από πίσω και σιγά μη το μάθουμε ποτέ. Καλά έκαναν οι κόκκινοι και έτρεξαν, καλά έκαναν και κέρδισαν, καλά έκαναν και πανηγύρισαν. Δε φταίνε αυτοί αν οι υπόλοιποι έγιναν ρεζίλι. Στο κάτω-κάτω, αυτοί οι βαθμοί θα τους βοηθήσουν να γεφυρώσουν τη διαφορά από τις άλλες ομάδες, να μην τους πανηγυρίσουν; Εσείς τι θα κάνατε στη θέση τους;Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα και δεν είχαν άλλη επιλογή γόμας. Οι εταιρίες μπορούν να φέρουν σε κάθε αγώνα δυο τύπους γόμας για στεγνό και οι ομάδες μπορούν να διαλέξουν μια από τις δυο. Το πρόβλημα κατά την Michelin ήταν ακόμα και με την σκληρότερη γόμα.
-
Ο χρήστης doctor46 έγραψε:
Ηταν η μοναδικη ευκαιρια να κερδισει η Ferrari φετος,να την αφησουν.Αντε και πρωταθλημα παιδια...Συλλαλητηρια ειστε κι κροτος...ΧαχαχαχαχαO kalyteros tropos gia na ma8oume pos mporoume na autojeftilistoume (an kapote 8elhsoume) einai na rothsoume esena file mou
Skepsou ligaki ti les... -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα και δεν είχαν άλλη επιλογή γόμας. Οι εταιρίες μπορούν να φέρουν σε κάθε αγώνα δυο τύπους γόμας για στεγνό και οι ομάδες μπορούν να διαλέξουν μια από τις δυο. Το πρόβλημα κατά την Michelin ήταν ακόμα και με την σκληρότερη γόμα.Έχουν, όμως, μια μεγαλύτερη γκάμα ελαστικών, από τα οποία επιλέγουν ποια θα χρησιμοποιήσουν σε κάθε αγώνα. Έτσι σίγουρα είχαν (και τελικά έφεραν εσπευσμένα) σκληρότερη γόμα στο εργοστάσιο από την σκληρότερη των δύο που είχαν στην πίστα. Οπότε, αν είχαν αρχικά τη δυνατότητα να την χρησιμοποιήσουν και πήγαν με μαλακότερη στην πίστα για να είναι γρηγορότεροι φτάνοντας, όμως, τα λάστιχα σε οριακό σημείο, έκαναν φάουλ εξαρχής.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ποιος μπορεί να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση; Αφού κανένας από εμάς δε βλέπει F1 από το 1950!Υ.Γ. Συγγνώμη, αλλά σε ηλίθιες ερωτήσεις, αρμόζουν ηλίθιες απαντήσεις!
Το να αποκαλεις καποιον ηλιθιο ζητωντας παραλληλα συγγνωμη καταδεικνυει
αν μη τι αλλο ανθρωπο θερμοκεφαλο που δεν μπορει να απαντησει και ξεκιναει το βρισιμο.Κανεις ομως δεν μπορει να παρεξηγησει καποιον επειδη
δεν μπορει,ιδιαιατερα οταν απ'οτι φαινεται το μυαλο του καταλαμβανει το
0,004% του εγκεφαλου του... -
Ο χρήστης teodor_v έγραψε:
Γιατί δεν τρέξατεεεεεεεεεε????????????????
Εγώ δεν είπα γιατι τρέξατε ή γιατί δεν τρέξαμε εμείς εγώ είπα προς τι η χαρά του προφανέστατου και τα ειρωνικά-ερειστικά χειροκροτήματα!
ειρωνικό ερειστικό χειροκρότημα? Μ'αρέσει η προσέγγισή σου. Μήπως έπρεπε να πάνε σπίτια τους όπως έκαναν όλοι οι άλλοι? Ο Martin Brundle είπε πως αν ο ΜΣ χοροπηδήσει θα κατέβαινε να τον χτυπούσε, όμως ο ΜΣ όχι μόνο δε το έκανε αλλά ούτε καν σήκωσε στον αέρα το κύπελο (σε αντίθεση με Ρουμπενς και Μοντειρο) και δεν άνοιξαν σαμπάνια. Μόνο είρωνικά λοιπόν δεν αντιμετώπισαν το θέμα. Αντιθέτως συμπάσχουν στην όλη κατάσταση.
