-
**Εκτακτου διλτίου
**
Αλ τσαντίρι νιούζ
Αλ τα ματαξαναπήρα νιούζΑλλα δι θα σας τα πουώ! Αμ δε που θα μου τα σβης' ου μαρινάκς' κι ου καθίνας εδου μέσα! Πρίιιιτς!
Ναί γιά!
Μπουροώ κι μόνος'μ ! Διέν τα γράφου! Αααααα!
Ναί γιά!
Όποιους όμως επιμέν' κι είνι ενήλικους στείλτι μου πιμί να τ' στείλου του κείμενου! Θα δείτι τι κάν' ν κάποιοι στους Ελληνικούς Αγώνις! Τρουμάρα μας!
Ναι για!
Αϊντι για!
Αλ σιχτίρι νιούζ! **Και του μαχαίρ και του καρπούζ!
**
-
Και το πουλί, παρακάλια θέλει... το ίδιο με τον άγιο... χμ... όχι, αυτός φοβέρα θέλει .... βρε μπας και είσαι ο.... Σάιμον Τέμπλαρ τελικά???
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Όποιους όμως επιμέν' κι είνι ενήλικους στείλτι μου πιμί να τ' στείλου του κείμενου! Θα δείτι τι κάν' ν κάποιοι στους Ελληνικούς Αγώνις! Τρουμάρα μας!ακατάλληλον δι' ανηλίκους???
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Και το πουλί, παρακάλια θέλει... το ίδιο με τον άγιο... χμ... όχι, αυτός φοβέρα θέλει .... βρε μπας και είσαι ο.... Σάιμον Τέμπλαρ τελικά???Όποιους όμως επιμέν' κι είνι ενήλικους στείλτι μου πιμί να τ' στείλου του κείμενου! Θα δείτι τι κάν' ν κάποιοι στους Ελληνικούς Αγώνις! Τρουμάρα μας!
ακατάλληλον δι' ανηλίκους???
Όποιους του έλαβι , κατάλαβι! Ειδκά τα τραγούδια!
Ναι γιά!
Κυρ Αλέκου , κύρ Αλέκου
με του πράσινου γελέκου..... -
Αλ τσαντίρι νιουζ
Γεια χαρά ντάν νιούζΝαμι πάλ' πίσου στα φορουμάν! Τι κάνιτι βρε πιντιά! Μ'λείψατι! Ου Μαρινάκς' τι κάν' ου Νάσους καλά είνι ! Καλό πιντί ου Νάσους ! Τάπαμι αυτά!
Ναί γιά!
Θα μι πάρ΄κανα μήνα να διαβάσου τι έχιτι γράψ' τόσις μέρες πούλ'πα ! Τι έγνε δεν πήγατι διακουπές?
Αϊντα!!!
Εγουώ πήγα! Κι πέρασα τζάμ' . Θα σας τα πουώ προυσεχώς!
Ναί για!
Άντι γιά!
Αλ τσαντίρι νιουζ! Και του μαχαίρ και του καρπούζ!
Αλ τσαντίρι νιουζ!!!