-
Ποιος μπορεί να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση; Αφού κανένας από εμάς δε βλέπει F1 από το 1950!
Υ.Γ. Συγγνώμη, αλλά σε ηλίθιες ερωτήσεις, αρμόζουν ηλίθιες απαντήσεις!
αν μη τι αλλο ανθρωπο θερμοκεφαλο που δεν μπορει να απαντησει και ξεκιναει το βρισιμο.Κανεις ομως δεν μπορει να παρεξηγησει καποιον επειδη
0,004% του εγκεφαλου του...Επιμένω πως η ερώτηση ήταν ηλίθια.
Υ.Γ. Το συγγνώμη ήταν ξεκάθαρα σχήμα λόγου. Δεν βρίσκω κάποιο λόγο για να απολογηθώ.
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Γιατί δεν τρέξατεεεεεεεεεε????????????????
Εγώ δεν είπα γιατι τρέξατε ή γιατί δεν τρέξαμε εμείς εγώ είπα προς τι η χαρά του προφανέστατου και τα ειρωνικά-ερειστικά χειροκροτήματα!
ειρωνικό ερειστικό χειροκρότημα? Μ'αρέσει η προσέγγισή σου. Μήπως έπρεπε να πάνε σπίτια τους όπως έκαναν όλοι οι άλλοι? Ο Martin Brundle είπε πως αν ο ΜΣ χοροπηδήσει θα κατέβαινε να τον χτυπούσε, όμως ο ΜΣ όχι μόνο δε το έκανε αλλά ούτε καν σήκωσε στον αέρα το κύπελο (σε αντίθεση με Ρουμπενς και Μοντειρο) και δεν άνοιξαν σαμπάνια. Μόνο είρωνικά λοιπόν δεν αντιμετώπισαν το θέμα. Αντιθέτως συμπάσχουν στην όλη κατάσταση.
Τους δόθηκαν **οδηγίες **να ΜΗΝ πανηγυρίσουν. Στο Αυστριακό είδαμε την όλη φάση, αν και δεν έκοβε την πάρλα να καταλάβουμε τι **ακριβώς **ειπώθηκε...
Από την άλλη από παλιότερες φορουμοδιαμάχες μας ξέρεις πως δεν πολυπάω τον Σούμι.
Ε, αν το πανηγύριζε ΔΕΝ θα το θεωρούσα ΚΑΘΟΛΟΥ κακό! Ας ερχόντουσαν να τρέξουν!!!Κοιτάχτε πότε ήταν αναγωνιστική η Φεράρι!!! Στην Ίμολα που έχει οργώσει, και σήμερα!!!
Και οι άλλοι παρότι ΠΑΝΤΑ είχαν καλύτερα λάστιχα και γενικά σύνολο, ακόμα πανηγυρίζουν που κερδίζουν ένα κατώρερο αμάξι!!! Ε, το κατώτερο να μην πανηγυρίσει λοιπόν; Και ας κέρδισε μόνο λόγω της απουσίας των άλλων!! Δεν έκανε ΑΥΤΟΣ κάτι να τους διώξει!!!
Να τρέξουν με τους ΚΑΝΟΝΕΣ που οι ΙΔΙΟΙ υπέγραψαν ζήτησε η Φεράρι!!! (και όχι ο Σουμάχερ!!!) -
Υπήρχαν οδηγίες? Αν ναι, τότε γιατι ο Μοντειρο πανηγύρισε?
-
(Aς κλειδωθει απο τον mod ενα απο τα δυο topics που ανοιξε ο doctor46 για να μην πηγαινουν μπαλακι τα νευρα μας...)
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
(Aς κλειδωθει απο τον mod ενα απο τα δυο topics που ανοιξε ο doctor46 για να μην πηγαινουν μπαλακι τα νευρα μας...)Σωστός.
-
Υπήρχαν οδηγίες? Αν ναι, τότε γιατι ο Μοντειρο πανηγύρισε?Αν εγώ ήμουν ο Μοντέιρο ΑΚΟΜΑ θα πανηγύριζα!!!!!!!!
Πιστεύεις πως θα ξαναδεί βάθρο στη ζωή του;
Δύσκολο... Πόσο μάλλον με φετινή Τζόρνταν!!!Και τελικά είναι και το ΠΡΩΤΟ βάθρο της καριέρας του, και ήρθε και ΓΡΗΓΟΡΑ!!! Το αν το πάλεψες πολύ ή όχι δεν μετράει την ώρα που ανεβαίνεις στο πόντιουμ!!!
-
Ο χρήστης gorghs έγραψε:
Ηταν η μοναδικη ευκαιρια να κερδισει η Ferrari φετος,να την αφησουν.Αντε και πρωταθλημα παιδια...Συλλαλητηρια ειστε κι κροτος...Χαχαχαχαχα
O kalyteros tropos gia na ma8oume pos mporoume na autojeftilistoume (an kapote 8elhsoume) einai na rothsoume esena file mou
Skepsou ligaki ti les...Kι εσυ τι γραφεις...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ποιος μπορεί να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση; Αφού κανένας από εμάς δε βλέπει F1 από το 1950!
Υ.Γ. Συγγνώμη, αλλά σε ηλίθιες ερωτήσεις, αρμόζουν ηλίθιες απαντήσεις!
0,004% του εγκεφαλου του...Επιμένω πως η ερώτηση ήταν ηλίθια.
Υ.Γ. Το συγγνώμη ήταν ξεκάθαρα σχήμα λόγου. Δεν βρίσκω κάποιο λόγο για να απολογηθώ.
Παλι δεν εχεις επιχειρημα και αναμασας τα ιδια.Αν δεν γουσταρεις να απαντησεις ή θεωρεις ηλιθια μια ερωτηση,θα σου ελεγα οτι υπαρχουν
ηλιθιες απαντησεις κι οχι ηλιθιες ερωτησεις,αλλα απ'οτι φαινεται δεν εισαι
ικανος ουτε τετοια να δωσεις... -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Αν εγώ ήμουν ο Μοντέιρο ΑΚΟΜΑ θα πανηγύριζα!!!!!!!!
Δύσκολο... Πόσο μάλλον με φετινή Τζόρνταν!!!Και τελικά είναι και το ΠΡΩΤΟ βάθρο της καριέρας του, και ήρθε και ΓΡΗΓΟΡΑ!!! Το αν το πάλεψες πολύ ή όχι δεν μετράει την ώρα που ανεβαίνεις στο πόντιουμ!!!
αγώνα δεν είχαμε και αγώνα είχαμε Από τη μια ο ΜΣ να παλεύει με το Ρούμπενς για τη 1η φετινή νίκη και από την άλλη να έχουμε μάχη στις μικρές ομάδες για το ποια θα βρεθεί στο βάθρο.
-
αγώνα δεν είχαμε και αγώνα είχαμε Από τη μια ο ΜΣ να παλεύει με το Ρούμπενς για τη 1η φετινή νίκη και από την άλλη να έχουμε μάχη στις μικρές ομάδες για το ποια θα βρεθεί στο βάθρο.
O Mπαρικελο δεν νομιζω οτι ειναι σε θεση να παλεψει για τη νικη με τον Σουμι διοτι 1) Οδηγικα ο Σουμι ειναι ενα κλικ πιο πανω 2)Υποθετω οτι ποτε
δεν ειχαν τα ιδια αυτοκινητα...3)Υπαρχουν και οι team orders.Eτσι για εναν
απο τους παραπανω λογους δεν τιθεται θεμα συναγωνισμου,αλλωστε ο
Μπαρικελο εχει μετατραπει σε ανδρεικελο και εκτελει οτι του πουνε
απο τα πιτς.Γιατι πιστευεις οτι τον εχουν κρατησει τοσα χρονια.Πιστευεις πως δεν υπαρχει πιο γρηγορος οδηγος απο αυτον για την Ferrari?Απλα
κανεις απ'τους αλλους δεν ειναι ευκολο να μετραπει σε πειθηνιο οργανο
οπως ο Ρουμπινιο. -
Ποιά μάχη που οι Τζόρνταν έριξαν γύρο στις Μινάρντι!!!
Λές γιαυτό να έδειξε δυσαρέσκεια ο Στόνταρντ;;
Μπά, ήταν που 2 βαθμολογούμενες Μινάρντι δε θα ξαναδεί σύντομα και 11 πόντους δεν θα ξαναδεί στο υπόλοιπο της δεκαετίας αθροιστικά...
-
O Mπαρικελο δεν νομιζω οτι ειναι σε θεση να παλεψει για τη νικη με τον Σουμι διοτι 1) Οδηγικα ο Σουμι ειναι ενα κλικ πιο πανω 2)Υποθετω οτι ποτε
απο τα πιτς.Γιατι πιστευεις οτι τον εχουν κρατησει τοσα χρονια.Πιστευεις πως δεν υπαρχει πιο γρηγορος οδηγος απο αυτον για την Ferrari?Απλα
οπως ο Ρουμπινιο.το ντουέτο ΜΣ-Ρούμπενς είναι το πιο επιτυχημένο όλων των εποχών σε κάθε επίπεδο (ατομικό-ομαδικό). Διαφωνώ με τις team orders αλλά όπως και να χει οι 2 οδηγοί έχουν προσφέρει στη ομάδα τόσα όσο κανένα άλλο διδυμο στη ιστορία.
-
ο μπαρικελο ειναι οντως υπερπολυτιμος γαι τη φεραρι!του χρωστα πολλα η σκουντερια...
-
οπως ο Ρουμπινιο.το ντουέτο ΜΣ-Ρούμπενς είναι το πιο επιτυχημένο όλων των εποχών σε κάθε επίπεδο (ατομικό-ομαδικό). Διαφωνώ με τις team orders αλλά όπως και να χει οι 2 οδηγοί έχουν προσφέρει στη ομάδα τόσα όσο κανένα άλλο διδυμο στη ιστορία.
O.K ειναι οπως το λες,αλλα δεν χαλαει το θεαμα με τετοια πραγματα?Εκτος
εαν θεαμα θεωρεις να κερδιζει καθε αγωνα ο Σουμι!Ειναι φανερο οτι εισαι
fan του και οτι εγω δεν τον συμπαθω-χωρις να σημαινει αυτο οτι δεν αναγνωριζω την αξια του-αλλα αν εισαι λατρης του σπορ σιγουρα δεν θα ησουν ευχαριστημενος περσι π.χ. που εκ του ασφαλους η ferrari εκανε ολα
της τα προσπερασματα απο τα πιτς!Στερουν μ'αυτες τις μαλακιες απο εναν
οδηγο του βεληνεκους του Σουμαχερ τη μαχη και αυτοι οι ανθρωποι ειναι
μαχητες.Εκτος εαν ο Γερμανος μαλακωσε με τον καιρο,ισως και λογο αυτων των τακτικων της ομαδας του,Δεν ξερω θα'θελα την αποψη σου -
ο γερμανος ειναι γερμανος οπως το ειπες...τον ενδιαφερει το αποτελεσμα!
του δωσανε εναν ιδανικο οδηγο για mate και χαρη σε αυτον κυριαρχησε η φεραρι και στα κατασκευαστων...απλα ρεαλιστικα πραγματα!
απο αυτο που ειδα εγω απο τον μπαρικελο ειναι οτι δεν ειχε στοφα πρωταθλητη,κανενας που θα ειχε no1 attitude δε θα δεχοταν εξευτελιστικες διαταγες οπως εκεινη της αυστριας...ειναι ομως εξαιρετικο συμπληρωμα!
Πως μπορεις να αυτοξεφτιλιστεις.Ρωτα τον Ross Brawn...